dreamhorse -> RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del (29.11.2011 13:18:02)
|
Jaz sem tudi delala te amerikan chips kekse, pa sem na koncu imela en velik biskvit na pladnu.. .sem kr v smeti zasipala... seveda sem pa dala trdo maslo a ne, ker sem se v zadnjem trenutu odločila... a ga lahko stopim, tako kot pravi bačko.. (bačko, mimogrede, sem te pogrešala) Zadnjič pa sva delale ene čisto navadne kekse, ki jih je žana potem izdelovala z modelči, si valjala testo, jaz sem ji samo pomagala in jih spekla.. na nekaj sem dala belo čokolado in sadne mrvice, tiste je žana, tiste brez pa midva... Celo ati jih je pohvalil. A nisem vam povedala, da gremo 17.12. v tople kraje in sicer na Lanzarote? Kanarske za en teden. Da sem morala direktorco zaprosit za dva dni izrednega dopusta, ker imamo potem naslednji teden kar kolektivnega. Da mi je sama predlagala izredni dopust, ko sem ji pa dala pisno prošnjo po reglcih, pa mi še ni dala odgovora... Sicer je rekla, da ne bo problema, ampak pisnega odgovora pa mi še ni dala, že cca 2 meseca.. no, jaz sem se tako odločila, da grem... pa če ji je prav ali pa tudi ne... se čisto požvižgam. Obstaja pa varianta, da bomo tudi ta teden, ko jaz kao grem, imeli kolektivnega... Skratka, zadnjih 14 dni me ni v službo.
|
|
|
|