Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 22.2.2011 21:41:11
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka speculum ja... saj to uporablja tudi kadar ne jemlje brisa haaaaaaaaa?? Meni nikoli...pregled...prst..to je to hahaha ziher maš deda ja itak...nisem še ženske G nikoli imela joj men pa bi muka bla če bi bil dohtar...nem pozabla ko sem mo porodu hodila na kontrolo v B. zaradi zapletov... mi je padel mrak na oči neki mladi je bil pa še šmekajl je nekaj... raje bi umrla kot šla na stol .... opala Jaz mam tud deda za g. Je čisto ok,, mogoče boljši od marsikatere ž. g., samo je pa stari in čist nič zanimiv
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 22.2.2011 21:41:56
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Arwenko - Z.S. Sicer malo zabluzila, ampak odgovorila. Pozabila pa vprašat, kam jo pa voziš stričt? odgovorila, glede striženja tudi!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 22.2.2011 21:42:41
|
|
|
|
botrca
|
Grem... nočko
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 22.2.2011 21:43:40
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Bris imam vsako leto pa mene ne boli. bris za papa test delajo na 3 leta, če je vse ok...kakega pa tebi jemljejo? Za papa. Vsako leto, ker nekoč ni bilo vse ok.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 22.2.2011 21:48:19
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka speculum ja... saj to uporablja tudi kadar ne jemlje brisa haaaaaaaaa?? Meni nikoli...pregled...prst..to je to hahaha ziher maš deda ja itak...nisem še ženske G nikoli imela joj men pa bi muka bla če bi bil dohtar...nem pozabla ko sem mo porodu hodila na kontrolo v B. zaradi zapletov... mi je padel mrak na oči neki mladi je bil pa še šmekajl je nekaj... raje bi umrla kot šla na stol .... opala Jaz mam tud deda za g. Je čisto ok,, mogoče boljši od marsikatere ž. g., samo je pa stari in čist nič zanimiv oni pa mladi pa niti ne slab.. sam jaz z velikimi težavami in bolečinami pa mi je res bla muka ... sem ga skor popozdla med pregledom ker me je res noro bolelo...drugač pa mam babo
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 22.2.2011 21:49:49
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Bris imam vsako leto pa mene ne boli. bris za papa test delajo na 3 leta, če je vse ok...kakega pa tebi jemljejo? Za papa. Vsako leto, ker nekoč ni bilo vse ok. tud mene je strah da tokrat ne bo.... sem ji že zadnjič omenila... pa me ne šljivi ...mi daje neke glupe nasvete ki ne pomagajo (očitno bom mogla menjat)...
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 22.2.2011 21:56:36
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Bris imam vsako leto pa mene ne boli. bris za papa test delajo na 3 leta, če je vse ok...kakega pa tebi jemljejo? Za papa. Vsako leto, ker nekoč ni bilo vse ok. tud mene je strah da tokrat ne bo.... sem ji že zadnjič omenila... pa me ne šljivi ...mi daje neke glupe nasvete ki ne pomagajo (očitno bom mogla menjat)... Ampak če so kakšne celične spremembe na materničnem vratu (kar s tem brisom v prvi vrsti ugotavljajo) tega kolikor vem ne čutiš. Ali zakaj te je strah? Imaš kakšne težave?
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 22.2.2011 21:59:52
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx dan, kak je zdaj s kavo? čet. ali pet.? mene ne bo ne v četrtek in ne v petek... zakaj zaradi T načelom ja...igrava se lahko doma.. kave pa takne morem pit v miru .... tak se vsaj vozit ne rabim nekam ker pol se tak samo dere te pa reči še tasi naj pride z L. pa bo mir. pa rina tudi pride z T. pol pa bojo trije in se bojo zaigrali. Ja,pa jaz bom Leo imela zraven,ker je doma,pa jih lahko ahta malo.Itak raje druge ahta pa se znjimi igra,kot pa svoje. A Lea ima že otroke? Je pa zgodnja. Sem vedla,da se bo čudno bralo-bratece sem mislila.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 22.2.2011 22:01:29
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Bris imam vsako leto pa mene ne boli. bris za papa test delajo na 3 leta, če je vse ok...kakega pa tebi jemljejo? To je po novem-na 3 leta,jaz sem imela prvič na 3 leta po maksovem porodu,prej pa vsako leto in ja papa bris.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 22.2.2011 22:02:44
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Bris imam vsako leto pa mene ne boli. bris za papa test delajo na 3 leta, če je vse ok...kakega pa tebi jemljejo? Za papa. Vsako leto, ker nekoč ni bilo vse ok. tud mene je strah da tokrat ne bo.... sem ji že zadnjič omenila... pa me ne šljivi ...mi daje neke glupe nasvete ki ne pomagajo (očitno bom mogla menjat)... Ampak če so kakšne celične spremembe na materničnem vratu (kar s tem brisom v prvi vrsti ugotavljajo) tega kolikor vem ne čutiš. Ali zakaj te je strah? Imaš kakšne težave? ja imam težave ..že nekaj časa... ker pa nisem dohtar nevem kaj je.. vem pa da mi ne pomaga kar je ona predlagala ...če na netu poiščem te simptome ... ni nič kaj spodbudnega....(pa upam da vseeno ni to) zato sem se ponovno naročila (sem bila tam pred 3 meseci... in stanje ni boljše)
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 22.2.2011 22:03:41
|
|
|
|
matcar
|
Evo porihtala,nogo imam zatečeno nad gležnjem,boli kot sam .Otroci spijo,moj pa tv gleda.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 22.2.2011 22:04:11
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka oni pa mladi pa niti ne slab.. no..in v čem je problem?
