Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Danes se postim po luni 13.9.2011 16:21:56
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
Jst še zdj nisem nč jedla. lih zagrabi me in zalaufa, pa je ze konc! mater!
|
|
RE: Danes se postim po luni 13.9.2011 20:34:59
|
|
|
|
TomTaylor
|
a, u pismo mater! + 0,9 kg! A zdej me bo pa še luna jhebala?!
|
|
RE: Danes se postim po luni 13.9.2011 21:03:57
|
|
|
|
Vijoličarka
|
Pa kaj se zdaj vse tehtate? A niste rekle, da se bo šele jutri zjutraj videl rezultat? No, kolikor je videti, pri meni ne ne plusa in ne minusa glede na povprečje zadnjih časov. Po moje sem samo preprečila, da bi se kaj naložilo od grešne nedelje. TT, tiste 0,9 kg je prav gotovo od miši priletelo. To ne more biti naključje.
|
|
RE: Danes se postim po luni 13.9.2011 21:39:36
|
|
|
|
Anonimen
|
meni je uspelo. zjutraj sem imela 0,7kg manj. sem pa ravno ob 11:30 imela opravek, tako da sem jedla šele ob enih. sva šla z možem k valterju na čevape na eno desetko. zraven turške kave namesto sladice dobiš en cigaret Drina. zdajle sem si pa naredila paradižnik z mocarelo. samo mi ni dobro. bi bilo bolje, če ne bi.
|
|
|
|
RE: Danes se postim po luni 13.9.2011 21:42:45
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
.... jst pa še kr nisem jedla.....
|
|
RE: Danes se postim po luni 13.9.2011 21:44:45
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
.... jst pa še kr nisem jedla.....
|
|
RE: Danes se postim po luni 13.9.2011 21:46:00
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
ma. jaaaa. no....nisem še jedla!!!
|
|
RE: Danes se postim po luni 13.9.2011 21:50:10
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* ma. jaaaa. no....nisem še jedla!!! mislim, da je čas da čist nehaš jest - za vedno. samo še pasirano hrano za dojenčke in tekočino - boš ful lepa, pa luna ne bo mela več veze
|
|
|
|
RE: Danes se postim po luni 14.9.2011 7:43:12
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
pa še priššarala ful....sam pismo, lih navadiš se ne jest, pa umreš.
|
|
RE: Danes se postim po luni 14.9.2011 10:17:15
|
|
|
|
katy83
|
jeeeeee, 1kg manj
|
|
|
|
RE: Danes se postim po luni 14.9.2011 10:23:01
|
|
|
|
ronja
|
Miš, si še živa? Dej pejt kej jest! Čestitke vsem! Jaz imam danes 0,4 kg manj - pa sem včeraj jedla, hehe.
|
|
RE: Danes se postim po luni 14.9.2011 10:57:42
|
|
|
|
Vijoličarka
|
Takole 'od oka' bi rekla, da je pol kilce pa šlo dol. Fino. Ampak več je vredeno, da se počutim nekako manj napihnjeno in zapacano.
|
|
RE: Danes se postim po luni 14.9.2011 11:35:12
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
evo me evo.... pol se grem stehtat k stari mami. doma namreč ne premoremo niti 1 ušive vage. jutr bom probala sadno zelenjavni dan prefurat. pol pa usekam jajcno dieto. mi je ful všeč moj optimizem!
|
|
RE: Danes se postim po luni 15.9.2011 7:59:28
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
...skupen "odštevek" : - 1,4 kg! tko da, ce bo slo tko naprej, še tri lunce pa sem tam kjer bi rada bila.
|
|
RE: Danes se postim po luni 15.9.2011 8:28:01
|
|
|
|
Luns
|
A pa se vam tale minus obdrži al gre počas nazaj ko jeste normalno? Da vidim če se mi splača vam naslednjič pridružit?
|
|
|
|
RE: Danes se postim po luni 15.9.2011 8:44:16
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
men je slo so zdaj recimo kaj vem kakih 30 % nazaj gor. ampak minus ostane.
|
|
RE: Danes se postim po luni 15.9.2011 9:02:20
|
|
|
|
_narava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 jeeeeee, 1kg manj Enako
|
|
|
|
RE: Danes se postim po luni 20.9.2011 9:19:15
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
SEPTEMBER 04.09. - prvi krajec 19:39 12.09. - polna luna 11:27 20.09. - zadnji krajec 15:39 27.09. - prazna luna 13:09 Zadnji krajec nam krasno očisti telo, če ves dan uživamo le jogurt, kefir, kislo mleko, sirotko, kumis gremo?
|
|
RE: Danes se postim po luni 20.9.2011 9:39:56
|
|
|
|
mateyka
|
jest grem - mlečni izdelki so zakon!
|
|
|
|
RE: Danes se postim po luni 20.9.2011 9:45:25
|
|
|
|
uškinamama
|
UUU, to bi zmogla tudi jaz . Ker tisto, ko je samo voda
|
|
RE: Danes se postim po luni 20.9.2011 10:07:55
|
|
|
|
mateyka
|
uš hedonistka
|
|
|
|
RE: Danes se postim po luni 20.9.2011 10:09:44
|
|
|
|
uškinamama
|
jp, življenje je za živeti ( je rekla moja zlata nona). Sicer, pa si ti en tak drobižek - zakaj se boš postila?
|
|
RE: Danes se postim po luni 20.9.2011 10:17:28
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama jp, življenje je za živeti ( je rekla moja zlata nona). Sicer, pa si ti en tak drobižek - zakaj se boš postila? poleg tega da je post vedno dober za zdravje? ker sem pretežka za 10 kil.
|
|
|
|
RE: Danes se postim po luni 20.9.2011 10:21:57
|
|
|
|
uškinamama
|
a dej ? 10 kg? Ne bi rekla...
|
|
RE: Danes se postim po luni 20.9.2011 10:46:57
|
|
|
|
Vijoličarka
|
Žal, tole ni zame. Mlečni izdelki, sploh tipa jogurt in kefir in moj organizem nismo prijatelji. Kdaj pa kdaj se za 'malenkost' pregrešim, ampak da bi se ves dan nalivala samo s kefirjem, ki ga lažje prenašam, kot jogurt, si pa niti predstavljati ne morem. Vsa bi zatekla. Ampak, ker sem trenutno vsa zatekla, ker sem si zaporedoma privoščila burek in pizzo z mozzarello, bom šla pa zraven tako, da se bom postila oziroma bom zraven vode in čaja pila še žitno kavo. Škodovati ne more, sploh pa lahko do treh še kaj prigriznem.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?