|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarske mamice 2011
9.2.2012 0:08:09   
Nina33
VSE NAJBOLJŠE ZOJA!!!

user posted image

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
9.2.2012 0:17:36   
Mincaa
Čestitke vsem sofebruarjem :) Jaz kar pogrešam lansoletno zimo polno pričakovanja pa božanje trebuha pa....

A že katera razmišlja o novem naraščaju? user posted image user posted image user posted image

Odgovor in tolažba Nini33 - naši otročki so dojenčki dokler se dojijo user posted image

Pomagajte pri PETICIJI za nove prostore Razvojne ambulante na www.teledelo.com do 10.februarja 2012!

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
   [Brisano sporočilo]
9.2.2012 8:21:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Mincaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4278
9.2.2012 13:43:30   
Urša
Se pridružujem željam!user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
9.2.2012 13:55:01   
Urša

IZVIRNO SPOROČILO: Mincaa

Jaz kar pogrešam lansoletno zimo polno pričakovanja pa božanje trebuha pa....

A že katera razmišlja o novem naraščaju? user posted image user posted image user posted image

Odgovor in tolažba Nini33 - naši otročki so dojenčki dokler se dojijo user posted image

Tudi jaz pogrešam...in to mi je tolažba, da se dojenček doji...user posted image Naraščaj? Takoj ponovim vse od začetka, samo večje stanovanje rabimo, posledično tudi avto ... user posted image in potegne za sabo preveč stroškov, ki zaenkrat niso izvedljivi...tako da mirena ostaja na svojem mestu.

Danes je moj zadnji dan porodniške. Ga moram izkoristit kot da bi bil prvi! user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Mincaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
9.2.2012 13:55:35   
ina5505
Draga Nina - ful so lepe vse te tvoje tortice... sem dobla cel kup idej kakšna naj bi izgledala v prihodnje za otročke. Letos je imela naša mala pikapolonicouser posted image
Jutri izvem, če bom lahko dobila privat varstvouser posted image user posted image - potem pa upam, da bo tudi več šans za službo.

Kako pa kaj spijo vaši malčki? Že celo noč in koliko čez dan? Maja preko dneva od cca 12.00 - 13.00 včasih 13.30 pa še to z muko, je praviuser posted image ko je treba it spat... zvečer pa ob 19.30.. potem pa različno včasih 3x včasih pa tudi 7x na noč vstanem in jim dam čaj ali pa le pokrijem - toliko da čuti bližino.. pa potem do cca 6.30 ali 7.20 zjutraj.. Se mi zdi da rabi bolj malo spanja v primerjavi z manouser posted image ...

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
9.2.2012 14:02:01   
Mincaa
Spanje je kar v redu napram nekaterim zgodbam... 2 uri čez dan (včasih v kosu, včasih 2x po eno uro). Spat gre ob 20:30 - 21h in spi do 8h. Zbudi se pa sigurno 3x na noč za dojenje - crkljanje. Če grem spat ob polnoči imam čisto dost časa zase.

Pomagajte pri PETICIJI za nove prostore Razvojne ambulante na www.teledelo.com do 10.februarja 2012!

(odgovor članu ina5505)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
9.2.2012 23:52:41   
FoxyLady
Oj ,oj da se malo še tukaj oglasim,vsem malčkom,ki so praznovali želim vse naj,najuser posted image user posted image user posted image

Ja mi smo že v polnem zagonu za še eno štručko,ker nam je ta prehitro zraslauser posted image ,upamo in želimo si da bo

drugače pa naša Tanaja spi celo noč od 20.00 do 9.00,včasih tudi do 10.00,čez dan gre pa spat okoli 13.00 in spi od ene ure pa tja do 2 uri.

in Nina ,kaj idej je tuki gor za torte,ti kr dajaj slikce,jz bom pa ideje kradla za torteuser posted image

(odgovor članu Mincaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
10.2.2012 0:27:01   
Nina33
VSE NAJBOLJŠE ZARA!!!

user posted image

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
10.2.2012 0:28:11   
Nina33
VSE NAJBOLJŠE KLARA!!!

user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
10.2.2012 0:29:04   
Nina33
VSE NAJBOLJŠE LIZA!!!

