Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Danes se postim po luni 22.9.2011 12:41:21
|
|
|
|
StrawberrY
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama Sicer še ni čas za mojo menstruacijo, samo ko vaju berem, kako se nategujeta, mislim, da bom vsak trenutek zakrvavela. Za crknit Men kr solze tečejo. Hvala uš za tole popestritev dneva!
< Sporočilo je popravil StrawberrY -- 22.9.2011 12:42:06 >
|
|
|
|
RE: Danes se postim po luni 22.9.2011 12:45:57
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: StrawberrY IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama Sicer še ni čas za mojo menstruacijo, samo ko vaju berem, kako se nategujeta, mislim, da bom vsak trenutek zakrvavela. Za crknit Men kr solze tečejo. Hvala uš za tole popestritev dneva! meni bodo solze tekle ko me ronja in mateyka dobita v roke . Sicer pa berem, da si popestriš dan s tekom , mi smo se zmenili, da gremo 19.05.2012 na maraton v Radence ( na na ta pravega, skrajšano verzijo )
|
|
RE: Danes se postim po luni 22.9.2011 12:55:41
|
|
|
|
mateyka
|
ma ne, sej samo izmenjujeva mnenja - ne se bat, ni to zdej eno "frodiranje"
|
|
|
|
RE: Danes se postim po luni 22.9.2011 13:02:50
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka ma ne, sej samo izmenjujeva mnenja - ne se bat, ni to zdej eno "frodiranje" o fak. Ne nadleguj me, ne izvajaj mobbing nad menoj, skratka ne frodiraj me
|
|
RE: Danes se postim po luni 22.9.2011 13:10:09
|
|
|
|
StrawberrY
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: mateyka ma ne, sej samo izmenjujeva mnenja - ne se bat, ni to zdej eno "frodiranje" o fak. Ne nadleguj me, ne izvajaj mobbing nad menoj, skratka ne frodiraj me Ma babe , sej krajc je že mim.
|
|
|
|
RE: Danes se postim po luni 22.9.2011 13:11:00
|
|
|
|
StrawberrY
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: StrawberrY IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama Sicer še ni čas za mojo menstruacijo, samo ko vaju berem, kako se nategujeta, mislim, da bom vsak trenutek zakrvavela. Za crknit Men kr solze tečejo. Hvala uš za tole popestritev dneva! meni bodo solze tekle ko me ronja in mateyka dobita v roke . Sicer pa berem, da si popestriš dan s tekom , mi smo se zmenili, da gremo 19.05.2012 na maraton v Radence ( na na ta pravega, skrajšano verzijo ) Mogoče se pa vidimo!
|
|
|
|
RE: Danes se postim po luni 22.9.2011 13:13:32
|
|
|
|
uškinamama
|
Ja ,upam, da se. Ker jaz sem še na tem, da komaj tri kilometre pretečem..kje jih je še 21...ampak dobro, voljo imam, podporo tudi...tako, da mi bo mogoče uspelo.
|
|
RE: Danes se postim po luni 22.9.2011 13:22:24
|
|
|
|
StrawberrY
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama Ja ,upam, da se. Ker jaz sem še na tem, da komaj tri kilometre pretečem..kje jih je še 21...ampak dobro, voljo imam, podporo tudi...tako, da mi bo mogoče uspelo. Pa še dobra luna mora bit, pol je pa vse pod kontrolo.
|
|
|
|
RE: Danes se postim po luni 22.9.2011 13:23:48
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: StrawberrY IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama Ja ,upam, da se. Ker jaz sem še na tem, da komaj tri kilometre pretečem..kje jih je še 21...ampak dobro, voljo imam, podporo tudi...tako, da mi bo mogoče uspelo. Pa še dobra luna mora bit, pol je pa vse pod kontrolo. aaaa...prosim ne omenjaj lune .
|
|
RE: Danes se postim po luni 22.9.2011 13:46:46
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: StrawberrY IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama Ja ,upam, da se. Ker jaz sem še na tem, da komaj tri kilometre pretečem..kje jih je še 21...ampak dobro, voljo imam, podporo tudi...tako, da mi bo mogoče uspelo. Pa še dobra luna mora bit, pol je pa vse pod kontrolo. Samo mensesa ne smeš meti......
