Nina33
|
Čer! Ina5505, super za varstvo, verjamem, de se bosta razumeli . Zdej pa še služba pa je . In super za spanje, naj se le nadaljuje tako . Govri pa naš cel čas neki, samo razumem ga pa žal ne še kej dosti. Ko kaj želi, reče "'Ala!" (hvala , že Šimen je to počel), pokliče Cilko (Iiilka), jaz sem N'na na žalost večkrat kot mamma (prepričujem starejšega, da naj me ne kliče po imenu, ker me tako vsi kličejo, mami sem pa samo njima... in se strinja in vse, a čez minuto sem spet Nina , ni mi všeč), ati je dada, jodla ko mu zobki nagajajo ( z jezikom drgne po zobeh in zvoke spušča), za pusta bo zgleda res Kekec , čeprav oponaša Indijance, ko mu obraz umivam , pa odkimava in pravi "jaa" zraven , čvekec mali, pač dvojček po ascendentu (kot mami ). Februsrčkov (sem se zmotila pri tipkanju, a sem se tako lušno zmotila, de bom kr pustila ) drgač že kr nekaj hodi, zdej se je zabava res razživela . Nande je še bolj ziheraš, se hoče za neki držat (čeprav zadnje čase je dost že to, de neki pač drži v roki - najraje kak kabel - in jo maršira), največkrat kar za moje hlače . No, tortico sem že "spekla", žehta (ne virtualna) pa še čaka... Lahko noč in lepe sanje vsem!