|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarske mamice 2011
23.2.2011 14:02:37   
Teyla
Teja je bla dans prvič skopana. Drla se je ko jesihar, ker je bila lačna. user posted image  user posted image V vodi ji je blo pa fajn. To ma čist po očiju in mamici. Zdaj pa spi kot ubita. Če bomo tole prakticiral zvečer bo prav fajn, se mi zdi, da bo trdno spala -upam. user posted image

Eno vprašanje kar tako: koliko imate bodijev/majčk, da sfolgate oz a perete vsak dan ali vsak drugi dan? Naša je ene hlače že prerasla, ostale bodo kmalu sledile, pa se bo  verjetno treba odpravit po nakupih, ker imava premalo žabic in bodijev za nadaljevanje. Drugače pa ima že 4060g, ni čudno, da se mi zdi tako težka, ko jo nosim.user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 251
23.2.2011 14:05:22   
Mišyka
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

Saj ne vem glih s prve roke (je moj več slišal) ampak  - do poroda je (to sem še jaz slišala) želela imet ginekologinjo ves čas zraven (zakaj user posted image nimam pojma) in je blo mal tko, ker pač ni mogla bit. Pa njena doula je skoz neki okol skakala (ne vem zakaj al so jo imeli že mal dost, se mi je zdelo user posted image )... Pa poj, ko so njunega otročka rihtal, so morali npr. tut pediatra dol na posvet klicat (moj pravi, de zaradi Kvitaminauser posted image )...  Pa še en kup enih zadev, skoz neki z njo, v glavnem, samo s ene spomnim user posted image . U glavnem - celo P sta/so hoteli zase . Kar je men mal nenavadno user posted image . Je bla pa gospa porodnica res mal preveč (še za moj okus) new-agevska user posted image , pa mam tut jaz taka nagnenja user posted image . Se mi pa zdi, de če so take probal izpolnit, de poj tiste "običajne" (da sama izbereš položaj, da ne predre mehurja, da ne sili z umetnimi popadki ipd. ...) sploh brez problema izpolnijo. Mene npr. ni noben v nič "silil", sem se lahko naštimala kot mi je pasalo, samo poj, ko je bla akcija in so mi kanilo vstavljali in za prihod user posted image rihtal, sem pač hočeš/nočeš se mogla premakt v drug položaj, de so zamenjali stvari user posted image .ampak - zelo prjazni vsi, to pot res same pohvale. Upam, de bo pri tebi tut tako user posted image

Ok, to je pa res mal pretiravala. Jst mam želje bolj v tem smislu, kot si jih ti navedla kot občajne pol. Tko da če bo čas in pač situacija upam, da bo vsaj kej od tega upoštevano. Super da si ti mela tako izkušnjo, jst zdej tko razmišljam, da slabš kot je blo v LJ oz. pri tisti babci pač skor ne more bit. Seveda v primeru, da se bo vse odvijalo vsaj približno tako z moje strani. Sem tokrat bolj oborožena z informacijami in tud mojga sem prpravla na to, da bo pač na določene stvari on opozoru, če sama ne bom zmožna.

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 252
23.2.2011 14:06:42   
tamy82

IZVIRNO SPOROČILO: maurica

čestitke vsem novim mamicam user posted image

naš je tudi neki čuden že od včeraj in ne ve kaj točno bi user posted image še dobro, da imamo danes pediatra da vidimo al je kaj narobe al je samo malo siten. najprej nakazuje kot da bi ful jedu, pol itak ne poje vse skupaj nič pa še tisto izbruha, spat noče, če ga vzamem v naročje se neki zvija ... od jutra do zdaj ni spal nič pa vmes skozi jamral, zdej je končno zaspal v igralnem centru. upam, da ne samo za 5 min user posted image res ne vem kaj mu fali user posted image

dokler spi grem še kaj naredit, ker do zdaj ni bilo časa ...

cukica; vse bo ok, boš vidla. po moje gre samo za preventivo, da se res prepričajo da je vse ok. sicer pa je Nejc že velik fant user posted image

