|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009 3.del
2.4.2011 15:36:38   
yelci
Hojla punce, naj se vam malo javim itak nimam nč časa, čeprov sm že en mesec doma, jao kok gre hitr čsuser posted image .
Počasi že odštevam dneve, še 8 dni, sicer močno upam, da bo kej prej, k me že vse tišči, ne morm spat, pa še sindrom karpalnega kanala sm fasala, me roke bolijo k hudičuser posted image
Zuni je tko lepo, sva s Kristjanom non stop zuni, tako uživa, sploh noče it domov, tud lakota ga ne spravi goruser posted image , dons ga je babi odpeljala dinozavre gledat, me je prej klicala, da noro uživa, da jih skoz oponaša, da se mu vsi smejijo, ma morm rečt, da je tak dobrovoljčekuser posted image . Mal me skrbi, kako bom oba naenkrat pedenala, ampak vidm, da vm kr gre, ni hudič, da ne bo šlo tud nam.
ej punce, tiste k ste doma, lahk se kdaj dopoldan na Zbiljah dobimo, tam je tko luštnuser posted image
Zdej pa morm it, mam doma generalkouser posted image
Obljubim,da se bom kej več javljalauser posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 226
2.4.2011 18:21:53   
sonček33
Tebe. O, lepo. Plohco sem že srečala na srečanju. Je tudi v živo fajn punca. ja plohca je faca

yelci, lepo da se nam javiš..samo še en teden..ojej, čas pa res beži. glej, da ne pozabiš sporočit, ko boste dobili novega člana.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 227
2.4.2011 18:27:29   
Ploha
ekola, krompirček smo posadil, zdejle grem pa mukice mastitisa rešt user posted image

se tipkamo zvečer po 21.00, upam, da bo kera za čvek??? user posted image

sonček: zdej sredi aprila sem mislna, eno nedeljo? Da bo še medved imel čas in da bo še on kako družinsko reku user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 228
2.4.2011 18:32:20   
farfala
Eh, nič nam ni fajn, mali je ponoči zakuhaluser posted image user posted image , A. je spet v križu vsekalo, tako, da je komaj hodiluser posted image , jaz kar nekaj pokašljujem, tako lepo vreme, mi pa skoz notuser posted image user posted image .

Krtekxx jaz pa rada rožice sadim in knjigo berem, sem oboje delala danesuser posted image . Celo premoženje spet zapravila  za rožice...Pa včeraj bila malo na kolesu, bolj turističnouser posted image , da ne izgledam tako penzionističnouser posted image

Čas pa res prehitro beži, ampak jaz bi najraje ta del življenja potovala, spoznavala druge običaje, kraje, vonjave, naravo....

Ploha ti pač vedno poživiš to naše čvekanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bi mi bilo všeč srečanje v arboretumuuser posted image

(odgovor članu yelci)
Neposredna povezava do sporočila: 229
2.4.2011 19:01:33   
marta82
Mi smo šli tudi danes prvič v sezoni na turistično vožnjo s kolesom. Lani je bil Tinej še čisto pasiven, je zaspal zraven, letos je pa ful užival, se smejal, navijal.

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 230
2.4.2011 20:32:46   
sonček33
Farfala pikapoke za vse vas.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 231
2.4.2011 21:49:20   
Ploha
yelci: čakamo novičke! A imaš od katere številko??? Sej bo šlo, boš vidla! user posted image pa eno čudno reč si fasala, a to po porodu mine?

farfala: en miljun user posted image user posted image user posted image user posted image kakšne rožice boš imela? A to si iz lončkov male rožice v teglce posadila al maš une ko prezimijo...mal čudn sm prašal, sam sem bolj "kramp" glede tega, upam, da razumeš?? Jst bom imela verjetno pelargonije...

marta: a to imate un sedež na kolesu, k je zadej? Jst bi tud kej tazga rabla, kaj predlagaš?

