|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: za tiste, ki imate otroke doma
6.11.2012 14:56:15   
mateyka
pa lahko barvico/svinčnik-avto pobarvaš v avto dizajn (okna, vrata..) s kakimi akrilnimi barvami..

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 926
6.11.2012 15:41:14   
ronja
Drugače pa....Mi imamo malo žagico. Ne vem o kakšnih lesenih blokih ti govoriš in 10 cm luknjah v klado.

Ja, no, to 10 cm klado si ti omenjala, sicer pa če bi hotela naredit velik močan avto, bi bil tudi komot tako debel - torej masivna kocka v obliki avta vmes, tako nekak kot je skuštrana dala linke, nekaj takega sem si zamislila... Če bi se dalo nekaj takega, tako trdnega, brez lesa oz. žaganja...
Če hočeš potem dat gor kolesa, KI SE VRTIJO, potem moraš v to kocko zvrtat luknjo čez in čez, ne? Sicer ne moreš dat not osi, na kateri sta kolesi, ne? Mora bit sveder dolg vsaj za polovico kocke, torej, se strinjava?
Sicer tudi pri kocki za svinčnike (tega sicer ne rabimo, teh kozarčkov mamo res ogromno:)): če greš pol cm v les, potem svinčniki ven padajo, tega pa nočem. pri nas mora bit vse zelo trajno:D. Če ni čisto uravnoteženo, bo padalo. Če se da na hitro ven dobit, bo "samo" ven padalo:D. Pač mam bolj živahne otroke;). Vse stvari, ki jih naredim za trajno rabo, so hudimano fejst prešite, zbite,... (to mam po fotru) itd... Če je nekaj za okras pa zato, da se majo deca nekaj časa fajn, potem ne kompliciram. Ampak avto se mi zdi, da mora bit trden, če pač ni fora v tem, da ga skup z otroki delaš in je bolj maketa, potem je vseeno, ker je važen proces. Ampak tu ne bo on z mano delal, važen je rezultat, tega bo dobil.

Ne bit jezna, no, samo kot sem gor napisala: rada bi nekaj takega naredila, samo da ni treba žagat, ker to zdaj res ni najbolj izvedljivo. Pa če dam malemu 20 2,5centimetrskih kock, plutaste zamaške, kolesa in načrt, vem, da ne bo srečen s tem darilom. "Naredi si sam" kit sem mela idejo, ampak sem jo opustila, ker mislim, da mu enostavno ne bi bilo všeč. Nič ni narobe s to idejo, samo pač se mi ne zdi primerna zanj, niso vsi otroci nori na sestavljanje, sploh ne vsi 3 letniki, čeprav so to sposobni naredit - ampak darilo je zanj, da mu bo všeč, da se bo fajn mel in mislim, da se tega sam ne bi lotil sestavljat in dvomim, da bi mi bila mama hvaležna, če bi se morala ona z njim to it.

Kar se sestavljanja tiče - verjamem, da je to veliko otrokom ful všeč, verjamem, da bi bilo mojima ful všeč, ampak sem pa precej prepričana, da ne bi bilo všeč temu fantku. Sicer baje ni zbirčen glede hitrosti in je po opisu podoben skuštranim tamalim - ker ga je njegova mama čisto enako opisala: samo da se vrti in gre naprej. Verjamem, da bi znal zlagat te kocke, ne verjamem pa, da bi hotel, še manj pa verjamem, da bi si to želel. A je zdaj bolj jasno?;)

super je ker se lepo prime v role, pa ne more razpadit ker je iz enega kosa - no, kolesa lahko odpadejo...Pa meni se zdi da lahko ta kolesa kupiš že narejena, malo povprašaj.

Ja, se strinjam, točno nekaj takega sem si zamislila (lahko odprla oboje:), pa tudi meni se zdi fajn, da je zadeva iz enega kosa in ne razpade kar tako, ker vem, da je to dotičnemu slavljencu (in njegovi mami) pomembno oz. praktično. Kolesa se ziher dobijo, sem že enkrat gledala in dala med bookmarkse v glavi:D - za kasneje... Zdaj mam samo problem, kako dobit to lepo oblikico avtučka... oz. če je kak drug material kot les za to, pa da je tudi trden...

