Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 20.10.2011 22:07:04
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 .pa prosi za pomoč še tvoje tiste ,ki te čuvajo pa naj se sliši še tako čudno...držim pesti... ..meni ne Guud ...sej bo...če ne pa veš da imaš še zmer en izhod v sili s pogovori,ampak počakaj sam pici mini,da vidiš če deluje prva varjanta ...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 21.10.2011 6:43:50
|
|
|
|
bačko
|
Mini težko je.Jaz bi verjela Marcelu ker tudi naša Lora naprimer doma takoj pove če jo Žana ali pa sosedova Brina udari ali pa uščipne.Resnično pa upam da se bo to kmalu uredilo.Jaz bi rekla vzgojiteljici da ko se onedva igrata skupaj da naj bo še posebej pozorna.In kot pa si tudi sama že napisala nas nič ne zanima kaj se pri drugih dogaja doma ampak nas samo zanima naš otrok.Jaz vem da je enkrat Lora dobila od enega ugriz na lička in je vzgojiteljica mi takoj povedala.Da sploh ne vem kdaj se je to zgodilo ampak da je samo enkrat videla, da ima na ličku ugriz. No mi smo včeraj prodali mojega C3. Ampak bo kmalu bolje.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 21.10.2011 6:44:00
|
|
|
|
bačko
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: bačko Glede kajenja.Jaz vztrajam že 5 let in moram reči da zaenkrat mi kar dobro uspeva. A vztrajaš da kadiš al da ne kadiš ...ma ja spet te hecam a ne... ... Da ne kadim!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 21.10.2011 8:38:36
|
|
|
|
bačko
|
Kdo gre jutri na Lumpi tek?
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 21.10.2011 8:40:58
|
|
|
|
smrketa24
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko Kdo gre jutri na Lumpi tek? Jaz bi šla, pa me nekako trebuh ovira
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 21.10.2011 8:51:00
|
|
|
|
dreamhorse
|
Bjondi, videla sem posnetek,.. krasna otroka imaš... Smrketa, tudi tvoj trebšček sem videla... lep je... in dobra si, da nosiš dva otroka naenkrat :)
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 21.10.2011 9:23:04
|
|
|
|
smrketa24
|
Sej Mateja sem dvignila samo za foto sešn Drugače ga ne morem dvigovat in itak se noče nosit. Midva se bolj stiskava na kavču
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 21.10.2011 9:40:28
|
|
|
|
dreamhorse
|
Bjondi, mini, hvala za kontakt od gospe homeopatinje... sem naročila neko zadevo proti herpesu.. pa da vidimo..
< Sporočilo je popravil dreamhorse -- 21.10.2011 9:43:32 >
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 21.10.2011 9:41:31
|
|
|
|
dreamhorse
|
[ IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24 Sej Mateja sem dvignila samo za foto sešn Drugače ga ne morem dvigovat in itak se noče nosit. Midva se bolj stiskava na kavču Če so pa taki cartljivči ti naši mali škrati... ŽAna tudi pride k meni, mami pocartaj me...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 21.10.2011 9:45:55
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko Kdo gre jutri na Lumpi tek? js sm že prjavlena pa je pol glih ta kolegica k se je poročila na jutri dala piknik bi pa šla ja..kam že morš po paket..k majčko bi pa mela
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 21.10.2011 9:57:39
|
|
|
|
tecka
|
