Ploha
|
očitno bom mogla zdej zaščitt ostre robove zarad mene, ne zarad M&M...sem se tako zabila v glavo, v kuhni...u zadne sm se tkole pr zajčkh pr treh letih v vrtcu mal sem prebila, pa eno big buško mam, pa nekaj me hoče glava bolet... kaj vse se mi naredi.... drugače sem pa dobla včeraj darilo od medveda...sesalec se že fila...2 v 1, pa brez kabla, pa uno manjši ročni se dol stakne, da loh kake drobtine posesam, pa juhej... drugače pa pišem diplomo, prav zares, ker MORAM KONČAT...22 Strani je napisanih, še dobrih 10. Sicer bom pa nasledni tedn poslala prof., da mal pregleda, če grem v pravo smer...upam, da hitor zaključim, ker je tolk enih organizacijskih problemov, da je joj...pa kdo bo merkov, pa kdaj bo merkov, pa kdaj je knižnca odprta...no ma momente pa mal volje zmanjka... pa sam spala bi,...ne nism noseča čakam krompir da se speče, da bo južna. No sva pa ble pr dr. z manco, ima tud angino, tudi AB na 8 ur...tko da zdej bojo noči čist fardirbane, ker meta popije ponoč sirup, pa znak pade in naprej smrči, manca pa dvomim da bo, itak pa tale mladič sam da odpre oči, že koplje na vse štiri, pa gasa naprej, k buldožer...
|