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 22.2.2011 22:05:14
|
|
|
|
matcar
|
Elevitka-upam da ni nič hujšega.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 22.2.2011 22:05:48
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Bris imam vsako leto pa mene ne boli. bris za papa test delajo na 3 leta, če je vse ok...kakega pa tebi jemljejo? Za papa. Vsako leto, ker nekoč ni bilo vse ok. tud mene je strah da tokrat ne bo.... sem ji že zadnjič omenila... pa me ne šljivi ...mi daje neke glupe nasvete ki ne pomagajo (očitno bom mogla menjat)... Ampak če so kakšne celične spremembe na materničnem vratu (kar s tem brisom v prvi vrsti ugotavljajo) tega kolikor vem ne čutiš. Ali zakaj te je strah? Imaš kakšne težave? ja imam težave ..že nekaj časa... ker pa nisem dohtar nevem kaj je.. vem pa da mi ne pomaga kar je ona predlagala ...če na netu poiščem te simptome ... ni nič kaj spodbudnega....(pa upam da vseeno ni to) zato sem se ponovno naročila (sem bila tam pred 3 meseci... in stanje ni boljše) mene tud čudni občutki spreletavajo...pa še tupka jaz zdaj nisem ziher da bo vredu pokazal...ker..... ... sem pa AB danes dobila
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 22.2.2011 22:06:00
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka oni pa mladi pa niti ne slab.. no..in v čem je problem? ker sem imela grozne bolečine, težave in vnetje da te kap (komaj sem hodila-še dobro da nisem fasala sepse) in bi mi vse druga bolj pasalo kot da mi šari tam spodaj
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 22.2.2011 22:07:02
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Elevitka-upam da ni nič hujšega. saj jaz tudi ... tnx
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 22.2.2011 22:07:47
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Lenči_ lepo, da si se oglasila...in super za M in tvojo službo podpis
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 22.2.2011 22:08:11
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka oni pa mladi pa niti ne slab.. no..in v čem je problem? ker sem imela grozne bolečine, težave in vnetje da te kap (komaj sem hodila-še dobro da nisem fasala sepse) in bi mi vse druga bolj pasalo kot da mi šari tam spodaj to vem ja...ampak si izpostavila mlad in ne slab..zato sem komentirala
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 22.2.2011 22:08:13
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Bris imam vsako leto pa mene ne boli. bris za papa test delajo na 3 leta, če je vse ok...kakega pa tebi jemljejo? Za papa. Vsako leto, ker nekoč ni bilo vse ok. tud mene je strah da tokrat ne bo.... sem ji že zadnjič omenila... pa me ne šljivi ...mi daje neke glupe nasvete ki ne pomagajo (očitno bom mogla menjat)... Ampak če so kakšne celične spremembe na materničnem vratu (kar s tem brisom v prvi vrsti ugotavljajo) tega kolikor vem ne čutiš. Ali zakaj te je strah? Imaš kakšne težave? ja imam težave ..že nekaj časa... ker pa nisem dohtar nevem kaj je.. vem pa da mi ne pomaga kar je ona predlagala ...če na netu poiščem te simptome ... ni nič kaj spodbudnega....(pa upam da vseeno ni to) zato sem se ponovno naročila (sem bila tam pred 3 meseci... in stanje ni boljše) Upam, da je samo kakšno vnetej in da ti bodo kakšne svačke ali pa antibiotiki pomagali, vsekakor pa pojdi nazaj če ni boljše, s temi stvarmi se ni za hecat.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 22.2.2011 22:08:13
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Bris imam vsako leto pa mene ne boli. bris za papa test delajo na 3 leta, če je vse ok...kakega pa tebi jemljejo? Za papa. Vsako leto, ker nekoč ni bilo vse ok. tud mene je strah da tokrat ne bo.... sem ji že zadnjič omenila... pa me ne šljivi ...mi daje neke glupe nasvete ki ne pomagajo (očitno bom mogla menjat)... Ampak če so kakšne celične spremembe na materničnem vratu (kar s tem brisom v prvi vrsti ugotavljajo) tega kolikor vem ne čutiš. Ali zakaj te je strah? Imaš kakšne težave? ja imam težave ..že nekaj časa... ker pa nisem dohtar nevem kaj je.. vem pa da mi ne pomaga kar je ona predlagala ...če na netu poiščem te simptome ... ni nič kaj spodbudnega....(pa upam da vseeno ni to) zato sem se ponovno naročila (sem bila tam pred 3 meseci... in stanje ni boljše) mene tud čudni občutki spreletavajo...pa še tupka jaz zdaj nisem ziher da bo vredu pokazal...ker..... ... sem pa AB danes dobila ker ? G ti je dal AB? ali si drugače bolana in misliš da bi vplivalo na izvid papa
