|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2011
27.7.2011 20:02:47   
Natka23
Lananai zelo lep buši, jih bomo v pon primerjaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
27.7.2011 20:07:00   
Natka23
IZVIRNO SPOROČILO: Zojatisa

A ta ponedeljek ob 9h

ja ta ker potem ni Janeuser posted image

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
27.7.2011 20:11:38   
Tjasa27
hvala za predloge... kako smo si različne.... men pa Ajša sploh ni, mi je bolj tako pasje ime pa brez zamere.

fantek bi bil pri nas Andraž, mi je ful lepo ime, za punčko pa kr ne najdem tistega the one imena.

lepo se imejte, pa še kakšen predlog dobrodošel

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
27.7.2011 20:31:54   
melona27
Punce, js probavam dat gor sliko bušija in dam samo copy/paste, pa pride toooook velika fotka, da je ne vidim...kako jo pomanjšam oz.kako se fotka naloži na forum???prosim za pomoč....

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
27.7.2011 20:37:29   
melona27
user posted image

Hmmm, upam, da je :)user posted image js sm čist smotanauser posted image

(odgovor članu melona27)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
27.7.2011 20:39:04   
melona27
Jeeeeej, čist u izi jeuser posted image user posted image hehe

22t 6/7

(odgovor članu melona27)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
27.7.2011 21:35:52   
soncnica1985
Oooo luškan trebušek :) Moj raste kot konoplja :) Imam občutek, da sem vsak dan večja. Včeraj sem imela pregled in sem se prav ustrašla ko sem vidla, da imajo nekatere tak trebušček kot jaz, pa gredo avgusta že rodit...po moje na koncu tudi hodit ne bom mogla več.

So me pa začele pestiti bolečine v hrbtenici....auuuu...zelo neprijetno...boljše je, če sem doma, samo kaj ko na bolniško me pa ne dajo :(

Drugače sem pa danes dobila bone od DM babybonus in je notri koda za 25% popust na posteljnino na spletni strani galeb.eu. A jo morda katera pozna in jo je kupila tam? Kakšna je? Ker res pride ugodno, 33 EUR za 5-delni komplet...

(odgovor članu melona27)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
27.7.2011 22:32:19   
Tjasa27
oj

soncnica - jz sem 2x naročila pri galebu - posteljnino za zibko in komplet za posteljico - obakrat zelo zadovoljna, prijazni in kvalitetno in lepo. če bom zdej kej rabila bom spet tam naročila.

lp

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu soncnica1985)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
28.7.2011 7:29:47   
soncnica1985
Tjaša...hvala :) Ker je res ugoden nakup, pa moram kupiti vse dvojno in cenovno se mi res ful splača. Za ta denar kot bi v BC dobila dve posteljnini, jih v galebu dobim 4. :)

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
28.7.2011 8:41:08   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: moni23

Haj...

En nasvet prosim...stenske nalepke?? Kje dobit kakšne lepe...pregledla sm že miljon stvari, pa nikakor ne najdem taprave:):) Mora bit nekaj za fantka...(da niso glih vile, punčke..itd)...sam me moti d aso vse tok sgresivne, gusarji, dinozavri.... Kakega lepega medona bi, al pa kaj.... Mogoče imajo kaj v ikeji??

poglej na ebay. Jaz sem iz Hong Konga kupila stensko nalepko cca 1x1 m za 12 EUR s poštnino vred. Za približno isto velikost sem pa pri nas dala 80 EUR user posted image user posted image user posted image

Drugače pa sem na hitro našla tole:
http://www.tapetedekor.si/dekorativne-nalepke-2/otor.html
http://www.mybaby.si/index.php/default/otroci-doma/najlepsa-otroska-soba.html?gclid=CNv7nIi2o6oCFZUS3wodcHzLXw
http://www.stenskenalepke.si/otroci

skratka ogromno jih je, če v google vtipkaš stenske nalepke otroci.

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu moni23)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
28.7.2011 8:41:12   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: Natka23

Lananai zelo lep buši, jih bomo v pon primerjaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

podpis user posted image user posted image user posted image

Melona - tudi zate user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
28.7.2011 8:41:15   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: soncnica1985

Oooo luškan trebušek :) Moj raste kot konoplja :) Imam občutek, da sem vsak dan večja. Včeraj sem imela pregled in sem se prav ustrašla ko sem vidla, da imajo nekatere tak trebušček kot jaz, pa gredo avgusta že rodit...po moje na koncu tudi hodit ne bom mogla več.

