MalinaNina
|
Hej hej! Po dooooolgem času se vam oglašam še jaz. Berem vas redno, pišem pa ne... ker nimam kaj posebnea za povedat. Moja nosečnost potek super, moram rečt. Joj, če pomislim... še dobre 3 mesece. Pa glede na to, da mi je na zadnjem UZ namigoval, da se zna narediti, da bo konec oktobra že kako presenečenje... Joj, takoj bo tukaj! Sem bila že kar malo pridna, pa mava že sobico opremljeno, čakava le še na posteljico, ki jo dobiva od prijateljice, saj se njen sinek seli v večjo posteljo. Prebarvala sva sobico na oranžno, pa kupila previjalno (za 60€ od znanke). Ostale omare sva pa skombinirala z že obstoječim v stanovanju. Naročila sva tudi voziček (Jane slalom pro reverse) in komaj čakam, da ga pripeljejo. Bom nato morala počakati, da se znoči, da ga bom šla malce vozit. Da ne bo kdo na psihiatrijo klical Zadnjič sem tudi v BC kupila ležalnik, pa sem nato dobila bon za 50€, ki sem ga seveda že porabila (dudice, flaške, tetra plenice, blazina za na previjalno...). Novo imam tudi blazino za dojenje, ki je krasna. Sedaj je nepogrešljiva na postelji in kavču.. res praktična zadevca, za pod noge, za pod križ, vrat... jo bom že čisto uničla, preden pride najin kričač No koliko okrog mojih nakupov.... vsak mesec malo, da ni potem vse naenkrat in bankrot V ponedeljek imam pa nov pregled. Da vidimo, če bo kaj novega. Sicer se mi zdi, da bo bolj pogovornega tipa. No, razen tega, da dobim injekcijo, saj sem RH-. S kilami sem na +6. Vsak mesec ena kila Pa da vidimo kako me bo razgnalo zadnje 3. Soseda je pravla, da je do zadnjega meseca dobila 8kg, v zadnjem pa še dodatnih 8!!! Upam, da ji ne sledim, 8 na mesec je pa kar na hard. No evo... toliko za danes. Lepo se imejte še naprej, vam kaj več sporočim po pregled.
|