|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: za tiste, ki imate otroke doma
28.10.2012 20:11:33   
Kasija
Josephine mi noc carovnic ne praznujemo. Mi ni zanimivo,potem pa ne znam navdusit sebe in posledico ne fantov.

Jana poglej tole stran za lesna in papirnata darila http://madebyjoel.com/. Za organizacijo pa recimo http://iheartorganizing.blogspot.fi/. Za idejo za darilo pa recimo veliko tablo in krede - pobarvas kos lesa, mogoce lep okvir in je. Tudi za narest krede so na netu recepti. Jaz sem jima enkrat sesila cesto. Ne najdem zdaj na netu. Skratka crno blago narezes na trakove, na sredini narises ali nasijes z belo rtkane in cele crte. Dodas kaksno narezano krozno krizisce. Ce das na spodnjo stran jezke, se bo cesta prijela na preprogo in se bo manj vihala. Kvackane zoge mogoce, samo ne vem, koliko so se zanimive 2-letniku. Sotor za igranje, tako imenovani teepee. Je tudi kar nekaj lusnih navodil na netu, pa ni veliko za sivat. V bistvu lahko ne zarobis, ce zberes primerno blago.

Gromska mozaik je cudovit. Bos res to delala? Se priporocam za kaksno slikco koncanega pojekta.

< Sporočilo je popravil Kasija -- 28.10.2012 20:20:08 >

(odgovor članu janaž)
Neposredna povezava do sporočila: 826
28.10.2012 20:23:12   
mateyka
mi delamo (atm) frače in enostavne lesene igrače (beri hodimo v gozd in režemo veje - ful žur user posted image )
user posted image
a je še kaka taka simple igrača iz lesa?
(ok, ne raglja, ker se bo očiju utrgal - ne dovoli user posted image )

(odgovor članu janaž)
Neposredna povezava do sporočila: 827
   [Brisano sporočilo]
28.10.2012 20:33:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Kasija)
  Neposredna povezava do sporočila: 828
28.10.2012 21:35:04   
ronja
Mimogrede. Noč čarovnic? A je pri vas to aktualno?

Je. Lani sem jima naredila kostma po želji (onidve se radi preoblačita, vsak izgobor je dober;), izrezali smo bučo, pekli bučnice, delali duhce... Letos mam še prišparane ideje z okostnjaki od tiste teme s telesi, ki nas je malo prehitela...
Aja, pa taledva okostnjaka sem jima sešila:)

Pomlad, tale vaša cerkev se pa fajn sliši še za ateisteuser posted image : toplo, pa čajček in kostanjuser posted image ...

josephine, se strinjam, vsaka mama najde svoje, jaz občudujem vse, ki ste tako organizirane, meni to ne rata, vedno pride kaj neplaniranega vmes: ali se jaz kaj spomnim, dobimo glih nekaj za porabit, zadnje čase sta pa to navadno kar tamali s kako svojo idejo... In potem mi je škoda, da bi delali nekaj, kar sem si jaz namislila, namesto da bi spodbujala njuni ustvarjalni glavici:). Ker me res presenečata, kaj vse se spomnita!

janaž, vsaj starost prejemnika daril povej:). No, tu je nekaj reči, ki sem jih naredila in celo uspela že objavit, hehe:
Gusarska darila od letos in od lani (imam nečaka, ki je mal usekan na gusarje;).

Tele hišice nisem sama naredila, ampak ni težko, če hočeš, komot narediš - iz kartona, lahok pa se potrudiš iz lesa, če želiš:

Za dojenčka
Za malčke,s em ravno danes našla tole skrivnostno stekleniko, punci nista pustili dat stran:D.

