khurde
|
oj, hvala, zlate ste :) bili danes od osmih zjutraj do skor treh popoldne na pediatrični, najprej skor dve uri pregled, odvzem krvi za preiskave, potem dve uri pavze, da stiskajo izvide, potem še eno uro pavze, ker izvidov še niso spisal in zatem še uro čakanja, ker so zdravstveno kartico izgubil na koncu šli brez kartice domov, so me čez 2 uri klicali, da so jo našli. jutri iontoforeza al nekaj podobnega, to je odvzem znoja, da se izključi (upam) cistična fibroza. to je pa na stari pediatrični. še prej pa na novo po kartico, ene recepte, k so jih zraven kartice našli, pa da mi izvid popravijo naslednje 3-4 mesece ima strogo dieto, nič bele moke in belega sladkorja, veliko sadja, zelenjave in 100% sokov, načeloma nič čokolade (ampak nje ne zapira in to lahko kaže na kakšno preobčutljivost), pa nič banan (jo ful zapirajo in je zdravnica rekla, da jih vedno odsvetujejo). na izvid so mi pa napisal "veliko banan". morala bi dobiti še pisna navodila za dieto, v izvidu piše, da sem dobila, pa jih niso dali. rabi njen osebni zdravnik tudi zato, da vrtcu napiše kaj lahko in kaj ne. izvidi za kri bojo pa čez 3-4 tedne. če se izključijo vse možne bolezni, se nadaljuje dieta, če se stanje slabša, pa ostane samo še operacija