Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 22.2.2011 19:59:50
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya mislim, da odščipne malo, ja nič ne odščipne..kaj je tej tebi delal ja, no za oni bris, ko vsake 2 leti al 3 jemljejo, jaz mislim, da morajo nekaj "odščipnit", ker jaz vedno krvavim, boli me sicer ne, ampak vedno mi da G vložek, pa reče, da je to normalno h ginekologu hodim že ziher 16 let ...torej so mi bris jemali že vsaj 5x (če vzamem povprečje 3 leta) in nikoli me ni ne bolelo, ne krvavela in sploh vedela da je blo kaj odščipnjeno... vedno sem se počutila enako kot prej... meni vedno sam z neko našpricano vatirano paličico podrgne ob steno ...in to je to... meni je v 11 letih zdaj to 4x delala, z nekimi kleščami, mi najprej vse skupaj razširi, potem pa kot da gre z neko pinceto, pa bris vzame, pa to s palčko tudi hm, ma saj nima veze, mi je pa čudno, da to očitno tudi vsak po svoje dela speculum ja... saj to uporablja tudi kadar ne jemlje brisa
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 22.2.2011 20:01:07
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx dan, kak je zdaj s kavo? čet. ali pet.? mene ne bo ne v četrtek in ne v petek... zakaj zaradi T načelom ja...igrava se lahko doma.. kave pa takne morem pit v miru .... tak se vsaj vozit ne rabim nekam ker pol se tak samo dere
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 22.2.2011 20:09:44
|
|
|
|
matcar
|
Čer
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 22.2.2011 20:10:30
|
|
|
|
matcar
|
Bili na obisku,zaj pa otroke porihtam pa sebe,pa se vam kasneje pridružim.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 22.2.2011 20:10:56
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx dan, kak je zdaj s kavo? čet. ali pet.? mene ne bo ne v četrtek in ne v petek... zakaj zaradi T načelom ja...igrava se lahko doma.. kave pa takne morem pit v miru .... tak se vsaj vozit ne rabim nekam ker pol se tak samo dere te pa reči še tasi naj pride z L. pa bo mir. pa rina tudi pride z T. pol pa bojo trije in se bojo zaigrali.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 22.2.2011 20:12:05
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx dan, kak je zdaj s kavo? čet. ali pet.? mene ne bo ne v četrtek in ne v petek... zakaj zaradi T načelom ja...igrava se lahko doma.. kave pa takne morem pit v miru .... tak se vsaj vozit ne rabim nekam ker pol se tak samo dere te pa reči še tasi naj pride z L. pa bo mir. pa rina tudi pride z T. pol pa bojo trije in se bojo zaigrali. Ja,pa jaz bom Leo imela zraven,ker je doma,pa jih lahko ahta malo.Itak raje druge ahta pa se znjimi igra,kot pa svoje.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 22.2.2011 20:12:32
|
|
|
|
matcar
|
Aja,pa meni bolj v četrtek odgovarja.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 22.2.2011 20:12:53
|
|
|
|
matcar
|
Tak,zaj pa bežim,pridem nazaj...
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 22.2.2011 20:13:38
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka speculum ja... saj to uporablja tudi kadar ne jemlje brisa haaaaaaaaa?? Meni nikoli...pregled...prst..to je to
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 22.2.2011 20:52:45
|
|
|
|
Lenči_
|
Večer! Evo mene Po uvajanju v vrtec in v mojo službo smo se zdaj nekako privadili in furamo malo drugačno življenje. M. je od včeraj cel dan v vrtcu, 8 ur, brez problemov. Spi, papa, se igra, v glavnem vse bi naj blo vredu. Moja služba takšna kot je bla. Ista norišnica. Imam pa slabo vest, ker sem z M. tako malo. Samo popoldan tiste 4 urce, pa še to skočimo kam v trgovino, k babici, pa že gre spat. M. pa tudi manjka najino druženje, ker se celo popoldan po meni vesi. Upam, da se ji ne bo vrtec zato zamero. Vmes sem vas seveda tudi malo brala, samo za pisanje ni blo preveč časa. Lia- vse najboljše! katy - lepo, da ste uživali na kopališču Botrca - samo, da ni blo kaj hujšega. Zaradi pločevine pa se ne sekiraj! Matcar - za fantka. Situacija se je malo obrnila, pač bo še bolj veselo pri bajti majakla - uživaj na smučanju! Tak, če sem kero spustla se opravičujem, to mi je ostalo v spominu Zdaj pa grem dat perilo prat, pa sebe, pol pa kr pojstla. Sem neka znucana
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 22.2.2011 20:58:07
|
|
|
|
Lenči_
|
