|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarske mamice 2011
25.4.2011 22:15:42   
meta21
O, poglej... Nobenga posta danes!user posted image

No pa dajmo enga nalimat.user posted image

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
26.4.2011 10:24:13   
IsabellaLana
Pilotgirl, resnično vam želim, da se stanje izboljša. Grozno je gledat svojega otroka pa mu ne morš pomagat.
Imam pa tut jaz še eno polno zapakirano škatlo ADC Aptamila, 400 g in jo prodam za 10 eur. Naša je tut mela enkrat krvave nitke v blatu in smo prešaltali na ta Aptamil, ampak ga je zavračala in smo šli nazaj na Aptamil 1.

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
26.4.2011 13:55:07   
šebela
Hoj, hoj!!!
Vidim, da ste praznike vzele resno!!! user posted image Upam, da je ostalo še kako jajce, jaz sem prav vesela, da jih letos nisem smela jest!
Sicer nič posebnega, naša mala je super pridna, tudi njeno blato se je normaliziralo, krv ni več videt, pa tudi bolj rumeno postaja... jaz sem osumila pomarančni sok, ki sem ga začela pit v zadnjem času, zdaj sem ga nehala in naslednji dan blato boljše...mogoče je samo naklučje. Skratka meni se zdi, da mala raste kot goba.
Imam pa jaz že 14 dni krvav izcedek, se pojavi pri 5-10% žensk pri Depo Provera.... da lahko res v ta majhen procent padem sploh nisem računala. Sicer ga je malo, ampak, kaj vraga ti pomaga kontracepcija, če ne moreš user posted image zaradi tega sranja...user posted image
Uživajte!!!

(odgovor članu IsabellaLana)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
26.4.2011 21:20:48   
METULJ1
Dober večer,   Se javljam po dooooooooooolgem času. Ja nimam kej. Sem na polno okupirana s 16. in 2. mesečnima princeskama. Komaj kaj časa najdem za svojega možička. Zame pa časa itak ni več.   Danes imeli 2. posvetovalnico. Naša pupa se zredila samo 500g. Jo pa samo dojim. Zdej sem čist zasekirana, ker ne vem, kako bomo naprej. Res bi jo rada dojila. 1. namreč nism. Prijateljica patronažna mi je svetovala, naj si za kakšen dan sposodim tehtnico. Če mala poje od 70ml naprej naj ne bi bilo panike, če pa poje manj, bom verjetno slej ko prej morala začet dodajat. Upam, da mi ne  bo potrebno.   Mere za seznam: 4660g, 56 cm.   Sicer pa kakamo še vedno samo 1x na teden..   Slinjenje – kakšen teden se pa noro slini. A je mogoče, da so že zobki na pohodu? Upam, da ne.   Na kratko je to to.   Se čim prej spet kej javim.   Do takrat pa srečno vsem

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
26.4.2011 23:10:37   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: METULJ1

Dober večer,   Se javljam po dooooooooooolgem času. Ja nimam kej. Sem na polno okupirana s 16. in 2. mesečnima princeskama. Komaj kaj časa najdem za svojega možička. Zame pa časa itak ni več.   Danes imeli 2. posvetovalnico. Naša pupa se zredila samo 500g. Jo pa samo dojim. Zdej sem čist zasekirana, ker ne vem, kako bomo naprej. Res bi jo rada dojila. 1. namreč nism. Prijateljica patronažna mi je svetovala, naj si za kakšen dan sposodim tehtnico. Če mala poje od 70ml naprej naj ne bi bilo panike, če pa poje manj, bom verjetno slej ko prej morala začet dodajat. Upam, da mi ne  bo potrebno.   Mere za seznam: 4660g, 56 cm.   Sicer pa kakamo še vedno samo 1x na teden..   Slinjenje – kakšen teden se pa noro slini. A je mogoče, da so že zobki na pohodu? Upam, da ne.   Na kratko je to to.   Se čim prej spet kej javim.   Do takrat pa srečno vsem

Slinjenje-moj prvi se je slinil skoraj od rojstva, zobe pa je dobil pri 10 mesecih.

