Nina33
|
Čer! Lepe tortice, a ne? Jih rada "pečem" . Spanje: od cca. osmih pa do ene sedmih +/- pol ali ena ura. Ponoči se ne doji že kak mesec ali več, zbuja pa se občasno, zdaj ko je prehlajen in vročičen mal večkrat, drugače načeloma ne . Zadovoljna. Čez dan pa 1x dve urci ali 2x po eno, kakor kdaj. Aja, dojenček bo pa naš (po izkušnjah sodeč ) še kar neki časa, tko de... men se nč ne mudi nove teme odpirat . Čez noč sva sicer nehala s tem (ker ni potrebe, HB, vseen rada spim "sama", ko je še pil ponoči, sva vedno "skupaj končala" ), pije pa še takoj zjutraj in zvečer pred spanjem pa 1-2x čez dan. Je men tut fajn se cartat tkole . Ina5505, upam, de bom jutri (danes ) lahko napisala "super za varstvo", poj naj pa še služba "pade" pa si na konju . Urša, kako te je preživel prvi poporodniški dan? In kakšen avto imate zdaj, de tri sončke not popokate? Me mičken zanima, za v naprej . Starejšadva sta še v jahačih al kuko? Mincaa, pozdravljena . Kako gre leto hitro naokrog, res... Kdaj pa tvoj/a februarček/februarčica praznuje? De tut on/a tortico dobi . O novem naraščaju jih pa kar nekaj razmišlja (vključno z mano, a rabim prej službo dobit ), ene so že naročile , ene pridno delajo na tem ( navijamo, FoxyLady !). Naš Nandek je pa danes dobil peti zobek (zgornjo desno dvojko) in vročino . Namesto, da bi se pozdravil dokončno, je spet en prehlad fasal (no, sej pr naši "tropski" klimi nč čudnega) . Upam, de bo kolkortolk dobro spal, čeprav neki pokašljuje vsake tolko . Ma, bogci so, taki mali pa tako zdelani od teh virusov. Registrirana - cifra pada, jeee . Pridna! Kako pa kaj služba - se kaže kje kakšna? Meni so po treh tednih od razgovora poslali sklep o neizbiri , tut če ne bi - po tolkem času mi je itak blo vse jasno (pa služba tut ni bla nek jackpot, a ne). Zdej se pa spravljam eno ponudbo napisat (že od dopoldne neki "hočem" ), upam, de mi jo končno rata skup vržt. Lahko noč in lepe sanje vsem!
< Sporočilo je popravil Nina33 -- 10.2.2012 0:54:16 >