Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarske mamice 2011 24.2.2011 8:17:16
|
|
|
|
Jo@n
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišyka Ma kera ful suhe prsne kolobarje, da se ji koža lušči? Namaži z bepantenom ali pa lanolinom, verjetno že imaš doma, saj boš tudi po porodu s tem mazala, vsaj prve dni, da se malo "unesejo".
< Sporočilo je popravil Jo@n -- 24.2.2011 8:18:03 >
|
|
|
|
RE: februarske mamice 2011 24.2.2011 8:48:40
|
|
|
|
Mišyka
|
biljana držim pesti. Jst mam jutr amnioskopijo, ampak srčno upam, da bi se začel kej dogajat in mi nebi blo treba hodit tja, sploh pa si ne želim da mi sprožijo... Najrajš bi jo prestavla na ponedeljek. Joan ok, bom probala še to. Mam vse potrebščine doma za pol... Dons sem pa tko fizično zmatrana, trebuh me boli, kosti... da se mi čist nč ne da.
|
|
RE: februarske mamice 2011 24.2.2011 9:00:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: trsica Ravno danes sem šla gledat za cene ležalnikov. Pa to popizdiš, kakšne cene. Navaden ležalnik od 35€ dalje, če pa kaj špila ali trese pa 80€. Jaz bom šla v komisijsko trgovino pogledat, če imajo kaj. Pa menda na bolhi tud lahko dobiš (nisem še gledala). Preveri v Leclercu Ja čim trese in še kaj zraven, so takoj 80€. Drugače jaz sem vidla pri sestrici od mojega tale ležalnik, sicer drag ampak je super. Če bi mela €€€ bi ga takoj kupila! http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=167490
|
|
|
|
RE: februarske mamice 2011 24.2.2011 9:14:53
|
|
|
|
maurica
|
Jutro Tako fajn je najprej kazalo ponoči - spali smo od 23ih do 4ih in sem že imela v mislih, da gremo lepo nazaj spančkat do 7ih, 8ih, samo kaj ko mali ni hotu zaspat. Se je zbudil in je imel učke ko sovica. Pol se je do 5ih pogovarjal sam s sabo in hotu spet jest, sem mu dala še malo in ga položila nazaj v posteljico pa še kar ni hotu zaspat. Je spet neki mlel, ob 6ih je pa moj vstal in ga odnesel v dnevno, kjer je zaspal v petih minutah . Ob 8ih ga je zbudila najhujša lakota, je pojedel celih 40 ml in zdej spi naprej. Joan; super, da se dobro počutiš po CR Pri nas da občina 180 eur. V redu je, ne bomo se branili dinarčkov
|
|
|
|
RE: februarske mamice 2011 24.2.2011 9:26:22
|
|
|
|
aktak
|
Muca5 čestitke za punčko Jo@n lepa porodna zgodba Mi smo danes tudi malo slabše prespali noč. Naša princeska je zaspala malo pred 11, potem pa je bilo bujenje na 2 uri cca. Vedno kao ful lačna potem pa ko sem jo pristavila je po petih minutah trdno zaspala. No vajo smo ponavljali do jutra. Zdaj pa v dnevni spi ko top
|
|
|
|
RE: februarske mamice 2011 24.2.2011 9:50:27
|
|
|
|
šebela
|
Aktak naša ima tudi take izpade vsako drugo noč, no danes je bila pridna in je pila na cca 3 ure. Včeraj pa je bila točno tak ko pri tebi, zgleda, da je zaspana in lačna in ne ve kaj bi. Je pa naša zvečer tudi budna od 8h do 10-11h in jo morem prav animirat, mogoče bo to tud tebi pomagalo, da ji daš nekaj za gledat, pa malo jo okrog nosim in ji kažem stanovanje itd. MoSoNi škoda da nisi rodila kak dan kasneje al pa jaz prej bi lahko v živo mal več čvekale. A si že bla z malim na OAE, jaz imam 1.3, ker takrat aparat ni delal.
|
|
|
|
RE: februarske mamice 2011 24.2.2011 10:25:22
|
|
|
|
Jo@n
|
Mi smo današnjo noč kar dobro spali, zbudila se je okrog 2h???, se malo podojila in se jezila nad polnimi ( . )( . ) ki jih ni mogla dobro zagrabit, spraznila eno, potem pa ne in ne zaspat... pa jo je očka zalil še s 70 ml dodatka... Kakšno uro sta se še crkljala na kavču, potem pa smo spali do pol 8h... Če bo šlo tako naprej, se sploh ne bom pritoževala... Danes pride patronažna, mi bo pobrala šive, popek še ni odpadel, tako da ga pridno čistimo in zračimo. Šibam gledat v skrinjo, kaj bo danes za kosilo. Zagotovo nekaj enostavnega, ker kuha MM (moj mož ).