Glede dodajanja-jaz bi ji na tvojem mestu dala vse kar lahko dobi pri tebi, potem pa še ponudila dodatek (pri vsakem obroku). Zakaj ne bi jedla, če si želi.

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
27.4.2011 18:50:11   
lil_
prebrala sem samo, to stran, ker itak nima smisla da berem za nazajuser posted image mogoce se pridruzim pri drugem delu user posted image

metulj v koliksnem casu se je zredila 500g? na mesec naj bi se zredili vsaj 450g...nihce pa ni po jusu. drugac pa glede na centimetre se mi teza zdi cisto ok je pac mala manekenka user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
27.4.2011 20:22:44   
METULJ1
lil_ - 500 se je zredila v 1 mescu in je sestra kr mal komplicirala, da naj začnem počas dodajat.

Po posvetu s svetovalko za dojenje, sem se pomirila. Danes sem deklico bolj pogosto dojila in upam, da bo kmal vse spet kot mora bit. Bom šla čez 1 teden prevert k sestri. (jo bo stehtala).

Pozdravčki

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
27.4.2011 21:25:35   
Nina33
Hoj "čveke" user posted image !
Zgleda, de se po 40 dnevnem postu tolk bašemo, de še tipkat ne mormo user posted image .
Metulj, ne se sekirat, važno da dobiva, res nismo vsi po jusu user posted image . Pa fino za pomiritev in tolažbo v obliki vage. Drgač pa še vedno lahko dodajaš kot ti je Meta svetovala, najbolši način, de se mama ne sekira, dete se pa pridno redi (in so med. sestre id. zadovoljni, ker je v pravi krivulji).
Glede slinjenja se pa skor direkt pod Meto podpišem - s to razlika, da je naš prvi enki dobil "že" pri pol leta user posted image (poj pa spet 3 mesce nč).
Šebela, super, da je kakec lepši user posted image user posted image user posted image (a ne, kere debate mamo - o gramih, slini in kakcih user posted image ). Pa škoda za kri user posted image , res ni fajn bit preveč poseben (v populaciji 5-10%). A Depo Provero imaš lahko tudi, če polno dojiš? Pa ti je drgač uredu (če odmisliš uno kri pa to)?

Mi imamo 2. posvetovalnico (in prvo cepljenje) v torek, še vedno nisem navdušena nad cepljenjem proti rota virusom user posted image user posted image user posted image . Mislim, de bom tvegala in ga ne bom cepila, upam, de mi ne bo žal poj jeseni user posted image . Je pa osvojil nekakšen ritem hranjena/budnosti/spanja user posted image user posted image user posted image , mama presrečna, de je to sploh možno user posted image , raste pa ko konoplja, po mojih "meritvah" je v parih dneh (mogoče v tednu) prerasel Mullerjevo previjalno podlogo user posted image , pa par cunjic je že oddelalo svoje, tako de... user posted image Aja, pa težak je za nosit, oočitno se redi, na domači vagi (z natančnostjo +/- različne teže, glede na luno, vlažnost ipd. user posted image ) ima nekje med 5,5 in 6 kilami - bom kmalu videla, kako je "v resnici".

Eh, še mal morm glavco pokomentirat: odkar se starejši veselo vleče za kožico ob vsaki priliki, se mi res zdi, de se mal več glavice vidi (prej se jo je res glih sam tolk, de sem lohk rekla, de se). Očitno sem prenežna, bi moral ati to delat, bolš ve kolk je področje res občutljivo user posted image .