A tek je v okviru maratona? Pojma nimam sploh... No, mi imamo doma pravo zimo. Včeraj enih 10 cm snega, slabe ceste (letne gume), od 5h popoldne do 2h ponoči smo bili brez elektrike. Je bilo zabavno ob svečkah. Na srečo je centralno kurjavo vsaj malo pognalo po bajti, da smo potem čisto ok preživeli tudi s kaminom. Srečkotu smo komaj dopovedali, da luči ne delajo - je moral vsak štekar posebej probat. Potem je pa zaključil, da če ne delajo luči, bo pa tv prižgal Danes ga je bilo treba seveda spet budit za vrtec, pa mu pravim, da imamo elektriko, on pa meni nazaj, da bi raje imel svečke in da bi pihal. Sem pa danes v vrtcu čudno izpadla, ker sem Srečkota pripeljala v dvojih hlačah - gatah in trenirki čez, da bo našemu popoldne lažje, da ga že v vrtcu obleče v smučarske hlače in hajd na sneg. Pa ne na sanke - zakon je kolo, ker drsijo gume in potem Srečko grunta, kam mora še dolit olje, da bo lažje šlo po snegu Sem bila še včeraj zvečer prepričana, da bom imela danes kar dopust. No, danes mi je ta ideja v sončni LJ prav smešna. Sem si pa avto sposodila od našga, ki že ima zimske gume, včeraj sem se za domov malo drsala. Mini - tudi nate sem mislila še včeraj. Mogoče na kakšen pogovor z vzgojiteljico pošlješ tudi moža, ali pa da gre poleg in govori on. Imajo vzgojiteljice čisto drugačen odnos do moških kot do (tečnih) žensk.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 21.10.2011 9:59:35
|
|
|
|
dreamhorse
|
Torej, info iz prve roke. Obrazci za znižano plačilo vrtca bodo objavljeni v novembru na strani ministerstva... (pozabila katerega, verjetno tam, ko so tudi stari) in verjetno tudi na straneh CSD, prav tako pa v prodaji v knjigarnah (verjetno tudi v papirnicah). Oddajajo se po 1.12. na CSD in veljajo s 1.1. 2012. Stari obrazci oddani na občino bodo zavrnjeni, novi obrazci oddani na občino, naj bi bili preposlani na CSD. Tako je pri nas... Tečka in smrketa, jaz bi na vajinem mestu preverila na CSD, kako je pri vas... da ne bo zaradi napačne info presenečenje na položnici
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 21.10.2011 10:01:34
|
|
|
|
mini86
|
Mini - tudi nate sem mislila še včeraj. Mogoče na kakšen pogovor z vzgojiteljico pošlješ tudi moža, ali pa da gre poleg in govori on. Imajo vzgojiteljice čisto drugačen odnos do moških kot do (tečnih) žensk. ta je pa dobra..moj ni za kreganje oz za kej rečt sploooh..js sm ta gobčna..jaaaaa to mam po mami
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 21.10.2011 10:02:47
|
|
|
|
smrketa24
|
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse Tečka in smrketa, jaz bi na vajinem mestu preverila na CSD, kako je pri vas... da ne bo zaradi napačne info presenečenje na položnici Jaz sem v vrtec klicala in so mi rekli, da moram do 15.11. poslat v vrtec. Tudi na oglasni deski v vrtcu je enako obvestilo.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 21.10.2011 10:03:24
|
|
|
|
smrketa24
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 Mini - tudi nate sem mislila še včeraj. Mogoče na kakšen pogovor z vzgojiteljico pošlješ tudi moža, ali pa da gre poleg in govori on. Imajo vzgojiteljice čisto drugačen odnos do moških kot do (tečnih) žensk. ta je pa dobra..moj ni za kreganje oz za kej rečt sploooh..js sm ta gobčna..jaaaaa to mam po mami Enako Men moj zmeri reče, dej ti zrihti, k se rada kregaš
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 21.10.2011 10:08:54
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24 IZVIRNO SPOROČILO: mini86 Mini - tudi nate sem mislila še včeraj. Mogoče na kakšen pogovor z vzgojiteljico pošlješ tudi moža, ali pa da gre poleg in govori on. Imajo vzgojiteljice čisto drugačen odnos do moških kot do (tečnih) žensk. ta je pa dobra..moj ni za kreganje oz za kej rečt sploooh..js sm ta gobčna..jaaaaa to mam po mami Enako Men moj zmeri reče, dej ti zrihti, k se rada kregaš jp...ampak da ne rečem kok on doma pametuje pa se razburja pa kaj nj rečem..in pol mu js pravm ok odlično boš loh kr ti povedal..ups..takrat pa tišina pa nasmeh do ušes človk ne more da jih nebi meu rad ane
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 21.10.2011 10:21:49
