|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI
18.4.2011 11:13:04   
AjdaJakob
Pozdravljene, tudi jaz nova na forumu. In prvič v postopku. Jutri predviden transfer. Me sprejmete? 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 501
18.4.2011 11:22:03   
srečica17
AjdaJakob....................seveda te sprejmemo......
Jaz sem 4 dan po ET.......grejem dve pikice.......ampak me prav skrbi.......prav nobenih znakov nimam.......Prej sem bila napihnjena (trebuh) in boleče, napete prsi sem imela, včeraj je vse to izginilo, tehtnica mi pokaže kar 2 kg manj. Počutim se dobro, ampak se bojim, da je to kar se tiče vgnezdenja.....slab znak......user posted image
Bomo videli.

Lep pozdrav vsem!!

(odgovor članu AjdaJakob)
Neposredna povezava do sporočila: 502
18.4.2011 18:12:33   
mala06
Živijo punce!
Transfer je za mano, grejem eno pikico in upam, da je to touser posted image user posted image user posted image Test imam 3.5., kje je še to.
Držim pesti za vseuser posted image

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 503
18.4.2011 21:30:33   
andreja83
Mala ne znam si predstavlat kak počasi to mine, ker men že do petka mine zlo počasi user posted image user posted image ,
kaj si ti kaj prej poklicala v mb da si zvedla kolk se ti je oplodilo al ne??

Jst odštevam dneve do petka in upam da čimprej mine, takrat bi naj bil transfer, razen če bodo prej poklicali?? Pol pa če pride do transferja, dollgih tudi 14 dni user posted image user posted image user posted image user posted image In se počutiš kak drugač mala?? 

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 504
18.4.2011 21:56:26   
mala06
IZVIRNO SPOROČILO: andreja83

Mala ne znam si predstavlat kak počasi to mine, ker men že do petka mine zlo počasi user posted image user posted image ,
kaj si ti kaj prej poklicala v mb da si zvedla kolk se ti je oplodilo al ne??

Jst odštevam dneve do petka in upam da čimprej mine, takrat bi naj bil transfer, razen če bodo prej poklicali?? Pol pa če pride do transferja, dollgih tudi 14 dni user posted image user posted image user posted image user posted image In se počutiš kak drugač mala?? 

Oj andreja83!
Ne, jaz nisem nič klicala, sva vse danes zvedela. Počutim pa se odlično in kar smejala bi se, full dober občutek je, ni kaj user posted image Boš v petek videl in občutila. Me je pa mal skrbel, ker sem imela samo dve celici in da bi ostala brez transferja. Nisem pa vedela, če te pokličejo v tem primeru. Pa zdaj to sploh ni važno, grejem našega škrateka in to je touser posted image

(odgovor članu andreja83)
Neposredna povezava do sporočila: 505
19.4.2011 6:54:29   
srečica17
Andreja držim pesti, da se jih bo čimveč lepo oplodilo, mala zate pa da se bo tvoj škratek grel še dolgo......user posted image user posted image user posted image . Sama sem 5.dan po ET......nobenih posbnih občutkov, nobenih znakov, ničuser posted image

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 506
19.4.2011 8:26:01   
andreja83
Saj bo mala pa srečica, vse se bo lepo končalo čez user posted image !! Lepo grejta svoje škratke user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 507
19.4.2011 9:13:02   
curkica
IZVIRNO SPOROČILO: srečica17

Andreja držim pesti, da se jih bo čimveč lepo oplodilo, mala zate pa da se bo tvoj škratek grel še dolgo......user posted image user posted image user posted image . Sama sem 5.dan po ET......nobenih posbnih občutkov, nobenih znakov, ničuser posted image

Tudi jaz sem 5 dan po IVF. Saj se šteje tudi dan ET, kajne? V glavnem, tudi ne zaznam nobenih občutkov, znakov, nič... edino tečna sem že par dni tako, da sama sebe ne morem prenašat, kaj šele drugi user posted image .
No ja, upam, da nama tudi brez znakov prinese user posted image user posted image . Mene je prav strah...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 508
19.4.2011 11:18:30   
srečica17
Na forumu sem zasledila da se dan ET ne šteje........ne vem pa kako je pravuser posted image
Jaz sem imela transfer 14.4., punkcijo pa 11.4., test naj bi delala 28.4..
Curkica navijam kot nora, da nama rata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tečna pa nisem prav nič. Je pa res, da se zamotim z urejanje nove hiše, kamor se bomo čez dober mesec selili, pa še v službi imam zelo veliko dela......no, pa tudi sicer.......sem redkoredko kdaj tečnauser posted image

< Sporočilo je popravil srečica17 -- 19.4.2011 11:21:00 >

(odgovor članu curkica)
Neposredna povezava do sporočila: 509
19.4.2011 19:13:32   
AjdaJakob
Živijo. Danes imela transfer. Grejem dve pikici in močno upam, da nam uspe! Veliko pozitive vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 510
19.4.2011 20:11:12   
srečica17
Držim pesti AjdaJakobuser posted image !!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 511
19.4.2011 20:39:11   
andreja83
Jst tud držim pesti  AjdaJakob user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

Neposredna povezava do sporočila: 512
19.4.2011 21:03:30   
tecnobica
Spet se malo javljam. Danes sem si poleg Suprefacta dala tudi Puregon, 150 enot. Moram rečt, da so mi bolj všeč igle kot tale peresnik (ja, kaj čmo, mal sem čudna).
Me pa zanima, če je katera Puregon shranjevala na sobni temperaturi. Ker piše v navodilih ali hladilnik, ali pa sobna temperatura do 25 stopinj. In pred vsakim vbrizgavanjem je kao treba segret na sobno temperaturo, da te ne skeli. Ne vem če je to dobro, da se kar naprej ohlaja in segreva. Pa še v hladilnik moram hodit iskat in shranjevat, pa ne bi rada tašči razlagala, kaj nosim v vrečki.

