|
RE: za tiste, ki imate otroke doma 9.11.2012 10:06:45
|
|
|
|
ronja
|
Thinkpink, če bojo čestitke za dedke in babice tudi ni treba, da je neki specialec;). Bojo veseli, pa ne glede na to, kako bo izgledalo. Pa če zbereš kak enostaven projekt, bi znalo čisto luštno zgledat, tudi če bo vse skup malo bolj "primitive design";). Ja, krokotak je fajn, sem pa včeraj našla še eno fajn stran, ko sem iskala vodno uro (sem mela eno svojo v glavi, pa nismo meli dovolj velikega plutastega štoflca, sem improvizirala z zamaški za ušesa, ni bilo ok, Fimo ej bil pa v sobi, kjer je mali spal, tako da sem potem šla poiskat kako enotavnejši varianto (ker kot veste, jaz znam zakomplicirat - mojo bomo verjetno tudi nekoč naredili, ampak tale je bila pa orto simple, haha). NO, našla sem pa tole stran - prvi homeshooling blog, ki nima svojega odseka za biblijo, hehe, ma pa zato kup znanstvenih poizusov za tamale, prav luštno - če koga zanima. Ma sicer tudi verske zadeve, samo je več matematike. Aja, pa eno vprašanje, ko smo lih pri blogih: imam še od lani za objavit: škratovsko zabavo - priprave in igrice, pa zavijanje daril, pa škratke iz storžev, pa napisat motam brezplenično dete, pa nosilke, pa še en kup reči smo delale s tamalima... kaj se vam zdi najbolj primerno za ta čas zdaj? no tudi pustnih kostumov še nisem, haha, samo bojo očitno še počakali do pusta:D.
|