![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 25.5.2011 9:23:01
|
|
|
|
KOKICA32
|
Pa tudi okej. Sem sedaj rešila en spis, ki me je že dolgo mučil...sedaj pa jih študiram za jutri. Super za morje. Uffff, meni bi bilo že 1 teden preveč dolgo. Sem ravno včeraj napisala v vrtec prošnjo za rezervacijo, ker bo cel mesec doma z mano, no od tega smo tak 14 dni na morju.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 25.5.2011 9:23:16
|
|
|
|
KOKICA32
|
Končnoooo!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 25.5.2011 9:26:48
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Končnoooo!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 25.5.2011 9:29:59
|
|
|
|
tasa_m
|
Kokica, saj tudi meni je PREdolgo ampak ni druge. Zdaj je padlo vse v vodo, ker je pač blo z dedijem, kaj je pač blo. In zdaj je v Mb. ne morem met, Tomaž ima v službi gužvo, hodi domov ob 17h ali še dlje, v juniju je Lentfest, v juliju ima nekaj v Ljubljani, komaj avgusta ima malo fore.Jaz pa tud delam, tak butasto da me nič skoraj ni doma. Včeraj so šle 3 na bolniško-delam non stop. Tak da,... boljše da gre z mojimi in vem da je na varnem in da je vse okej z njo, kot pa v vtrcu in pol pri raznih sosedih, doker ne pride nekdo od naju domov.
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 25.5.2011 9:30:33 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 25.5.2011 9:30:07
|
|
|
|
trezika
|
dandan Kako smo kaj? Jaz si sploh ne znam prestavljat, da Maruše tako dolgo ne bi videla... čeprav vem, da ji nič n e bi manjkalo, pa tudi nič ne bi bilo narobe, če bi bila malo stran od mene ker se me drži kot klop
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 25.5.2011 9:31:13
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika Jaz si sploh ne znam prestavljat, da Maruše tako dolgo ne bi videla... Jah, slaba mama, kaj čem?!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 25.5.2011 9:36:26
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Kokica, saj tudi meni je PREdolgo ampak ni druge. Zdaj je padlo vse v vodo, ker je pač blo z dedijem, kaj je pač blo. In zdaj je v Mb. ne morem met, Tomaž ima v službi gužvo, hodi domov ob 17h ali še dlje, v juniju je Lentfest, v juliju ima nekaj v Ljubljani, komaj avgusta ima malo fore.Jaz pa tud delam, tak butasto da me nič skoraj ni doma. Včeraj so šle 3 na bolniško-delam non stop. Tak da,... boljše da gre z mojimi in vem da je na varnem in da je vse okej z njo, kot pa v vtrcu in pol pri raznih sosedih, doker ne pride nekdo od naju domov. Tasa, pa ne me narobe razumeti. Hvala sicer za obširno pojasnilo a vem, da bo Lijica uživala sto na uro, ker je zelo rada s tvojimi. Pa še na morju bo. Veš kaj bi jaz dala za tako otroštvo, da bi me kdo od sorodnikov na morje vzel. VSE! To je samo pohvalno, vem da vidva s T. delata nore urnike a vsaj nekdo iz družine bo užival. Prav je tako. Da jo boš pogrešala pa tak vem, ker smo vse na istem!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 25.5.2011 9:36:56
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: trezika Jaz si sploh ne znam prestavljat, da Maruše tako dolgo ne bi videla... Jah, slaba mama, kaj čem?! Pa daj nehaj no. Nismo tako mislile!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 25.5.2011 9:38:58
|
|
|
|
tasa_m
|
Vem, da niste tako mislile, malo se hecam. Ja, nimam druge. In kot pravim, raje jo dam k mojim ker vem da je v super družbi, pa še mami bo imela kaj za delat,da ji nebo dolgčas. Ati je začel zadnje dni sept pit in je mami res čist na koncu z živci. Jo držimo samo otroci in Lija še gor.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 25.5.2011 9:41:00
|
|
|
|
KOKICA32
|
O, tega pa nisem vedela. Spet? Želim, da je le kratkotrajno to, da se mu vse pošlihta kot mora.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 25.5.2011 9:44:26
|
|
|
|
tasa_m
|
Spet a. Je bilo kar lep čas mir, zdaj pa ga je pr njegovih 46 letih spet vtrgalo. Je mami rekel, da ga tak nebo mogla spremenit da se brezveze trudi. Bruhaš, res... Sicer sem mu zagrozila, da če zvem da ko je Lija v Lenartu in da jo je dal v avto in vozil, da jo je vido zadnjič. Tako mene kot njo, da sma midva v tistem trenutku končala. Ata gor al dol. Zaenkrat se drži, na srečo pa ima tudi Žan izpit in se mami kar njega drži. Je pa tak da Lija vse zatoži ...so bili zadnjič na enem turnirju (je žan špilal) in greta Lija in ati malo naokoli (tak sta mami rekla), pa ju en čas ni ko prideta nazaj. Pa mami vpraša Lijo ki sta bla pa Lija reče: Babi, dedi je pivo pil. Je ata bil kar v šoku, ker je zatožla
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 25.5.2011 9:45:11
