ronja
|
Mi mamo lesenega, ker se mi zdi bolj luštno, če se zložiš, da nate pade lesen kot pa kovinski. Plastični so pa itak zanič. Bremze nimam, ker dvomim, da bi jo znali uporabljat. trma: Lejla ima svoje izpade v gl. takrat, kadar jaz zamudim in pridem prepozno ponju v vrtec. Sicer se pa v gl. da kar zmenit. jasno, da probava, ampak ni tako, da bi mi glih skup padala al pa bruhala od tega, joka se, pa užaljena je tudi kdaj, ampak v mejah normale. kadar sem jaz ok, sta onidve tudi, samo zadnje čase sem mela jaz res en kup enega sranja na glavi in se je kar poznalo... ploha, čestitam za zajčka. To maš namesto unega prvoaprilskega al kako? yelci, Lejla je kar ok, Ronja se je pa od nekdaj zbujala in lazila k nama in še zdaj dostikrat pride. Lejla samo, kadar je bolana ali pa ko me ni bilo itd... Sicer pa kar lepo spi - se sicer zelooo zgodaj zbudi (prej se je pred 6to, zdaj ko se je ura premaknila, se okoli 6:30, ampak danes se je že ob 6h)... Sicer ti pa želim, da si že na poti v p.! kolesarski sedež: mi imamo Belelli in nam je dobro služil. Vsekakor boljši tisti, ki ima svoj nosilec, ker ti prtljažniki so bolj taktak - niso vedno dovolj trdno narejeni. Saj če je vse ok, nima veze, samo če pa do česa pride, si pa ne želiš, da potem otrok s sedežem nekam odfrči... Zdaj v gl. uporabljava prikolico, ker sta pač dve. nina, groza! ne predstavljam si, da bi se to nam zgodilo! če bi obe izgubila, bi se samo še ubila, ne vidim v smisla potem v nekem trpljenju dalje, tako da svaka čast staršem, ki se poberejo in živijo (čez veliko časa) dalje. Lačnaaaa! Blesav dan!