|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,19.del
23.2.2011 8:56:27   
bambixxx
Jutro,

noč je bila kratka, ampak sladka user posted image . sem šla pozno spat... šele ob 1h...
dobro, da sem malega navadila risanke gledat zjutraj, da lahko vsaj kavo v miru spijem in se sestavim.
danes imava spet športni dan, greva v mesto na banko in müller, popoldan pa na čvek. ko bi se le malo segrelo zunaj...

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 526
23.2.2011 8:59:28   
elevitka

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

marta od kod si že ti ? Sl. B?

Ja iz Slov. Bistrice.

aha.. sem se torej prav spomnila... sem večkrat tam (imam starše na Zg. polskavi)

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 527
23.2.2011 8:59:35   
bambixxx

rina.... če 100 % prideš ali pa vsaj ena ki bo imela otročka v igralnici.... potem bi še prišla ker da pa grem kao na kavo pa pol sma sedim v igralnici pa mi ni... te se raje doma igrava (drugače pa bo T. imel v igralnici še kako otroško družbo)

user posted image user posted image user posted image  jaaaa pridita dopoldne, da se bomo igrali user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 528
23.2.2011 9:00:40   
elevitka
midva bi tud šla malo ven ...pa mi ni v takem mrazu za it user posted image

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 529
23.2.2011 9:02:07   
matcar
Jutro!

Vas samo na hiterco pozdravim,šibama z Maksom na kontrolo za očko.

Elevitka,Lea pride z mano,tak da kr pridita na kavo,jih bo Lea prevzela malo,da bomo v miru lahko čvekale.
Rina,Lea bo 3.marca stara 10 let.user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 530
23.2.2011 9:03:00   
bambixxx

mi2 greva malo pred 12h, upam, da se bo malo segrelo do takrat. prideš v mesto ali T. spi takrat?

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 531
23.2.2011 9:14:27   
elevitka

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Jutro!

Vas samo na hiterco pozdravim,šibama z Maksom na kontrolo za očko.

Elevitka,Lea pride z mano,tak da kr pridita na kavo,jih bo Lea prevzela malo,da bomo v miru lahko čvekale.
Rina,Lea bo 3.marca stara 10 let.user posted image

matcar...če ne šljivi nobenga T. če ni mame ni ok ...in je jok

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 532
23.2.2011 9:15:43   
elevitka

IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

mi2 greva malo pred 12h, upam, da se bo malo segrelo do takrat. prideš v mesto ali T. spi takrat?

od 12 gre T. ajat ... saj zato pa bi šla prej ven (samo je takrat še mrzlo ) pol popoldan spi do 15 včasih...ob 16 pa imam obisk napovedan tak da ne vem kdaj naj gremuser posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 533
23.2.2011 9:17:05   
rina22
elevitka, midve bova ziher prišli. tak da bova vsaj 2 čepeli v igralnici user posted image T se full rada druži z drugimi otročki, samo tistih, ki še ne pozna, se mora najprej "privadit", tak da upam, da se bosta s T. hitro zaštekala user posted image

matcar, sem šla pol gledat, kolko je Lea stara (na tvoj podpis), pa sem vidla, da je kar starješa od naših dvehuser posted image Sem malo v temo brcnila-spetuser posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 534
23.2.2011 9:18:50   
elevitka

IZVIRNO SPOROČILO: rina22

elevitka, midve bova ziher prišli. tak da bova vsaj 2 čepeli v igralnici user posted image T se full rada druži z drugimi otročki, samo tistih, ki še ne pozna, se mora najprej "privadit", tak da upam, da se bosta s T. hitro zaštekala user posted image

matcar, sem šla pol gledat, kolko je Lea stara (na tvoj podpis), pa sem vidla, da je kar starješa od naših dvehuser posted image Sem malo v temo brcnila-spetuser posted image

saj naš je isti....samo z Lijo je ok ...ker jo večkrat vidi (tud ko je ni seanja o njen) user posted image drugače pa kot da jih ni...rabi en čas da se privadi ja ... samo more bit mama zraven

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 535
23.2.2011 9:29:30   
bambixxx

IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

od 12 gre T. ajat ... saj zato pa bi šla prej ven (samo je takrat še mrzlo ) pol popoldan spi do 15 včasih...ob 16 pa imam obisk napovedan tak da ne vem kdaj naj gremuser posted image

kaj pa prej, recimo ob 10.45 v Kavajo? to je nama na poti v mesto, moram pa biti ob 12h na banki, tak da bo dovolj cajta za en čvek.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 536
23.2.2011 9:50:50   
tasa_m
elevitka, ven se spravi pa ne jamre da je mrzlo user posted image
Midve z Lijo tudi greve zdaj do BC na Tržaško user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 537
23.2.2011 10:39:49   
elevitka

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

elevitka, ven se spravi pa ne jamre da je mrzlo user posted image
Midve z Lijo tudi greve zdaj do BC na Tržaško user posted image

bova drugič...je lihkar skopan in se dere kot šoja ...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 538
23.2.2011 10:45:12   
bambixxx
no meni je tudi sestanek na banki odpadel oz. je prestavljen na jutri.
te pa se jutri vidimo na kavi v SO! user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 539
23.2.2011 12:18:26   
rina22
Katastrofaaaaaaaaa.. sva bili v EP in sem namenila T kupiti neke majčke v H&M-u, pa nisem NIČ našla user posted image neki dve majčki,l ki sta bili skup pakirani, sem vzela, tolko da je vsaj nekaj, ker je vse prerasla. Ko je bila še manjša, sem full rada tu kupovala, zdaj pa je npr. št. 86 full težko najt. ker je malo pri dojenčkih, pa naj bi bila tam, ko je za punce od 86 do mislim da 140, ampak tam tak nimaš šans da kaj najdeš user posted image

Kje vi kupujete oblekice za svoje otročke? Pa da niso predrage (npr. kaki Benetton ali S.Oliver je ziher predrag - sicer za malo še tam nisem kupovala, ampak predvidevam, da ni ravno poceniuser posted image )

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 540
23.2.2011 12:36:46   
katy83
dan.

Današnja noč - katastrofa od katastrof. user posted image Samo se je premetaval, pa me bincal, pa se vstajal..eh, ja, zdaj pa spi. user posted image Se mu bom verjetno kr uštulila zraven.user posted image

Saraya - jaz imam tudi te tablete, so mi okuser posted image

Rina - kaj pa v Kiku al pa takotu si pogledala kaj? Tam imajo meni vedno tak lepe stvari, pa tudi ugodne. Jaz zaenkrat ne rabim kaj kupovat, ker imam velike zaloge, če pa že kaj kupim, pa vedno grem najprej v KIK. user posted image

Lenči - super da se je vaša lepotička tak hitro na vrtec navadla. Mi smo trenutno tu pri nas 1. na čakalni listi, ampak ga grem naslednji teden še vpisat v našo občino, za vsak slučaj, če že zdaj ne bo, da bo septembra ziher v vrtcu.

Marta - ujej, to pa je smola za službo...kaj te ne bi tam malo počakali???user posted image

pogrešam Samiuser posted image no, pa nasplošno pogrešam čvekanjeeeeeeee...bo Majakla pol not spravla???user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 541
23.2.2011 12:43:34   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

Rina - kaj pa v Kiku al pa takotu si pogledala kaj? Tam imajo meni vedno tak lepe stvari, pa tudi ugodne. Jaz zaenkrat ne rabim kaj kupovat, ker imam velike zaloge, če pa že kaj kupim, pa vedno grem najprej v KIK. user posted image

Kaj pa vem, ko je bila še manjša, sem parkrat kaj dobla s kika(ko je kdo kaj prinesel), pa je vedno bilo kaj, kar me je motilo - ali je bila gumica pretesna, pa so jo hlačke tiščale, ali je bil rokav pretesen,... ne vem.. bom mogla it malo pogledat..

Jaz tudi pogrešam sami-kje se skriva??user posted image ne vem, zakaj naša tema tak počasi zamira tuuser posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 542
23.2.2011 12:45:35   
rina22

Mi smo trenutno tu pri nas 1. na čakalni listi, ampak ga grem naslednji teden še vpisat v našo občino, za vsak slučaj, če že zdaj ne bo, da bo septembra ziher v vrtcu.

