šebela
|
Hoj čveke! Spet vam komaj sledim.... Prav fajn vas je malo prebrat, da vidim, da nimam sam jaz takih skrbi... Mi smo se tudi danes kopali in pol se je drla kot jesihar..... dokler jo nisem priklopla, zdaj pa spi, upam da kot ubita, ker bi prav pasalo par ur pavze. Je drugače ta naša mala biba čist naspidirana... niti slučajno ne spi 18 ur. Zjutraj je bla budna od 9h do 11.30 in kr dobre volje, zvečer pa ima nek ritual tečkanja, od 18h pa do 22h. Sploh ne ve kaj bi rada, malo jokca jo vzamem v naročje in jo nosim je ok, pol se naveliča in spet jokca, se preteguje, prdne ko ati in pol je spet ok, pa si mislim da jo verjetno šraufa.... pol je kao lačna si hoče usta raztrgat, pa jo priklopim in se mi igra z bradavico (malo bi malo nebi in dretje vmes) ... potem pa se naenkrat odloči začne sesat ko zmešana (btw. tud jaz imam na začetku tak overflov mleka, da ji vse mimo teče in v nos in se mi včasih skor zadavi, k noče malo spustit) in se umiri in zaspi. Danes ponoči jo je tud šraufalo pa sva se budile na eno uro, sam jaz sem ponoči včasih kr pol prisebna se mi zdi da sploh ne vem kaj delam. Pri meni je bila včeraj mami, pa mi sploh ni pasalo, bi bla kr raje sama, ker pogovarjat se nimava kaj pametnega in pol mi visi tam 5 ur in pametuje, da je premalo oblečena, da jo ne smem skoz po rokah vlačit in kr neki, pol ko bi jo pa ona cartkala pa je lahko po rokah.... edino kar je fajn da skuha. Jutri pride pa tašča - bomo vidli kako se bo ona odrezala. MoSoNi škoda za tak težek porod in hvala bogu za EA... pa si bla v SG ti a ne? Ker meni so bli ful ok, sploh babica v porodni mi je bla super (Anica), na oddelku so bli malo manj fajn, ampak pol ko sem začela težit in se enkrat skoraj zjokala zaradi dojenja, ki ni hotlo zalaufat so bli kr prijazni (so se vstrašli da bom v depro padla). Pa imam na sumu, da sva se celo vidle, so me pripeljali iz porodne, ko si se ti ravno pakirala domov, je možno al sem čist falila? J6 krasno za tak porod, vsaka čast, če boš imela še enga, boš verjetno res kr doma rodila... Cukica ne sekiraj se za vnaprej, fant pač lepo hitro raste, kakšen pregled ekstra pa tudi ne bo škodu Tanjuš čestitke Likanje : jaz do nadaljnega ne likam, je tud moj reku da ni treba, če bo kaj treba bom pa sproti polikala, al si bo pa sam. Za tamalo pa peremo na 2-3 dni, ker ji je za glih prav št. 50 in nimam ravno dosti cot (sicer malo kombiniram s 56, ampak ji vse visi) No zdaj mi je glih polila in je šlo tudi skozi nos, a je to še polivanje al je bruhanje? Sicer ni blo veliko... in je tudi ne moti dost, že spi nazaj. Ojoj, same skrbi
|