Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 22.2.2011 17:05:56
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya mislim, da odščipne malo, ja nič ne odščipne..kaj je tej tebi delal ja, no za oni bris, ko vsake 2 leti al 3 jemljejo, jaz mislim, da morajo nekaj "odščipnit", ker jaz vedno krvavim, boli me sicer ne, ampak vedno mi da G vložek, pa reče, da je to normalno
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 22.2.2011 17:24:57
|
|
|
|
ly117
|
Dan!
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 22.2.2011 17:27:31
|
|
|
|
bambixxx
|
dan, kak je zdaj s kavo? čet. ali pet.?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 22.2.2011 17:34:07
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx dan, kak je zdaj s kavo? čet. ali pet.? Pojma nimam.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 22.2.2011 18:04:38
|
|
|
|
Arwenko
|
Ni ravno za nosečnice ne, mogoče prve 3 mesece ja, pol pa ne več, preveč poskokov.. Počakaj 3 mesece po CR, pol pa v akcijo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 22.2.2011 18:21:16
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka odvzem brisavas boli ?!? jaz začutim bolečino v tistem trenutku, pa še pol me cel dan skoraj malo skeli pa še taki neprijeten občutek je krvavim pa ne
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 22.2.2011 18:21:36
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx dan, kak je zdaj s kavo? čet. ali pet.? nič še ni znano, upam pa, da bo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 22.2.2011 18:27:49
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya mislim, da odščipne malo, ja nič ne odščipne..kaj je tej tebi delal ja, no za oni bris, ko vsake 2 leti al 3 jemljejo, jaz mislim, da morajo nekaj "odščipnit", ker jaz vedno krvavim, boli me sicer ne, ampak vedno mi da G vložek, pa reče, da je to normalno h ginekologu hodim že ziher 16 let ...torej so mi bris jemali že vsaj 5x (če vzamem povprečje 3 leta) in nikoli me ni ne bolelo, ne krvavela in sploh vedela da je blo kaj odščipnjeno... vedno sem se počutila enako kot prej... meni vedno sam z neko našpricano vatirano paličico podrgne ob steno ...in to je to...
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 22.2.2011 18:28:30
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx dan, kak je zdaj s kavo? čet. ali pet.? mene ne bo ne v četrtek in ne v petek...
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 22.2.2011 18:39:51
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya mislim, da odščipne malo, ja nič ne odščipne..kaj je tej tebi delal ja, no za oni bris, ko vsake 2 leti al 3 jemljejo, jaz mislim, da morajo nekaj "odščipnit", ker jaz vedno krvavim, boli me sicer ne, ampak vedno mi da G vložek, pa reče, da je to normalno vidiš, jaz pa niti čutim ne kaj mi dela...na 3 leta je ja, če je vse ok...bris za papa test
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 22.2.2011 18:41:38
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka h ginekologu hodim že ziher 16 let ...torej so mi bris jemali že vsaj 5x (če vzamem povprečje 3 leta) in nikoli me ni ne bolelo, ne krvavela in sploh vedela da je blo kaj odščipnjeno... vedno sem se počutila enako kot prej... meni vedno sam z neko našpricano vatirano paličico podrgne ob steno ...in to je to... enako
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 22.2.2011 18:42:39
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx dan, kak je zdaj s kavo? čet. ali pet.? mene ne bo ne v četrtek in ne v petek... zakaj zaradi T
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 22.2.2011 18:43:33
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya mislim, da odščipne malo, ja nič ne odščipne..kaj je tej tebi delal ja, no za oni bris, ko vsake 2 leti al 3 jemljejo, jaz mislim, da morajo nekaj "odščipnit", ker jaz vedno krvavim, boli me sicer ne, ampak vedno mi da G vložek, pa reče, da je to normalno h ginekologu hodim že ziher 16 let ...torej so mi bris jemali že vsaj 5x (če vzamem povprečje 3 leta) in nikoli me ni ne bolelo, ne krvavela in sploh vedela da je blo kaj odščipnjeno... vedno sem se počutila enako kot prej... meni vedno sam z neko našpricano vatirano paličico podrgne ob steno ...in to je to... meni je v 11 letih zdaj to 4x delala, z nekimi kleščami, mi najprej vse skupaj razširi, potem pa kot da gre z neko pinceto, pa bris vzame, pa to s palčko tudi hm, ma saj nima veze, mi je pa čudno, da to očitno tudi vsak po svoje dela
