|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3.del
25.5.2011 9:23:01   
KOKICA32
Pa tudi okej. Sem sedaj rešila en spis, ki me je že dolgo mučil...sedaj pa jih študiram za jutri.

Super za morje. Uffff, meni bi bilo že 1 teden preveč dolgo. Sem ravno včeraj napisala v vrtec prošnjo za rezervacijo, ker bo cel mesec doma z mano, no od tega smo tak 14 dni na morju.user posted image  

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
25.5.2011 9:23:16   
KOKICA32
Končnoooo! user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
25.5.2011 9:26:48   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Končnoooo! user posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
25.5.2011 9:29:59   
tasa_m
Kokica, saj tudi meni je PREdolgo ampak ni druge. Zdaj je padlo vse v vodo, ker je pač blo z dedijem, kaj je pač blo. In zdaj je v Mb. ne morem met, Tomaž ima v službi gužvo, hodi domov ob 17h ali še dlje, v juniju je Lentfest, v juliju ima nekaj v Ljubljani, komaj avgusta ima malo fore.Jaz pa tud delam, tak butasto da me nič skoraj ni doma. Včeraj so šle 3 na bolniško-delam non stop. Tak da,... boljše da gre z mojimi in vem da je na varnem in da je vse okej z njo, kot pa v vtrcu in pol pri raznih sosedih, doker ne pride nekdo od naju domov.

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 25.5.2011 9:30:33 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
25.5.2011 9:30:07   
trezika
dandan

Kako smo kaj?

Jaz si sploh ne znam prestavljat, da Maruše tako dolgo ne bi videla... čeprav vem, da ji nič n e bi manjkalo, pa tudi nič ne bi bilo narobe, če bi bila malo stran  od mene ker se me drži kot klop user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
25.5.2011 9:31:13   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Jaz si sploh ne znam prestavljat, da Maruše tako dolgo ne bi videla...
Jah, slaba mama, kaj čem?! user posted image

user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
25.5.2011 9:36:26   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Kokica, saj tudi meni je PREdolgo ampak ni druge. Zdaj je padlo vse v vodo, ker je pač blo z dedijem, kaj je pač blo. In zdaj je v Mb. ne morem met, Tomaž ima v službi gužvo, hodi domov ob 17h ali še dlje, v juniju je Lentfest, v juliju ima nekaj v Ljubljani, komaj avgusta ima malo fore.Jaz pa tud delam, tak butasto da me nič skoraj ni doma. Včeraj so šle 3 na bolniško-delam non stop. Tak da,... boljše da gre z mojimi in vem da je na varnem in da je vse okej z njo, kot pa v vtrcu in pol pri raznih sosedih, doker ne pride nekdo od naju domov.

Tasa, pa ne me narobe razumeti. Hvala sicer za obširno pojasnilo a vem, da bo Lijica uživala sto na uro, ker je zelo rada s tvojimi. Pa še na morju bo. Veš kaj bi jaz dala za tako otroštvo, da bi me kdo od sorodnikov na morje vzel. VSE! To je samo pohvalno, vem da vidva s T. delata nore urnike a vsaj nekdo iz družine bo užival. user posted image user posted image user posted image Prav je tako. Da jo boš pogrešala pa tak vem, ker smo vse na istem!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
25.5.2011 9:36:56   
KOKICA32

Pa daj nehaj no. Nismo tako mislile!!!! user posted image

user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
25.5.2011 9:38:58   
tasa_m
Vem, da niste tako mislile, malo se hecam. user posted image

Ja, nimam druge. In kot pravim, raje jo dam k mojim ker vem da je v super družbi, pa še mami bo imela kaj za delat,da ji nebo dolgčas.
Ati je začel zadnje dni sept pit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in je mami res čist na koncu z živci. Jo držimo samo otroci in Lija še gor.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
25.5.2011 9:41:00   
KOKICA32
O, tega pa nisem vedela. Spet? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Želim, da je le kratkotrajno to, da se mu vse pošlihta kot mora. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
25.5.2011 9:44:26   
tasa_m
Spet a. Je bilo kar lep čas mir, zdaj pa ga je pr njegovih 46 letih spet vtrgalo. Je mami rekel, da ga tak nebo mogla spremenit da se brezveze trudi. Bruhaš, res...
Sicer sem mu zagrozila, da če zvem da ko je Lija v Lenartu in da jo je dal v avto in vozil, da jo je vido zadnjič. Tako mene kot njo, da sma midva v tistem trenutku končala. Ata gor al dol. Zaenkrat se drži, na srečo pa ima tudi Žan izpit in se mami kar njega drži.
Je pa tak da Lija vse zatoži user posted image ...so bili zadnjič na enem turnirju (je žan špilal) in greta Lija in ati malo naokoli (tak sta mami rekla), pa ju en čas ni ko prideta nazaj. Pa mami vpraša Lijo ki sta bla pa Lija reče: Babi, dedi je pivo pil. Je ata bil kar v šoku, ker je zatožla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
25.5.2011 9:45:11   
trezika

user posted image

kaj takega pa mi niti na kraj pameti ne bi prišlo....
saj sem rekla, da bi Maruša tudi morala it kdaj s kom drugim naokoli , ker je ful navezana na mene...
ampak tu je pa potem že druga zgodba, ker ponavadi namreč nihče nima časa...ampak pustimo to.... 