|
|
|
|
RE: februarske mamice 2011 24.2.2011 10:45:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aktak Muca5 čestitke za punčko Jo@n lepa porodna zgodba Mi smo danes tudi malo slabše prespali noč. Naša princeska je zaspala malo pred 11, potem pa je bilo bujenje na 2 uri cca. Vedno kao ful lačna potem pa ko sem jo pristavila je po petih minutah trdno zaspala. No vajo smo ponavljali do jutra. Zdaj pa v dnevni spi ko top To imaš isto štorjo kot jaz. To se nam že od pvega dne dogaja. Dans je celo na uro pa pol bedel ko švicarska ura točen.
|
|
|
|
RE: februarske mamice 2011 24.2.2011 11:09:38
|
|
|
|
DIANE
|
Vidim, da so vse nosečke ušle sm mamice ste še gor. Nč grem jaz na špancir. Vi pa veselo cartajte, pa se beremo k bo tamal pršu končno na svet...
|
|
|
|
RE: februarske mamice 2011 24.2.2011 11:26:37
|
|
|
|
METULJ1
|
Sem s CTG-ja. Nč novga. Neki počas se rišejo eni popadki, sam nič konkretnega. Če čez vikend ne bo nč, grem v pon, na PDP spet na CTG. Upam, da se čim prej začne kej dogajat. Pozdravčki in lepo se mejte
|
|
|
|
RE: februarske mamice 2011 24.2.2011 12:13:45
|
|
|
|
Urša
|
Pri nas je občinske pomoči nekaj čez 100 eur, ma čisto prav bo prišlo! Imamo pa 4 mesece časa za oddat in potrebno je priložit rojstni list in potrdilo o gospodinjstvo... ne razumem zakaj si tega sami ne morejo pridobit, sej so občina. No, ja, bomo zrihtali.
|
|
RE: februarske mamice 2011 24.2.2011 13:28:49
|
|
|
|
mateyci
|
IZVIRNO SPOROČILO: DIANE Vidim, da so vse nosečke ušle sm mamice ste še gor. Nč grem jaz na špancir. Vi pa veselo cartajte, pa se beremo k bo tamal pršu končno na svet... Nismo še vse ušle, jaz sem še tukaj Sem pa bila zaposlena dopoldne s torto, ima sestra rojstni dan, pa sem se odločila, da ji jagodno torto naredim. Sem fejst, a ne
|
|
|
|
RE: februarske mamice 2011 24.2.2011 13:40:09
|
|
|
|
Tisia
|
evo še mene..poročilo z CTG...od 10-13 ure sem bila pri ginek. gužva taka ....prvi ctg ni bil uredu utrip nihal od 100-150...popadkov nič ni omenila ..potem smo šle na ultrazvok,ki je bil ok...pa še enkrat na ctg,ki se je tudi popravil in je bil ok no sedaj sem priracala domov in grem počivat aja pa še mere: velikost: 52 cm teža: 3770 kg omg upam da te mere res odstopajo in bo manjše dete aja pa CTG imam v soboto v P...v pon.pa pri ginek. če ne bomo že rodili
< Sporočilo je popravil biljana l -- 24.2.2011 13:49:50 >
|
|
|
|
RE: februarske mamice 2011 24.2.2011 13:43:36
|
|
|
|
mateyci
|
IZVIRNO SPOROČILO: biljana l evo še mene..poročilo z CTG...od 10-13 ure sem bila pri ginek. gužva taka ....prvi ctg ni bil uredu utrip nihal od 100-150...popadkov nič ni omenila ..potem smo šle na ultrazvok,ki je bil ok...pa še enkrat na ctg,ki se je tudi popravil in je bil ok no sedaj sem priracala domov in grem počivat Takole sem jaz imela prejšnji teden - mi je na koncu že sama G rekla, da je sedaj pa res že čas, da grem domov
|
|
|
|
RE: februarske mamice 2011 24.2.2011 13:49:08
|
|
|
|
MoSoNi
|
IZVIRNO SPOROČILO: šebela MoSoNi škoda da nisi rodila kak dan kasneje al pa jaz prej bi lahko v živo mal več čvekale. A si že bla z malim na OAE, jaz imam 1.3, ker takrat aparat ni delal. Ja res škoda... sej js še ne bi smela rodit, če mi je G na dan poroda rekla da še par dni ziher nič ne bo Če se ne motim, sva se tud 7.2. dopoldne vidle... CTG pa pregled, ne? Za sluh še nisem klicala, morem res kmal, da pridem na vrsto... men je rekla sestra na oddelku, da majo grozno gužvo, ker aparat menda že neki časa ne dela in majo dolgo čakalno vrsto Punce, kok vam spijejo pri enem podoju?? Men se zdi velik da mi mali spije že po 100 - 120 ml naenkrat (na vsake tri ure)... star je 17 dni . Redi se pa po 20 - 30 g na dan.