Si klicala v vrtec oz. šla tja ali so ti sami javili, da ni placa zdaj? ker sem jaz npr. rekla, da bi rabla od marca naprej, ap je napisala na vlogo, samo nič nisem dobla-nobenega odgovora. Te verjetno že ni placa user posted image Bom probala enkrat drug teden poklicat, pa bom vidla.. Upam, da bo vsaj sept dobla, če že zdaj ne user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 543
23.2.2011 12:45:44   
katy83

ne vem, zakaj naša tema tak počasi zamira tuuser posted image

ne, ne, Rina, to je samo zatišje pred nevihtouser posted image ne skrbiuser posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 544
23.2.2011 12:48:10   
katy83

Mi smo trenutno tu pri nas 1. na čakalni listi, ampak ga grem naslednji teden še vpisat v našo občino, za vsak slučaj, če že zdaj ne bo, da bo septembra ziher v vrtcu.

Si klicala v vrtec oz. šla tja ali so ti sami javili, da ni placa zdaj? ker sem jaz npr. rekla, da bi rabla od marca naprej, ap je napisala na vlogo, samo nič nisem dobla-nobenega odgovora. Te verjetno že ni placa user posted image Bom probala enkrat drug teden poklicat, pa bom vidla.. Upam, da bo vsaj sept dobla, če že zdaj ne user posted image

smo dobili odločbo, da s 1.4 ni prostih mest, danes pa je dragi šel tja in mu je pač razložla, če se kaj sprosti, da smo 1. in da nam bodo javli. Za september pa so rekli, da ga moramo še enkrat vpisat aprilauser posted image eh, tu nekaj bluzijo...bom jaz kr lepo v mojo občino šla za vsak slučaj...si bom pač tam pripravništvo zrihtala, če se bom že tja vozlauser posted image
Ti pa le pokliči, pa vprašaj...mislim, kak so neodgovorni, nouser posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 545
23.2.2011 15:22:42   
bambixxx

pogrešam Samiuser posted image no, pa nasplošno pogrešam čvekanjeeeeeeee...bo Majakla pol not spravla???user posted image

jaz tudi. zgleda da je šla z majaklo bordat user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 546
23.2.2011 16:34:21   
rina22

smo dobili odločbo, da s 1.4 ni prostih mest, danes pa je dragi šel tja in mu je pač razložla, če se kaj sprosti, da smo 1. in da nam bodo javli. Za september pa so rekli, da ga moramo še enkrat vpisat aprilauser posted image eh, tu nekaj bluzijo...bom jaz kr lepo v mojo občino šla za vsak slučaj...si bom pač tam pripravništvo zrihtala, če se bom že tja vozlauser posted image

Sem že študirala, da bi šla tja ju3 ali v petek, bom vidla, kak bom s časom. Upam, da boste dobli varstvo - držim pesti user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 547
23.2.2011 16:36:01   
rina22
Sva danes bili s T na dolgo načrtovanem obisku, pa je non stop tulila ko zmešana user posted image Ponavadi sploh ni taka, danes pa se je očitno z levo nogo vstalauser posted image Pa se je pol v avtu vse do Mb-ja drla, kot da bi ji ne vem kaj delala. Pa še doma kakih 5 minut user posted image ne vem, kaj ji je blo..

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 548
23.2.2011 16:37:47   
katy83

Sem že študirala, da bi šla tja ju3 ali v petek, bom vidla, kak bom s časom. Upam, da boste dobli varstvo - držim pesti user posted image

hvala, Rina. saj do septembra ni panike, ker sem tak doma, pa tudi če bi kaki šiht po sreči dobila, je moja mami zdaj brez službe, pa tast v penziji, tak da bi že nekak. Ampak sem pač hotla ga uvest v vrtec prej, ker potem ko bo pripravništvo, bodo malo živčki pa to, pa ...bomo že kako. user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 549
23.2.2011 16:38:52   
katy83

Sva danes bili s T na dolgo načrtovanem obisku, pa je non stop tulila ko zmešana user posted image Ponavadi sploh ni taka, danes pa se je očitno z levo nogo vstalauser posted image Pa se je pol v avtu vse do Mb-ja drla, kot da bi ji ne vem kaj delala. Pa še doma kakih 5 minut user posted image ne vem, kaj ji je blo..

naju je zadnjič tudi T na enem obisku tak šokiral...cel čas je tulil...sva na hitro kavo spila, pa smo se spakirali...ne vem kaj mu ni pasalouser posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?