Nekaj podobnega je bilo z našim Valom včeraj, danes se mi zdi malo boljše, ampak ni še prav "po starem" user posted image
Pa ful je začel bruhat kar poje ... pa ne vem zakaj oz. kaj mu ne paše user posted image

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 253
23.2.2011 14:08:19   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha

ah daj.. nasa je mela 33 in so celo stalo nardili.. povprecje pa je kao 35.. ampak cifre so itaq relativne smo ugotovili user posted image
bos vidla da bo vse v najlepsem redu user posted image user posted image user posted image

Ej, naš prvi se je rodil z 38, drugi s 33 cm, pa nikol ninoben nč komentiral. No, Nande je bilbolj drobčkan, ampak za 2 tedna prezgodi... Eni res preveč na statistiko dajo.
Moj mališ je takooo lačen... letim

No sej pol mate povprečje 35,5 user posted image . Brata se že zdaj odlično dopolnjujetauser posted image

Drugač pa nina, svaka ti čast za tolk energije. Jaz sem zdaj bolj na "tršica style" (cunje tud 2 dni zlagamuser posted image )

Jaz pa cunje zložim kar kmalu, problem je s kupom za likanje. Nazadnje je bil kup fantovih cunj na komodi tako dolgo, da jih je kar zložil, ker je obupal, da jih bom kdaj zlikala. user posted image Najboljše je pa bilo, da sem šele čez dober teden opazila, da kupa ni več. user posted image    Ah ja, lenoba sm, kaj čem. user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 254
23.2.2011 14:08:29   
Mišyka
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

Teja je bla dans prvič skopana. Drla se je ko jesihar, ker je bila lačna. user posted image  user posted image V vodi ji je blo pa fajn. To ma čist po očiju in mamici. Zdaj pa spi kot ubita. Če bomo tole prakticiral zvečer bo prav fajn, se mi zdi, da bo trdno spala -upam. user posted image

Eno vprašanje kar tako: koliko imate bodijev/majčk, da sfolgate oz a perete vsak dan ali vsak drugi dan? Naša je ene hlače že prerasla, ostale bodo kmalu sledile, pa se bo  verjetno treba odpravit po nakupih, ker imava premalo žabic in bodijev za nadaljevanje. Drugače pa ima že 4060g, ni čudno, da se mi zdi tako težka, ko jo nosim.user posted image

Pr nas se je tud ene parkrat drl se spomnim, pol je pa počas začel uživat.

Ja ful hitr rastejo te štručke. Ampak probej nosit 16-kg velikana, pa boš vidla kaj pomeni težko! Si sproti nabiramo mišice, čeprov so mi zdejle v nosečnosti verjetn mal ošvohele.

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 255
23.2.2011 14:25:22   
tamy82
Mene tudi prav zanima koliko se je naš poredil, bomo videli naslednji teden v posvetovalnici. Ker meni se zdi, da je v teh treh tednih že precej zrasel in tudi težji da je. Ga bom provala stehtat z mojo kuhinjsko tehtnico user posted image

Hvala vam punce za vso tolažbo ... je lepo slišat, da nisi ravno edini s takimi "problemi" in da le ni tako hudo vse skupaj user posted image user posted image

Kar se pospravljanja tiče sem pa tudi jaz bolj lena zdej user posted image Sej cunje še nekako zdelujem (no, likala mi je 2x po porodu tašča, jaz še nisem user posted image ), ostalo pa kar nekako čaka user posted image In vsakič ko se spravim kej delat začne Val neki jokat user posted image tako da on že ve kdaj je treba bit siten user posted image