Sešiti spalki in ostalo za nečaka za dedka mraza lani.
Sešiti pliškoti in še velikonočni zajček in ovčka, pa dinozaver in punčke iz cunj.
Skvačkani pliškoti.
Preprosta lutka.
Tule pa je največ igračk, spletene in sešite.
Tule je tudi par različnih.
Ful na izi iz papirja - vetrnice
Sedežna vreča, rokavičke...
Sfilcani črvi, girlanda za na vrata recimo in bobenčki.

A bo za prvo silo?user posted image

Sensory tub je pri nas preimenovana v skrivnostno škatlo, v veliko škatlo nadevani predmeti na eno temo, tale je na temo prometa (glej čisto spodaj), recimo, tale pa na žuže:), naredila sem še smrkce, telo, pa še par drugih, pa jih seveda nisem slikalauser posted image . No, prihaja pa v kratkem škratovska, pa ta teden nameravam naredit še tako za noč čarovnic, samo moram še naredit en kup stvari za not (saj je noč čarovnic šele čez 2 dni)user posted image

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu josephine27)
Neposredna povezava do sporočila: 829
28.10.2012 21:46:08   
ronja
Gromska, super izgleda pri vas! Joj, mi bomo tudi enkrat meli plac za buče:) No, saj za eno se najde na blakonu, kaj več pa res težko:D. Je bolj mali balkon;).

Aja, pa piškote za noč čarovnic bomo delale, v obliki buče, mačke, čarovničinega klobuka,... Po moje bi znalo bit prav zabavno (ja, priznam, sem rahlo obsedena s piškotarčki (izsekovalci za piškote), ob zadnjem štetju sva prišla do številke 150, potem sva pa nehala štetuser posted image - ja, ja, saj sem jih nehala kupovatuser posted image . Ampak imam že 2 leti ogledane ene gingerbreadmane v Mulerju in mislim, da si jih bom letos privoščila, hehe:).

Gromska, daj si omisli pinterest, ti bo lažje popat linke - ker bo vse skup (vse slike) na enem linku:).

Avtodom tudi naju mika, vendar je najprej projekt nepremični domuser posted image .

Mateyka, tu maš en tak enostaven lok iz lesa:D, tudi strelja:).

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 830
28.10.2012 23:13:06   
skuštrana
Jaz se javim toliko da čestitam čežani user posted image user posted image

In da povem da je avtodom super zadeva, ampak jaz imam še vedno raje šotor ,-) Žal pa šotorjenje oktobra odpade, tako da smo tudi z avtodomom uživali, he,he...

Drugače pa - nič se ne spomnem kaj počnemo,pravzaprav smo doma minimalno, tako da....

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 831
28.10.2012 23:25:28   
mateyka
kok je cena najema avtodoma?

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 832
28.10.2012 23:30:20   
skuštrana

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

kok je cena najema avtodoma?

čist preveč - cca 100e dan, v posezoni najdeš tudi ceneje, ali pa kakšen bolj star avtodom je tudi ceneje, tam od 70e dan se že da dobit. je pa shit, ker sezona itak traja od aprila pa do novembra, tako da nekih znižanj kar ni pa ni .-(

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 833
29.10.2012 7:40:48   
josephine27
mi smo lani razmišljali o počitnicah z avtodomom pa so nas prav te cene odvrnile.

Neposredna povezava do sporočila: 834
29.10.2012 8:13:05   
Izabelina
mi smo avtodom enkrat spomladi na eni akciji (nek ena na ena al ena na dan al neki) rezerviral in smo vse skupi za 4 nočitve v avtodomu plačal 200€... se prav prevzel smo ga v čet. ob 3eh in vrnil v pon. ob 9 zjutraj...

če bi moral plačat cel najem si ga ne bi mogl privoščit... tko je pa blo nad supr!!

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu josephine27)
Neposredna povezava do sporočila: 835
29.10.2012 9:17:48   
Paštetka
Rabim pomoč user posted image
Torej, idejo za vabilo za sinov RD. Tema je nogomet. Ravno smo na pol dokončali pinato (žoga), zdaj pa se je ustavili na Vabilu.
Torej, nekaj drugačnega bi želeli, da. Ne bo samo list papirja in gor povabili.
Zamislila sem si, da bi mrežo žoge natisnila na papir, pa bi potem vabilo sestavili kot žogo.
Ali? Kakšen predlog???