Je pa res porabil ogromno časa (ampak ga ima, hi hi).

Rub it in, yeahuser posted image Ja, plastičen zaboj na kolesih bi bil tudi rešitev, bom pogledala danes, ko gremo v trgovino, če najdem kaj takega. Za Svita pa mislim naredit enkrat leseno varianto, saj zaboj lahko kupim že narejen, jaz moram samo koleščke gor pritrdit, pa upam, da ne bo prehudo:).

mateyka, tudi tole je fajn ideja, zdaj moram pa samo še ugotovit, kje prodajajo take ogromne svinčnike... Any idea?

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 927
6.11.2012 15:59:19   
ronja
kasija, hehe, tvoja ideja se mi zdi super, saj pravim, da sem jo že mela v ožjem izboru, samo se mi zdi, da bi bil še bolj vesel prav enega ornk avta, ki se ne uniči:)
kar se novoletnih daril tiče... joj, kje je še to!user posted image Ampak po moje imaš več kot dovolj časa za 3 kostume... To bi bilo izvedljivo tudi v 1 vikendu, ampak samo če ti nekdo tačas otroke čuvauser posted image . Pa poln kufer bi mela potem šivanja za nekaj časa:D. jaz mam za svoje par idej, samo še ne vem, katera bo izbrana oz. koliko njih bo izveljivih, za nečake in nečakinjo pa še nisem nič kaj dosti razmišljala, mam spet nekaj idej, samo ne vem, kaj bom izbrala, ker je odvisno od njihove takratne faze.

paštetka, v to, da ne morem žagat je bilo vključeno to, da nimam žageuser posted image (razen une mini za kovino:D) Otroških kompletov za žaganje tudi nimamo in jih verjetno še en čas ne bom kupovala, ker zaenkrat nobena ne kaže kakega hudega zanimanja za to (pri dediju si to lahko pogledata v živo, tudi ko sem zadnjič delala poličko za naravni kotiček sta bili zraven, pa ju ej polička zelo zanimala, samo žaganje pa čist nič:D. Tak da tega zdaj ne bi kupovala, ker nimamo kam dat že stvari, ki jih imata res radi;).

< Sporočilo je popravil ronja -- 6.11.2012 16:02:42 >

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 928
6.11.2012 17:33:52   
Paštetka
Ronja, slabo bereš. 10 cm kocko in ne klado sem omenjala. In še to sem napisala kocko, ko so palete skupaj zložene in praktično ne rabiš žagati. Ta kocka ni bila omenjena pri avtomobilčk, ampak pri izdelavi kocke s pikami za človek ne jezi se, ki jo lahko uporabiš kot stojalo za svinčnike.

Sicer pa .... hu kers....

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 929
6.11.2012 17:34:36   
mateyka
take svinčnike majo ponavadi tam kjer prodajajo veliko klumpa, pisarniških potrebščin in arts&craft za otroke, ipd.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 930
6.11.2012 18:09:22   
skuštrana
Takšen velik svinčnik je moja mama kupila pri ribnčanih..Ampak - če ima otrok straše ki ne marajo da ravno riše kjerkoli (tla, zidovi,itd) rajši ne dajat tega svinčnika user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 931
6.11.2012 18:38:22   
mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Takšen velik svinčnik je moja mama kupila pri ribnčanih..Ampak - če ima otrok straše ki ne marajo da ravno riše kjerkoli (tla, zidovi,itd) rajši ne dajat tega svinčnika user posted image

pa sej bo avto - pa če je pobarvan z akrilom itak ne more user posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 932
6.11.2012 20:52:20   
Kasija
Ronja prost vikend za sivanje user posted image user posted image user posted image user posted image bi se kaj dodala,pa kajnaj, saj ves... ce bi ga imela bi pa sla na tecaj sivanja, najbrz. Potem sem bila pa ze dolgonazaj prosta, pa se nisem mogla spomnit, kaj rada delam. Grozljivka!

