Nina33
|
Čer! Vodni dan? Sliši se hudo Saj meni drugače ni problem bit en dan (tudi dlje) brez hrane, a to "začutim" (beri: mi nič ne paše), de bi pa na ukaz... Pomoje bi se mi pred očmi vse živo prikazovalo (in izgledalo sevede grozno okusno). Pa za "izgubljene" kile - naj tudi ostanejo ne-najdene . Jane, midva sicer nisva glih sama (je moj +/- ves čas doma), a sva vseeno "sama" (pa še starejši pobč je v vrtcu), imava pa maratonska previjanja (naša previjalna je polna svega i svašta in preden vse pregledava mine vsaj pol ure kot bi mignil - mu je pa fajn, pa še rito si lufta), "trening" plazenja/kobacanja na postelji (tla so prehladna za take hece) in tako poležavava in se malo guziva sem ter tja, za vabo mu dajem časopis/reklame, ki jih vmes celo malo prečekiram, pa knjigice gledava in se kaj pogovoriva, stolpe sestavljam (on jih podira), pustim ga malo raziskovati "po dveh" (ob opori (omare, stene...) bi obhodil celo hišo, a nečem predolgo ga na nogah imet, ko bo plazil/kobacal lepo sam, mu bo pa tut to dovoljeno), skupaj posesava (ne vsak dan, no), prištimava kosilo, kake cunje obesiva - skratka pomaga mi pri gospodinjskih opravilih (btw. sling je res zakon ), če je vreme OK in de sva pri zdravju greva na kako kavico, sprehod itak pade, de poba lepo oddrnjoha tisto debelo uro lepo na frišnem... Poj je pa že ura cajt za po malega velikega brata it . Je pa moj mali škrat nekaj fasal, ima vročino (mal pod 39°C), bruhal je dopoldne 1x (HB poj ne več), je pa ves brez volje in jokav . Sem tako vesela, de dojenje še laufa, ker ga tako lepo umiri Pa še skrbi me ne, de bi premalo dobil hrane in tekočine. Zna bit pa noč spet "zabavna", včeri se je štartalo po eni uri, danes ga "zvija" že od deset_ih - pred dobro uro je zaspal, a se je vmes že 2x zbudil v joku . Upam, de bo vsaj pri nama v postelji spal, včeri se še to ni obneslo . Bošček je, ampak...saj bo boljš ...se tolaživa z mojim , , že prej noči niso bile glih lepo prespane, zdej pa še ta luksuz, sva ko dva zombija . Nč, tolk od mene, res škoda, de zamira tale naša tema Lahko noč in lepe sanje!
< Sporočilo je popravil Nina33 -- 12.12.2011 0:42:24 >