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 836
29.10.2012 9:46:56   
pomlad08

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Pomlad, tale vaša cerkev se pa fajn sliši še za ateisteuser posted image : toplo, pa čajček in kostanjuser posted image ...

No, viš, viš, pa k temu dodaj še moj otroški zborček, smeha polne pevske vaje, kitarski tečaj, pa boš kmal "naša" user posted image user posted image

Chezana, ful mega, no, čestitam! Želim ti eno lepo, zdravo nosečnost, saj zdaj si iz tahudga že ven, al kako? Jaz prva 2 meseca ponavadi nisem za nikamor, pol je pa kar kul.

Mi danes iščemo bučo za izrezovanje (bomo šli tjale proti Gameljnam, pa prosili kakšnega kmeta zanjo - boljše ideje nimam?), pa pekli bomo ene haloween kolačke, malo za foro ...

Mož ma službo, tako da ne bo kakšnih posebnih počitnic. Imam pa za popoldne varstvo (wiii, kakšen luksuz), da bom končno zrihtala svojo skladovnico vseh sort not.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 837
29.10.2012 9:49:21   
pomlad08

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Rabim pomoč user posted image
Torej, idejo za vabilo za sinov RD. Tema je nogomet. Ravno smo na pol dokončali pinato (žoga), zdaj pa se je ustavili na Vabilu.
Torej, nekaj drugačnega bi želeli, da. Ne bo samo list papirja in gor povabili.
Zamislila sem si, da bi mrežo žoge natisnila na papir, pa bi potem vabilo sestavili kot žogo.
Ali? Kakšen predlog???

Mogoče bi iz gola potegnil žogo, na kateri bi pisalo nekako v nogometnem slugu vabilo.

Se prav: zelena podlaga, čez nalepljen gol (samo ob robovih zalepljen), notri pa spravljena žoga, ki ima na drugi strani tekst.

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 838
29.10.2012 9:55:06   
ronja
Paštetka, naredi žoge magnetke iz Fimota, pa jih gor na čestitke prilepite z bluetackom (ki se da lepo dol dat:). Lahko pa pišeš vabilo tako, da črke tvorijo nogometno žogo, recimo - piše na črnih poljih nogometne žoge (prej si skiciraš s svinčnikom, potem pa pišeš tam)

pomlad, hehe, sem glih šla nazaj na kitaro, mam še 10. razred za naredit, tako da kitarski tečaj je še en mičken premalo, da me spreobrneuser posted image . Bo treba še kaj, hehe;).

Mi mamo pa ta teden spet ful obiskov, tako da ne vem, koliko bomo uspele zraven še ustvarjat...

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 839
29.10.2012 10:59:00   
mateyka
Paštetka, par idej:

- okroglo vabilo; na eni strani vabilo (txt), na drugi connection puzzle (glej primer)
user posted image

- 3D popup žoga (ki jo pobarvaš črno-belo)
http://www.2stampis2b.com/2009/03/3d-ball-pop-up-mini-scrapbook.html
user posted image

- narediš plašč od nogometne žoge; črno-belo na eni, vabilo na drugi strani - zložiš v šestkotnik, ko daješ vabilo, otroci lahko potem sami sestavijo žogo
user posted image

< Sporočilo je popravil mateyka -- 29.10.2012 11:04:56 >

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 840
29.10.2012 13:13:45   
ronja
Jaz mam pa 5 otrok doma, heheuser posted image
Ugotavljam, da mam še fore, heheuser posted image . Vsi siti in zadovoljni zaenkrat:).

