khurde
|
farfala, jancci nina, upam, da bo pregled čim manj moteč vrtnica, na začetku je čist normalno, da se ful lovite in da težko obe naenkrat zrihtaš. plus je, da je vsaj letni čas ugoden, da je toplo, ker za v mraz rihtat malčka in novorojenčka obenem je kr neki meni je v prve ratalo, da smo se uro in pol napravljali za ven zdej pa gre tip top, sam mam že mal prakse za sabo drugač bi jaz tavečji uredila igralni kotiček na balkonu, kak peskovnik itd., če še ne hodite ven in je lahko tam. če imaš to možnost. kasneje pa obe spakirat, malico s sabo in ven. dojiš tko lah kjerkoli. no, vsaj meni to ni panika... kiara, jaz zdaj uvajam. je dal čez korenje in bučke včeraj prvič pojedel "konkretno" količino, kakšna 2 cm bučke sem začela par dni pred 6 mesecem, ker nas je tko gledal in cmokal in se stegoval in oponašal žvečenje in vpil, ker ni nič imel pred sabo, da je bil očitno čas... drugače pa sedaj priporočajo od 4. meseca dalje. mava pa izi uvajanje. včas vsak dan kaj GH dobi, drugič ima 3 dni pavze... se mi ne mudi... jancci, mene bi to precej morilo, samo ne vem, kaj bi naredila. probala bi se pogovorit s to osebo, ji dopovedat, da ti s takimi zadevami ne daje občutka, da ji lahko zaupaš in v končni fazi bi začela mogoče tudi o vrtcu razmišljat... sonček, verjamem, da si ga pogrešala... je kar čudno, če je mir, verjetno. kaj si kuhala? jaz nič posebnega. en dan pico iz pirine moke, s špinačo in feta sirom. pa kakšno juho in palačinke. makarone. danes pa je babi naredila juho s čičeriko in jo imam še za jutri nam vedno še da kaj za domov. zadnjič sva z I šli v kitajsko po kosilo, imava obe ful radi in upam, da se bo A glede tega po nama zgledoval in ne po atiju enkrat sem šla pa celo na malico (ocvrt sir, pomfri in solata, pomoje prvič po ene 7 letih, da sem naročila to kombinacijo v gostilni), preden sem jo šla v vrtec iskat... nekak mi je škoda čepet notri ob tako lepih dnevih in je vse bolj na hitro ali pa kaj na pol pripravljenega iz skrinje, ker I tudi po vrtcu sploh noče domov, ampak na igrišče oz. bi bila nekje zunaj... in dons nam je celo tole citirala, k smo ji rekli, da gremo domov (iz enci benci): "sonce kliče, ne domov, travnik kliče, brž na lov!..." no, njo vse kliče, tobogan jo pa vsak dan čaka