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 256
23.2.2011 14:31:07   
šebela
Hoj čveke!
Spet vam komaj sledim....
Prav fajn vas je malo prebrat, da vidim, da nimam sam jaz takih skrbi...
Mi smo se tudi danes kopali in pol se je drla kot jesihar..... dokler jo nisem priklopla, zdaj pa spi, upam da kot ubita, ker bi prav pasalo par ur pavze.
Je drugače ta naša mala biba čist naspidirana... niti slučajno ne spi 18 ur. Zjutraj je bla budna od 9h do 11.30 in kr dobre volje, zvečer pa ima nek ritual tečkanja, od 18h pa do 22h. Sploh ne ve kaj bi rada, malo jokca jo vzamem v naročje in jo nosim je ok, pol se naveliča in  spet jokca, se preteguje, prdne ko ati in pol je spet ok, pa si mislim da jo verjetno šraufa.... pol je kao lačna si hoče usta raztrgat, pa jo priklopim in se mi igra z bradavico (malo bi malo nebi in dretje vmes) ... potem pa se naenkrat odloči začne sesat ko zmešana (btw. tud jaz imam na začetku tak overflov mleka, da ji vse mimo teče in v nos in se mi včasih skor zadavi, k noče malo spustit) in se umiri in zaspi. Danes ponoči jo je tud šraufalo pa sva se budile na eno uro, sam jaz sem ponoči včasih kr pol prisebna se  mi zdi da sploh ne vem kaj delam.
Pri meni je bila včeraj mami, pa mi sploh ni pasalo, bi bla kr raje sama, ker pogovarjat se nimava kaj pametnega in pol mi visi tam 5 ur in pametuje, da je premalo oblečena, da jo ne smem skoz po rokah vlačit in kr neki, pol ko bi jo pa ona cartkala pa je lahko po rokah.... edino kar je fajn da skuha. Jutri pride pa tašča - bomo vidli kako se bo ona odrezala.
MoSoNi škoda za tak težek porod in hvala bogu za EA... pa si bla v SG ti a ne? Ker meni so bli ful ok, sploh babica v porodni mi je bla super (Anica), na oddelku so bli malo manj fajn, ampak pol ko sem začela težit in se enkrat skoraj zjokala zaradi dojenja, ki ni hotlo zalaufat so bli kr prijazni (so se vstrašli da bom v depro padla). Pa imam na sumu, da sva se celo vidle, so me pripeljali iz porodne, ko si se ti ravno pakirala domov, je možno al sem čist falila?
J6 krasno za tak porod, vsaka čast, če boš imela še enga, boš verjetno res kr doma rodila...
Cukica ne sekiraj se za vnaprej, fant pač lepo hitro raste, kakšen pregled ekstra pa tudi ne bo škodu
Tanjuš čestitke
Likanje : jaz do nadaljnega ne likam, je tud moj reku da ni treba, če bo kaj treba bom pa sproti polikala, al si bo pa sam. Za tamalo pa peremo na 2-3 dni, ker ji je za glih prav št. 50 in nimam ravno dosti cot (sicer malo kombiniram s 56, ampak ji vse visi)
No zdaj mi je glih polila in je šlo  tudi skozi nos, a je to še polivanje al je bruhanje? Sicer ni blo veliko... in je tudi ne moti dost, že spi nazaj. Ojoj, same skrbi user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 257
23.2.2011 14:32:35   
šebela
Madona sem se razpisala.... user posted image

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 258
23.2.2011 14:43:11   
tamy82
Mi rabimo večinoma že oblačila št.62, se pa pozna, da mamo pralne plenice, ker ko ma navadno pleničko je kar naenkrat vse preveliko user posted image Mamo pa tudi nekaj bodijev št.56, zaenkrat nam je še vse prav user posted image
Perem pa kar skoraj vsak dan, ker perem tudi plenice in tega se res hitro nabere cel kup. Potem še kaj pobruha, pa smo tam user posted image Tako da mam približno 5-6 žabic/hlač in gotovo več kot 10 bodijev, spodnjih mako majčk mamo pa itak ful, ker smo jih dobili user posted image Se ni še zgodilo, da bi zmanjkalo za oblečt user posted image Pa še mami mora malo pazi kaj obleče, da je vsaj malo barvno usklajeno ... jah, si en morem pomagat, sem pač ženska user posted image user posted image

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 259
23.2.2011 14:45:01   
DIANE
Še nč nisem šla rodit. Pomoje bom res od tega čakanja kar doma rodila.

