Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 pilotgirl, nam je dala aptamil ADC zato, ker je rekla, da se pri alergijah večkrat pojavi kri v blatu in da na gastru vedno najprej probajo, če je mogoče vzrok alergija na mleko-pa sva že kar midve probali. Za alernovo sem pa slišala, da so jo mamice celo sladkale, da so jo otroci pili. Pa še to, ne čudi se če ti bo po ADC-ju kakal na 3 dni ali celo več, ker je Bine začel tako kakat pa nečak tudi. Stane pa 400g 16eur Ja medve sve se tudi zmenile za testiranja doma, vendar, na Aptimil LF, je še hujša driska, ki privede potem v skrajno zaprtje. Tako, da sem danes tako kot sva se s P dogovorili na ADC, je pa mastno drag! Sicer si mi v lekarni rinili Allernova od Novalaca, pa dobro da sem zvedela, od kolegice, da baje tako kot si omenila sladkorjem, malčki dobesedno neprenesejo okusa, ker je tako ogaben. Ja problem je, da naš po Aptimil LF tako driska (isto kot pri navadnem aptamilu1 ali pa po AC-tisti proti krčem), da me je joj, danes ga je že trikrat pregnalo, driska je pa ZELENA in smrdi, nevem več kdaj je imel nazadnje normalen rumen in pravilno čvrst kakec. Jaz hranjenja brez joka več nepoznam, ker ima po vsaki hrani, ki jo dobi po nasvetu P krče in drisko, potem pa skrajnost in zaprtje. Tako, da se mi že smili, ker več ne vem kaj dajat. Naredila bom tako, kot je rekla še da ADC, kupila sem samo eno piksno, ampak, ko je dobil obrok, je blo še hujši jok, krči in driska. Me zanima kaj mu bo naredilo po 3 dneh. Po praznikih greva nazaj, ker to več ni normalno, izpuščaji so iz dneva v dan hujši, danes je celo ranice dobil, ker je kožica spokala. Če bo prekhudo, gremo pod nujno na pregled, samo ne vem kje so dežurstva. Ta krema, ki je tudi hladilna krema not, pa dobesedno ne pomaga nič. Mogoče katera ve, kje so dežurni pediatri, moja mama ve, sam kako je bilo včasih? Upam, res da se čim prej to uredi, ker se mi res smili revček mali, včasih mi gre kar na jok, ko mu ne moram nič. Kako ste kaj drugače, kako perhi in barvanje? Že kaj pečete?
|