Ne morem verjet, da sem prva, ki tezi z darili za novo leto. Mogoce pa se bom tista organizirana oseba,ko bom velika. user posted image

Avti so hudi. Predvsem ti gigantski na katerih lahko sedis. Mi imamo big bobbyja in je zelo ljubljen. Zdaj pa ze mene zanima, kaksno bo tole vozilo. Gledee na to, da sem mama dveh avtoljubcev. Cakamo rezultate ronja. user posted image

Pastetka to je pa super, da delate veliko stvari iz lesa. Mi smo na enem letovanju delali puzzle - ko narises na les in razrezes sliko na kose z rocno zago. Od takrat se nisem vec opogumila, da bi sama kaj rezala. Barvala in take zadeve to ja. Pa bi si zelela ukvarjat s tem. Celo mi je bilo zal, da si lesa nisem izbrala za poklicno pot. Upam, da mi, ko bo vec casa, uspe kaj dela z lesom uvest med hobije. A mi lahko prosim napises kaj uporabljate od orodja, kje ga hranis in predvsem kje delas. Me dragi strasi, da je to veliko ostruskov.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 933
6.11.2012 21:10:09   
Paštetka
Kasija, moja dva,mala, to žagata pri dedku v garaži. Sva pa to počele z njim tudi midve s sestro, ko sva še bile majhne.
Pa saj za te manjše stvari ne rabiš dosti. Škripec, da stisneš noter deskico, ki jo potem otrok žaga. Mojima je itak že to carsko in zakon, da lahko - smeta žagati. Tako si tudi ne more prstov prežagati, ker drži samo žago in ne les. Potem pa žagata razne kockice, deščice....
Dedi, pa potem ustvarja z njima. Žaga je pa čisto navadna (tista z lokom), recimo dolžine 30 cm??? Delajo pa tudi loke, ptičje krmilnice,...kaj pa vem skoz nekaj žagajo user posted image . Bi morala maladva vprašati. user posted image
Pa popravljajo zlomljene reči naprimer. Dedi vse poraviuser posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 934
6.11.2012 21:15:34   
Paštetka
Aha, kar se pa ostružkov tiče ....
A ste kdaj kaj hoblile? Ne vem, če je to slovensko. user posted image poznate hoblič?
To je tak lesen hm... pripomoček z ostrim tankim rezilom, ki ga potegneš po lesu, ko hobliš les.
Torej ti ostružki so super zadeva za dekoracijo božične jelke. Jelka tako zgleda naravna in meni vglavnem enkratna. Ti leseni ostružki od tega hoblenja pridejo tako lepo skodrani kot kakšni fedrčki. Joj,kak sem zdaj to napisala. user posted image
Pa ful so otrokom simpatični in radi z njimi ustvarjajo.

Evo, sem poiskala: http://www.rtvslo.si/slike/photo/169420/
Vidim, da je slovensko oblanci user posted image . Ti so lahko dolgi, ozki, široki....

< Sporočilo je popravil Paštetka -- 6.11.2012 21:21:56 >

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 935
6.11.2012 21:23:34   
Izabelina
hehe user posted image Paštetka mi temu rečemo oblanje, oblič in oblanci... so pa res lušno skodrani ja...

pri nas je tako, da moj oči pa moj dedi popravita in izdelata karkoli si zamisliš... mene pa to nič kaj ne veseli...

no mogoče bova zdej eno ptičjo hišico, ki je zelo dotrajana že (ampak zelo obiskana jo mamo na okenski polici in je skoz nek trušč tm) mal pobrusle (s šmergl papirjem) pa mal pobarvale, sam me je strah, da ptički ne bojo zadovolni... smo jim enkrat doma vzel eno staro hišico in jim dali lepo, lakirano novo pa je niso sprejel so kr nehal hodit tja jest...

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 936
6.11.2012 21:36:04   
Paštetka
Jaoooo... Kako sem lahko pozabila. Evo, lahko se pohvalim z doma narejeno zibko, ki je ...user posted image user posted image user posted image . Seveda, jo je dedi naredil za svoje vnučke,po moji zamisli. Evo zdaj,so že trije noter spali. user posted image . S tem, da moramo še imena in priimke noter "vgravirati" vseh, ki so spali noter. Verjetno, ne rabim pisati, da je namenjena tudi mojim vnučkom user posted image

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 937
6.11.2012 21:53:44   
ronja
Paštetka, ja, vem, da si to omenjala kocko v zvezi s svinčniki, ampak jaz bi rada naredila avto;). Pa bi bila čisto za, da je tako velik, samo ga je treba potem izžagat (kocko v obliko avta, štekaš, kaj mislim?)
Kar se pa ostružkov tiče, se pa strinjam, totalna čarovnija! Ma oče hoblič dol in na morju mislim, da sem tudi nekoč videla enega (upam, da ni isti), je ful simpatična zadeva, jaz sem bila vedno očarana, kako se les to kar zvije v tiste kodrčke! Pa za laske od lesenih punčk jih lahko uporabiš.

skuštrana, hvala za opozorilo glede svinčnikov;). Bi pa sicer prebarvala.

