ronja -> RE: Kako varni smo še sploh v svojem mestu? (4.3.2011 10:28:07)
|
colt, meni pa ne gre v glavo, da se pedofili svobodno sprehajajo med nami in rajši njih ne bi spustila do svojih otrok kot pa nekoga, ki se je maščeval svojemu tiranu iz otroštva. POjma nimam, kaj se je dogajalo, nisem pristojna, da to sodim, za to so sodišča, ki so to že naredila. Če pa ga je res nadlegoval v otroštvu, potem kaj dosti sočutja do žrtve nimam. Vidiš, meni pa ta primer daje prav vero v naše sodstvo - kako smo si različni! Podpis pod picolo, pod vsako besedo. Jst se včasih sploh ne čudim, da nekdo nekoga zaštiha... Jaz tudi ne, niti se ne policaji - pravijo, da dostikrat vidijo, kako delajo starši z otroki, prijavljajo, tožilstvo jih oprosti ali pa sploh ne morejo sestavit obtožnice, ker gre vse prek CSDja, ki pravi, da je vse ok... in potem čez par let otrok starša zabode in so vsi v luftu, kako je mogel. ja, kako le! Hm.. torej bi ti raje, da se med otroke, med ljudi svobodno sprehaja pedofil, posiljevalec....? hehe, frodica, isto misliva. kar se mene tiče, imam rajši okoli sebe morilce svojih posiljevalce kot pa posiljevalce otrok. Se tako veliiiiiiko varneje počutim. Odrasel človek, ki se spravi na najbolj ranljive in najbolj nemočne - otroke ali pa odrasel človek ki se spravi na odraslenega človeka istega spola - nobene hude premoči... Hja, rajši imam tadruge, j* ga. colt, potem se moraš ti res zelo nevarno počutit, ker ti garantiram, da je tu zelo dosti mamic, ki bi brez slabe vesti ubile posiljevalca svojega otroka, če bi le vedele, da nas pri tem ne bojo dobili. Mislim, da bi se morala zelo krotit, da ne bi česa takega storila, razlog bi bil pa ta, da me otroka rabita, v ječi jima pa nič ne pomagam, samo dodatne probleme imata z mano, vsekakor ne bi bil razlog to, da ib se mi revež posiljevalec smilil. in ko boš imel svoje otroke, verjemi, da boš čutil isto. Aja, glede varnosti v mojem mestu: se počutim varno, čeprav omenjen človek hodi prosto okrog. On se je spravil na nekoga, ki je njemu naredil nekaj groznega. Ni se spravil na enega naključnega mimoidočega in tudi zelo dvomim, da bi se. Podpis. Joj... ta NAJ BI je enak tudi pri pretepnih zenskah, ki padajo po stopnicah... tezko dokazati. preseneca pa me, kako smo vsi pripravljeni kar takoj prevzeti misel, da niti ni imel tehtnega razloga za dejanje. P5relahko sprejmemo dejanje brez motiva. In kaj pravzaprav pomeni "brez dokazov stihal ljudi", a ce bi imel sliko in/ali nek podoben dokaz bi bilo dejanje upravicljivo? Tudi tu podpis. Seveda, kri se vidi, torej to je slabo, ubijat se ne sme. Spolna zloraba se ne vidi, torej bo vedno "naj bi" in "saj ni nič", to se lahko. Dokler bomo tako razmišljali, bo pedofilija čisto preveč sprejta in se bojo take tragedije dogajale. ker če bi temu fantu, ko je bil otrok, kdo pomagal, pa njegovega tirana zaprl, bi bil tudi ta danes živ. Je kdo pomislil na to? Ampak itak - ni dokazano, ne? Človek kar tako iz lepega pade na dno: v drogo in nasilje, ker mu je tako fajn ali kako? Taki ljudje imajo vedno težko ozadje. nihče ne bo šel delat nekaj hudega sebi in drugim samo iz dolgčasa (mogoče kak psihopat, ampak ti so res redki). Pri nas doma se ne tepemo (upam, da tako ostane;), zato se počutim čisto varna.
|
|
|
|