petra: kje se potikaš, dej kej povej, je kej novg, kaj se vam dogajaa??? user posted image

sonček: a na šobcu ni več igral?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 232
3.4.2011 9:24:45   
petra88
dobro jutro! ena user posted image najprej

evo mene, zdej ko mal bolj počasu pišete sm ugotovila, da vam pa mogoče lahk sledim user posted image bomo vidli, zdej nej bi imela malo več časa, ker moram bit doma in počivat. Počasu se bo treba spet začet učit za izpite user posted image

drugače se imamo pa fajn, tole vreme tak paše, ko bi blo do konc septembra tako - takoj podpišem. včeraj sta šla možakarja na morje, sta pršla čist zapečena nazaj user posted image

kdaj boste pršle pa kej na primorski konc?? zmeraj se nekje gor na gorenjskem menite, men je to kot da bi šla u ameriko, je treba celo odpravo nardituser posted image

rožice... jst sm jih imela lani prvič in so mi ful rasle, letos bom imela kar iste naprej, malo sem jih namnožila, ker jih je en par crklno (nimaš kej pr takmu kmetu) tako da bojo bršlanke pr nas.

ploha sm te iskala na fb, kam si utekla??

yelci ojej, to je vkleščen živc ane? boš mogla lih na operacijo al kaj? mi smo en par takih operacij vidli letos na praksi, pa ni nč hudga, 15min in si fraj.

sonček prov fajn smo, kaj pa vi? zdej je še David začel toooooolk govorit, včasih se mi sanja ne, kaj bi hotel povedat ker ima nekatere besede tolk smešne - piškot je pokoka, palačinka - pakika in take.
v četrtek gre s starimi starši in sestrično na morje, to bo žur za njiju (2 in 3 leta), za moja 2 malo manj user posted image

nevem kaj nej še napišem.. vas grem še malo prebrat

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 233
3.4.2011 12:17:15   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

marta: a to imate un sedež na kolesu, k je zadej? Jst bi tud kej tazga rabla, kaj predlagaš?

Ja, tega za zadaj. Mi imamo Belleli (mislim, da se tako napiše). Iskali smo takega, da ima ob strani malo zaščite in da ima zadaj luknjo za naslonit čelado, če me razumeš - da mu ni lani glava na vse strani opletala. Nisem pa opazila večjih razlik med temi zici, razen v ceni.

BE NICE!

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 234
   [Brisano sporočilo]
3.4.2011 16:41:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu marta82)
  Neposredna povezava do sporočila: 235
3.4.2011 19:20:43   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: niia

ojla,

marta, jaz tudo sedaj gledam tega bellelijevega. Kako je pa s pritrditvijo? Moj mož pa navija za hammax, ampak ne vem če je toliko boljši kot je višja cena.

Tak nosilec je in se z "objemko" pritrdi na ogrodje kolesa. Mi smo se tudi zaradi cene odločili zanj, se mi je zdelo brez veze dajat toliko več za hamaxa.

BE NICE!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 236
3.4.2011 21:13:13   
Jancci
Ronja hvala za odgovor. Mal mi je tut gugl razložu, ampak vseen. Sicer moram rečt da z mamico punčke še nisem govorila, ker se ne oglaša, mi je pa to povedala skupna kolegica. Tako da nič ne vem točno in ne morem rečt kaj in kako. Grem ta teden do njenih staršev da vprašam kako sta.

Yelci držim pesti za tebe in dojenčka!user posted image

Farfala pokamonica user posted image user posted image user posted image  tudi za vas!!!

Krtekxx a si se naspala?

Sonček a si kej kolesarila? Pa fajn za lauf!!! Pridna si.
Khurde tvoja I je pa pridna ko tako lepo A zabavauser posted image . Ti pol nimaš nobenega dela a?user posted image Dej ti men povej a je I pridna a ima kake izpade in noče ubogat. Pri nas je zadnje čase zeloooo pestro. Danes se je tok razhudila da je od trmarjenja in joka bruhala. user posted image  In to samo zato, ker ni smela v nogavičkah hodit zunaj in ji je moj hotel obuti supergice. Pa potem sva imeli še mi2 ene borbe.... skos neki teži in ne uboga. user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 237
4.4.2011 5:53:42   
sonček33
Khurde, kakšna fotka tvojih dveh?

jancci, kolesarila in tekla...danes pa kot cunja :)

Tole vprašanje, ki ga je izpostavila Jancci - jaz sem včeraj zvečer prav travmirala - L.  je postal tudi zelo neubogljiv. Že tako je skoz na spidu in ni minute pri miru, ampak če pa ob tem še ne uboga, je pa včasih prav kriza. Kar mu rečeš, da ne sme, to zagotovo naredi. In potem mu rečeš 2x, 3x pa nič... Zdaj sem se navadila, da kadar kje sva in ne uboga (odpiranje vode na igrišču, neuboganje na cesti, pa pri naših doma skoz hodi tam, kjer ne sme ...), ga enostavno pobašem in gremo domov ali pač stran od tam. Ima potem v avtu pravi izbruh joka.