Pa še neki morm priznat: ko zagledam nosečnico, me prime, de bi kar kmal še kaj imela user posted image . Pa še kar 4 nosečnice poznam in je poj še tolk teži ne misl na take . Sej trebuh mam še pa to, sam ... user posted image Nekak ni isto. No, kt sem glih pr tem - kako kaj telovadba? Men celo rata kak trebušnjak narest, kar je več kot 100% napredek (tršica Meta popravi me, če ni prav "zračunano") glede na to, de dober mesec nazaj tut enga nisem zmogla user posted image . A kaj ko šlaufki ostajajo na istem, kile pa tutne grejo kam zlo dol. V naslednji user posted image sem si "obljubila" de grem max. 10 kil gor user posted image , če sevede pridem na "svojo običajno težo" prej.

Na, tolk od mene, de bo mal za brat. Zdej grem pa slikco zamenjat - HB ne kašljam več user posted image user posted image user posted image .
Lahko noč in lepe sanje!

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
27.4.2011 22:52:08   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

Mi imamo 2. posvetovalnico (in prvo cepljenje) v torek, še vedno nisem navdušena nad cepljenjem proti rota virusom user posted image user posted image user posted image . Mislim, de bom tvegala in ga ne bom cepila, upam, de mi ne bo žal poj jeseni user posted image . Je pa osvojil nekakšen ritem hranjena/budnosti/spanja user posted image user posted image user posted image , mama presrečna, de je to sploh možno user posted image , raste pa ko konoplja, po mojih "meritvah" je v parih dneh (mogoče v tednu) prerasel Mullerjevo previjalno podlogo user posted image , pa par cunjic je že oddelalo svoje, tako de... user posted image Aja, pa težak je za nosit, oočitno se redi, na domači vagi (z natančnostjo +/- različne teže, glede na luno, vlažnost ipd. user posted image ) ima nekje med 5,5 in 6 kilami - bom kmalu videla, kako je "v resnici".

No, kt sem glih pr tem - kako kaj telovadba? Men celo rata kak trebušnjak narest, kar je več kot 100% napredek (tršica Meta popravi me, če ni prav "zračunano") glede na to, de dober mesec nazaj tut enga nisem zmogla user posted image . A kaj ko šlaufki ostajajo na istem, kile pa tutne grejo kam zlo dol.
Na, tolk od mene, de bo mal za brat. Zdej grem pa slikco zamenjat - HB ne kašljam več user posted image user posted image user posted image .

Tudi mi bomo tvegali brez cepljenja.

Glede "konoplje"... Jaz sem danes oprala cunjice 74, ker ma v vseh 68 dekolteuser posted image . Malo so se najbrž tudi skrčili, ker je že 3. otrok, ki jih nosi ampak halo!!! Na uradne rezultate bomo pa še 14 dni počakali. Upam, da se mu bo tale hitra rast malo umirila, ker me skrbi, da bo imel težave s kostmi in motoriko.

fajn, da ne kašljaš večuser posted image  (zdaj ti lahko na domu nudim dodatno strokovno pomoč pri matematikiuser posted image )

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
27.4.2011 23:05:49   
ninchi9
Pozdravljene po dolgem času :)

Nina33 -naj ti ne bo nič žal zaradi cepljenja. To je nategavščina folka, da farmacija zasluži. Otrok vseeno zboli in vseeno gre v bolnico, če primanjkuje elektrolitov. Preverjeno pri mojih kolegicah, ki jim je žal kolikor imajo las na glavi, da so dale cepit tamale. Raje bi kaj drugega kupile za tist dnar. Jaz se enostavno ne grem tega polovičarskega flancanja. Meni osebno je bolj smiselno dat cepit otroka (samoplačniško) recimo za kak klopni meningitis al pa kaj podobnega...

No, naj vam še jaz povem eno novico. Nam bo zdaj zdaj na plan pogledala trojkica. Zadnje dni je namreč zelo nemiren ponoči in ne spi, slini se, se krega ko si tišči rokico v usta, da o joku in sitnobi sploh ne govorim. Najprej sem mislila da ga šraufa. Pol pa sem šla z gazico na prstu noter malo prečekirat - in spodaj levo ful bunka, pol pa sem še pogledala in ima prav belo spodaj pod dlesnijo. Me je pa ful presenetilo, ker je to zelo hitro na sploh z zobki in še celo trojkica user posted image user posted image Nič mi ni jasno...

