tecka -> RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del (30.11.2011 8:12:53)
|
IZVIRNO SPOROČILO: lenika Tecka, zakaj pa ne gre po kosilu normalno spat in bi potem tudi zvečer normalno zaspal in zjutraj dlje potegnil? IZVIRNO SPOROČILO: manna tecka, res imate krut urnik -vstajanje ob 4h? če zaspi ob 16.30h, zakaj ga ne zbudiš recimo ob 17.30h, pa bi šel potem spat okrog 21-22h in bi spal do jutra? Pr nas se tudi kdaj zgodi da Manco zmanjka okrog 16h. Pa jo pustimo spat eno urco in potem jo zbudimo. Seveda je sitnobica ko jo zbudimo, ampak se po nekaj minutah že zamoti in potem je kul. Potem gre zvečer mogoče malo kasneje spat, ampak lepo spi do jutra. Jah, kaj naj rečem. Odkar je brez dude, ga ne znamo dat normalno spat po kosilu. Zaspal je v vozičku (smo ga upokojili), zaspi v avtu ali če je bolan. Da bi pa šli ležat, to pa ne gre. V vrtcu pa seveda gre. Smo ga že poskusili tudi zbujat, ampak to ni sitnobica za par minut, ampak za ene 2 uri.Potem se pa razživi in ne bi šel spat do 11h. Tako da sva se z našim že davno odločila, da ga ne zbujamo, ampak se mu prilagodimo. Saj jutri gre spet v vrtec, tam bo spal in bo vsaj čez teden urnik spet normalen. Sicer pa sem našmu zabičala, da danes ga pa MORA vozit z avtom, da bo zaspal. Pa me verjetno ne bo ubogal, ker je Srečko tudi zelo navezan name. In ko ga iz avta vzame naš, se zbudi in potem je jok in sitnoba več ur, ker se pač ne bo naspal. Če pa ga iz avta vzamem jaz, rečem samo "pridi k mami", se stisne k meni in ga preložim v posteljo. No, saj še ene par let, pa bo bolje.
|
|
|
|