Sem bla na CTG-ju in je vse vredi nč ni nben reku mejčkn sm vidla en mal bl popadek je bil sm to ni to. Zej pa spet v petek naročena. Hodla po stopnicah včeri in me dones sm kosti bolijo user posted image čeprav mi je pa pasalo da sm mal kri pognala po žilah sopihala sm pa tut tak k krava hehehe.

peti2 pa ti??

IZVIRNO SPOROČILO: peti2

Diane kje si, si šla mogoče rodit? No upam da si šla vsaj ti po malo štručko. Pri meni še nič novega.

(odgovor članu peti2)
Neposredna povezava do sporočila: 260
23.2.2011 14:45:44   
tamy82
Aja, še nekaj user posted image
Razmišljava, da bi kupila ležalnik, pa se kar ne morem odločit katerega bi ... kakšen predlog kateri je fajn? Pa da se ga lahko poleže v čisto ležeči položaj bi bilo tudi super.
Koliko časa so sploh uporabni ti ležalniki? Da ne bom dala zdej 100€ za nekaj kar bomo potem rabili samo 2 meseca ... user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 261
23.2.2011 14:57:05   
Urša
Mi smo včeraj kupili tegale:
http://www.mali-vragci.si/lezalnik-chicco-spring-mandarin-2010-p-179.html

Kasneje bomo še igralni lok od Tiny love dodali, ko bo zanimiv.

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 262
23.2.2011 15:10:51   
KLARA 1
pozdravljene punce,

mi se kr dobr rihtamo, naša punčka je precej bolj pridna kot je bil prvi sinko...ne pomnim, da bi kdaj spal po 3-4ure sploh čez dan, tudi ko je bil še dojenček...pa takoj ko sm ga preložila v njegovo posteljico se je zbudil...malo pa lahko celo budno položim v posteljico, pa zaspi sama...joj, moram potrkat, upam, da bo trajalo....
Cukica, sem šla prav gledat...moj sine je imel ob rojstvu obseg glavice 34cm, na prvem pregledu pa 38cm, se pravi, da se mu je povečal obseg za 4cm...pa me ni noben nikamor pošiljal, noben ni omenil, da bi blo kaj narobe...tako da...zdaj je star 2leti in je normalen, še preveč živahen pobič. Tako da, ne sekiraj se, to še nč ne pomeni.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 263
23.2.2011 15:14:39   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: tamy82

Mi rabimo večinoma že oblačila št.62, se pa pozna, da mamo pralne plenice, ker ko ma navadno pleničko je kar naenkrat vse preveliko user posted image Mamo pa tudi nekaj bodijev št.56, zaenkrat nam je še vse prav user posted image
Perem pa kar skoraj vsak dan, ker perem tudi plenice in tega se res hitro nabere cel kup. Potem še kaj pobruha, pa smo tam user posted image Tako da mam približno 5-6 žabic/hlač in gotovo več kot 10 bodijev, spodnjih mako majčk mamo pa itak ful, ker smo jih dobili user posted image Se ni še zgodilo, da bi zmanjkalo za oblečt user posted image Pa še mami mora malo pazi kaj obleče, da je vsaj malo barvno usklajeno ... jah, si en morem pomagat, sem pač ženska user posted image user posted image

Zdaj smo tud mi dobili "dovoljenje" za pralne plenice, tako da bom mogla sprobat katere ji bodo sploh še prav. Vem, da je rit večja, ampak kako pa potem nogice pašejo v take hlačke? Moram preverit različne modele, da ji ne bo vse stran viselo. user posted image

Še vedno spi ko ubita. Jo bom mogla počas zbudit, če ne bo ponoč štala. user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 264
23.2.2011 15:22:10   
mateyci
IZVIRNO SPOROČILO: DIANE

Še nč nisem šla rodit. Pomoje bom res od tega čakanja kar doma rodila.

