Nina33
|
Čer! De ne bodo sam čestitke z moje strani (btw, babynitka, upam, de ne zameriš pomanjševalnice(in še v tujem jeziku) na torti) . Je pa po svoje prav fino, de ne rabim več veliko tort "spečt", ker mi počasi zmanjkuje materiala . Klara in Mišyka, upam, da se kmalu vsi pozdravite . Glede varstva pa imamopr nas teoretično porihtano, sta moja starša oba penzionerja (čeprav ju je včasih kr težko ujet, težka je penzjonerska, nč cajta, nč cajta ), itak pa še službo iščem . Smo HB kao zdravi (pač malo smrkamo, kašljamo, ...), nas pa zgleda malo luna zdeluje - vsaj mene, nisem glih neki ta prave volje (al pa bo res teta končno nehala smučat ). Starejši ima pač svoje "izpade", ne more se niti odločiti al bi se igral z bratcem al ne (nobena opcija ni kul, je pa vsaj uržah za zoprnanje ), Nande je vedno bolj pogumen in raziskovalno usmerjen, je pa svoj teater še malo izpopolnil - ob prepovedi česa (npr. rofkanja po kanti a ne) in mojem "Ne! Ne dovolim," plane v taaaak jok , da ne vem al nej se še jaz zjokam al nej se smejem (ker je res zaigrano) . No, uboga zaenkrat še, a le zato pomoje, ker ne more nadaljevat začetega in se "pravilno" zjokat naenkrat . Aja, pa končno poje mal bolj konkretne količine hrane . Ja, na Otroka bi se selili al po koncu "feštanja", se pravi, ko bodo vsi Februarčki/ice malčice/malčki al pa po dopolnjeni 200ti strani . Pa otoplilo se bo, končno, imamo spet 18°C v bajti . Škoda za sneg sicer, ampak... vsaj bil je . Lahko noč in lepe sanje vsem!