< Sporočilo je popravil ronja -- 29.10.2012 13:18:40 >

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 841
29.10.2012 14:15:51   
skuštrana

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Jaz mam pa 5 otrok doma, heheuser posted image
Ugotavljam, da mam še fore, heheuser posted image . Vsi siti in zadovoljni zaenkrat:).

Joj, jaz sem imela poleti enkrat 6 mulcev eno noč... Od 3l - pa do 8l user posted image Je bilo kar zanimivo, sploh spat jih spravit - smo bili v kampu user posted image user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 842
29.10.2012 14:21:55   
ronja
Kaj smo delali?
- Najprej smo zaigrale lutkovno igrico (une žabe, jima strašansko dogaja, morata vsakemu zaigrat:D)
- Potem je mali mrknil za 10 minut in mi je celo ratalo iizvest dva mini poizkusa z vodo:topla, mlačna, hladna, pa gledaš, kakšna se ti zdi voda, pa kaka je razlika, če maš različne kombinacije, pa še tistega z balonom na steklenici, ki jo daš v toplo vodo in se balon napihne ali v mrzlo in balon zleze v steklenico:)
- Sami so si razrezali jabolka, zraven so dobili še domače čokoladne kekse od včeraj.
- Zdaj se pa igrajo družabno igrico, Svitu sem poturila jabolko, da ga gloda in mam 5 minut zase:)

Vmes je bil malo kaos (itak se je Svit takoj zbudil), ampak smo vse zrihtali:) Moji mali sta bolj občutljivi, obiska sta pa navajena se malo bolj divje pogovarjat med sabo in smo potem našli skupno točko:). Rabijo malo vodenja nakateri, z enimi se pa igrata tako, da jih 2 uri ne vidim ven...

< Sporočilo je popravil ronja -- 29.10.2012 14:23:11 >

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 843
29.10.2012 14:22:36   
ronja
oj, jaz sem imela poleti enkrat 6 mulcev eno noč... Od 3l - pa do 8l user posted image Je bilo kar zanimivo, sploh spat jih spravit - smo bili v kampu

Sama? Svaka čast! Koliko pa je bilo 3 letnikov?

Neposredna povezava do sporočila: 844
29.10.2012 14:35:34   
chezAnA
O, hvala hvala vsemuser posted image
Pri nas je povprečno dve leti razlike med otroki. (23 mesecev, 27 mesecev in zdaj bo 26 mesecev). Je ful hecno, ker sem na poporodnem pregledu pri tatretji hotela ginekologu reči, da se vidiva čez eno leto in pol. Pa nisem, sem zadnji trenutek ostala tiho. Ampak je bilo točno tako. Sva se videla spet čez leto in pol.user posted image

Drugače pa mi ni hudega. Bruhala nikoli nisem, tudi tokrat ne. Bilo mi je malo slabo, to pa je tudi vse. Utrujena pa jaz ratam kasneje, ko moja slabokrvnost (ki jo imam že skoraj prirojenouser posted image ) dobi razmah. Tako da me tole še čaka.

Ronja, un moj citat pa je iz 29. strani, kej je najprej potekala debata o tvojem nespanju ponoči, sporočilo pa je bilo oddano zvečer po unih naših v iber žurkah. In sem samo hotela napisati, da grem spat, ker sem zaspana. Pa sem za foro dodala še smejčke, ki mežikajo. Sem bila skoraj prepričana, da ne bo nobena pogruntala. Sem vas podcenjevalauser posted image

Ja, naš urnik. Letos sem hotela početi bolj project work, ko bi otroka sama povedala, kaj ju zanima, kaj želita še izvedeti, pa ni šlo. Lani pa smo imeli podoben tedenski urnik, kot ga je napisala josephine27. Tudi dnevni urnik je bil določen. Sicer zelo prilagodljiv, ampak vseeno določen. In to je dalo našemu delu eno stabilnost, ene okvire in eno prisilo, da je kaj potekalo. Očitno mora biti starš veliko bolj discipliniran in osredotočen na otrokovo delo, ča želi, da učenje poteka izključno po otrokovih zamislih in iniciativi. Mogoče bom poskusila malo pokombinirati oba principa, ker ve teoriji mi je ta način še vedno blizu in ima močne argumente zakaj tako.