Sem bla na CTG-ju in je vse vredi nč ni nben reku mejčkn sm vidla en mal bl popadek je bil sm to ni to. Zej pa spet v petek naročena. Hodla po stopnicah včeri in me dones sm kosti bolijo user posted image čeprav mi je pa pasalo da sm mal kri pognala po žilah sopihala sm pa tut tak k krava hehehe.

Jaz sem bila tudi danes na zadnjem CTG-ju pri G. Vse je ok, pokazal ni nič posebnegauser posted image Če do petka ne bo akcije, moram ob 8h v P. Kako bo naprej, pa ne vemuser posted image

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 265
23.2.2011 15:30:27   
mateyci
IZVIRNO SPOROČILO: biljana l

tanjusi je rodila, pravkar sem  zasledila pri marčevkahuser posted image user posted image user posted image
ČESTITKE TANJUSI ZA MALO NIKOuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image ČESTITKEuser posted image user posted image

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 266
23.2.2011 15:48:03   
samsara04
Hej, hej, mamice in sonosečke,

tudi pri meni nič novega, edino precej slabo sem spala in zato prestavila jutro na pol 11h user posted image Že bila na sprehodu po soncu in burji, zdaj pa čakam mojega. Predvčerajšnjim sem bila precej jezna nanj, ker me cel dan, ko je bil v službi, ni nič poklical, le ob pol 17h je javil, da ga še eno uro ne bouser posted image . No, sej mu tudi jaz napišem sms ali ga pokličem, samo čakam na njegov odgovor celo večnost ali pa ga niti ne dobim. Me je pa danes 2x klical ravno, ko sem bila na banki in imela telefon potiho. V tem času je še klical na domač telefon in mi nato poslal sms. Verjetno je mislil, da se kaj dogaja user posted image Jaz pa pridno pijem malinov čaj, se sprehajam, user posted image ...še malo pa bom sonožno skakala gor in dol po stopnicah piranskega obzidja user posted image

No, jutri imam pdp in sem klicala v porodnišnico za ctg. Mi je rekla, da naj pridem v ponedeljek, če se ne bo prej začelo dogajati.

Čestitke Tanjuši za pupo user posted image

Denarna pomoč ob rojstvu znaša v Piranu 250 eurov. Nimam pojma, kje dajejo celih 500.

Lepo se mejte, lp

(odgovor članu mateyci)
Neposredna povezava do sporočila: 267
23.2.2011 15:54:16   
tamy82
V Novi Gorici majo se mi zdi najvišjo denarno pomoč za novorojenčke, in sicer res okrog 500€. user posted image
Pri nas tudi dajo neki čez 200€. Mah kar bo, bomo vzeli, ne user posted image

(odgovor članu samsara04)
Neposredna povezava do sporočila: 268
23.2.2011 15:58:42   
METULJ1
Da se še jaz malo javim. Tudi pri nas še vse mirno. Jutri mam CTG, rok v pon. 28.2.
Me prov zanima, če bom spet 5 dni čez rok. 
Upam, da ne

Pozdravčki, lep dan pa si pišemo jutri.

PA PA

(odgovor članu samsara04)
Neposredna povezava do sporočila: 269
23.2.2011 16:05:42   
Tisia
IZVIRNO SPOROČILO: METULJ1

Da se še jaz malo javim. Tudi pri nas še vse mirno. Jutri mam CTG, rok v pon. 28.2.
Me prov zanima, če bom spet 5 dni čez rok. 
Upam, da ne

Pozdravčki, lep dan pa si pišemo jutri.

PA PA

jaz imam tudi jutri CTG in to ob 10-ih..kaj pa ti ..mogoče se še srečamo kjeuser posted image

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 270
23.2.2011 16:16:50   
DIANE

V Lj ne dobiš baje nič.