|
|
|
|
tecka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse Torej, info iz prve roke. Obrazci za znižano plačilo vrtca bodo objavljeni v novembru na strani ministerstva... (pozabila katerega, verjetno tam, ko so tudi stari) in verjetno tudi na straneh CSD, prav tako pa v prodaji v knjigarnah (verjetno tudi v papirnicah). Oddajajo se po 1.12. na CSD in veljajo s 1.1. 2012. Stari obrazci oddani na občino bodo zavrnjeni, novi obrazci oddani na občino, naj bi bili preposlani na CSD. Tako je pri nas... Tečka in smrketa, jaz bi na vajinem mestu preverila na CSD, kako je pri vas... da ne bo zaradi napačne info presenečenje na položnici No, super, potem bo veljala tudi nova lestvica z 9 razredi. Upam, ker bi to za nas pomenilo 30 eur cenejši vrtec.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 21.10.2011 10:23:49
|
|
|
|
dreamhorse
|
Še to? no, upam, da bo tale lestvica bolj ugodna.. Malo se nam že pozna, ker ni več v jaslih ampak v kombiniranem oddelku... smo od začetka do sedaj že na 100 eur manj...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 21.10.2011 10:25:12
|
|
|
|
smrketa24
|
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse Še to? no, upam, da bo tale lestvica bolj ugodna.. Malo se nam že pozna, ker ni več v jaslih ampak v kombiniranem oddelku... smo od začetka do sedaj že na 100 eur manj... Uf, to pa je razlika. Pri nas je še vedno ista cena
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 21.10.2011 11:43:40
|
|
|
|
dreamhorse
|
Saj tudi pri nas bi bila ista cena, če ne bi letos šla v kombiniran oddelek... sploh nisem vedela, da je cenene, dokler ni prišla položnica...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 21.10.2011 13:41:00
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko Kdo gre jutri na Lumpi tek? Aja a to tud obstaja...vem da gre karin na maraton za 6 razred tečejo 2100m...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 21.10.2011 13:41:45
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse [ IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24 Sej Mateja sem dvignila samo za foto sešn Drugače ga ne morem dvigovat in itak se noče nosit. Midva se bolj stiskava na kavču Če so pa taki cartljivči ti naši mali škrati... ŽAna tudi pride k meni, mami pocartaj me... Naš pa nič ...smrk ...sem že zanč začela razlagat kaj če bi imeli ša Manco,ker se ne karin ne žigec nič kaj dosti ne stiskata...še moža komaj kdaj ulovim...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 21.10.2011 13:42:50
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse [ IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24 Sej Mateja sem dvignila samo za foto sešn Drugače ga ne morem dvigovat in itak se noče nosit. Midva se bolj stiskava na kavču Če so pa taki cartljivči ti naši mali škrati... ŽAna tudi pride k meni, mami pocartaj me...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 21.10.2011 14:05:19
|
|
|
|
bjondi
|
Zdej vidm da je šlo naprej...neki mi je štekal...zadnji post se je pa neki ponesrečil...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 21.10.2011 14:06:41
|
|
|
|
bjondi
|
Aja maraton ,da nau kdo mislil da je obvezen za osnovnošolce,karin gre prostovoljno ,ker zbirajo neke pike ...tud prav a ne... Grem pogledat kaj pravi stric google... Aha prijave za lumpi tek do 10.oktobra...ok pa naslednje leto...
< Sporočilo je popravil bjondi -- 21.10.2011 14:12:32 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki BLOG: Spomini na božič nekočOblečeni smo bili v topla volnena oblačila, saj kakšnih modernih kombinezonov, kot jih imajo današnji otroci, nismo pozn...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?