Tiste, ki imate take težave, kaj ve storite?

(odgovor članu yelci)
Neposredna povezava do sporočila: 238
4.4.2011 7:01:52   
krtekxx
Krtekxx a si se naspala?

Ne. Sem mislila it z BB opoldan spat, pa je bilo zunaj tako lepo vreme in ker za danes zvečer obljubljajo dež, sem šla raje na kolo.
Mi imamo hamax sedež za kolo, ampak tudi jaz ne vem, kaj bi bilo narobe s kakim drugim cenejšim. Je pa ful problem tale zic namontirat na kaka DH, FR; AM, ...kolesa. Mi smo sedaj un nastavek namontirali na uno štango od sedeža, ampak še to gre le na eno od moževih koles, ki pa je meni porecej preveliko, poleg tega pa težko 21 kg. Včeraj sem se šla s fantoma in BB tako vozit in fantov sploh nisem mogla dohajat.
Sonček, drugače so pa po mojih izkušnjah fantje na precej bolj zoperen način trmasti. Pri BB precej vžge, če rečem, da bom štela do 3. Z njo se za skoraj vse da spogajati - če imaš čas, seveda. Fanta sta pa zgodba zase. Slišita le zelo globoke tone. Velikokrat se mi zgodi, da smo nekje in nočeta slišat, da gremo drugam in potem se kar odpeljem in pridem čez 5 minut po njiju. Po nekajkratnem takem ukrepanju pritečeta takoj, ko vidita, da se odpravljam k avtu ali kolesu...samo pri 2-letniku pa tega ne moreč prakticirati.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 239
4.4.2011 8:55:01   
kiara24
Vikend super, smo bili ful zunaj malo v vartu, moji malo na kolesu, jaz ful na sprhodih.... pa na Savi smo bili da je Klara uživala ko je metala kamenčke v vodico pa pol smo jez delali.... tako da je bilo super. V soboto sva bili na dežurni, ker je v petek tarnala da jo boli ušes, tako da je imela začetek vnetja ušes pa ni dala nič AB ker je rekla da bo šlo lako nazajk dala je Voltaren svečke  k je tudi za vnetje in vročino....

Ploha
- dobra fora ni kaj.

Krtekxx- svaka čas da takole kolesariš res, pa od kje ti tolk energije....

Jancci- no važno da to takoj poštimata.... epilepsija. je pa meni gorzna to so napadi pa padanje v nezavest, pluvanje pene... ful nevarno blažijo jo z zdravili in pa lahko operacija samo odvisno je kje pa ni vedno uspešna.... meni je to grozno. Imam brataranca s to boleznijo in je smotano, res. No Ronja ti je bolj natančno povedala.

Yelci- joj a sam še tolk mala upam, da bo hitro za teboj.... pa večkrat se oglasi.

Klara je ful dobra ko zali poje in ji kaj razlaga da je šla gledat na kemtijo živali.... pa to in se ji pol Zala smeji pa oglaša.

Šibam hito ker me Zala kliče.... tako da se še pofočkam kaj.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 240
4.4.2011 13:02:37   
farfala
ploha jaz bom tudi imela pelargonije,viseče, ampak jih še nisem presadila, je še čas. lani sem imela polstoječe, ampak te niso tako goste. Vmes pa marjetice. Drugače sem kupila nekaj trajnic za skalnjak pa plezalko clematis, kosteničevje, španski bezeg, hortenzije sem presadila.Verjetno bom nabavila še borovnico. Kivi me tudi mika, ampak v taki zimi kot je bila, pri nas marsikaj pozebe. Pa voluharji, polži, mačke...in je treba vsako leto kaj na novo posadit...

