|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
29.6.2011 16:45:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Mišyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2776
   RE: februarske mamice 2011
29.6.2011 17:50:24   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

IZVIRNO SPOROČILO: Nina33
Entram... tale "Teyla sindrom" ne spusti (dej zrihtej kakšenga druzga Teyla, a?)

Katerga pa. Men se tale ne zdi tako hud. Da ne boste prišle z dežja pod kap. user posted image

Joj, še tole moram ... Jaz mam enga dobrega, lahko ga tud po men poimenujete, bi se mi res fajn zdel (in mojim 100 kilam tud)... Če smo po teylinem zgubile spomin, pa dejmo po mojem apetit (vsaj kar se redilnih zadev tiče)user posted image user posted image

metin sindrom - dobro se sliši user posted image user posted image

Teja se je pa danes na veliko obračala s hrbta na bok. Pa ne vem al je to posledica nekaterih vaj, ki sem jih danes delala al je čisti slučaj, da se ji je čist utrgalo. user posted image Vrtela se je nonstop, ima pa težave prit s trebuščka nazaj na hrbet-zgleda da je pozabila. user posted image

entram, ker je dragi tečen za kosilo. user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
29.6.2011 18:11:43   
Teyla
MoSoNi mislim, da je trsica omenjala to "taktiko"- če se ne motim je bil bebe piškot. Nekatere pa dodajajo tud riževe kosmiče, sam jaz ne vem kako je s tem, je mala še čist na mleku. user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
29.6.2011 20:04:45   
cukica
Najprej en lep dober večer vsem skupaj,...berem vas kolikor vas lahko in tudi javljam se ravno tako,...

Spanje:mi podnevi spimo bolj malo zadnje čase recimo,da mi podnevi zaspi vse skupaj za ene 3 ure,..Zvečer pa imava zadnje dni borbe zaspat,ker on bi pasel kravice pa jedel,pa bi se smejal pa jedel,pa jokal in jedel uglavnem dvoje naenkrat,...ko pa zaspi pa mi spi potem 6 ur skupaj in nato se morava nafutrati,...in nato imava na 2 uri bujenje,...
user posted image tudi moja je prišla končno tista taprava od kar se ne dojiva več,...je bila pa 3 dni full močna priznam pa,da me manj boli kot prej,...
Pa tudi kar se tičeuser posted image me sedaj manj boli kot,ko sem dojila in tudi večji užitek je kot prej,...moj je ves happy

Smejanje:naš se tok naglas smeje,da ko ga slišimo doma se mu še mi smejemo,...res nekaj neprecenljivega,...

Nina33 zaenkrat v redu sicer bom sedaj morala počakati,ker imajo izpitna komisija dopust tako,da bom začela voziti šele po 25 juliju,ker gremo 16.7. na dopust pa še mi,...mi pa dober kaže in ,če bo vse po sreči bom mela avgusta že izpit,se vleče ampak važen da bo,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
29.6.2011 20:52:21   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: MoSoNi

Babe, eno vprašanje... vem da sem nekje zasledila (po moje bolj na začetku "Februarskih mamic"), da NEKAJ mešate v mleko, da user posted image bolj prespijo noč. Ker se je naš mali začel ponoči zbujat na dve uri (prej je pa prespal po 9 ur v kosu) user posted image , bi tud js tisto NEKI zmešala v moje mleko in mu dala zvečer po flaši. Sem bla sicer v BC, pa mi niso znali nč kej pomagat, zdej sem sicer kupla riževo žitno kašico v DM - a bo to to?
Mi lahk kera pomaga? Se mi zdi da so bli neki keksi... user posted image Aja, pa kravjega mleka ne sme bit zraven...

user posted image  ja, jaz jima dajem brezglutenske kekse, ki se kupijo v DM (Primi mesi). zdaj brez njih ni večerje. riževe kašice pa naša ne marata. user posted image

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,
da nam ne bo treba čokoladnega keksa.

