|
RE: Mariborčanke,19.del 23.2.2011 16:37:47
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Mi smo trenutno tu pri nas 1. na čakalni listi, ampak ga grem naslednji teden še vpisat v našo občino, za vsak slučaj, če že zdaj ne bo, da bo septembra ziher v vrtcu. Si klicala v vrtec oz. šla tja ali so ti sami javili, da ni placa zdaj? ker sem jaz npr. rekla, da bi rabla od marca naprej, ap je napisala na vlogo, samo nič nisem dobla-nobenega odgovora. Te verjetno že ni placa Bom probala enkrat drug teden poklicat, pa bom vidla.. Upam, da bo vsaj sept dobla, če že zdaj ne smo dobili odločbo, da s 1.4 ni prostih mest, danes pa je dragi šel tja in mu je pač razložla, če se kaj sprosti, da smo 1. in da nam bodo javli. Za september pa so rekli, da ga moramo še enkrat vpisat aprila eh, tu nekaj bluzijo...bom jaz kr lepo v mojo občino šla za vsak slučaj...si bom pač tam pripravništvo zrihtala, če se bom že tja vozla Ti pa le pokliči, pa vprašaj...mislim, kak so neodgovorni, no Sem že študirala, da bi šla tja ju3 ali v petek, bom vidla, kak bom s časom. Upam, da boste dobli varstvo - držim pesti hvala, Rina. saj do septembra ni panike, ker sem tak doma, pa tudi če bi kaki šiht po sreči dobila, je moja mami zdaj brez službe, pa tast v penziji, tak da bi že nekak. Ampak sem pač hotla ga uvest v vrtec prej, ker potem ko bo pripravništvo, bodo malo živčki pa to, pa ...bomo že kako.
|
|
|