Ja, ronja, vse te ideje sta zavrnila, ker sta rajši gledala skozi okno, se lovila in ravsala po stanovanju, cvilila in se kregala. Je bilo v nedeljo že bolje, sem prevzela vajeti (in bičuser posted image ) v svoje roke in smo se imeli fino. Zjutraj sem jima naštimala temparke in sta porisala okno, midva z možem pa sva še malo podremuckala ta čas, potem je bilo seveda potrebno poiskati vso opremo za sneg in iti ven, popoldan, ko smo bili pa sami, pa smo izrezovali snežinke iz papirja, pa delali smo krompirjeve štampiljke s pomočjo piškotnih modelčkov. Enostavno, zabavno in lepo je ratalo. Priporočam.

Neposredna povezava do sporočila: 845
29.10.2012 14:43:57   
skuštrana
Ronja, triletnik je bil samo eden, ampak ta za tri - naš Oton user posted image
Saj je bilo kar ok, najbolj strah me je bilo če se bo ponoči kdo zbudil in tulil - v kampu, saj veš user posted image ..ampak ni bilo panike. pa za kosilo nas je bilo...velikouser posted image

Ronja, če rabiš kroglice iz TIM-a mi javi; sem ti tam na oni temi napisala, komot ti jih dostavim ko mi bo na poti :-)

< Sporočilo je popravil skuštrana -- 29.10.2012 14:48:54 >

(odgovor članu chezAnA)
Neposredna povezava do sporočila: 846
29.10.2012 15:23:37   
ronja
Očitno mora biti starš veliko bolj discipliniran in osredotočen na otrokovo delo, ča želi, da učenje poteka izključno po otrokovih zamislih in iniciativi.

haha, meni se zdi pa glih obratno: da moraš bit ful bolj discipliniran, da se držiš urnikauser posted image , vsak ma svoje, kaj mu je težje... Meni je lažje, če mi tamalidve rečeta: mami to bi, ali pa imamo teme, pa potem zberem aktivnost, ki je trenutno glih izvedljiva ali pa se kar tako eno spomnim, pa vse tele spontane reči... kot pa da bi imela določeno, kaj moram kdaj (meni gre ful na živce, če sem kaj omejena, tudi v šoli sem med matematiko risala, med zgodovino računalauser posted image ... in zato mi ne pade na pamet, da bi se sama sebe omejevalauser posted image )

Evo, zdaj moram prit na predstavo - saj pravim, da to kar samo gre. Se tipkamo dalje potem.
No, nazaj, hehe. So mi naredili lutkovno predstavo s Fimo figuricami, navezanimi na lakc, ki sem jih naredila Ronji v mobile, pa jih je nekoč že tako sfecljala skup, da smo dali stran (zdaj mata pa itak pograd, pa ni izvedljivo še mobile met), včeraj sem pucala omaro na hodniku in to našla in dala dol, so to zvohali in odfecljali in zaigrali eno predstavo Prijateljico, potem pa še par pesmic, itd... Tako gre to pri nasuser posted image . Improliga na 9to potencouser posted image

Očitno so moji otroci res drugačni... Ne vem, če se kregata, ne bi nikoli zavrnili nobene aktivnosti, tudi sicer redko. Če se glih kaj zaigrata, takrat ju tudi sama rada pustim na miru. Vidim tudi pri obiskih včasih, da mata drugačen način, onidve res ful radi sodelujeta (ena z drugo, pa z mano,...), mam srečo, zgelda:).

