MoSoNi
|
IZVIRNO SPOROČILO: lil_ jst nikol ne tezim z dojenjem. ampak men osebno je zakon. nerazumem zensk, ki nocejo dojit. ok mi je normalno da nesmejo al pa nemorjo. da pa apriori noces...pa ne, nerazumem. ok ti si imela tezave. ampak dons je moderno ne dojit, ker se ti baje od dojenja joske povesjo. joj jst res nemorm vrjet s cem se to ljudje ukvarjajo. matr! sej se ti bodo povesle zarad tvojih otrok drugac pa se ti povesjo v vsakem primeru, dojis ne dojis...ker je povezano s hormoni. ja no tut nimam obcutka da ce mama ne doji da je slaba...razen v mojem zgornjem primeru. ce ti je do pokoncnih josk vec kot do lastnega otroka Čist res! Kot je Registrirana napisala, napačna je predstava, da je dojit čist enostavno... vsaj na začetku. Sam vztrajat je treba, pa prej al slej steče... tud pr nama kr ni šlo, pa ni šlo, bolelo ko - ampak smo vztrajali in je Nac že skor 5 mesecev polno dojen. Odločit se je treba, pa gre. Dober, če maš druge probleme, pač ne gre, pa zato res še nisi slaba mama. IZVIRNO SPOROČILO: Nina33 Naš je dons clo mal bučke dobil za probat - se je kremžil kt de mu ne vem kaj dajem . Bomo ostali še mal na samem mleku . Tud mi smo dva dni nazaj probali mal bučke, pa se mi je zdelo da sem dobila več nazaj ko pa sem mu dala v usta, plus grozne štrule... Moj je pa navijal zraven, ker sam ne mara bučk . Naslednji teden bomo spet probali, tokrat bolj čisto kašico (z mal več vode), pa da vidimo... Oblačenje... Nac je podnevi oblečen v bodi brez rokavov (kot ena spodnja majčka), povrhu pa majčka s kratkimi rokavi in kratke hlačke, ponavadi tud nogavičke, trak mu dam na ušeska če fajn piha in ga mam zuni, brez voza. Itak se vedno najde kdo, ki mi pove da mam premal oblečenga... včeri se moja mama in oma nista mogle zmenit a ma mrzle al tople noge... eh, sej se navadiš pa napol preslišiš in si misliš svoje Ponoči je oblečen v pajacek s kratkimi rokavi in kratkimi hlačnicami, pokrit je še vedno s kovterčkom, ampak samo po nogicah, pa še to si ponavadi zbrca s sebe in sploh ni pokrit, pa dostkrat obrnjen počez čez postlco. Cuclji na flaškah... mi smo meli do pred kratkim enkico, zdej mamo za mleko 3 (ker mu dajem zvečer z riževo kašico in je bolj gosto, pa itak čist počasi pije), za čaj in vodo pa 2 (če je že slučajno take volje da naredi kak požirek). Uporabljamo pa TT flaške. Mi smo bli pa včeri na poroki od bratranca... in sma ugotovila, da je Nac očitno še mal premajhen za take fore... od začetka sma ga ene tri ure mirila, hodla sma stran od drugih ker je blo preglasno in preveč stvari naenkrat, pol se je sicer mal umiru... no okol 10 zvečer sma mela vsega dost in smo šli domov. Mi je kr mal žal da smo sploh šli, bi se lahk meli doma bolj fajn Juter pa odhajama v bolnico... sem mela že v petek vse spakirano ker so mi rekli naj že takrat pridema, pa smo se pol nekak zmenli da nima smisla ker čez vikend je vse skup bolj okrnjeno, tk da grema juter dopoldne, pa bomo vidli kako pa kaj... upam da ne boma predolgo noter. V torek ma pa še moj rojstni dan... Lepo nedeljo vsem! Pri nas ni glih zuni za bit, je kr hladno pa oblačno.
|