Mišyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33 Mišyka - kuko? Vreme res ni na tvoji strani, zdravje pa tut ne Upam, de se porihtata (mali veliki brat naj ozdravi, ti pejt pa rodit ). Glede porodnega načrta pa ne vem, kako se obnese v KR P, čeprav pomoje ga kr upoštevajo (glede na nenavadne "zahteve", ki so jih izpolnjevali za eno drugo porodnico ) Sočustvujem tudi z vsemi nesocializiranimi in se jim občasno pridružujem . Mene matra samo to, de ne grem več kaj prida ven, bom mogla se mal psihično prpravt. Če bi bila v mestu, bi bila pomoje že kuhana in pečena zuni, klele pa... na polju je tako blato de ni za govort, ob cesti mi pa ni za šetat se, če bi vsaj ankine ble zrihtane, če že pločnika ni . Eh, pa še avta ne maram vozit (in ga nisem že več ko eno leto ). Z dvema pobčema z busom kam it je pa tut mal divja, vsaj zaenkrat se mi zdi . Kt jaz bi šla "sama" mal okol, moj je preveč siten na obiskih, de se bi ga splačal s sabo vlečt . Včerej zvečer sem kašljala tko, da 2 ure nisem mogla zaspat. Pol sem se še zjokala zarad tega... Skratka načenja mi živce tale kašelj ker me zraven skrbi, da bom taka rojevala, se dušila s kašljem med tem... Mali je boljš, sicer sva dons še doma, ampak vročine nima več, samo še smrka. Jah, včerej je bil res extra naporen dan, pa itak ni šans spat, sam sprašuje ves čas in govori pa prčakuje da se cel dan pogovarjam z njim, cel dan noter bit... sem bla na konc že čist živčna, namest da bi se mal sprostila te zadnje dni... Dons je že boljš, sva bla prej na sončku in je življenje takoj lepše. Če živiš kje na bolj odročnem kraju zna bit to res mal problem, ampak se včasih splača kr mal prsilit. Sej če maš hišo, da si lohk vsaj okrog hiše potem zunej je tud ok. Pa brez avta tud ne vem kako bi... ko sem bla prvič na porodniški zva z Ianom vsak teden 1x šla do moje stare mame in preživela tam dopoldne in še del popoldneva, da smo bli še z mojimi starši mal skup... pa je teden šel hitrej okrog. Ampak pač mi živimo v mestu, tko da ni za jamrat.