|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009 3.del
4.4.2011 20:11:46   
sonček33
Hec.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 251
4.4.2011 20:13:57   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

zbiramo ideje za ime, imate kako fletno, spešl, zanimivo, new age ime??

LaToya

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sej res, niti ne vem katerega spola je user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 252
4.4.2011 20:34:26   
marta82
Če je dečko in ga boste fajn futral bi bil lahko Buda.

Pa lepo, da ste ga posvojili.user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 253
4.4.2011 21:24:05   
yelci
Ploha ne boš verjela, ravno tvojo številko imam, tako da boš ti posredovala veselo novicouser posted image
Joj, kok luštn zajček, hmm ime, trenutno mi nič ne pade na pamet, ko se kaj spomnim, pišem

Petra88, upam, da mi ne bo treba it na operacijo, baje, da je to povezano z nosečnostjo, ko rodiš, naj bi počasi zginjal, upam, da bo pri meni takouser posted image

Glede trme, moram trkati, zaenkrat je še ni, ok, kdaj pa kdaj že zajoka, če ni po njegovem, ampak ga lahko zelo hitro zamotim s čim drugim oz. mu lahko na miren način dopovem,da takole ne bo šlo in se kar hitro umiri, no naj tole kar traja...user posted image

Eno vprašanje, a vaši malčki spijo celo noč, namreč mi se še kar zbujamo, sredi noči hoče k nama, pol se pa premetava, pa ščipa, pa on bi se kr pogovarjal. a je še pri kateri tako?

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 254
4.4.2011 22:28:53   
Ploha
evo za ime more še navdih pridt...

zdej spijo vsi trije user posted image user posted image

jelci: uuu super, komaj čakam novičke!! Naj bo hitro in naj bo zdravo!!!

(odgovor članu yelci)
Neposredna povezava do sporočila: 255
5.4.2011 6:47:28   
nina166
Jutro!

Jaz pa sem tak slabe volje...včerajšnji dan je bil user posted image . Z Domnom sva bla pri zdravnici, ker si tako mane oči in jih napenja ko gleda tv. Pa naju je napotila k optiku in mu je namerila na enem očesu -2, na drugem pa -6 user posted image  Zdaj mora pa v celje k otroškemu okulistu...bo dobil očala...jaz pa sem user posted image  user posted image

Pa približno kilometer stran od nas je avtobusdo smrti  povozil 4 leta staro punčko user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Sicer ne poznam staršev, mi je pa vseeno tak hudo...trenutek nepazljivosti in nimaš več svojega sončka.

Pa še zunaj je tak turobno in zamorjeno vreme user posted image

Grem počasi otroke zbudit

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 256
5.4.2011 8:30:28   
Ploha
ojej nina, te razumemuser posted image , jst sm tud očala dobla v prvem razredu, bi jih verjetno že prej če bi poštudiral. želim mu, da se mu dioptrija čim prej ustavi. user posted image user posted image

za uno punčko sem pa brala, mislim kaj takega pomoje ne preživim, bogi starši!user posted image user posted image

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 257
5.4.2011 8:44:41   
kiara24
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

zbiramo ideje za ime, imate kako fletno, spešl, zanimivo, new age ime??

LaToya
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nina- saj bo upam, da se mu bo popravilo, mojemu bratu se je in je sedaj brez očal..... Držim pesti, ti pa kar pogumno in ne bodi žalostna.

Ploha- super za novega čalana. Ime naši imajo imena zački Bučko,Puhek.... samo to jih dajoj moji starši ker jih imajo ogromno.

