Nina33
|
Hoj! Jp, Teyla, s slingom povsod zažigam Pa še trebuh se tko fajn skrije , zgleda, kt de sem suha . Pa čestitke za 3 mesce, vas "ujamemo" v soboto . Aja, pa jaz sem tut brala, kako so dojeni bl pametni , a kaj pa vem - jaz nisem bila kej douh (6 tednov, takratna praksa) pa sem pametna za umret, moj sine pa je bil 21 mescev pa je tut pameten za umret . Važn, de se mame ne sekiramo glede prehrane otrok preveč - če dojiš, poj dojiš, če pa ne, pa ne, vse je OK. Cepljenje: Ninchi, se strinjam - tole z rota virusi mi je podobno kot cepljenje proti gripi: glih unga seva res ne boš fasal al kaj ti to pomaga, ko si ves teden bogi zarad enga druzga Glede zobka se pa tut men zdi mal čudno, de bi bla trojka, našmu so še štirke prej ven pogledale, lohk je enka mal "zalutala" v stran (bo že našla svoje mesto, če ne prej pa poj, ko jo bodo drugi zobki prisilili), eni zelo zgodaj "dobijo zobe" . Sladkiši: "sovražim" Špar in njihove "pred iztekom roka" akcije... Sem danes kupila škatlo s 30 Ferrero rocherji, dobrimi "samo" do 11.5. po polovični ceni. Ene 10 jih še vstraja v škatli, a sem 100% de bodo podlegli pred 11.5, še pred 1.5., sem zihr Kolk trebušnjakov je za enga Rocherja? Velikost cunjic: naš "velikan" je že pri enem mescu nosil en bodi kao 74 cifro , en 56 mu je pa še zdej prevelik . Kaj bi dala za dober augenmas, mene vedno takole "scat peljejo", ko nove kupujem . No, zdej ne več (EMŠO in izkušnje pa to), zdej kupim kar velike cifre, pač včas mal plava v kerih cotkah . So mu pa po večini 62 glih za glih - prakticiram "reshape when wet" teorijo in mokre cote veselo rišejpam po dolžini in širini (Gorenjka sem, če se je pozabilo ). Kontracepcija: jaz sem še leto po prenehanju jemanja tablet ob 22-ih nekam nervozna ratala, sem imela skoz filing, de sem neki pozabla . Še zdej me kdaj prime, de bi mogla neki pojest takrat. Zdej mi pa nekak ne dišijo več (je blo 12 let hormoniziranja kr dost), tele injekcijske finte so mi ljubše, ampak... Šebela, ima prav, tablete vsaj lohk nehaš jest kadar češ. Bomo pač na unih čezšipolizačih, ane Jo@n, welcome back . Upam, de se tole z refluksom poštima (sej bi se "pohvalila", de se pr nas je, ampak se ne bom - včeri sem se neki z enim ritmom hvalila...ne bom se več ) IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n Če mi pa ponoči med dojenjem zaspi, pa se držim načela "ne diraj lava dok spava " Kupila sem tudi Novalac za refluks, ampak naša žaba je pametna in joškomata tudi pod razno ne zamenja za flašo Kot bi o našmu ta prvemu pisala - mi ni na kraj pameti padlo, de bi mu kao med spanjem podirala kupčke, strigla nohte, ga prestavila npr. iz lupince... Ta drugmu vse to skor brez problema . Pa prvi je bil tut pameten (no, sej je še vedno, a ne ), temu pa še nisem probala kej druzga ponudit, a ga sumim, de se tut ne bi dal . Eko, neki malga mi je pa ratal naklofat . Lahko noč in lepe sanje!