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
28.4.2011 10:22:20   
Jo@n
Jutro!
Remember me? user posted image user posted image user posted image
Pri nas se nekaj čudnega dogaja, čas čisto prehitro drvi user posted image , ko je pa lepo vreme in smo veliko zunaj, pa sploh...

Tudi naša februarčica raste kot konoplja user posted image , pri 2M je imela 5660g in 61 cm... Baje je zadnji mesec samo rastla, po teži je na 25-50 percentili... Po dolžini baje čez povprečje trimesečnice user posted image Pajacki za 6M so ji lih za glih prov, pa so samo 1x oprani... tako da mi Metina razlaga o krčenju ne pride prav user posted image user posted image
Še vedno spimo bolj tako/tako, včasih zaspi že kmalu po osmi zvečer in je mir, včasih pa rogovili skoraj do polnoči... No, nocoj je bilo rogoviljenje in kriljenje z rokami ponoči, tako da sem zelo na tenko spala in mam filing, kot da bi me najmanj vlak povozil user posted image Pol pa še tole vreme... bljak.

Tinkara ima malo refluksa, je polivala tudi 2h po jedi, ne veliko, ampak ravno dovolj za kolcanje in preoblačenje, bolj moteče pa je bilo to zvečer, ko je zaspala in se non stoop zbujala na 20 minut z mokro pleničko pod glavo in neutolažljivim jokom. Zdaj sva ji posteljo podložila z dvema "Teglcoma" od orhidej (praznima, da ne bo pomote) in je veliko bolje, pred spanjem tudi dosledno podiramo kupčke in kupe... Če mi pa ponoči med dojenjem zaspi, pa se držim načela "ne diraj lava dok spava user posted image " Kupila sem tudi Novalac za refluks, ampak naša žaba je pametna in joškomata tudi pod razno ne zamenja za flašo user posted image

Na drugi posvetovalnici sem jo dala tudi cepit proti rotavirusu, tako da ravno te dni pazljivo previjamo in dosledno umivamo roke da se česa ne nalezemo...

Ljubljanske (in okoliške) februarčice, a ste prihodnji teden za kakšno srečanje in vozičkanje po Tivoliju ?

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
28.4.2011 10:32:19   
hel32
IZVIRNO SPOROČILO: ninchi9

Pozdravljene po dolgem času :)

Nina33 -naj ti ne bo nič žal zaradi cepljenja. To je nategavščina folka, da farmacija zasluži. Otrok vseeno zboli in vseeno gre v bolnico, če primanjkuje elektrolitov. Preverjeno pri mojih kolegicah, ki jim je žal kolikor imajo las na glavi, da so dale cepit tamale. Raje bi kaj drugega kupile za tist dnar. Jaz se enostavno ne grem tega polovičarskega flancanja. Meni osebno je bolj smiselno dat cepit otroka (samoplačniško) recimo za kak klopni meningitis al pa kaj podobnega...

No, naj vam še jaz povem eno novico. Nam bo zdaj zdaj na plan pogledala trojkica. Zadnje dni je namreč zelo nemiren ponoči in ne spi, slini se, se krega ko si tišči rokico v usta, da o joku in sitnobi sploh ne govorim. Najprej sem mislila da ga šraufa. Pol pa sem šla z gazico na prstu noter malo prečekirat - in spodaj levo ful bunka, pol pa sem še pogledala in ima prav belo spodaj pod dlesnijo. Me je pa ful presenetilo, ker je to zelo hitro na sploh z zobki in še celo trojkica user posted image user posted image Nič mi ni jasno...