:D

(odgovor članu MoSoNi)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
29.6.2011 21:02:34   
trsica
Drugač smo pa mi na dopustu v Međimurju (tast ima vikend), pa smo ravno toliko od meje, da še vleče slovenski signal. user posted image  Včeraj smo bili v Banovcih, danes pa v Lendavi. Tamalčka sta ful uživala. In, če David doma naredi poplavo med kopanjem, se je on tu čisto prepustil vodi, Nadja je pa doma mirna, je pa tu čist divja. user posted image

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
29.6.2011 21:07:53   
trsica
Glede user posted image  je pa tko, da sem ta prvič dobila ravno na dan vstavitve mirene. Potem sem krvavela cca. 5 tednov. zdaj pa je načeloma ne bi smela več imet oz. čisto rahlo in kratko. Sem pa po prvem porodu imela tako močne, da sem si morala sredi šihta it kupit druge hlače, ker mi je v curku prebilo čez. user posted image  Potem sem imela tampon in vložek, pa je še vedno prebilo po treh, štirih urah. user posted image

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
29.6.2011 21:10:11   
trsica
Jutri začnem.... majke mi...user posted image user posted image user posted image  Jaz sem že čist depresivna glede mojega vampa. Ampak, da bi pa kak trebušnjak naredila, to pa ne. Je lažje jamrat. user posted image user posted image user posted image  Rabim enega, da me v rit brcne. user posted image user posted image user posted image

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
29.6.2011 21:13:58   
trsica
Pa tudi kar se tiče user posted image  me sedaj manj boli kot,ko sem dojila in tudi večji užitek je kot prej,...moj je ves happy

Mene so pri prvem porodu tako zašili, da je bilo preozko in me je vedno bolelo. Tokrat je pa super in lepo zašito. Še dobro, da imam mireno, da ni možnosti za kakšne trojčke. user posted image

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
29.6.2011 21:57:19   
suzy29
Prsne blazinice , uporabljam le še ponoči. Čez dan sem brez, ko pa dojim, si drugo pokrijem z planičko, ker tečeeeee....user posted image  Najprej sem uporabljaja od MAM, sedaj pa CHICOO. So mal dražje, ampak sem ugotovila, da "bolj skrijejo" user posted image

Čudežna skodelica , jst je še nisem probala, ker je nimam user posted image  .Jo bom pa verjetno naročila. Malo še kolebam, ker je kar draga. Sicer dobiš dve, ampak....user posted image  Ne vem, če nisem enkonc gorenjke user posted image

user posted image s Krvavca , je hvala bogu še na dopustu. Kr naj tam še ostane user posted image

Kopanje ; pri nas je pa bilo že zellooo hudo user posted image ........tak, da smo se selili, ko mačka z mladimi. Najprej iz kuhinje v spalnico, zdej smo pa v kopalnici. Imamo namreč po celem stanovanju (razen v kopalnici) parket,. Pa tud banjico smo mogli že zamenjat. Najprej smo uporabljali tisto, ki je original v prevajalni mizici, potem smo kupili tisto na x nastavku (upam, da veste o kaki govorim), zdej pa komaj čakam, da odpeketamo direktno v banjo user posted image . Vidim, da nekatere kopate še vedno v sobah, pa ostale, ste že v banji? Drugače, pa tud našga voda po obrazu nič kaj ne moti. Ko "špricne", za trenutek malo čuno pogleda, potem se nasmeji in veselo, kot da ni nič, čofota naprej user posted image

MoSoNi, upam, da se kri v blatu neha in da rata vaš fant spet dobre volje user posted image  

šebela , uživajte user posted image

(odgovor članu MoSoNi)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
29.6.2011 21:59:19   
suzy29

Sem samo preletela zadnjo stran. Hvala suzy za link o teži. Zdaj se ne sekiram več, da ima moj mulc pri slabih 5 mesecih dobrih 9 kg-vsaj do četrtka ne, ko mamo pregleduser posted image .