Šibam imam polno oprvkov, zdele dam zali za jest, pol pa avto peljem ocenit, pa v trgovino po cunje za Zalo je čist brez oblačil, ker klara ni imela dolgih rokavovo tolk, ....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 258
5.4.2011 9:17:50   
spetko
jutro punce..

da se še jaz malo oglasim..
zdej sem bila malo neaktivna ker sem bila v bolnici 5 dni, ker me je potiskalo neki dol pa malo napet in trd trebuh..pa sem šla na pregled in sem imela še malo kratek vrat pa so me pridržali..zdej pa sem doma na bolniški do naslednjega pregleda in pol bomo vidli naprej...

prebrala sem vas na hitro...
za srečanje..jaz se vam pridružim pomoje kaj bolj proti sredini leta če boste imele oz po juliju mesecu...:)))..
če pa bi prišle na primorsko pa katerikoli dan user posted image

kiara...super za avto..da vam bo služil dobro..user posted image ..pa lepo tako ko berem da ste pošlihtali vse tegobe ki ste imeli (bolezni pa to)

krtekxx..vam pa itak svaka čast za tolko aktivnosti s kolesi in to.mi smo si tudi omislili kolesa..ampak ne tolko huda ..lih tu po obali za kolesarit skupaj z otroci..

ploha...faca si ej...prvoaprilska šala mislim da je pri vsaki ki je prebrala uspela :)))...super za tako pestro življenje ..:))..

farfalla..samo da ste bolše..a ima zdej S vse petke al..?..naš jih še nima..

yelci...kdaj pa imaš rok....vso srečo ti želim...pa da čimprej mine in da bo vse ok da boste zdravi..

sonček33...naš ima tudi obdobje trmarjenja...ko pride do tega..al ga pustim da se zjoče do konca in pol se sam pomiri in pride do mene kot da ni blo nič..al pa mu probam lepo razložit da to ni lepo in če to ne deluje pol pa prepovem kakšno stvar ki mu je ljuba..al podobno...zdej to iz glave tko..odvisno pa je od situacije in za kaj trmari..
tudi ti pridna za tek in kolesarjenje..

khurde..kako lepo brat da se tako razumejo in lepo ukvarjajo en z drugim že tako majhni..kr tako naprej..:))

jancci..pri nas je tudi tko kadar se kaj spičiva in pol ko prespiva se niti ne spomneva več za kaj sva se spičila..:)))...ampak zdej ko sem noseča pa sem takkooo občutljiva in že sama sebi grem na živce ker vse jemljem tako resno in čustveno, da se mojemu že trže in seveda ker tega ne razume tolko so tolko več kregavauser posted image ..ampak upam da je samo to zdej tako obdobje..

amm..ne spomnemse večkaj ste pisale...
se vam itak pa še oglasim..lp

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 259
5.4.2011 12:48:05   
Jancci
Krtekxx ti boš ziher vedla kak poganjalec je fajn? Lesen, kovinski? A rabi bremzo a vseen če ne?

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 260
5.4.2011 12:59:32   
ronja
Mi mamo lesenega, ker se mi zdi bolj luštno, če se zložiš, da nate pade lesen kot pa kovinski. Plastični so pa itak zanič. Bremze nimam, ker dvomim, da bi jo znali uporabljat.

trma: Lejla ima svoje izpade v gl. takrat, kadar jaz zamudim in pridem prepozno ponju v vrtec. Sicer se pa v gl. da kar zmenit. jasno, da probava, ampak ni tako, da bi mi glih skup padala al pa bruhala od tega, joka se, pa užaljena je tudi kdaj, ampak v mejah normale. kadar sem jaz ok, sta onidve tudi, samo zadnje čase sem mela jaz res en kup enega sranja na glavi in se je kar poznalo...

ploha, čestitam za zajčka. To maš namesto unega prvoaprilskega user posted image al kako?

yelci, Lejla je kar ok, Ronja se je pa od nekdaj zbujala in lazila k nama in še zdaj dostikrat pride. Lejla samo, kadar je bolana ali pa ko me ni bilo itd... Sicer pa kar lepo spi - se sicer zelooo zgodaj zbudi (prej se je pred 6to, zdaj ko se je ura premaknila, se okoli 6:30, ampak danes se je že ob 6h)... Sicer ti pa želim, da si že na poti v p.!

kolesarski sedež: mi imamo Belelli in nam je dobro služil. Vsekakor boljši tisti, ki ima svoj nosilec, ker ti prtljažniki so bolj taktak - niso vedno dovolj trdno narejeni. Saj če je vse ok, nima veze, samo če pa do česa pride, si pa ne želiš, da potem otrok s sedežem nekam odfrči... Zdaj v gl. uporabljava prikolico, ker sta pač dve.

nina, groza! ne predstavljam si, da bi se to nam zgodilo! če bi obe izgubila, bi se samo še ubila, ne vidim v smisla potem v nekem trpljenju dalje, tako da svaka čast staršem, ki se poberejo in živijo (čez veliko časa) dalje.

