Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako varni smo še sploh v svojem mestu? 7.3.2011 21:58:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt Skrb za lastno eksistenco in mojih ljubljenih! Misliš, da ti, ki ogrožajo tvojo eksistenco, prebirajo ringaraja.net?
|
|
|
|
RE: Kako varni smo še sploh v svojem mestu? 7.3.2011 22:24:48
|
|
|
|
Colt
|
Ja! In s tem tebe in mene! Cancel!
|
|
RE: Kako varni smo še sploh v svojem mestu? 8.3.2011 9:33:25
|
|
|
|
picola1
|
Ma daj...pa glih zanimivo je ratalo, nooooooooooooooooooooooo...
|
|
RE: Kako varni smo še sploh v svojem mestu? 8.3.2011 9:36:49
|
|
|
|
Kerensa*
|
Picola... Nima smisla, da kontriram vsem tvojim trditvam na moje mnenje, kajti - napisala sem svoje mnenje. Nobene potrebe ni, da se ti (ali kdorkoli drug) strinjaš z njim - spremenila ga bom, ko in če se bo zgodilo nekaj, kar bo meni dalo vzrok/razlog za drugačno mišljenje. Zaenkrat pa ostajam pri tem, ki ga imam - brez slabe vesti.
|
|
|
|
RE: Kako varni smo še sploh v svojem mestu? 8.3.2011 9:47:55
|
|
|
|
picola1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Picola... Nima smisla, da kontriram vsem tvojim trditvam na moje mnenje, kajti - napisala sem svoje mnenje. Nobene potrebe ni, da se ti (ali kdorkoli drug) strinjaš z njim - spremenila ga bom, ko in če se bo zgodilo nekaj, kar bo meni dalo vzrok/razlog za drugačno mišljenje. Zaenkrat pa ostajam pri tem, ki ga imam - brez slabe vesti. Tudi prav. Mogoče bo pa pomagalo komu drugemu, da spremeni svoje razmišljanje, ki temelji na podlagi mitov, predsodkov in stereotipov. Če pa ne pa tudi prav... Žalosti me edino dejstvo, da se o spolni zlorabi in njenih posledicah tako malo ve, nastradajo pa otroci... Pa tudi odrasli, ki potrebujejo podporo v kritičnih trenutkih, le-te ne dobijo, ker jih razume le malo ljudi.
|
|
RE: Kako varni smo še sploh v svojem mestu? 8.3.2011 9:51:28
|
|
|
|
Kerensa*
|
Jaz morilca (no, konkretno - tega morilca) oz. njegovega dejanja, ne glede na razlog/vzrok (ki je, po mojem mnenju, najverjetneje izmišljen, da bi z njim upravičil svoje dejanje), nisem sposobna zagovarjati.
|
|
|
|
RE: Kako varni smo še sploh v svojem mestu? 8.3.2011 9:59:13
|
|
|
|
picola1
|
Sej sem napisala, da se strinjam s tabo glede zadnjega in predzadnjega odstavka. Jst sem argumentirala samo tvoje mnenje o spolni zlorabi in kar se tega tiče. Drugače je pa tudi meni nedoumljivo, da je tak človek na prostosti, tožilstvo zahtevalo zdravljenje ali ne.