Nočko!

Točno tako,ne sekiraj se...... boš videla, da se bo teža počasi ustavila oz. bo šla bolj počasi gor. Pa sej boš to ti bolj vedela od mene user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
29.6.2011 22:00:27   
suzy29

IZVIRNO SPOROČILO: lil_

joj men je pa nadlezno piskanje strojev...ok zapiska 1x in ja sej vem da je fertik...in ne pol more se naprej piskat...pa ja dobr, sej vem da je ze naredil svoje. ampak kr misl, da mam jst vedno tist moment cas in morem kr skocituser posted image no ce mam le cas res skocim, ker mi je piskanje nadlezno...ja pri nas tut pralni in susilni stroj piskata, pomivalc pa nasreco neuser posted image

In najrajš mam, ko se to zgodi ponoči, sploh ker imam pralnico in spalnico nasproti čez hodnik. Tud dvoja zaprta vrata ne pomagata, da me ne bi zbudilo. Mislim, a res ne morejo nardit to "opšnal", da bi se dalo izklopit. Mislim, kot da ne vem, da sem dala pratuser posted image

Piskanje aparatov , meni je tud pomivalni stroj paral živce. Pa sem enkrat full po tipkah za programe pritiskala:nastavila pa resetirala, nastavila, resetirala,.....pa mi od tisga časa ne piska več user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
29.6.2011 22:11:35   
suzy29

Dost za zdaj, kosilo se ne bo samo skuhalo. Danes bo dolaš pa talenti user posted image user posted image user posted image , si je Lovro zaželel (upam, da prevod ni potreben)user posted image

Ni, ni........user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
29.6.2011 22:11:47   
suzy29

IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

Čer!
Ooo, Suzy, long time user posted image . Lepo te je brat. Pa fouš za dopust.
BTW, ste se že dobile na kremšniti?

Khm, khm!user posted image
Zdej bi se pa res že lahko, ne? Sam 16.7. pa jaz odhajam. Mormo še mavrico povprašat po planih.

Sem za......Mavrica, povej kdaj?

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
29.6.2011 22:15:18   
suzy29
Punce, povejte mi, kakšne cuclje za na flaško uporabljate? Ste še vedno na tistih, ki so na1 kapljico, ali kaj več?

(odgovor članu MoSoNi)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
29.6.2011 22:18:45   
suzy29
IZVIRNO SPOROČILO: trsica

Jutri začnem.... majke mi...user posted image user posted image user posted image  Jaz sem že čist depresivna glede mojega vampa. Ampak, da bi pa kak trebušnjak naredila, to pa ne. Je lažje jamrat. user posted image user posted image user posted image  Rabim enega, da me v rit brcne. user posted image user posted image user posted image

Hvala enako user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
29.6.2011 22:20:48   
suzy29

Pa tudi kar se tiče user posted image  me sedaj manj boli kot,ko sem dojila in tudi večji užitek je kot prej,...moj je ves happy

Mene so pri prvem porodu tako zašili, da je bilo preozko in me je vedno bolelo. Tokrat je pa super in lepo zašito. Še dobro, da imam mireno, da ni možnosti za kakšne trojčke. user posted image

A je blo pol kej boljš? Jst sem bla tud šivana, pa me še vedno med user posted image  boli ko hudič user posted image .....

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
29.6.2011 22:26:29   
suzy29
Tko, dost je blo monologov. Mali spi, jst grem pa tud počasi v pančevo.

user posted image

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
29.6.2011 23:01:06   
Nina33
Čer!
Vse ki dopustujete... FOUŠŠŠŠŠ
Čukica, pridna user posted image . Verjamem, de se vleče, samo za dopust se je pa treba "potrudit" (glej zgoraj).
Glede user posted image s Krvavca se strinjam, naj ostane na dopustu user posted image .
Brce v rit - ja, prosim user posted image . Mogoče bo Little*miss si dala zdej to v podpis (čeprav Keglovih tut poj nisem glih delala user posted image ).
Ste preveč o slonih debatirale, grem spat zdej user posted image user posted image .
Lahko noč in lepe sanje!