AjdaJakob, Srečica in ostale, držim pesti.

PS: a pol bo katera popravila seznam? No, pa saj bo itak kmalu maj tukaj, pa odpremo novo temo.

(odgovor članu andreja83)
Neposredna povezava do sporočila: 513
19.4.2011 21:06:53   
Aleda
Tečnobica, jaz sem imela puregon kar na sobni temperaturi.

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 514
19.4.2011 21:15:51   
srečica17
Men je dr Reš rekel, da ga moram imeti v hladilniku......in nič ga nisem segrevala na sobno temperaturo pred injeciranjem.
Jaz žal ne znam narediti seznamauser posted image

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 515
20.4.2011 7:33:38   
Anonimen
tecnobica, jaz sem ga imela v hladilniku, vendar ga nisem nič segrevala. Drugače pa nisi samo ti čudna - tud meni so ble igle boljš kot peresnik. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 516
20.4.2011 11:47:56   
mateja_goljev
ojla punce.... imam eno vprašanje za kolegico iz Srbije, ki prihaja v mb v postopek. Zanima me ali katera ve koliko stane Diphereline in Menopure pri nas ali na Hrvaškem, oziroma kje ga je najceneje kupiti?

Hvala, bila bi vam zelo hvaležna!

LP ::))

6.3.2011 ob 03:20, je med nagelčke odšel sinček ANŽE; 7.3.2011 ob 10:20 pa se mu je pridružila sestrica IZA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 517
20.4.2011 13:37:04   
Anonimen
Mateja, kako si?? user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 518
20.4.2011 14:03:25   
mateja_goljev
suzi: kr gre glede na to kaj se nama je dogajalo in se še dogaja, noroooooo res tale naš zdravstvo.... sam ne bom na forumih o tem ker bojo potem punce zgubile upanje.... Ja čakam mojo user posted image  da kličem v mb, da naredimo pregled in vidimo kako naprej....

6.3.2011 ob 03:20, je med nagelčke odšel sinček ANŽE; 7.3.2011 ob 10:20 pa se mu je pridružila sestrica IZA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 519
20.4.2011 18:17:07   
srečica17
Kako kaj grelke???????
ninocka, curkica, andreja AjdaJakob?????........a sem še katero pozabila????
Škoda ker nimamo seznama........da bi se videlo točno kateri dan je katera......
ampak jaz ga res ne znam naredituser posted image

Jaz sem danes 6. dan po ET: počutje OKuser posted image , rahlo rahlo napet trebuh in prsa, pa ne vem al je to od prevelike želje?????user posted image ....na trenutke se mi zdi, da mi je rahlo slabouser posted image , izcedkov nobenihuser posted image

Vsem pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  en roj pikapok za srečo!!!!!!!!!

(odgovor članu mateja_goljev)
Neposredna povezava do sporočila: 520
20.4.2011 18:31:44   
mala06
Da se še tuki mal oglasim. Do sedaj je počutje zelo v redu, vsake toliko me mal špikne in to je to. Sicer sm komaj drugi da po ET-ju in kje je še čas za test. Mene mal joški bolijo in se mi zdi, da je trebuh tud mal napet. Ta je tk vedno, zaradi odvečnih kg user posted image .

Jaz tud ne znam nardit seznama user posted image in res škoda, da ga ni.
Vsem grelkam želim, da nam velikonočni zajček prinese user posted image ali user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 521
20.4.2011 21:41:07   
andreja83
Punce da še tuki povem, kak je z mano. user posted image user posted image

Od danes naprej grejem 2 user posted image user posted image , test pa imam 5.5, upam da ostaneta otrokeca res pri meni, in da se izpolni velika želja. Tk da od danes naprej sm jst varuška user posted image user posted image user posted image

Držim pesti tudi za ostale user posted image user posted image in en velik koš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 522
20.4.2011 21:48:35   
srečica17
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

srečica17  ET:14.4. (3.dan)...........test: 28.4.
curkica  ET: 15.4.( ? dan).........test:?
ninocka26  ET: 15.4( ? dan)............test: 28.4.
diana79  ET: 17.4.( ? dan) ........test:?
mala06  ET:18.4. (? dan)...........test 3.5.
AjdaJakob  ET 19.4. (? dan).......test?
andreja83  ET 20.4. (3. dan).........test:5.5.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil srečica17 -- 20.4.2011 21:50:18 >

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 523
21.4.2011 8:28:01   
mala06
srečica17 user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image super za seznam! Pa ti je uspelo user posted image

Jaz sem imela ET na tretji dan.

Neposredna povezava do sporočila: 524
21.4.2011 8:33:13   
andreja83
O čestitke srečica za seznam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , no zdej pa držim pesti za vse ki grejemo male pikice user posted image user posted image user posted image user posted image

Lep sončen dan še naprej

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?