Ne morem verjet, da sem prva, ki tezi z darili za novo leto. Mogoce pa se bom tista organizirana oseba,ko bom velika.

Vse tako kažeuser posted image .

žagata pri dedku v garaži

Hehe, ja, tam bi tudi jaz lahkouser posted image , samo kaj ko smo dobili vabilo na rd ravno potem, ko smo od dedija prišliuser posted image , dobesedno nas je pričakalo v nabiralniku...

Sem hotela it danes pogledat v Obi, ker smo mislili it v trgovino (po hrano) na rudnik, pa je mali zaspal, ko sem ga podojila in sva ostala doma, so šli sami (potem se je seveda takoj zbudil in bil ves čas v slingu in maitaiu, da nisem mogla vmes nič naredit, pa seveda se je še parkrat dojil vmes). Tako da nimam še nič: ne žage, ne materiale, ne nič drugega in še vedno zbiram ideje:D. Danes mam itak za poslikat en kup stvari, tako da se ne mudi, predno jaz vse to naredim... (bo že sobota, hehe:D).

kasija, ne pričakuj preveč - kot sem rekla: ne vem, če bi se tu lotila lesa, tudi dvomim, da imajo sosedje kaj od orodja, ker kot rečeno v bloku tega nihče ne dela... Na koncu bom poslikala uno tvojo cesto, hehe:) Da ne bo potem: tresla se gora, rodio se mišuser posted image

< Sporočilo je popravil ronja -- 6.11.2012 22:02:18 >

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 938
6.11.2012 22:01:50   
ronja
Pa ful so otrokom simpatični in radi z njimi ustvarjajo.

Res je, velikim in malim otrokomuser posted image . Meni je L. za materinski dan v vrtcu naredila tako luštno slikico iz teh oblancev, sem bila čisto raznežena, je bila še tak mali činko...

Sama sem do zdaj iz lesa naredila ptičjo gnezdilnico, to v 5. razredu OŠ, ampak še vedno dela, tako da očitno ni bila slaba:) in nekaj stenskih ur (so tudi še v uporabi in delajo), pa par lesenih pladnjev (tudi še delajo), mogoče še kaj, pa se ne spomnimuser posted image . Nije baš nešto, mi je bilo pa vedno zanimivo in si želim nekoč met en plac za to. Pri malih rečeh res ni toliko prahu, vseeno pa ne moreš delat s puzavčki pod nogami. Z Ronjo bi komot, pa z Lejlo tudi, z malim pa glih ne, on vse takoj poliže:D.

Paštetka, a veš, da so moji mali pa spali v zibki, v kateri je spala že moja mami, baje jih je bilo pred R. že 14 not... Je pa taka pletena košara na lesenih nogicah, s koleščki, ki se ne premikajouser posted image .
Mi je pa všeč tvoja ideja s kockami za sestavljat za moji punci, mogoče dedek mraz prinese (vmes bomo ziher še kaj pri dediju:). Jaz mam ful rada elektriko, ne maram preveč na roke delat tega, kar s stroji narediš tiktak, lenčinauser posted image .

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 939
7.11.2012 8:44:53   
Kasija
Pastetka hvala za pojasnila. Mislim, da bo treba pocakat na pomlad in mozno uporabe atrija za zaganje z otroci. Tast ima delavnico, ampak ne zivijo blizu. Pa sploh ni za otroke primerna, obilo nevarnih stvari je povsod. Oblanci so pa krasna ideja, hvala. Bomo tasta zaposlili user posted image .

Ronja ja elektricna zaga je boljsa, je pa drazja. Pa velikaaaaa. Tako da jaz jo zaenkrat samo gledam. Ene punce hodijo v trgovine s cevlji, jaz pa v obijih ogledujem zage user posted image . Ne, ne, saj me najdes tudipri cevljih, brez skrbi user posted image .