|
|
|
|
RE: Danes se postim po luni 22.9.2011 13:57:34
|
|
|
|
ZARA
|
Babe nabrisane.
|
|
RE: Danes se postim po luni 22.9.2011 14:06:58
|
|
|
|
ronja
|
Samo mensesa ne smeš meti... Samo to pa RES pomaga, da ga nimaš! Mali maraton se mi je ravno poklopil s tem in mi ga je bilo po moje bolj zoprno laufat kot tavelikega (ko sem bila fraj).
|
|
RE: Danes se postim po luni 22.9.2011 14:08:13
|
|
|
|
ZARA
|
Pa če nimaš ovulacije je tud fajn. .. da ti jajčniki ne uhajajo in tako...
|
|
RE: Danes se postim po luni 22.9.2011 14:15:41
|
|
|
|
liliana
|
Pa lepše je, če ne dežuje......
|
|
|
|
RE: Danes se postim po luni 22.9.2011 14:18:38
|
|
|
|
uškinamama
|
Se pravi: 1. nič mensesa 2. ovulirat tudi ne 3. dež absolutno odpade Kaj mislite za pms? Se bi dalo?
|
|
RE: Danes se postim po luni 22.9.2011 14:40:45
|
|
|
|
mateyka
|
pa kakega luninega posta ni glih dobr na tisti dan furat..
|
|
|
|
RE: Danes se postim po luni 22.9.2011 18:44:52
|
|
|
|
ronja
|
PMS bi še šel, boš pač bolj jezno odtekla zadnjih par km, ki se bojo vlekli . Sama sicer nimam pmsja, razen, da me boli - ampak na maratonu te itak kaj boli, tako da niti nima več veze kaj je od česa . Po maratonu pa itak ne boš mela energije bit tečna - tako da če tako pogledaš - it's a must . luninega posta pa res ne bi furala na maraton . liljana, sigurno - dež je ful zoprn za laufat. Sicer so se ljudje na obe maratonih, kjer sem bila, pritoževali, da je prevroče, ampak meni se je zdelo idealno (res je bilo pa čez 30 v Radencih in tudi na Lj. zelo toplo za tisti letni čas - sem bila edina v dolgih hlačah - samo jaz sem zmrzljivček;). Ni pa bilo nobenih rekordov tisto leto, ker so črnci rekli, da je bilo prevroče .
|
|
RE: Danes se postim po luni 22.9.2011 19:02:34
|
|
|
|
darja.mark
|
Babe, čist ste temo zafurale
|
|
|
|
RE: Danes se postim po luni 22.9.2011 19:43:53
|
|
|
|
Vijoličarka
|
IZVIRNO SPOROČILO: darja.mark Babe, čist ste temo zafurale Luna, kaj hoceš. Pa PMS, pa mezes, pa ovulacija in še kaj bi se našlo. Važno, da smo zdravi in se imamo radi.
|
|
RE: Danes se postim po luni 22.9.2011 19:57:00
|
|
|
|
ronja
|
Pa PMS, pa mezes, pa ovulacija jaz se na nič od tega ne morem zgovarjat, tak da očitno ma mateyka prav - očitno bo res luna
|
|
RE: Danes se postim po luni 22.9.2011 20:31:05
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja očitno bo res luna omg
|
|
|
|
RE: Danes se postim po luni 23.9.2011 0:05:33
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
f-a-k! sj niste normalne majkemi!
|
|
RE: Danes se postim po luni 27.9.2011 8:24:42
|
|
|
|
Anonimen
|
našla na tretji strani
|
|
|
|
RE: Danes se postim po luni 27.9.2011 8:50:28
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
SEPTEMBER 04.09. - prvi krajec 19:39 12.09. - polna luna 11:27 20.09. - zadnji krajec 15:39 27.09. - prazna luna 13:09 Ob mlaju (prazna luna) se čim bolj izogibajmo tekočinam, ker jih zadržujemo v telesu, tisti, ki so nagnjeni k otekanju stopal, meč in trebuha, to najbolj občutijo. jaz morm obvezno zdržat. sem ga sra.č.kala cel teden! [img]smileys/smiley35.gif[/img]
|
|
RE: Danes se postim po luni 27.9.2011 9:18:13
|
|
|
|
mateyka
|
danes ob 13.09?
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?