Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Danes se postim po luni 15.7.2011 8:33:39
|
|
|
|
TomTaylor
|
Tri, štiri, zdaj! Štartamo!... za par minutk prehitevam..
|
|
RE: Danes se postim po luni 15.7.2011 8:52:12
|
|
|
|
Alex01
|
Moj želodec se že oglaša
|
|
|
|
RE: Danes se postim po luni 15.7.2011 8:57:37
|
|
|
|
madona77
|
Grem še jaz z vami? A to samo piješ 24 ur?
|
|
RE: Danes se postim po luni 15.7.2011 8:59:02
|
|
|
|
Colt
|
Kakšna dobra ideja za kosilo?
|
|
RE: Danes se postim po luni 15.7.2011 8:59:47
|
|
|
|
Lianna
|
Se vam pridružim tudi jaz, čeprav sem ob 7h zajtrkovala. Čaj brez sladkorja lahko spijem?
|
|
|
|
RE: Danes se postim po luni 15.7.2011 9:01:43
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt Kakšna dobra ideja za kosilo? gorenjska verzija jedilnika po luni - zjutraj popiješ kozarec mlačne vode (dneva ne moreš začeti s praznim želodcem), opoldne spiješ kozarec vode in greš na sonce malo pogret tisto vodo v želodcu (da imaš vsaj en topel obrok), zvečer pa itak ni priporočljivo jest.
|
|
RE: Danes se postim po luni 15.7.2011 9:01:56
|
|
|
|
madona77
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt Kakšna dobra ideja za kosilo? voda, nesladkana
|
|
RE: Danes se postim po luni 15.7.2011 9:02:37
|
|
|
|
urška
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt Kakšna dobra ideja za kosilo? beljakovinski napitek?
|
|
|
|
RE: Danes se postim po luni 15.7.2011 9:02:55
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lianna Se vam pridružim tudi jaz, čeprav sem ob 7h zajtrkovala. Čaj brez sladkorja lahko spijem? Luna se je začela 8.40. Čaja brez sladkorja lahko mirno popiješ na hektolitre :-). Sem pa tudi jaz imela zjutraj zajtrk.
|
|
RE: Danes se postim po luni 15.7.2011 9:03:06
|
|
|
|
Alex01
|
Jaz sadni zajtrk pa kavo.
< Sporočilo je popravil Alex01 -- 15.7.2011 9:04:56 >
|
|
|
|
RE: Danes se postim po luni 15.7.2011 9:03:41
|
|
|
|
Alex01
|
Ob ščipu (polni luni) pijemo le nesladkane tekočine, bolje, da ne vsebujejo mehurčkov. Zadnji krajec nam krasno očisti telo, če ves dan uživamo le jogurt, kefir, kislo mleko, sirotko, kumis Ob mlaju (prazna luna) se čim bolj izogibajmo tekočinam, ker jih zadržujemo v telesu, tisti, ki so nagnjeni k otekanju stopal, meč in trebuha, to najbolj občutijo. Dan, ko luna tvori prvi krajec, je primerno za uživanje čim bolj presne in nič zabeljene zelenjave. Če vam takšna ni všeč, jo lahko pripravite kot napitek, tudi v juhi bo imela podoben učinek. LUNIN POST BO USPEŠNEJŠI Z VELIKO GIBANJA, PRIPOROČLJIVO JE FIZIČNO NAPREZANJE DO KONCA.
|
|
|
|
RE: Danes se postim po luni 15.7.2011 9:07:49
|
|
|
|
Colt
|
IZVIRNO SPOROČILO: urška beljakovinski napitek? okidoki
|
|
RE: Danes se postim po luni 15.7.2011 10:32:39
|
|
|
|
Arwenko
|
Tudi jaz zraven, edino kar je, da sem danes zajtrk prespala, se pravi sem na postu še od včeraj zvečer, nehote
|
|
|
|
RE: Danes se postim po luni 15.7.2011 10:58:40
|
|
|
|
Najaa
|
Sem zraven. Imam gnojno angino in v vsakem primeru ne morem jest.
|
|
|
|
RE: Danes se postim po luni 15.7.2011 18:18:25
|
|
|
|
Ploha
|
še jst, še jst....pijem samo vodo, pa še to premalo, za zajtrk sem pojedla 2 žlici čokolinota...Upam, da zdržim...
|
|
|
|
RE: Danes se postim po luni 15.7.2011 20:12:03
|
|
|
|
Arwenko
|
Jaz sem kapitulirala...se mi je začelo motit prej in sem šla pojest nekaj, pa je bilo boljše. žal sem sama s tamalo in si ne morem privoščit it ležat
|
|
|
|
RE: Danes se postim po luni 15.7.2011 20:22:21
|
|
|
|
Colt
|
IZVIRNO SPOROČILO: urška beljakovinski napitek? No in? Je bil v redu milkshake? Saj za večerjo ti tudi ne more škoditi....
|
|
RE: Danes se postim po luni 15.7.2011 22:16:51
|
|
|
|
TomTaylor
|
zaenkrat mi je uspelo, ampak vmes sem morala vzet en nalgesin, tko da, sem se čisto brezveze razstrupljala danes...Ampak bom pa kljub temu vztrajala do konca in grem rajš spat preden vzamem Planico iz zamrzovalnika.
|
|
RE: Danes se postim po luni 16.7.2011 2:12:11
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
1 hamburger.... pogrnila, a?
|
|
RE: Danes se postim po luni 16.7.2011 8:05:11
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* 1 hamburger.... pogrnila, a? na celi črti, stara! Če bi bilo vsaj pivo namesto hamburgerja, bi ti še oprostili, tko pa....
|
|
RE: Danes se postim po luni 16.7.2011 8:08:50
|
|
|
|
TomTaylor
|
Še pol ure do konca, jz pa nekako vztrajam v stilu. Za zajtrk pijem smoothie iz jabolka, krhlja melone, banane, 1/2 hruške in žličke konopljinega prahu. Tale đeklalejn pavrđuser rula!
|
|
RE: Danes se postim po luni 16.7.2011 9:04:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni je uspelo. Sem si pa včeraj za kosilo privoščila zmiksano breskev in četrt banane (pojedla sem ostanke, itak ).
|
|
|
|
RE: Danes se postim po luni 16.7.2011 9:13:08
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop Meni je uspelo. Sem si pa včeraj za kosilo privoščila zmiksano breskev in četrt banane (pojedla sem ostanke, itak ). Bravo! Jz nikoli nisem samo in zgolj na vodi, si zmeraj za obrok privoščim ali kkšen smoothie (na šihtu za malico) ali kao zelenjavno juho za čez dan (zmiksana vodena zelenjava - npr. paradajz - z veliko vode in ščepcem himalajske soli), pa kkšno kavo za "posladek". Pa gre kljub temu kkšen kilogram svinjarije stran, počutje je pa itak krasno. Meni da ful energije in tak lahkoten občutek v prebavilih (nobenega črvičenja, napenjanja, pretakanja..). Super v glavnem. Kako se pa ve počutite?
|
|
RE: Danes se postim po luni 16.7.2011 10:12:12
|
|
|
|
Ploha
|
evo meni je tudi uspelo....samo z vodo, ničesar drugega...se pa počutim švoh...
|
|
|
|
RE: Danes se postim po luni 16.7.2011 10:12:28
|
|
|
|
majčica1508
|
No pa je za menoj...........včeraj spila črno kavo in 2 beli kavi.............ostalo voda Bom pa 13.8............na sami vodi...... Počutje fenomenalno,nobenega tiščanja v želodcu,počutim se lahka(pa čeprav imam 84kg)
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?