Sicer mi pa ni jasno tole: kako si ju pa prepričala, da sta brez nadzora uporabljala temperke samo po oknih in ne še povsod drugod? ker to pa ne vem, če bi pri nas šlo...user posted image

Sicer ti pa iz srca privoščim lepo nosečnost. Sama nisem imela niti ene niti približno normalne, kaj šele lepe! Zame je to res največja muka in sem si še po 2 letih vsak dan rekla, kako je fino, ko nisem noseča (no, potem sem pa spet bilauser posted image ), zdaj si pa dostikrat rečem, da je res fajn, da je to za manouser posted image . Saj bi imela 4, če bi mi nekdo garantiral, da bo preživel in da mi ne bo treba celo nosečnost cvikat zaradi enih groznih napovedi... Pa malo so še finance tu, rajiš 3, pa da jim lahko nudim razne krožke itd... kot da 4im ne bi mogla. Za ostali material mi ni, bi si pa želela, ad imajo vsak svojo sobo in da lahko trenirajo kak šport, če bi jim bilo do tega ali da grejo v glasbeno ali kaj takega. Malo so pa tudi že leta - mam 34, nisem več tako zelo mlada, ne bi pa mela takoj še enega, me v službi zadavijo:D... Če pa ne bi bilo teh k* nosečnosti oz. tudi če bi mi bilo spet tako slabo, da bi vsak dan 5x bruhala, samo da bi vedela, da bo dete preživelo pa da bo zdravo, pa da bi vedela, da jim bom lahko nudila izobraževanje, vsem, potem bi mela pa takoj 4:) In ti jih iz srca privoščim:)

< Sporočilo je popravil ronja -- 29.10.2012 15:35:44 >

(odgovor članu chezAnA)
Neposredna povezava do sporočila: 847
29.10.2012 15:31:00   
ronja
Ronja, če rabiš kroglice iz TIM-a mi javi; sem ti tam na oni temi napisala, komot ti jih dostavim ko mi bo na poti :-)

joj, skuštrana, a res lahko? Se ful priporočam, moram zrihtat našo dnevno/otroško sobo! Pa itak bi bil čisto vsak izgovor dober, da te dobim sem, hehe:). Resno, najlepša hvala, se res priporočam:)

Čežana, a ti pošljem nazaj une listke - zdaj jih boš pa verjetno kmalu rabila... Samo naslov mi pošlji.

Neposredna povezava do sporočila: 848
29.10.2012 16:51:46   
chezAnA
ronja, ni čisto tako. ravno v tem je razlika med projektnim delom in temami, da se pri temah odrasla oseba na določeno temo (ki jo lahko izbere tudi otrok), domisli iger, nalog, različnih reči na to temo. Pri projektih pa ima vse niti v rokah otrok. Sam določi, kaj ga zanima, postavi si vprašanja, ki ga zanimajo (lahko jih seveda sproti dodaja), sam ugotovi, kje poiskati odgovore, kako početi kaj na to temo. In projekti, ki jih vodijo otroci, lahko trajajo tudi zelo dolgo, tudi po več mesecev.

Več: http://project-based-homeschooling.com/

Napišem kdaj drugič več, zdaj hitim naprej

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 849
29.10.2012 17:28:40   
ronja
hehe, tudi teme lahko trajajo tako dolgo, vsaj pri nasuser posted image . Mislim, da če se otrok sam vsega spomni, potem se težko kaj novega nauči - ker spomni se lahko samo to, kar že zna - lahko po svoje skombinira, lahko improvizira, vseeno je pa precej omejen, če mu ne smeš nič novega pokazat. Sama nisem za nobeno skrajnost: ni mi do čistega vodenja niti do nič vodenja, se mi zdi ena zlata sredina najboljša:). Tudi če se otrok odloči, gremo raziskat mavrico, enostavno ne ve, kako bi jo naredil, to mu mora nekdo pokazat (ali ti ali pa knijga/internet, saj je isto)...

(odgovor članu chezAnA)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?