Teyla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana IZVIRNO SPOROČILO: Teyla IZVIRNO SPOROČILO: Registirana IZVIRNO SPOROČILO: Teyla No, Teja se je zbudila, ampak zdaj je že tako vroče zunaj, da ne vem al naj grem ven al ne. Jao, sem lena ko hudič. Pri nas je zelo oblačno in zelo soparno. Sva šla z malim v trgovino pa me je na poti nazaj skoraj pobralo, komaj sem prilezla nazaj domov z vozičkom... To se je tud meni enkrat zgodilo. Ne hodim več v trgovino po tem žgočem soncu, če res ni ekstra nujno. Glede dojenja, ko smo že načele temo. Sem se ravnokar pogovarjala s kolegico, ki je rodila pred kratkim, pa je rekla, da ona ne doji, ker se ji toooooolk ne da. Tako, da si sčrpa, pa mu da po flaški. Saj mene ne moti, ampak a ni črpanje, pogrevanje, steriliziranje ... dolgotrajnejše kot pa dojenje? No comment. No sem ji zdajel rekla, da če si bo samo črpala mleko, ga ji zna hitro zmanjkat, ker črpalka manj ven potegne (sem ji dala samo dobronameren nasvet, ker je v nosečnosti rekla, da bo dojila (valda!), če le bo mleko). Zdaj je rekla, da tud želi, da ji ga zmanjka, ker je opazla, da to ni zanjo. Da rata ful živčna in da noče komplicirat. Mislim ok, če ti ne paše in se ne počutiš fajn, nekak še štekam (nekako). Ne vem, jaz Tejo tud rajši dojim, pa mi nikol ni blo tist vau, pa da se fjan počutim med dojenjem, na začetku mi je bla prava muka, sem se počutila kot mlekarna, kot da me ima samo za to, da me drugač ne mara... Ampak sej to so itak hormoni v glavnem. Nikol nisem pomislila, da je ne bi dojila, zato, ker to (meni) ni fajn. Hm, mogoče je pa preveč Cankarjanske matere v meni.
|