Skoraj ne vrjamem, da bi bila trojka, kajti trojke zrastejo šele po enem letu, tako, da, težko verjetno, prvi zobki so enkice, zgoraj!!!!!!

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
28.4.2011 10:57:22   
Jo@n

IZVIRNO SPOROČILO: hel32
prvi zobki so enkice, zgoraj!!!!!!

A si zihr da zgoraj in ne spodaj?

Drugače pa ja, malo nenavadno za trojkice, ki praviloma izraščajo zelo pozno...

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
28.4.2011 11:27:56   
Teyla
Dobro jutro

se tud jaz že nekaj ačsa nisem oglasila. Berem pa redno, ampak se prav pozna da so bili lepi dnevi in prazniki in je bilo bolj malo napisano.

Pri nas nič novega. Naša mala je že nekajkrat ponoči potegnila 8 ur, večrkat tudi po 6, tako da spimo kar v redu. Edino danes ponoči je imela budnico in ni mogla zaspat po hranjenju, tako da je trajalo skoraj dve uri vse kskupaj, ampak ni velike panike. Bomo kakšen drug dan nadoknadili. user posted image

Je pa pridna, tako da me je kar malo "strah" drugega otroka, ker imam občutek, da bo pravi hudiček, če je ta tako mirna. Edino čez praznike je na obiskih začela malo jokat in je nisem mogla umirit. In to prafv tisti jok ustnice navzdol, šobica in tak tolažeč jok, da si misliš kaj je narobe. No se je izkazalo, da je bila samo tečna, ker ni nič spala čez dan. Ji je namreč preveč dogajalo in ni ničesar hotela zamudit.user posted image

Glavico pridno dviguje, je pa še ne obvlada čisto, včasih jo še malo "mede", nazaj jo pa itak bolj težko drži. Ji je pa vse zanimivo, posebej se zagleda v luči (neprižgane), tako da sumiva, da bo električarka.user posted image   Rokice kar gleda in tudi že grabi kaj. Me je prav veselo že pocukala in potegnila za uho med podiranjem kupčka. Vse te "zadeve" veselo zapisujeva in odštevava od bodoče žepnine. user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

Ljubljanske (in okoliške) februarčice, a ste prihodnji teden za kakšno srečanje in vozičkanje po Tivoliju ?

Jaz sem za, če bo le lepo vreme. user posted image
A ima še katera obisk od patronažne napovedan pred prvim cepljenjem? Me samo zanima kako izgleda in približno kako dolgo traja.

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
28.4.2011 11:28:54   
trsica
vidim, da nisem samo jaz šokirana nad konfekcijskimi številkami naših februarčkov. user posted image  majkumilu, 68 je kao za 6 mesecev, ne pa za 3 user posted image

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,
da nam ne bo treba čokoladnega keksa.

:D

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
28.4.2011 12:32:46   
hel32

prvi zobki so enkice, zgoraj!!!!!!

A si zihr da zgoraj in ne spodaj?

Drugače pa ja, malo nenavadno za trojkice, ki praviloma izraščajo zelo pozno...

Ej, J@n, soryy, imaš prav, sem malo zajjjjjj, nespanje, pa to!!!! Imaš prav pra dva zobka, sta 1.spodajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
28.4.2011 12:38:30   
hel32
IZVIRNO SPOROČILO: trsica

vidim, da nisem samo jaz šokirana nad konfekcijskimi številkami naših februarčkov. user posted image  majkumilu, 68 je kao za 6 mesecev, ne pa za 3 user posted image

Jap, tako je, našo smo pred dnevi merili.....56cm, nosi številko 68, zgleda, da bojo sami nogometaši.oz manekenkeuser posted image user posted image , pa pazi, naša še ni 3 mesece stara.
Eh, ti "novi" dojenčki so vsi veliki, sem pa pred leti brala neko raziskavo, da so potrjeno dojenčki, ki se hranijo z nadomestnim mlekom večji, pazi, intelegentnejši,....kao, no moja prva je zrastla na AM, pa je odličnjakinja,...jaz sem bila bolj pri nizkih,...večja je od mene,...št.noge ima 41,...ja, bo malo resnice na tem.
Je res ja, da rastejo, kot konoplja, sem ravno pred dnevi kupovala nove poletne stvari za našega 20 mesečnika, in št.4-5 let mu je ravno prav,ccccccccccccc