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 22.2.2011 18:44:15
|
|
|
|
ly117
|
Mene na kavo tudi ne bo. Razen če se popoldan zmenimo. Sem zjutraj namreč na šihtu.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 22.2.2011 18:44:38
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx dan, kak je zdaj s kavo? čet. ali pet.? nič še ni znano, upam pa, da bo naju verjetno tudi ne bo, ker T še ni popolnoma zdrav in ne bi rada, da še kateri otroček kaj faše
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 22.2.2011 19:04:26
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx dan, kak je zdaj s kavo? čet. ali pet.? mene ne bo ne v četrtek in ne v petek... Nimaš časa ali zaradi česa drugega? Oprosti, da sem radovedna, ampak bi te rada spoznala, pa mi je žal,d a te ne bo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 22.2.2011 19:05:19
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 meni je v 11 letih zdaj to 4x delala, z nekimi kleščami, mi najprej vse skupaj razširi, potem pa kot da gre z neko pinceto, pa bris vzame, pa to s palčko tudi hm, ma saj nima veze, mi je pa čudno, da to očitno tudi vsak po svoje dela Meni dela po istem postopku. Kak te res delajo tak različno
< Sporočilo je popravil rina22 -- 22.2.2011 19:06:34 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 22.2.2011 19:07:47
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Mene na kavo tudi ne bo. Razen če se popoldan zmenimo. Sem zjutraj namreč na šihtu. Zaradi mene lahko tudi popoldne
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 22.2.2011 19:08:28
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx dan, kak je zdaj s kavo? čet. ali pet.? nič še ni znano, upam pa, da bo naju verjetno tudi ne bo, ker T še ni popolnoma zdrav in ne bi rada, da še kateri otroček kaj faše Škoda, da vaju ne bo naj se T lepo čimprej do konca pozdravi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 22.2.2011 19:08:55
|
|
|
|
ly117
|
Punce mi gremo počasi ajčat, uživajte še naprej in se jutri spet kaj oglasim.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 22.2.2011 19:09:41
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Mene na kavo tudi ne bo. Razen če se popoldan zmenimo. Sem zjutraj namreč na šihtu. Zaradi mene lahko tudi popoldne Zmente se.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 22.2.2011 19:55:22
|
|
|
|
arabela*
|
čer.... V otroški na tleh..z leptopom...malo srfam ..pa čakam da A zaspi, M je že pred pol ure zaspala..... Obiski tud šli, jaz pa bi morala jest....pa me jezi, ko nimam apetita.... .....
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 22.2.2011 19:58:48
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 meni je v 11 letih zdaj to 4x delala, z nekimi kleščami, mi najprej vse skupaj razširi, potem pa kot da gre z neko pinceto, pa bris vzame, pa to s palčko tudi hm, ma saj nima veze, mi je pa čudno, da to očitno tudi vsak po svoje dela Meni dela po istem postopku. Kak te res delajo tak različno al pa smo različno občutljive....Meni je vedno tako delal, pa nikoli čutila...danes pa tak malo dvakrat zapeklo, pa nisem tam spodaj občutljiva .....pa komaj sem do doma prišla(imam pa čist blizu).....pa cel dan mi je tak čudno, slabo... ...na tri leta delajo bris... glede KT pa sem neke nove tabletke, baje moderne dobila, Qlaira..na naravni osnovi in se jih vsak dan jemlje ..bomo videli...
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 22.2.2011 19:59:27
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Mene na kavo tudi ne bo. Razen če se popoldan zmenimo. Sem zjutraj namreč na šihtu. še javim....
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?