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: trezika Jaz si sploh ne znam prestavljat, da Maruše tako dolgo ne bi videla... Jah, slaba mama, kaj čem?! kaj takega pa mi niti na kraj pameti ne bi prišlo.... saj sem rekla, da bi Maruša tudi morala it kdaj s kom drugim naokoli , ker je ful navezana na mene... ampak tu je pa potem že druga zgodba, ker ponavadi namreč nihče nima časa...ampak pustimo to....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 25.5.2011 9:48:16
|
|
|
|
KOKICA32
|
A tako....saj bo. Pa saj, če ga je zatožila za eno pivo še to ni nič kaj takega. Kaj pa moj Valentin, ko je na morju D. zjutraj ob 7h v posteljo nesel piksno piva. Pa v trgovini tudi vedno govori, da ata pije pivo. Ker ga pa res imamo vedno doma. No, sedaj bolj te Radlerje, ki so tak obema božanski.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 25.5.2011 9:48:49
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Vem, da niste tako mislile, malo se hecam. Ja, nimam druge. In kot pravim, raje jo dam k mojim ker vem da je v super družbi, pa še mami bo imela kaj za delat,da ji nebo dolgčas. Ati je začel zadnje dni sept pit in je mami res čist na koncu z živci. Jo držimo samo otroci in Lija še gor. alkohol pa jaz še predorbo poznam.... moj ata je že bil na zdravljenju in je hb od tistega časa mir, pa zdaj je itak bolan.... en en stric se je tudi zdravil, drugi pa je bil 30 let težek alkoholik zdaj ga pa še seka nekaj serje je bilo nekaj časa mir, zdaj pa ima spet izpade... je zadnjič rekla mami ob petih popoldan, da gre za pet minut ven pred blok in je prišla ob štirih zjutraj domov, nadelana tako da za sebe ni vedela
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 25.5.2011 9:57:45
|
|
|
|
trezika
|
zdaj pa moram it dragega sfrizirat
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 25.5.2011 9:58:26
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika je zadnjič rekla mami ob petih popoldan, da gre za pet minut ven pred blok in je prišla ob štirih zjutraj domov, nadelana tako da za sebe ni vedela ojej, pismo tvojo seko pa meče Tvoja mami pa je res bogica, kaj vse mora skoz dajat
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 25.5.2011 9:58:50
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika zdaj pa moram it dragega sfrizirat Oooo, te pa drug mesec pridi še k meni, bom tebi dala 10€
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 25.5.2011 10:00:00
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 A tako....saj bo. Pa saj, če ga je zatožila za eno pivo še to ni nič kaj takega. Kaj pa moj Valentin, ko je na morju D. zjutraj ob 7h v posteljo nesel piksno piva. Pa v trgovini tudi vedno govori, da ata pije pivo. Ker ga pa res imamo vedno doma. No, sedaj bolj te Radlerje, ki so tak obema božanski. Lija se pa dere da mama pir pije po trgovini Je pa res da imamo tud mi stalno Radlerje doma Grenivka mi je zakon!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 25.5.2011 10:00:54
|
|
|
|
tasa_m
|
Jaz pa sem si kuhno že posesala in umila. zdaj mam pa pauzo pa si muziko štelam.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 25.5.2011 10:01:51
|
|
|
|
tasa_m
|
Ej Trezika..tobogan še aktualen?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 25.5.2011 10:03:45
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika zdaj pa moram it dragega sfrizirat a to je tudi tvoja naloga? Aja, včeraj sem se peljala mimo table Podgorci 2 km.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 25.5.2011 10:04:37
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 A tako....saj bo. Pa saj, če ga je zatožila za eno pivo še to ni nič kaj takega. Kaj pa moj Valentin, ko je na morju D. zjutraj ob 7h v posteljo nesel piksno piva. Pa v trgovini tudi vedno govori, da ata pije pivo. Ker ga pa res imamo vedno doma. No, sedaj bolj te Radlerje, ki so tak obema božanski. Lija se pa dere da mama pir pije po trgovini Je pa res da imamo tud mi stalno Radlerje doma Grenivka mi je zakon! Meni je sedaj rdeča pomaranča celo boljša...Grenivka za itak.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 25.5.2011 10:05:00
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Jaz pa sem si kuhno že posesala in umila. zdaj mam pa pauzo pa si muziko štelam.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 25.5.2011 10:05:50
|
|
|
|
KOKICA32
|
MalaČebelica vse najboljše še tukaj! Bodi zdrava, vesela in pridna.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 25.5.2011 10:26:29
|
|
|
|
tasa_m
|
Jej točno ja Čebelica ima roj.dan. Čebelica vse najboljše še od nas!!
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.