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 940
7.11.2012 9:58:09   
Paštetka
včeraj smo porabili 3 kile krompirja za izdelavo pečatnikov user posted image
Še dobro, da raste babici na njivi user posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 941
7.11.2012 10:14:59   
caramel
No, ko se že pogovarjate o ustvarjanju z lesom - mene je čist navdušil tale blog: http://ana-white.com/ Našla sem ga, ko sem iskala načrte za kuhinjco, je pa še veliko drugih zanimivih načrtov. So pa večinoma za pohištvo.
Meni je simpatična tale zložljiva mizica/tabla http://ana-white.com/2011/09/flip-down-wall-art-desk-0
Super se mi zdijo tudi tile stolčki: http://ana-white.com/2010/11/plans/four-dollar-stackable-children%E2%80%99s-chairs (so otroški stolčki ful dragi, mi bomo pa spomladi opremljali vrtno-igralno hišico...)
Tale knjižna polica za otroške knjigice se mi zdi tudi zelo uporabna: http://ana-white.com/2010/04/plans-wall-book-racks-easy-and-inexpensive-organize-your-playroom-today.html
No, pa še car toybox: http://ana-white.com/2011/11/plans/box-car-toybox

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 942
7.11.2012 11:14:07   
Paštetka
jaz pa nisem pristaš takšnih knjižnih polic. Ne vem, mi je premalo uporabna.

Jaz sem mojima dala delati "omaro" višine cca. 1 m, radeljeno na 4 "kocke". in tako 3x zloženo eno zraven druge. Zdaj je to na tleh. Noter imata shranjene knjige, pa škatle z igračami (pri nas so igrače popredalčkane - vsaka vrsta igrače ima svoje mesto).... tako, lahko sama pospravljata in si jemljeta igrače.

Ko bosta pa večja, pa bo to šlo na steno oz. jih bomo obesili.

evo tukaj se vidi.

http://album.ringaraja.net/index.php?page=image1&ID=162268
http://album.ringaraja.net/index.php?page=image1&ID=162267

< Sporočilo je popravil Paštetka -- 7.11.2012 11:18:14 >

(odgovor članu caramel)
Neposredna povezava do sporočila: 943
7.11.2012 11:25:46   
ronja
Hvala caramel, tisti toycarbox je luškan, edino bi bilo faj, da bi se kolesa vrtela:) Sem si spravila za nekoč:) Pa artdesk je tudi zanimiva:).

Glede police za knjige pa se strinjam s paštetko, tudi pri nas nimamo prostora, da bi lahko takole razstavila knjige, oz. je knjig preveč, pa mislim, da bo to povsod tako, ne glede na to, na kako velikem bomo živeli:D. Sva rahlo usekana na knjige:D. Imamo pa podobno organizirano doma, dve veliki košari in poličke za igrače in knjige.

(odgovor članu caramel)
Neposredna povezava do sporočila: 944
7.11.2012 12:48:48   
mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: ronja
Pa artdesk je tudi zanimiva:).

ta miza bi bla pa čist neuporabna pri nas - naša je taka ko un tvoj fantek; mora zdržat njeno težo pa še mal skakaknja in še kaj user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 945
7.11.2012 12:51:47   
ronja
ta miza bi bla pa čist neuporabna pri nas - naša je taka ko un tvoj fantek; mora zdržat njeno težo pa še mal skakaknja in še kaj
hehe, to podpišem:) Mislila sem, da je zanimiva zameuser posted image , tako kot ena nadomestna mizica v kaki mini spalnici, recimo... - no, sicer ni slabo, če tudi mene miza zdrži, ampak da ne bomo kam zajadraliuser posted image . No, čisto resno pa pri nas precej plezam(o) po mizah, ekr je pač veliko stvari dosegljivih samo na ta način;) - to ma pa vezo z malim prostorom in pohištvom, da ne boste rekli, ad sem spet zašla:D.Za ustvarjat navadno itak rabimo malo večje površine, da maš prostor res ornk delat...