|
|
RE: Kako varni smo še sploh v svojem mestu? 8.3.2011 10:03:39
|
|
|
|
Kerensa*
|
Nisem bila spolno zlorabljena in nikogar nisem spolno zlorabila, zato izkušenj iz prve roke ne morem imeti oz. se ne morem vživeti ne v psiho zlorabljenca, ne v psiho tistega, ki je zlorabljal. Lahko imam samo svoje mnenje (za katerega ne trdim, da je, psihološko gledano, pravilno, je pa vseeno moje) in to je trenutno takšno, da mi je popolnoma vseeno, ali je bil gospodič zlorabljen alo ne. Če je bil, je imel možnost to prijaviti, sankcionirati, dobiti odškodnino in še kaj. Če ga je bilo strah in je bil posledično tiho, to še ne pomeni, da ima pravico po 20-ih letih ubijati in to načrtno in nekaznovano, pa travme gor ali dol. Če je duševno moten zaradi zlorabe, bi moral biti ustrezno zdravljen ali pa primerno odstranjen iz družbe, saj je nevaren ostalim (menda je ja umor dovolj dober dokaz, da tip ni čisto gladek?). Če si je pa zlorabo izmislil kot opravičilo za svoje dejanje, potem je pa še bolj hladnokrven morilec, kakor si mislim, da je in bi bilo treba njega oz. njegova dejanje še prej in še bolj ostro sankcionirati. Sodnika/sodnico, ki je razsojal/a v tem primeru, pa odstraniti z delovnega mesta, ker je nesposoben/a.
|
|
|
|
RE: Kako varni smo še sploh v svojem mestu? 8.3.2011 14:18:32
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Sodnika/sodnico, ki je razsojal/a v tem primeru, pa odstraniti z delovnega mesta, ker je nesposoben/a. Na podlagi cesa ze?
|
|
RE: Kako varni smo še sploh v svojem mestu? 8.3.2011 16:42:05
|
|
|
|
ronja
|
Na podlagi cesa ze? Ker je sodil/a po veljavnih zakonih (kjer predvidevam da ne more odredit nečesa, če tožilstvo ne zahteva?), ne pa po volji "naroda". Kaj ti ni jasno? (Sarcastic mode on, si me okužila ). Pa saj bo itak vse šlo še 1x na višje sodišče!
|
|
RE: Kako varni smo še sploh v svojem mestu? 8.3.2011 18:35:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: picola1 Žalosti me edino dejstvo, da se o spolni zlorabi in njenih posledicah tako malo ve, nastradajo pa otroci... Očitno je najlažje stisniti rep med noge, ko postane prevroče. Ni čudno, da se ljudje počutijo ogroženi na tem svetu. Ogroža nas lasten strh in nevednost, veliko bolj kot objektivne okoliščine.
|
|
|
|
RE: Kako varni smo še sploh v svojem mestu? 8.3.2011 18:53:42
|
|
|
|
picola1
|
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka IZVIRNO SPOROČILO: picola1 Žalosti me edino dejstvo, da se o spolni zlorabi in njenih posledicah tako malo ve, nastradajo pa otroci... Očitno je najlažje stisniti rep med noge, ko postane prevroče.
|
|
RE: Kako varni smo še sploh v svojem mestu? 8.3.2011 21:02:38
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja Na podlagi cesa ze? Ker je sodil/a po veljavnih zakonih (kjer predvidevam da ne more odredit nečesa, če tožilstvo ne zahteva?), ne pa po volji "naroda". Kaj ti ni jasno? Pricakovala sem, da bo bodoca pravnica, ki je ze sedela (in se slikala) v prvi vrsti na PF-u ob sprejemu brucev, znala razlociti kaj to pristojnost je in kako se zadevam streze, kakor tudi, da loci med tozilstvom, njegovimi nalogami in pristojnostmi ter sodiscem, njegovimi nalogami in pristojnostmi.... Zgrozi me pa dejstvo, da sama pove kako v bistvu nic ne ve, ampak kljub temu pa tocno ve, da je sodnik/-ca nesposoben/-na. Pljuvanje zaradi pljuvanja.... (Sarcastic mode on, si me okužila ). Pase, priznaj ! Pa saj bo itak vse šlo še 1x na višje sodišče! Do takrat bodo pa upam dojeli, da je zogica pri tozilstvu. Evo, naslednjic lahko tezijo Brezigarci
|
|
RE: Kako varni smo še sploh v svojem mestu? 9.3.2011 9:27:13
|
|
|
|
alda
|
ekola: jaz več nič ne štekam
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?