Hvala za pikapokeuser posted image , je očitno pomagalo, Samo nima vročine, 2 petki spodnji sta zunaj in mogoče je bilo to krivo za temperaturo. Z Asejem pa grem danes k fizioterapevtki, da malo pogleda kaj se dogaja z njegovo hrbtenico, včeraj je bil čist zveriženuser posted image Prav videlo se je, kako ima eno lopatico višje kot drugo.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 241
4.4.2011 14:30:25   
marta82
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Tole vprašanje, ki ga je izpostavila Jancci - jaz sem včeraj zvečer prav travmirala - L.  je postal tudi zelo neubogljiv. Že tako je skoz na spidu in ni minute pri miru, ampak če pa ob tem še ne uboga, je pa včasih prav kriza. Kar mu rečeš, da ne sme, to zagotovo naredi. In potem mu rečeš 2x, 3x pa nič... Zdaj sem se navadila, da kadar kje sva in ne uboga (odpiranje vode na igrišču, neuboganje na cesti, pa pri naših doma skoz hodi tam, kjer ne sme ...), ga enostavno pobašem in gremo domov ali pač stran od tam. Ima potem v avtu pravi izbruh joka.

Opozorim, če ne preneha gremo tudi domov. Doma včasih uporabimo "ohlajanje" in prepoved gledanja Pepe. Tudi te da včasih kar na ignor in ko se razjezim me kar udari - to pa jaz kar ošpice dobim. Ampak se stanje izboljšuje.

BE NICE!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 242
4.4.2011 18:11:35   
kiara24
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Opozorim, če ne preneha gremo tudi domov. Doma včasih uporabimo "ohlajanje" in prepoved gledanja Pepe. Tudi te da včasih kar na ignor in ko se razjezim me kar udari - to pa jaz kar ošpice dobim. Ampak se stanje izboljšuje.

No pri nas takih izbruhov nima. Je pa tako da se dere in tuli, pa ne uboga tako kot je prej.... je pa res da ful trmari ampak največkrat z jokom, pa enako dela da tisto kar rečeš da ne sme naredi... Njena kazen je navečkrat za dve minutke v kot stat pa ne sme od tam razen če se opraviči to je objem in lubček. Če gre ven iz kot jo postavim nazaj. Trenutno pa rečem tudi recimo da ne bo dobila sladoleda ali da ne gre na kolo z atijem....

Smo bili zunaj pa tako divje piha da smo šli raje notri.

Prodajava avto!!! čez en teden dobiva novegauser posted image user posted image komaj čakam k bo sosede na rit vrglo, ker je pol tak fošerijauser posted image user posted image user posted image user posted image , jao sem žleh k user posted image .

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 243
4.4.2011 19:48:15   
Ploha
pa bom spet mogla ponoč ustajat, pa futrat tele moje otroke user posted image  

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 244
4.4.2011 19:53:31   
Ploha
mamo novga družinskega člana. Medved ga je na njivi najdu, brez mame, pa ga je vzel v svoj brlog user posted image user posted image

Čist majhen je, puhast, prestrašen, ampak zdaj je že sit mleka

to je.....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 245
4.4.2011 19:54:41   
Ploha
zajček

user posted image

user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 246
4.4.2011 19:55:43   
Ploha
zbiramo ideje za ime, imate kako fletno, spešl, zanimivo, new age ime?? user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 247
4.4.2011 19:56:03   
sonček33
Plohca, pa vam ni dolgčas nikoli. Ma super družinca ste, to se vidi. In M&M imata veliko srečo.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 248
4.4.2011 20:10:06   
Ploha

Plohca, pa vam ni dolgčas nikoli. Ma super družinca ste, to se vidi. In M&M imata veliko srečo.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 249
4.4.2011 20:11:28   
sonček33
zbiramo ideje za ime, imate kako fletno, spešl, zanimivo, new age ime??

LaToya

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domača opravila za otroke: Od 2 do 12 let
Preverite, katera so tista hišna opravila, ki jih lahko naložite otroku glede na njegovo starost. Presenečeni boste, kaj...
Ko berete otroku …
Nova študija je pokazala, da starši, ki med branjem kažejo s prstom na črke in besede, ki jih preberejo, lahko s tem svo...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?