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 22.2.2011 22:09:21
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka oni pa mladi pa niti ne slab.. no..in v čem je problem? ker sem imela grozne bolečine, težave in vnetje da te kap (komaj sem hodila-še dobro da nisem fasala sepse) in bi mi vse druga bolj pasalo kot da mi šari tam spodaj to vem ja...ampak si izpostavila mlad in ne slab..zato sem komentirala ja ker mam tremo ne ...te pa če še dobro zgleda in je mlad potroji zadevo
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 22.2.2011 22:10:09
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Bris imam vsako leto pa mene ne boli. bris za papa test delajo na 3 leta, če je vse ok...kakega pa tebi jemljejo? Za papa. Vsako leto, ker nekoč ni bilo vse ok. tud mene je strah da tokrat ne bo.... sem ji že zadnjič omenila... pa me ne šljivi ...mi daje neke glupe nasvete ki ne pomagajo (očitno bom mogla menjat)... Ampak če so kakšne celične spremembe na materničnem vratu (kar s tem brisom v prvi vrsti ugotavljajo) tega kolikor vem ne čutiš. Ali zakaj te je strah? Imaš kakšne težave? ja imam težave ..že nekaj časa... ker pa nisem dohtar nevem kaj je.. vem pa da mi ne pomaga kar je ona predlagala ...če na netu poiščem te simptome ... ni nič kaj spodbudnega....(pa upam da vseeno ni to) zato sem se ponovno naročila (sem bila tam pred 3 meseci... in stanje ni boljše) mene tud čudni občutki spreletavajo...pa še tupka jaz zdaj nisem ziher da bo vredu pokazal...ker..... ... sem pa AB danes dobila ker ? G ti je dal AB? ali si drugače bolana in misliš da bi vplivalo na izvid papa ma včeraj zvečer me je malo zaneslo, kak se naj izrazim... ..baje da vpliva na ta bris...)))) Ma skozi imam nea vnetja....danes sem začela pa z zdravljenjem....
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 22.2.2011 22:10:56
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar Elevitka-upam da ni nič hujšega. saj jaz tudi ... tnx pa še par , da se porihta
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 22.2.2011 22:11:29
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka ja ker mam tremo ne ...te pa če še dobro zgleda in je mlad potroji zadevo meni bi pred žensko bilo težje pa starega G tud ne bi želela mater kake teme
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 22.2.2011 22:11:50
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Bris imam vsako leto pa mene ne boli. bris za papa test delajo na 3 leta, če je vse ok...kakega pa tebi jemljejo? Za papa. Vsako leto, ker nekoč ni bilo vse ok. tud mene je strah da tokrat ne bo.... sem ji že zadnjič omenila... pa me ne šljivi ...mi daje neke glupe nasvete ki ne pomagajo (očitno bom mogla menjat)... Ampak če so kakšne celične spremembe na materničnem vratu (kar s tem brisom v prvi vrsti ugotavljajo) tega kolikor vem ne čutiš. Ali zakaj te je strah? Imaš kakšne težave? ja imam težave ..že nekaj časa... ker pa nisem dohtar nevem kaj je.. vem pa da mi ne pomaga kar je ona predlagala ...če na netu poiščem te simptome ... ni nič kaj spodbudnega....(pa upam da vseeno ni to) zato sem se ponovno naročila (sem bila tam pred 3 meseci... in stanje ni boljše) Upam, da je samo kakšno vnetej in da ti bodo kakšne svačke ali pa antibiotiki pomagali, vsekakor pa pojdi nazaj če ni boljše, s temi stvarmi se ni za hecat. pa če ji to tupim že ceu cajt ...da boli... ona pa meni ja zamenjajte položaj...pa da rabim vložek vsak dan... da ni tak hudo... in naj poskusim z jogurtom... ma ne hasne nič.... kot da bi mesaru razlagala o aranžiranju on pa meni o šniclih...
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?