Lačnaaaa! Blesav dan!

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 261
5.4.2011 13:53:54   
krtekxx
Krtekxx ti boš ziher vedla kak poganjalec je fajn? Lesen, kovinski? A rabi bremzo a vseen če ne?

Po moje vseeno, samo če ga imaš za noter zaščiti tiste dele, ki ti ob padcu lahko poškodujejo tla. Bremzo eni majo, jo lahko enostavno odmontiraš dol, ker je ne rabi!!! Glavno da je dovolj majhen, jaz bi kupila najmanjšega, saj pri ene treh letih prešalta na ornk kolo. Pa najcenejšega bi kupila.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 262
5.4.2011 17:54:32   
Ploha
mi smo ji kupil ta lesen poganjalec, k je zdej v merkatorju..niti vsedt se noče user posted image

je pa tako tumpast narejen, če bi se še 1x odločla, dam kak evro več, kot pa to podrtijo,...mi je pa lep, ker je lesen, pa deteljico ma spredej, tak kmečki, paše na naš stil user posted image user posted image user posted image

zajček je dobil ime (ne glede na spol) ime ji je MEGI user posted image To je meta prjavla, nekje med južno, sva se z medvedam spogledala in se strinjala user posted image

ga pa futram z inekcijo, pa še to ga malo posilim, ker noče, brez nič pa ni nič...malo kaka, potlej že nekaj poje...mu morm en brlogc naštimat, ker tole je kr neki...skos je pr mir, pa v kotu se stiska k cunci...drgač ima pa eno nogo nekaj poškodovano, mislim nič ni vidt rane, ampak tako čudno jo zavija user posted image upam, da se veterinar kaj prikaže sm, da ga kuj izprašam...

spetko:
uf samo, da si zdj dobro. Počivaj!

kiara: kater avto sta kupila, če ni skrivnost?

nina: si kaj bolš volje? zuni je sonček!

yelci: Meta in manca obe spita celo noč...zdaj se bo vedno težje odvadil, poleg tega prihaja nov član, k je na začetku tud več ali manj pri mamici...ne vem kako rešit,...

marta
: hvala za info! Mene je drgač ful strah, da bi si kako nogo zapletla med kolo user posted image

drugače mi ne gre iz glave un fant, ki je prejšnji teden umru, 22 let str...groza kaka tragedija je to bila user posted image user posted image

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 263
5.4.2011 20:34:17   
Ploha
ekola, vsi siti in previti, eni že spijo, megi pa še bo user posted image

jem čokoljad, pa ni prav dobra, ampak bolj to k nč....

bi mogla še mal pospravt pa red narest, pa cune obest ampak se mi nč ne da...

bom šla kr spat lepo počas pa je...

lahko noč babe!

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 264
5.4.2011 20:46:51   
marta82
Ploha noge pripneš.

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 265
5.4.2011 20:57:40   
Ploha
nism še šla...

sem brala kerga zajca imamo...navadnga poljskega...in zanimivo je, da jih zajkla doji samo 3 tedne...tko da ne vem kolk je tale revček str, tud sanja se mi ne...solate ponoč ni pojedu, zdej sm dala še korenje...da vidim.