user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
10.2.2012 0:53:27   
Nina33
Čer!
Lepe tortice, a ne? Jih rada "pečem" user posted image .
Spanje: od cca. osmih pa do ene sedmih +/- pol ali ena ura. Ponoči se ne doji že kak mesec ali več, zbuja pa se občasno, zdaj ko je prehlajen in vročičen mal večkrat, drugače načeloma ne user posted image . Zadovoljna. Čez dan pa 1x dve urci ali 2x po eno, kakor kdaj. Aja, dojenček bo pa naš (po izkušnjah sodeč user posted image ) še kar neki časa, tko de... men se nč ne mudi nove teme odpirat user posted image . Čez noč sva sicer nehala s tem (ker ni potrebe, HB, vseen rada spim "sama", ko je še pil ponoči, sva vedno "skupaj končala" user posted image ), pije pa še takoj zjutraj in zvečer pred spanjem pa 1-2x čez dan. Je men tut fajn se cartat tkole user posted image .
Ina5505, upam, de bom jutri (danes user posted image ) lahko napisala "super za varstvo", poj naj pa še služba "pade" pa si na konju user posted image user posted image user posted image .
Urša, kako te je preživel prvi poporodniški dan? In kakšen avto imate zdaj, de tri sončke not popokate? Me mičken zanima, za v naprej user posted image . Starejšadva sta še v jahačih al kuko?
Mincaa, pozdravljena user posted image . Kako gre leto hitro naokrog, res... Kdaj pa tvoj/a februarček/februarčica praznuje? De tut on/a tortico dobi user posted image . O novem naraščaju jih pa kar nekaj razmišlja (vključno z mano, a rabim prej službo dobit user posted image ), ene so že naročile user posted image user posted image , ene  pridno delajo na tem ( navijamo, FoxyLady user posted image !).
Naš Nandek je pa danes dobil peti zobek user posted image  (zgornjo desno dvojko) in vročino user posted image . Namesto, da bi se pozdravil dokončno, je spet en prehlad fasal (no, sej pr naši "tropski" klimi nč čudnega) user posted image . Upam, de bo kolkortolk dobro spal, čeprav neki pokašljuje vsake tolko user posted image . Ma, bogci so, taki mali pa tako zdelani od teh user posted image  virusov.
Registrirana - cifra pada, jeee user posted image user posted image user posted image . Pridna! Kako pa kaj služba - se kaže kje kakšna? Meni so po treh tednih od razgovora poslali sklep o neizbiri user posted image , tut če ne bi - po tolkem času mi je itak blo vse jasno (pa služba tut ni bla nek jackpot, a ne). Zdej se pa spravljam eno ponudbo napisat (že od dopoldne neki "hočem" user posted image ), upam, de mi jo končno rata skup vržt.
Lahko noč in lepe sanje vsem!

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 10.2.2012 0:54:16 >

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
   [Brisano sporočilo]
10.2.2012 8:41:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Nina33)
  Neposredna povezava do sporočila: 4288
   [Brisano sporočilo]
10.2.2012 8:44:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Nina33)
  Neposredna povezava do sporočila: 4289
10.2.2012 14:53:36   
sara1986
Po skoraj leto dni spet med vami user posted image  user posted image user posted image Kako ste punce? Otroci zdravi? Mi smo super, naš Ervin je 23.01  napolnil 1 leto. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4290
   [Brisano sporočilo]
10.2.2012 15:18:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sara1986)
  Neposredna povezava do sporočila: 4291
11.2.2012 0:02:14   
Nina33
VSE NAJBOLJŠE MALČICA BRINA!!!

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4292
11.2.2012 0:12:17   
Nina33
Čer!
Ooo, Sara, lepo, de si se oglasila user posted image . Še tuki čestitke Ervinu user posted image user posted image user posted image , sem prepozno opazila, de te ni več na Fbju user posted image .
Registrirana, važn, de padajo (cifre) user posted image , služba pa... mal čudni cajti so, ampak - sej bo, držim tut jaz pesti za vse nas user posted image .
Žehta čaka user posted image .
Lahko noč in lepe sanje!

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
   [Brisano sporočilo]
11.2.2012 14:33:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Nina33)
  Neposredna povezava do sporočila: 4294
11.2.2012 14:59:06   
Mincaa
Evo me....smo že pojedli rojstnodnevno torto! Juhu, sej si po porodu sploh ne morš predstavljat kakšen je/bo otrok čez leto dni - noroooo, a ne :) Zdaj pa vem zakaj jih imate eni več :D ....sem že skoraj pozabila na prve tedne, ki so bili hujš ko maraton user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4295
11.2.2012 21:31:13   
FoxyLady
NINA33HVALA ZA NAVIJANJE!!!!!user posted image

Upam,da bo vse tipitopi.....in ja torte so enkratne .....pa tile smajliji tule uiber rulajouser posted image

(odgovor članu Mincaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
12.2.2012 1:12:05   
Nina33
VSE NAJBOLJŠE MATIJA!!!

user posted image

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
12.2.2012 1:19:23   
Nina33
Čer!
Mincaa, a tut pr vas ste včeraj praznovali? Torej: vse najboljše tudi tvoji malčici/tvojemu malčku! user posted image
Foxylady, če se ti bo kolcalo...veš, kdo vse je kriv user posted image .
Če kera najde naše zdravje, naj mu prosim pove, de ga mamo radi in naj pride nazaj... user posted image  Zdej namreč še meni z nosa teče - vsi za enega, eden za vse user posted image .
Lahko noč in lepe sanje!

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
   [Brisano sporočilo]
12.2.2012 7:27:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Nina33)
  Neposredna povezava do sporočila: 4299
   [Brisano sporočilo]
12.2.2012 7:29:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?