suzy29
|
Prsne blazinice , uporabljam le še ponoči. Čez dan sem brez, ko pa dojim, si drugo pokrijem z planičko, ker tečeeeee.... Najprej sem uporabljaja od MAM, sedaj pa CHICOO. So mal dražje, ampak sem ugotovila, da "bolj skrijejo" Čudežna skodelica , jst je še nisem probala, ker je nimam .Jo bom pa verjetno naročila. Malo še kolebam, ker je kar draga. Sicer dobiš dve, ampak.... Ne vem, če nisem enkonc gorenjke s Krvavca , je hvala bogu še na dopustu. Kr naj tam še ostane Kopanje ; pri nas je pa bilo že zellooo hudo ........tak, da smo se selili, ko mačka z mladimi. Najprej iz kuhinje v spalnico, zdej smo pa v kopalnici. Imamo namreč po celem stanovanju (razen v kopalnici) parket,. Pa tud banjico smo mogli že zamenjat. Najprej smo uporabljali tisto, ki je original v prevajalni mizici, potem smo kupili tisto na x nastavku (upam, da veste o kaki govorim), zdej pa komaj čakam, da odpeketamo direktno v banjo . Vidim, da nekatere kopate še vedno v sobah, pa ostale, ste že v banji? Drugače, pa tud našga voda po obrazu nič kaj ne moti. Ko "špricne", za trenutek malo čuno pogleda, potem se nasmeji in veselo, kot da ni nič, čofota naprej MoSoNi, upam, da se kri v blatu neha in da rata vaš fant spet dobre volje šebela , uživajte
|