Aja, za 19. del kavica - mene ne bo - v čet. grem k frizerju, če bo imel cajt za mene. Drugače pa mi kavica paše samo še pop. od 16.00 ure naprej, ker sem na šihtu Nočka!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 22.2.2011 21:04:58
|
|
|
|
Lenči_
|
Arwenko - Z.S.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 22.2.2011 21:12:15
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka speculum ja... saj to uporablja tudi kadar ne jemlje brisa haaaaaaaaa?? Meni nikoli...pregled...prst..to je to hahaha ziher maš deda
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 22.2.2011 21:15:38
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka speculum ja... saj to uporablja tudi kadar ne jemlje brisa haaaaaaaaa?? Meni nikoli...pregled...prst..to je to hahaha ziher maš deda ja itak...nisem še ženske G nikoli imela
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 22.2.2011 21:16:08
|
|
|
|
arabela*
|
Grem ležečki..... nočkabočka
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 22.2.2011 21:18:47
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Arwenko - Z.S. Sicer malo zabluzila, ampak odgovorila. Pozabila pa vprašat, kam jo pa voziš stričt?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 22.2.2011 21:21:09
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka speculum ja... saj to uporablja tudi kadar ne jemlje brisa haaaaaaaaa?? Meni nikoli...pregled...prst..to je to hahaha ziher maš deda ja itak...nisem še ženske G nikoli imela joj men pa bi muka bla če bi bil dohtar...nem pozabla ko sem mo porodu hodila na kontrolo v B. zaradi zapletov... mi je padel mrak na oči neki mladi je bil pa še šmekajl je nekaj... raje bi umrla kot šla na stol ....
< Sporočilo je popravil elevitka -- 22.2.2011 21:22:17 >
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 22.2.2011 21:21:31
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx dan, kak je zdaj s kavo? čet. ali pet.? mene ne bo ne v četrtek in ne v petek... zakaj zaradi T načelom ja...igrava se lahko doma.. kave pa takne morem pit v miru .... tak se vsaj vozit ne rabim nekam ker pol se tak samo dere te pa reči še tasi naj pride z L. pa bo mir. pa rina tudi pride z T. pol pa bojo trije in se bojo zaigrali. Ja,pa jaz bom Leo imela zraven,ker je doma,pa jih lahko ahta malo.Itak raje druge ahta pa se znjimi igra,kot pa svoje. A Lea ima že otroke? Je pa zgodnja.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 22.2.2011 21:25:56
|
|
|
|
marta82
|
Bris imam vsako leto pa mene ne boli. Kava...če se slučajno zmenite popoldan verjetno prideva, dopoldan pa ne gre.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 22.2.2011 21:27:53
|
|
|
|
botrca
|
Čer, bom krajše napisala ker me je ven vrglo... . Otrok spi, midva pa bova mogoče pogledala kak film...pa masažo dobim . Na kavo me ta teden ne bo. Drugič.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 22.2.2011 21:28:03
|
|
|
|
marta82
|
Mater ej...so me klicali iz ene šole, ker sem poslala prijavo na razpis (za nekaj ur DSP) pa pravijo, da če lahko začnem s 1.3. naj kar pridem. Pa ne morem, če sem do fula polna z urami zdaj. Ko bom rabila pa nič ne bo.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 22.2.2011 21:30:53
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Bris imam vsako leto pa mene ne boli. bris za papa test delajo na 3 leta, če je vse ok...kakega pa tebi jemljejo?
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 22.2.2011 21:31:32
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Mater ej...so me klicali iz ene šole, ker sem poslala prijavo na razpis (za nekaj ur DSP) pa pravijo, da če lahko začnem s 1.3. naj kar pridem. Pa ne morem, če sem do fula polna z urami zdaj. Ko bom rabila pa nič ne bo. ponavadi je tako...
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 22.2.2011 21:32:40
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Mater ej...so me klicali iz ene šole, ker sem poslala prijavo na razpis (za nekaj ur DSP) pa pravijo, da če lahko začnem s 1.3. naj kar pridem. Pa ne morem, če sem do fula polna z urami zdaj. Ko bom rabila pa nič ne bo. tak je ponavadi ja... ko se ven ne vidiš bi ti še zraven dali...ko pa ni pa ni nič
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 22.2.2011 21:40:55
|
|
|
|
botrca
|
Lenči_ lepo, da si se oglasila...in super za M in tvojo službo
< Sporočilo je popravil botrca -- 22.2.2011 21:41:18 >
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?