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
28.4.2011 15:14:04   
Teyla

IZVIRNO SPOROČILO: trsica

Jap, tako je, našo smo pred dnevi merili.....56cm, nosi številko 68, zgleda, da bojo sami nogometaši.oz manekenkeuser posted image user posted image , pa pazi, naša še ni 3 mesece stara.
Eh, ti "novi" dojenčki so vsi veliki, sem pa pred leti brala neko raziskavo, da so potrjeno dojenčki, ki se hranijo z nadomestnim mlekom večji, pazi, intelegentnejši,....kao, no moja prva je zrastla na AM, pa je odličnjakinja,...jaz sem bila bolj pri nizkih,...večja je od mene,...št.noge ima 41,...ja, bo malo resnice na tem.
Je res ja, da rastejo, kot konoplja, sem ravno pred dnevi kupovala nove poletne stvari za našega 20 mesečnika, in št.4-5 let mu je ravno prav,ccccccccccccc

Zanimivo, jaz sem pa že večkrat brala, da je ravno obratno. user posted image
Drugače pa tudi naša raste kot konoplja, št.68 ima majčke in hlače, bodiji s to št. pa ji niso več prav, razen redkih izjem. Pa točno danes je dopolnila 3 mesece, sem pozabila prj povedat. Zato sem pa dragega nahecala, da naju more ven peljat na tortico. Eh, vsak izgovor prav pride. user posted image user posted image

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
28.4.2011 17:33:40   
šebela
Hoj punce!!!
Tudi jaz sem brala, da bi naj bili dojeni otroci inteligentnejši..... pa verjetno da je to prej od česa drugega odvisno.
Metulj, pomoje ti kr bolj pogosto pristavljaj in bo hitro več mlekca dobila. sicer se je pa naša v ene mesecu (slabe 4 tedne) zredila za 620g in je imela 4300 pri 57cm (manekenka), pa ni nobeden nič kompliciral. Dokler je zadovoljna in so pleničke mokre je vse ok.

Sicer pa je naša tamala, danes že drugi dan tako zaspana, da se ji prav nič ne da, zbudi se za jest, poje, pol je malo dobre volje in pol začne zehat in tečnarit in jo morem dat spat, pa čer eno uro isto.... kr nekaj... imam na sumu, da je vremensko občutljiva.

Nina33
, ja Depo provera imaš lahko tudi če dojiš, je enako, kot cerezzete, sam da dobiš injekcijo na 3 mesece. Jaz sem si misla, bom raje injekcijo, da se ne rabim vsak dan spomnit tablete vzet, zdaj mi je pa žal, ker bom verjetno imela 3 mesece krvav izcedek. Če bi bla na tabletah, bi jih pa seveda lahko enostavno nehala jest.. takle mamo. Drugače pa nimam nobenih težav.

Pa mi smo tudi na št. 62 in že razmišljam, da bo treba že kak bodi 68 nabavit... hitro rastejo ti mulci ni kaj!!

< Sporočilo je popravil šebela -- 28.4.2011 17:45:51 >

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
28.4.2011 17:36:22   
šebela
Teyla, ne delaj mi lušt..... jaz pa glih študiram, kaj za ene sladkarije brez mleka in jajc lahko jem, razen Grancereale, ki so itak preveč zdravi, da bi jim lahko rekel sladkarije.... meša se mi brez čokolade user posted image user posted image
Drugače pa čestitke za tri mesece!!! Pa uživajte na tortici!!!!