So me pa začele pestiti bolečine v hrbtenici....auuuu...zelo neprijetno...boljše je, če sem doma, samo kaj ko na bolniško me pa ne dajo :(

Drugače sem pa danes dobila bone od DM babybonus in je notri koda za 25% popust na posteljnino na spletni strani galeb.eu. A jo morda katera pozna in jo je kupila tam? Kakšna je? Ker res pride ugodno, 33 EUR za 5-delni komplet...

sončnica, pa kako, da ti ne dajo bolniške? Mal pojamrej pri zdravniku, al pa pejt direktno do osebnega zdravnika. Pišuka, sej nosiš dvojčka! Običajno mamice dvojčkov dajo na bolniško kar avtomatsko... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2987
28.7.2011 8:58:33   
twiggi
soncnica1985: tako kot je Felix7 napisala. Malo pojamraj osebni zdravnici za bolniško. More te dat! Do enega meseca te lahko da na bolniško osebna zdravnica. Za dalje pa se na komisijo pošilja. 

Najin mali se nama pridruži 11.11.2011 !

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
28.7.2011 9:12:33   
MalinaNina
Hej hej!
Po dooooolgem času se vam oglašam še jaz. Berem vas redno, pišem pa ne... ker nimam kaj posebnea za povedat. Moja nosečnost potek super, moram rečt. Joj, če pomislim... še dobre 3 mesece. Pa glede na to, da mi je na zadnjem UZ namigoval, da se zna narediti, da bo konec oktobra že kako presenečenje... Joj, takoj bo tukaj!
Sem bila že kar malo pridna, pa mava že sobico opremljeno, čakava le še na posteljico, ki jo dobiva od prijateljice, saj se njen sinek seli v večjo posteljo. Prebarvala sva sobico na oranžno, pa kupila previjalno (za 60€ od znanke). Ostale omare sva pa skombinirala z že obstoječim v stanovanju. Naročila sva tudi voziček (Jane slalom pro reverse) in komaj čakam, da ga pripeljejo. Bom nato morala počakati, da se znoči, da ga bom šla malce vozit. Da ne bo kdo na psihiatrijo klical user posted image
Zadnjič sem tudi v BC kupila ležalnik, pa sem nato dobila bon za 50€, ki sem ga seveda že porabila (dudice, flaške, tetra plenice, blazina za na previjalno...). Novo imam tudi blazino za dojenje, ki je krasna. Sedaj je nepogrešljiva na postelji in kavču.. res praktična zadevca, za pod noge, za pod križ, vrat... jo bom že čisto uničla, preden pride najin kričač user posted image
No koliko okrog mojih nakupov.... vsak mesec malo, da ni potem vse naenkrat in bankrot user posted image
V ponedeljek imam pa nov pregled. Da vidimo, če bo kaj novega. Sicer se mi zdi, da bo bolj pogovornega tipa. No, razen tega, da dobim injekcijo, saj sem RH-. S kilami sem na +6. Vsak mesec ena kila user posted image Pa da vidimo kako me bo razgnalo zadnje 3. Soseda je pravla, da je do zadnjega meseca dobila 8kg, v zadnjem pa še dodatnih 8!!! Upam, da ji ne sledim, 8 na mesec je pa kar na hard.
No evo... toliko za danes. Lepo se imejte še naprej, vam kaj več sporočim po pregled.

(odgovor članu twiggi)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
28.7.2011 9:26:04   
soncnica1985
Jambranje ni kaj dosti pomagalo. :( Mi je sicer nekaj napisala, samo je rekla, da spet nisem še toliko daleč in da me bo potem komisija verjetno zavrnila...bi mi bilo pa zelo neprijetno, če bi bila en mesec doma, potem pa morala nazaj v službo. Me je pa še vedno strah, da bom šla direkt iz pisarne rodit... :(

Sem pa tudi jaz slišala, da nosečnice z dvojčki po 20.tednu dajo na bolniško, ker morajo ful počivati, samo pri meni ni bilo tako. Zdaj sem sicer kakšen dan doma, da se malo spočijem, pa tole vreme mi je zdaj čisto pisano na kožo :) Skorajda nobenega zatekanja...no, čeprav natikački so še zmeraj zakon! :)

(odgovor članu MalinaNina)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
28.7.2011 9:30:30   
Natka23
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image melona lep bušek

sončnica1985  upam, da te dajo kmalu na bolniško.

opremljanje sobe jaz še čakam sobo od tamale, tak da dokler nimam omare ne morem nič urejat, pa itak se mi nikamor ne mudi, upam, pa da vsaj sobo dobimo do konca avgusta sem jo dala sorodniku delat in jo čakam že najmanj 10 mesecev, takrat sva rekla, da se ne mudi, zdej pa sem že pošteno besnauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2991
28.7.2011 9:54:16   
Jana73

IIIJJJEEEEEE!!!!!

Se veselim ponedeljka! Kje se pa dobimo?