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
25.5.2011 9:48:16   
KOKICA32
A tako....saj bo.

Pa saj, če ga je zatožila za eno pivo še to ni nič kaj takega. Kaj pa moj Valentin, ko je na morju D. zjutraj ob 7h v posteljo nesel piksno piva. user posted image user posted image user posted image user posted image Pa v trgovini tudi vedno govori, da ata pije pivo. Ker ga pa res imamo vedno doma. No, sedaj bolj te Radlerje, ki so tak obema božanski.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
25.5.2011 9:48:49   
trezika

Vem, da niste tako mislile, malo se hecam. user posted image

Ja, nimam druge. In kot pravim, raje jo dam k mojim ker vem da je v super družbi, pa še mami bo imela kaj za delat,da ji nebo dolgčas.
Ati je začel zadnje dni sept pit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in je mami res čist na koncu z živci. Jo držimo samo otroci in Lija še gor.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

alkohol pa jaz še predorbo poznam....
moj ata je že bil na zdravljenju in je hb od tistega časa mir, pa zdaj je itak bolan.... user posted image
en en stric se je tudi zdravil, drugi pa je bil 30 let težek alkoholik user posted image user posted image
zdaj ga pa še seka nekaj serje  user posted image user posted image user posted image user posted image je bilo nekaj časa mir, zdaj pa ima spet izpade... je zadnjič rekla mami ob petih popoldan, da gre za pet minut ven pred blok in je prišla  ob štirih zjutraj domov, nadelana tako da za sebe ni vedela user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
25.5.2011 9:57:45   
trezika
zdaj pa moram it dragega sfrizirat  user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
25.5.2011 9:58:26   
tasa_m
je zadnjič rekla mami ob petih popoldan, da gre za pet minut ven pred blok in je prišla  ob štirih zjutraj domov, nadelana tako da za sebe ni vedela user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ojej, pismo tvojo seko pa meče user posted image
Tvoja mami pa je res bogica, kaj vse mora skoz dajat user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
25.5.2011 9:58:50   
tasa_m

Oooo, te pa drug mesec pridi še k meni, bom tebi dala 10€ user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
25.5.2011 10:00:00   
tasa_m

A tako....saj bo.

Pa saj, če ga je zatožila za eno pivo še to ni nič kaj takega. Kaj pa moj Valentin, ko je na morju D. zjutraj ob 7h v posteljo nesel piksno piva. user posted image user posted image user posted image user posted image Pa v trgovini tudi vedno govori, da ata pije pivo. Ker ga pa res imamo vedno doma. No, sedaj bolj te Radlerje, ki so tak obema božanski.

Lija se pa dere da mama pir pije po trgovini user posted image
Je pa res da imamo tud mi stalno Radlerje doma user posted image Grenivka mi je zakon!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
25.5.2011 10:00:54   
tasa_m
Jaz pa sem si kuhno že posesala in umila. zdaj mam pa pauzo pa si muziko štelam. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
25.5.2011 10:01:51   
tasa_m
Ej Trezika..tobogan še aktualen?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
25.5.2011 10:03:45   
KOKICA32

a to je tudi tvoja naloga?

Aja, včeraj sem se peljala mimo table Podgorci 2 km. user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
25.5.2011 10:04:37   
KOKICA32

A tako....saj bo.

Lija se pa dere da mama pir pije po trgovini user posted image
Je pa res da imamo tud mi stalno Radlerje doma user posted image Grenivka mi je zakon!

Meni je sedaj rdeča pomaranča celo boljša...Grenivka za itak.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
25.5.2011 10:05:00   
KOKICA32

Jaz pa sem si kuhno že posesala in umila. zdaj mam pa pauzo pa si muziko štelam. user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
25.5.2011 10:05:50   
KOKICA32
MalaČebelica vse najboljše še tukaj! user posted image user posted image user posted image Bodi zdrava, vesela in pridna.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
25.5.2011 10:26:29   
tasa_m
Jej točno ja Čebelica ima roj.dan.

Čebelica vse najboljše še od nas!!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.