|
|
|
|
RE: februarske mamice 2011 24.2.2011 14:01:06
|
|
|
|
sara1986
|
Danes se zbudili ob 7ih in ni zaspal do 10ih (za pol ure), so ga zbudili krči in spet lačen+previjanje.. No, končno je zaspal ob 12ih in zdaj še spi. A ma še katera tko težave, da otroček noče spat. Je čist naspidiran, gleda, potem po dobri uri rata spet lačen... ... Čez dan res ful malo spi. Ponoči ponavadi po hranjenju zaspi, čeprav danes je bil zbujen od polnoči do treh zjutraj ni in ni hotel zaspat. Pa ga nosim, mu pojem, ništa Ko ga prklopim na (.)(.) mal zamiži, ampak v času, ko naj bi podiral kupčka, se čist zbudi in spet veselo gleda. Aja pa tud tole podiranje kupčka, nama gre zelo slabo.Zeeeeelo redko ga podre. Pa ga dolgo držim na rami.. A vaši vsi pridno zaspijo po hranjenju???
|
|
|
|
RE: februarske mamice 2011 24.2.2011 14:23:15
|
|
|
|
trsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara1986 Danes se zbudili ob 7ih in ni zaspal do 10ih (za pol ure), so ga zbudili krči in spet lačen+previjanje.. No, končno je zaspal ob 12ih in zdaj še spi. A ma še katera tko težave, da otroček noče spat. Je čist naspidiran, gleda, potem po dobri uri rata spet lačen... ... Čez dan res ful malo spi. Ponoči ponavadi po hranjenju zaspi, čeprav danes je bil zbujen od polnoči do treh zjutraj ni in ni hotel zaspat. Pa ga nosim, mu pojem, ništa Ko ga prklopim na (.)(.) mal zamiži, ampak v času, ko naj bi podiral kupčka, se čist zbudi in spet veselo gleda. Aja pa tud tole podiranje kupčka, nama gre zelo slabo.Zeeeeelo redko ga podre. Pa ga dolgo držim na rami.. A vaši vsi pridno zaspijo po hranjenju??? Tudi pri nas je enako. Ene dva do trikrat v dnevu čukata od hrane do hrane. In če slučajno pride ta del ponoči, smo pečeni. Aha. P.S. NISTA usklajena!
|
|
RE: februarske mamice 2011 24.2.2011 15:16:14
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara1986 A vaši vsi pridno zaspijo po hranjenju??? Ah, kje, čez dan imava kar težave zaspat. Zadnjič je od 3h popoldne do polnoči spal samo 1 uro!
|
|
RE: februarske mamice 2011 24.2.2011 15:18:30
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: trsica Aha. P.S. NISTA usklajena! Fino!
|
|
RE: februarske mamice 2011 24.2.2011 15:31:29
|
|
|
|
tamy82
|
Še mi se pridužujemo vsem, ki imate probleme s spanjem Zdej je celo zaspal!!! Mislim, da prvič danes (od kar smo vstali)!!!
|
|
|
|
RE: februarske mamice 2011 24.2.2011 15:52:23
|
|
|
|
šebela
|
IZVIRNO SPOROČILO: MoSoNi IZVIRNO SPOROČILO: šebela MoSoNi škoda da nisi rodila kak dan kasneje al pa jaz prej bi lahko v živo mal več čvekale. A si že bla z malim na OAE, jaz imam 1.3, ker takrat aparat ni delal. Ja res škoda... sej js še ne bi smela rodit, če mi je G na dan poroda rekla da še par dni ziher nič ne bo Če se ne motim, sva se tud 7.2. dopoldne vidle... CTG pa pregled, ne? Za sluh še nisem klicala, morem res kmal, da pridem na vrsto... men je rekla sestra na oddelku, da majo grozno gužvo, ker aparat menda že neki časa ne dela in majo dolgo čakalno vrsto Punce, kok vam spijejo pri enem podoju?? Men se zdi velik da mi mali spije že po 100 - 120 ml naenkrat (na vsake tri ure)... star je 17 dni . Redi se pa po 20 - 30 g na dan. Res smo se videli tudi na CTG in še v materinski šoli....sma pa hitre Za OAE sem jaz klicala danes in so me naročili 1.3. ob 15h. Sicer jaz dojim, tako, da nebi vedla koliko moja spije na obrok. Ampak se mi zdi, da glede na to da se tvoj lepo redi pol je že ok, da tolk spije. Ljudje imamo pač različno presnovo. Moja je pa zdaj od 12h do 15h imela krčke in je malo jokcala... pa glih tašča je bla na obisku, se je kr krivo počutila. Katere kapljice se zdaj najbolj priporočajo za krčke ki jih povzrocajo vetrovi, torej slabo podrti kupčki? Mislim, da bo treba it nekaj iskat, za vsak slučaj, da jo ne zašraufa na polno glih čez vikend.