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 946
7.11.2012 13:15:00   
caramel
Tudi mi imamo ogromno knjig na klasičnih knjižnih policah, tamali pa trenutno vsak teden pripravim izbor nekaj knjig, ki jih razporedim na vrh nizke omarice z igračami. Ker vidi platnice, se mi zdi da lažje izbere knjigico (oz. izbere knjigico brez da bi vse premetala). Tudi pri igračah je bolj učinkovito, da nima na razpolago prav vseh - ker potem se igra predvsem tako, da vse zloži ven iz predalov/škatel. Poleg tega pa potrebuje nadzor pri igranju z nekaterimi igračami in listanju knjig, ki niso kartonke.
Zato se mi zdi tale knjižna polica super za "razstavo" aktualnih knjigic. Definitivno pa zahteva kar nekaj prostora, ki je v majhnem stanovanju veliko bolje izkoriščen s klasičnimi knjižnimi policami. Tole npr. pa zavzame veliko manj prostora...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 947
7.11.2012 13:32:43   
tix
kaj ste naklamfale strani user posted image

ne moram vrjeti, oba sta šla hkrati (15 minut razlike je hkrati )user posted image  tako da mam čas srfat po dolgem in počes user posted image

lesen blog je zanimiv ampak si sebe se predstavljam s krožno žago, še vedno je v načrtu lesena kuhinja ampak vrjamem , da ni prva svar v mislih user posted image  ko pride zvečer iz dela.

Če se bo izšlo gremo danes nabirat mah za jaslice

Glede decemberskih daril se pa običajno ne obdarujemo, je že od obeh bratov in sester toliko, da potem o otrocih raje ne razmišljam user posted image  sem pa lani parim dala domače testenine, mi je pa všeč in preprosta domača tabla (doma narejena barva) s kredami. Za doma pa pride že prej omenjena kuhinja in pa nepogrešljive duplo user posted image

Punce, dejte mi povedat, kdaj imate čas delat stvari, ki ne vključujejo otrok? Jaz ga recimo zdele imam, ampak to je že skor redko, da spita istočasno. Imam še foro zjutraj, ampak običajno vstanemo skupaj - se mi ne da prej user posted image , bi se pa lahko mal bolj zvečer organizirala, 

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 948
8.11.2012 10:17:27   
uškinamama
Evo nas ;) izpolnili še eno stvar s seznama, kaj početi z otroci. V času jesenskih počitnic smo se namreč potepali z avtodomomuser posted image , mali navdušen. Joj, kako mi ga je lepo gledat, ko tako cveti user posted image . Priporočam.

Glede avtomobilčkov- Ronja jaz bi kupila malemu avtek ali kakšen kompletek- dobiš za eur /dva v kakšnemu kiku,  tediju, lidlu ...ker navdušenci nad avtomobilčki želijo res avtomobilček, ki  šiba in je odporen na kakšne  super loopinge, nesreče...

Kaj delamo.
Počivamo po rojstnem dnevu user posted image  in po  počitnicah. Sicer pa zvečer že tretji večer beremo uganke , vsak večer en bere, druga dva odgovarja...
Nekaj malega delamo z fimo mase.

Sicer pa smo zunaj vsak prost trenutek - tu na primorskem je krasno sončno vreme, pa se nam ne da bit noter.

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 949
8.11.2012 10:33:52   
ronja
Sicer pa smo zunaj vsak prost trenutek - tu na primorskem je krasno sončno vreme, pa se nam ne da bit noter.

Fauš!
Mi smo meli dve dni obiske, sicer pa smo delale ponarejeni tiramisu, pa tamalidve sta se nekaj lotili računat, ko sem še "spala" - beri dojila malega (sem enkrat naredila take kartice s plus in minus in je enako, pa par številkami - ko sem delala kartončke za njun koledar, pa so bile te štampiljke zraven, pa sem seveda morala probatuser posted image , no, zdaj jima je pa to očitno vešč postalo, jaz sem že pozabila, da sem to kdaj naredila:D).
Kaj bomo danes delale: če bo le kolikortoliko zdržalo vreme, gremo ven in bomo če se bo dalo zunaj naredile leva iz jesenskega listja, idejo sem videla na krokotak, link je enkrat nekam metulj pripopala, ga pa nimam več, sem spravila samo v bučo, ne v bukmarkse:D.

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?