< Sporočilo je popravil šebela -- 28.4.2011 17:37:19 >

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
28.4.2011 21:21:57   
Teyla
Šebela zakaj pa ne smeš mleka in jajc in ne čokolade? A je mala na kej alergična ?
Ni blo tortice, je bla pa palačinka, ki sva si jo razdelila s fantom. Tamala je pa lepo pančkala v slingu. Sem pa kot kaže glavna atrakcija, ko me vidijo z otročkom v naročju. Ženske se namsejijo do ušes in vsi so čist razneženi. A se to tud ostalim, ki jih nosite v slingu dogaja? Meni se prav dan polepša, moram rečt. user posted image

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
28.4.2011 22:40:03   
Nina33
Hoj!
Jp, Teyla, s slingom povsod zažigam user posted image Pa še trebuh se tko fajn skrije user posted image , zgleda, kt de sem suha user posted image . Pa čestitke za 3 mesce, vas "ujamemo" v soboto user posted image . Aja, pa jaz sem tut brala, kako so dojeni bl pametni user posted image , a kaj pa vem - jaz nisem bila kej douh (6 tednov, takratna praksa) pa sem pametna za umret, moj sine pa je bil 21 mescev pa je tut pameten za umret user posted image . Važn, de se mame ne sekiramo glede prehrane otrok preveč - če dojiš, poj dojiš, če pa ne, pa ne, vse je OK.
Cepljenje: Ninchi, se strinjam - tole z rota virusi mi je podobno kot cepljenje proti gripi: glih unga seva res ne boš fasal al kaj ti to pomaga, ko si ves teden bogi zarad enga druzga user posted image Glede zobka se pa tut men zdi mal čudno, de bi bla trojka, našmu so še štirke prej ven pogledale, lohk je enka mal "zalutala" v stran (bo že našla svoje mesto, če ne prej pa poj, ko jo bodo drugi zobki prisilili), eni zelo zgodaj "dobijo zobe" user posted image .
Sladkiši: "sovražim" Špar in njihove "pred iztekom roka" akcije... Sem danes kupila škatlo s 30 Ferrero rocherji, dobrimi "samo" do 11.5. po polovični ceni. Ene 10 jih še vstraja v škatli, a sem 100% de bodo podlegli pred 11.5, še pred 1.5., sem zihr user posted image Kolk trebušnjakov je za enga Rocherja? user posted image
Velikost cunjic: naš "velikan" je že pri enem mescu nosil en bodi kao 74 cifro user posted image , en 56 mu je pa še zdej prevelik user posted image . Kaj bi dala za dober augenmas, mene vedno takole "scat peljejo", ko nove kupujem user posted image . No, zdej ne več (EMŠO in izkušnje pa to), zdej kupim kar velike cifre, pač včas mal plava v kerih cotkah user posted image . So mu pa po večini 62 glih za glih - prakticiram "reshape when wet" teorijo in mokre cote veselo rišejpam po dolžini in širini user posted image (Gorenjka sem, če se je pozabilo user posted image ).
Kontracepcija: jaz sem še leto po prenehanju jemanja tablet ob 22-ih nekam nervozna ratala, sem imela skoz filing, de sem neki pozabla user posted image . Še zdej me kdaj prime, de bi mogla neki pojest takrat. Zdej mi pa nekak ne dišijo več (je blo 12 let hormoniziranja kr dost), tele injekcijske finte so mi ljubše, ampak... Šebela, ima prav, tablete vsaj lohk nehaš jest kadar češ. Bomo pač na unih čezšipolizačih, ane user posted image
Jo@n, welcome back user posted image . Upam, de se tole z refluksom poštima (sej bi se "pohvalila", de se pr nas je, ampak se ne bom - včeri sem se neki z enim ritmom hvalila...ne bom se več user posted image user posted image )
Če mi pa ponoči med dojenjem zaspi, pa se držim načela "ne diraj lava dok spava " Kupila sem tudi Novalac za refluks, ampak naša žaba je pametna in joškomata tudi pod razno ne zamenja za flašo

Kot bi o našmu ta prvemu pisala - mi ni na kraj pameti padlo, de bi mu kao med spanjem podirala kupčke, strigla nohte, ga prestavila npr. iz lupince... Ta drugmu vse to skor brez problema . Pa prvi je bil tut pameten (no, sej je še vedno, a ne ), temu pa še nisem probala kej druzga ponudit, a ga sumim, de se tut ne bi dal .
Eko, neki malga mi je pa ratal naklofat user posted image .
Lahko noč in lepe sanje!