A ste vedle, da imajo zajci rogato maternico in zato je lahko zajkla še 1x oplojena že med brejostjo in se lahko 2 legli razvijata popolnoma ločeno??  Zanimivo! user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 266
6.4.2011 7:05:01   
krtekxx
Sedež za kolo: a vi noge pripenjate? Mi ne. Je pa res, da ima noge daleč od koles, saj imamo ta nastavek pritrjen na štango od sedeža.
Ploha: naša BB pa se premakne kam le s poganjalcem. Peš sploh noče hodit.
Včeraj sem šla z BB in ta malim fantom na sprehod, in ker je poba spet nekaj čaral in rožce nabiral sem ga pustila kar zadaj...in ko sva se vračali slišim pod potko, kjer je zelo strm breg, ki se konča s skalnim skokom, eno šelestenje...pa gledam...in vidim našega fanta, ki se je med nabiranjem rožic dol skotalil. Mi je skoraj srce nehalo biti. No, fant jo je odnesel z buško na glavi, upam pa, da bo šola kaj zalegla. Mislit si ne morete, kaj vse ta prav vsak dan nakuha.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 267
6.4.2011 9:02:30   
kiara24
Ploha- super ime za zajčka, Meta obvlada. S-Max sva naročila in ga drug teden dobiva. Starega pa prodajava. Komaj čakam da ga dobiva, me je pa malček strah kako ga bom vozila pa itak ga bom večin jaz tako da....

Yelci- naša spi celo noč Klara. Zala pa neuser posted image user posted image user posted image user posted image

No mi še nimamo poganjalčka,za enkrat. Imamo pa sedežek za kolo in odkar je bila enkrat gor sedaj skoz hoče na kolo.....user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 268
6.4.2011 19:37:55   
VRTNICA84
Na hitro se vam javljam in vam sporočam, da nas je dne 31. 3. 2011 ob 19,18 z svojim drugim prihodom razveselila naša druga princeska Eva!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko se otrok rodi, si ne moremo kaj, da ga ne bi ljubili in skrbeli zanj.
Epictetus

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 269
6.4.2011 19:41:07   
VRTNICA84
user posted image

To je naša Eva!!!!!

Ko se otrok rodi, si ne moremo kaj, da ga ne bi ljubili in skrbeli zanj.
Epictetus

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 270
6.4.2011 21:06:43   
khurde
vrtnica, čestitke! čudovita je user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 271
6.4.2011 22:27:43   
Ploha
vrtnica: čestitke! Super lepa je!

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 272
7.4.2011 8:28:34   
Jancci
Vrtnica ČESTITAMO za Evo. Želim vam veeeeeeeliko zdravja in lepih trenutkov!!!!
Upam, da se nisi prebeč matrala!!!

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 273
7.4.2011 10:27:34   
farfala
Čestitke vrtnica!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

spetko nima še vseh petk, spodnji dve lezeta ven, prav počasiuser posted image in ga mučita

Dva dni je imel malo vročine, v ponedeljek ne, v torek spet malo, zdaj spet nimauser posted image , upam, da je to zaradi zobkov. Kašlja pa še kar, sedaj mu dajem Panatus in mogoče je malo bolje.

ploha, a imate čist svojega velikonočnega zajčkauser posted image user posted image , bi ji moralo biti ime ESTERuser posted image

jancci - poganjalci - sedaj imajo lesene v pikapolonici, mi smo kupili ketlerja 10", a ga še ni osvojil, je bolj nerodne sorte očitno, posebej, ko se spomnim, kako to Matija že obvlada

user posted image user posted image user posted image Kako bi reagirale, če bi videle na OŠ spletnih straneh sliko svojega otroka iz šole v naravi in je oblečen samo v spodnje hlače in majčko? Kaj mislite o tem???

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 274
7.4.2011 10:29:46   
spetko
vrtnica..ČESTTTITTKKEEE..pravi srček je...zdej pa se lepo pocajtate in uživajte..

kiara24...super S-MAX je dober avto..ga imamo mi službenega in sem ga parkrat vozla pa je zelo dober in prostoren..

krtekxx..hvala bogu da je odnesel samo z buško..

ploha...super ime za zajčka..pridna si ki tako skrbiš za vse..:D
kaj pa je bilo s fantom..??..

jaz pa sem še kr doma...vzunaj imamo takooo lep sonček da komaj čakam da grem po T in da smo malo vzunaj..ne smem pa neki pretiravat..da ne bo spet kaj..
grem zdej naredit kosilo in popsravit malo pol pa spet v horizontalo..

lep dan

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....
Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...

kajenje
tailor

ali kadite v nosečnosti?

da (28%)

ne (72%)

Število vseh glasov: 337

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!