Za vaše slikice... user posted image user posted image user posted image   LEPI TREBUŠČKI!!!! LEPI!!!

< Sporočilo je popravil Jana73 -- 28.7.2011 9:59:47 >

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
28.7.2011 10:03:37   
Natka23
IZVIRNO SPOROČILO: Jana73

IIIJJJEEEEEE!!!!!

Za vaše slikice... user posted image user posted image user posted image   LEPI TREBUŠČKI!!!! LEPI!!!

zard mene lahko kar tam, kot zadnjič bo morala mala pač potrpetuser posted image user posted image

jaz imam eno prošnjo zate, če bi lahk na e bayu pogledala za določen voziček, če je kaj, sem sama iskala, sam očitno ne obvladamuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Natka23 -- 28.7.2011 10:04:15 >

(odgovor članu Jana73)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
28.7.2011 10:06:57   
lananai
melona27, lep bušek user posted image

sončnica, naj te da tvoja osebna zdravnica za kak teden na bolniško - bolš kot nič je, si boš malo spočila

sobica - naša tamala (kmalu tavečja user posted image ) je že več kot 1 leto v svoji sobi in kake 3 mesece v večji postelji. Zdej se pa spravlja moj končno rihtat eno veliko omaro za v njeno sobo. Čim večjo, da bom vse noter spravila. Omar ni nikoli preveč. user posted image In da končno spraznim omarico pod njeno previjalno mizo. Bo čas, ko bom dobila že kaj za user posted image - bo treba imet prostor za odlagat.

Savinjčanke - se strinjate za ponedeljek, ob 9h v pizzeriji Verdi v Grižah?

(odgovor članu melona27)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
28.7.2011 10:07:42   
lananai

IIIJJJEEEEEE!!!!!

zard mene lahko kar tam, kot zadnjič bo morala mala pač potrpetuser posted image user posted image

Tam imajo tudi en mini plastičen tobogan. Vsaj bil je.

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
28.7.2011 10:35:58   
Natka23
IZVIRNO SPOROČILO: lananai

IIIJJJEEEEEE!!!!!

Tam imajo tudi en mini plastičen tobogan. Vsaj bil je.

No potem pa kar v Hotelu Prebold ane!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
28.7.2011 14:23:49   
soncnica1985
Ja, upam, da me vsaj proti koncu da, da ne bom šla res direktno iz službe rodit :)))

Pa saj ne smem stokati, pravijo, da potem ko trebuščka ni, da ga fuuul pogrešaš :) Treba je uživati z njim, dokler ga imaš :)

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
28.7.2011 14:29:09   
soncnica1985
Ne spomnim se katera, vendar ena je spraševala za dekoracijo sobe z nalepkami :)

Splača se pogledati po amazonu, so zelo ugodne cene: http://www.amazon.co.uk/gp/browse.html?ie=UTF8&marketplaceID=A1F83G8C2ARO7P&me=A2PWTEZHM1TSBC

Malo sem pobrskala in naj bi bile nalepke kar dovolj kvalitetne!

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
28.7.2011 14:55:29   
disko
Živjo nosečke, fočkam se! user posted image Kar nekaj časa sem rabila, da sem zbrala pogum, sedaj pa je bila želja po čvekanju s podobno "mislečimi" (in še vse kaj več user posted image ) premočna. V trebuščku (ki je pravzaprav že konkreten trebuh) nosim živahnega fantka, PDP imam 7.11., sem iz Ljubljane, prihodnji pregled imam 14.8.,...eeem, še kej pozabila? Aha, starost 30 let, druga nosečnost (prva žal izvenmaternična).

Upam, da nisem prepozna, da se pridružim vašemu "klubu". user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2999
28.7.2011 15:02:43   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: disko

Živjo nosečke, fočkam se! user posted image Kar nekaj časa sem rabila, da sem zbrala pogum, sedaj pa je bila želja po čvekanju s podobno "mislečimi" (in še vse kaj več user posted image ) premočna. V trebuščku (ki je pravzaprav že konkreten trebuh) nosim živahnega fantka, PDP imam 7.11., sem iz Ljubljane, prihodnji pregled imam 14.8.,...eeem, še kej pozabila? Aha, starost 30 let, druga nosečnost (prva žal izvenmaternična).

Upam, da nisem prepozna, da se pridružim vašemu "klubu". user posted image

maš srečo, ker je samo še nekaj prostih mest user posted image dobrodošla user posted image

(odgovor članu disko)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Zimske počitnice
lola85 RR

Kje se boste potepali med zimskimi počitnicami?

Nikjer, bomo doma (73%)

Gremo smučat/se sankat (14%)

V termah (3%)

Se bomo pustili razvajati pri babicah (5%)

Na morju (5%)

Število vseh glasov: 37

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!