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
29.4.2011 8:03:09   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

Sem pa kot kaže glavna atrakcija, ko me vidijo z otročkom v naročju. Ženske se namsejijo do ušes in vsi so čist razneženi. A se to tud ostalim, ki jih nosite v slingu dogaja? Meni se prav dan polepša, moram rečt. user posted image

slingi in dvojčki so zgleda fenomen na naših ulicah user posted image  vse kar ni dojenček v pegperegu, je čudo narave user posted image

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,
da nam ne bo treba čokoladnega keksa.

:D

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
29.4.2011 13:00:17   
DIANE
Dan, morem reci da nas poba spet lepo je moerm potrkat da se ne joka vec ko ga pristavim. Zej bi pa skos jedel in stem tudi jaz.a ve tut sks neki meljete? Jaz sm mal prerjle se lotila cokolade pa vem da ne bi smela sam tok se mi lusta sladkega zmerej si recem eh se mal pa dones jutr nem japajade ampak bom res morala mal omejit no zejle en tedn jem cokolado prej sm bla pa pridna. Tk da bo treba it na ta pridne navade in na manj vnosa hrane ce ne bodo kg se zaceli dvigovati in bom na prdporodni tezi hehehe. Zgleda da jih je kar nekaj na dopustu ker je tukej taksno zatisje. Nc zle mali moj spi bom probala mal tut jaz sam kaj k se spravim spat glih mal zaspim in ze alarm.

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
30.4.2011 7:40:06   
d3lfink4
Hej hej! user posted image
No takole, kooončno sem se spravla nazaj na RR, odločena da malo pogledam kje ste in kako vam gre, moje bivše sonosečke in februarske somamice user posted image Ma sem komaj našla tale nov forum.
Vidim, da pridno klepetate naprej, tako je prav!
Najprej: ISKRENE ČESTITKE VSEM IN VSAKI POSEBEJ ZA NAŠE MALE PIKICE IN PIKCE, UPAM, DA UŽIVATE V MATERINSTVU 100/h! ŽELIM PREDVSEM ZDRAVJA IN RAZUMEVANJA, NAJVEČJO SREČO PA ŽE TAKO ALI TAKO IMAMO ...

Prebrala sem samo 1.stran in tole ta zadnjo, vmes itak nima smisla (mogoče kakšen dan, ko rees ne bo nič za počet), tako da na tekočem nisem ... ampak se bom vseeno potrudla in poskusila sledit in se pridružit kakšni debati.

Mi smo imeli, kot že veste, prva 2 meseca še ogromno težav z zdravjem in res res HVAALAAA vsem za dobre misli in podpporo, ki ste nam jo izkazale v tistih težkih dneh! Res ogromno pomeni, da veš, da v najtežjih trenutkih nisi čisto sam (pa četudi v virtualnem smislu) user posted image user posted image user posted image

Sedaj smo zdravi (TRKAM!), hujših posledic naj ne bi bilo in uživamo kar se da. Veeliko se potepamo, tako da nas prav dosti ni doma, ampak je treba izkoristit.
Mali  hodita na telovadbo, pridno rasteta in se redita, tako da smo res fajn ...

Mislim, da je to to, kratek povzetek zadnjih štirih mesecev (čas pa beži, kot bi ga navil) ... se še oglasim.

Uživajte pupe moje in polupčkajte svoje sončke*user posted image

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?