Ali katera ve?
Takle ležalnik sem si pa jaz izbrala. Dobila oz. ga bo dobil za darilo.
http://www.mali-vragci.si/lezalnik-chicco-relax-play-sea-dreams-2010-p-825.html?osCsid=d1128923d44683970cb19ebff4974fda

V Novi Gorici majo se mi zdi najvišjo denarno pomoč za novorojenčke, in sicer res okrog 500€. user posted image
Pri nas tudi dajo neki čez 200€. Mah kar bo, bomo vzeli, ne user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 271
23.2.2011 16:20:09   
trsica

Aja, še nekaj user posted image
Razmišljava, da bi kupila ležalnik, pa se kar ne morem odločit katerega bi ... kakšen predlog kateri je fajn? Pa da se ga lahko poleže v čisto ležeči položaj bi bilo tudi super.
Koliko časa so sploh uporabni ti ležalniki? Da ne bom dala zdej 100€ za nekaj kar bomo potem rabili samo 2 meseca ... user posted image

Ravno danes sem šla gledat za cene ležalnikov. Pa to popizdiš, kakšne cene. user posted image Navaden ležalnik od 35€ dalje, če pa kaj špila ali trese pa 80€. Jaz bom šla v komisijsko trgovino pogledat, če imajo kaj. Pa menda na bolhi tud lahko dobiš (nisem  še gledala).

Aja. Kupila sem pa dekice (100_x_150) za 3€ v Interšparu. Ful lepe, pa različnih barv.user posted image

< Sporočilo je popravil trsica -- 23.2.2011 16:22:58 >

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,
da nam ne bo treba čokoladnega keksa.

:D

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 272
23.2.2011 16:27:25   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: DIANE

V Lj ne dobiš baje nič.

Ali katera ve?
Takle ležalnik sem si pa jaz izbrala. Dobila oz. ga bo dobil za darilo.
http://www.mali-vragci.si/lezalnik-chicco-relax-play-sea-dreams-2010-p-825.html?osCsid=d1128923d44683970cb19ebff4974fda

Če že, bi jaz raje vzela takega z lokom oz. ročko za prenašanje. user posted image

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 273
23.2.2011 16:32:19   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha

ah daj.. nasa je mela 33 in so celo stalo nardili.. povprecje pa je kao 35.. ampak cifre so itaq relativne smo ugotovili user posted image
bos vidla da bo vse v najlepsem redu user posted image user posted image user posted image

Ej, naš prvi se je rodil z 38, drugi s 33 cm, pa nikol ninoben nč komentiral. No, Nande je bilbolj drobčkan, ampak za 2 tedna prezgodi... Eni res preveč na statistiko dajo.
Moj mališ je takooo lačen... letim

No sej pol mate povprečje 35,5 user posted image . Brata se že zdaj odlično dopolnjujetauser posted image

Drugač pa nina, svaka ti čast za tolk energije. Jaz sem zdaj bolj na "tršica style" (cunje tud 2 dni zlagamuser posted image )

Jaz pa cunje zložim kar kmalu, problem je s kupom za likanje. Nazadnje je bil kup fantovih cunj na komodi tako dolgo, da jih je kar zložil, ker je obupal, da jih bom kdaj zlikala. user posted image Najboljše je pa bilo, da sem šele čez dober teden opazila, da kupa ni več. user posted image    Ah ja, lenoba sm, kaj čem. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Kaj je že tist komad: Vzem si ga na izi, vzem si ga na izi...user posted image user posted image user posted image
Tudi pri nas točno vesta, kdaj je treba tečnarit. Najraje takrat, ko se polotim kakšnega gospodinjskega dela. user posted image

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 274
23.2.2011 16:56:27   
tamy82
Tudi pri nas je že veselo, 10.2.2011, se je rodilo naše presenečenje, LIZA, 3170 g in 50 cm (PDP:26.2.2011). Imamo se izjemno lepo.

Veliko zdravja vsem in veliko cartenja, bodočim mamicam pa naj čakanje čim prej mine.

Tole je napisala še na stari temi muca5

ČESTITKE ZA PUNČKO!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?