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
29.6.2011 23:29:15   
meta21

IZVIRNO SPOROČILO: hel32

http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image], pri GH pa sva že na zelenjavi+malo mleka še vedno, ima pa rada useuser posted image no, saj se ji kr poznauser posted image , nič ne zaostaja za Metinim Binetomuser posted image user posted image ,

Na pa smo našli bodočo nevesto, ker se mi zdi, da bojo vse ostale prešvohnateuser posted image . No, naše uradne rezultate pa jutri sporočim.user posted image

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
29.6.2011 23:29:19   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: MoSoNi

Babe, eno vprašanje... vem da sem nekje zasledila (po moje bolj na začetku "Februarskih mamic"), da NEKAJ mešate v mleko, da user posted image bolj prespijo noč. Ker se je naš mali začel ponoči zbujat na dve uri (prej je pa prespal po 9 ur v kosu) user posted image , bi tud js tisto NEKI zmešala v moje mleko in mu dala zvečer po flaši. Sem bla sicer v BC, pa mi niso znali nč kej pomagat, zdej sem sicer kupla riževo žitno kašico v DM - a bo to to?
Mi lahk kera pomaga? Se mi zdi da so bli neki keksi... user posted image Aja, pa kravjega mleka ne sme bit zraven...

To pogostejše zbujanje je ponavadi znak, da jim mleko ne zadošča več in potrebujejo GH. Riž lahko mešaš v več obrokov, če je možno, drugače pa mislim, da je tršica govorila o plazmon piškotih, ki so brez glutena. Mislim, da jih imajo v DM

Al pa tud ne. user posted image

< Sporočilo je popravil meta21 -- 29.6.2011 23:42:04 >

(odgovor članu MoSoNi)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
29.6.2011 23:38:08   
meta21

Oprosti, zdaj sem se pa mogla nasmejatuser posted image . Vsaj naši atki se vedno hecajo, da so babici, ko je šivala rekli, da naj še en šiv naredi-za njih.user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
29.6.2011 23:38:12   
meta21

IZVIRNO SPOROČILO: suzy29

Punce, povejte mi, kakšne cuclje za na flaško uporabljate? Ste še vedno na tistih, ki so na1 kapljico, ali kaj več?

Mi smo bli pri Lovru do 3. meseca na 1, potem pa na 2. Bine ima 3 že skoraj od začetka, ker je lenščina in se mu ne da vlečt. Govorim za avent. Je pa odvisno tudi od vrste mleka. Eni so bolj "debelo mleti", za čaj imam jaz še vedno 1 ali 2, ker je redkejši kot mleko.

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
29.6.2011 23:38:15   
meta21

IZVIRNO SPOROČILO: suzy29

Hvala enako user posted image  user posted image  user posted image

Vama in vsem nam podobnim želim en un ta nov sindrom (al pa kakšno močnejšo različico teylinega, da bomo pozabile, da nas vamp motiuser posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
30.6.2011 12:23:08   
Teyla
kopanje  suzy, o jaz bi bila zelo vesela, če bi midva imela banjo, ampak imava samo tuš kabino. user posted image Tako da ne vem kako bomo prakticiral tole kopanje malo kasneje, banjica ji je zdaj še rarv, potem pa ne vem... Saj kasneje bo verjetno že sedela, pa bo spet lažje. Za pol pa ne vem. Bi ji rada ponudila to možnost čofotanja v banji, pa bo zgleda morala večkrat na morej, da bo lahko čofotala, ko bo večja. Dober izgovor, ni kej. user posted image

meta takšen sindrom bi pa prav prišel. user posted image

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?