|
|
|
|
RE: februarske mamice 2011 24.2.2011 15:59:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Wiiiiii, končno smo dobili pediatra, ki nas je sprejel!!!! Sem pa danes tako na kratko, da tamali zaspi za pol ure in že išče papico novo rundo. Tako, da imam danes občutek da od obroka do obroka držim flaško
|
|
|
|
RE: februarske mamice 2011 24.2.2011 16:10:22
|
|
|
|
cukica
|
Sam na hiter,da vam sporočim,da sva bla danes na uz za glavico in je vse b.p. hvala vam za tolažbo in spodbudne besede. Se pa zadnje čase tako naje,da mi bruha.Tko,da nevem kaj naj,ker če mu dam premalo pa išče še. Moj gre s 7. marcem k drugi firmi vozit in bo več doma,komaj čakam.Pa tud za Nejčka bo fajn,ker bo mel mav več očija,kot ga ima sedaj.V sredo mam ginekološki pregled in moj že odšteva dneve ,ko bomo lahko,.... . Aja pa še ena novička jaz sem dobila mojo prvo
|
|
RE: februarske mamice 2011 24.2.2011 18:13:38
|
|
|
|
tamy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: cukica Sam na hiter,da vam sporočim,da sva bla danes na uz za glavico in je vse b.p. hvala vam za tolažbo in spodbudne besede. Se pa zadnje čase tako naje,da mi bruha.Tko,da nevem kaj naj,ker če mu dam premalo pa išče še. Moj gre s 7. marcem k drugi firmi vozit in bo več doma,komaj čakam.Pa tud za Nejčka bo fajn,ker bo mel mav več očija,kot ga ima sedaj.V sredo mam ginekološki pregled in moj že odšteva dneve ,ko bomo lahko,.... . Aja pa še ena novička jaz sem dobila mojo prvo No, vidiš, da je vse ok z Nejcem! Pa super za novo službo, da boste vsi imeli koristi od tega Naš Val tudi zdej ene par dni večkrat bruha, prej je ful malokrat. Tako da res ne veš kaj nardit, al mu dat malo manj, da ne bruha al mu dat kolikor hoče in da potem bruha.
|
|
|
|
RE: februarske mamice 2011 24.2.2011 18:20:20
|
|
|
|
Teyla
|
IZVIRNO SPOROČILO: tamy82 Še mi se pridužujemo vsem, ki imate probleme s spanjem Zdej je celo zaspal!!! Mislim, da prvič danes (od kar smo vstali)!!! hehe, zgleda da mamo vsi enake probleme. Moja tud dans ni hotla spat, men se je pa takooo spalo. Hvalabogu jo je ptoem zmanjkalo ob ene 14h, mene pa tud za 2h. Sem bla tako hvaležna, ker me je pustila spat. Upam, da bo ponoči lepo pančkala. cukica, super, da je vse ok Pa za novo službo tudi. Glede bruhanja probaj vmes večrkat kupček podret-to je pri naši pomagalo. Na začetku je ful polivala in bruhala (tudi v loku), zdaj pa le občasno malenkost polije. Ji pa kupček podrem ene trikrat, obvezno pa po tistem začetnem navalu, ko komaj diha. Jaz pa mojega čakam, da pride domov, da slišim novičke. Danes je imel sestanek s šefom, ker mu je šef rekel, da bo moral svojo plačo vrniti (v bruto znesku), ko ga bo on kril 2 meseca. Dolga zgodba je, glavno pa je, da se moj tega ne gre, ker je to izsiljevanje in to naj bi mu danes tudi povedal. Šef pa besedo "ne" ne zna dobro sprejemat, tako da zna bit, da moj izgubi službo. Ampak sem optimist, da je ne bo.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......