|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3.del
22.3.2011 9:29:54   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Tulipan lepo to ,da se tako ukvarja z njo samo ne vem naj se uči ,da so kostanji samo enkrat letnouser posted image .Naj ve otrok ,da je jesen,pa listje odpada no in takrat so kostanjiuser posted image .Glede na to ,da je tvoja pupa zeloooo brihtna mislim ,da ji nebo težko pokapšat.
Deda naj raje gobe iščeuser posted image tote so celo leto skoraj.

Saj, da ne boš mislila, deda ji je bil nr.1 nekaj časa, no, takoj za mamico, sevedauser posted image , zdaj pa ji je že preotročji in ne palijo več njegove fore, zdaj je babi aktualna, ki je full realna, pa pusti ji, da ji pomaga opravljat hišna in vrtna opravila.user posted image
Je bil včeraj dedi pri nas na obisku, ker sva modva s _T.-jem šla po nakupih, pa prideva domov, Lia pa: dedi, obleči se, adijo!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
22.3.2011 9:30:41   
Tulipan12

P.S. mogoče še stisnem kaj F5user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
22.3.2011 9:39:21   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Persida saj ne vem, če sem ti to že napisala al si vedno samo mislim... vem, da ti je bilo na začetku 1x težje kot nam ostalim, glede na to, da si imela dva naenkrat, ampak po mojem je kasneje full lažje, ker skupaj odraščata in si nista v napoto in nista ljubosumna, ker sta navajena na bližino drugega. Se kaj ravsata? Ker jaz samo čakam, da se bo Luka postavil na svoje noge, Lia bo pa takrat v vrtcu in po mojem bo kr lepo fasal kake batine od nje, če bo hodila domov tak divja kot vidim, da prihajajo iz vrtca.

Lia nikoli nikogar ne vdari, če njo kdo vdari ali potisne, sploh ne zna odreagirat, kar okameni, niti jokat si ne upa dokler jaz ne stopim zraven, pa mi je kr malo muka kak bo to, ko gre v vrtec. Imate že kako slabo izkušnjo?

Našega je eden že ugriznil v brado, kako pa se je branil pa ne vem. Po moje je samo v jok planil. user posted image

Persida, na maline pa sigurno prideva! user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
22.3.2011 9:39:23   
KOKICA32

Kokica Lia tudi obožuje vso jagodičevje, ji je dedi nasadil full grmov od malin, robid, ameriških borovnic, jagod... res jo je užitek gledat, ko to je, ker ima vedno neko zaporedje - najprej poje iz posodice eno barvo (npr. črno-robide), potem rdeče sadeže, pa rumene (neka vrsta malin, ki je ne poznam od prej), v glavnem full lušno.user posted image

Naš pa kar dol sam trga, mu je to večji užitek. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1054
22.3.2011 9:39:25   
KOKICA32

Persida glede malin (ki jih ob določenem času ni) - kaj boš pa rekla na to, da dedi hodi z Lio v gozd in meče kostanje na tla, da jih ona kao nabira in to celo leto???user posted image user posted image user posted image  Ko gre pa z mano, pa ne najde nobenega, si verjetno misli, tota mama sploh ni kul, ker ne pozna kostanj placevuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za dedija in ideje!

Neposredna povezava do sporočila: 1055
22.3.2011 9:39:27   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Persida, takoj bi prišla h tebi na kavo... Ma res sem slabe volje... Kot da niso že v službi zadosti skoz eni pritiski, me še moj zafrkava... eh naj gre vse nekam. 

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
22.3.2011 9:40:39   
KOKICA32

Tulipan lepo to ,da se tako ukvarja z njo samo ne vem naj se uči ,da so kostanji samo enkrat letnouser posted image .Naj ve otrok ,da je jesen,pa listje odpada no in takrat so kostanjiuser posted image .Glede na to ,da je tvoja pupa zeloooo brihtna mislim ,da ji nebo težko pokapšat.

Saj, da ne boš mislila, deda ji je bil nr.1 nekaj časa, no, takoj za mamico, sevedauser posted image , zdaj pa ji je že preotročji in ne palijo več njegove fore, zdaj je babi aktualna, ki je full realna, pa pusti ji, da ji pomaga opravljat hišna in vrtna opravila.user posted image
Je bil včeraj dedi pri nas na obisku, ker sva modva s _T.-jem šla po nakupih, pa prideva domov, Lia pa: dedi, obleči se, adijo!user posted image user posted image user posted image

Tak Valentin reče babici, ko prideva midva domov iz službe: Papa, babi!

Neposredna povezava do sporočila: 1057
22.3.2011 10:02:17   
trezika

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Maruša je zadnjič nekaj podobnega naredila... sva imeli obisk, je prišla kolegica z možem in hčerkico staro 1,5 leta.... sta se z Marušo nekaj časa ful igrali, kot da jiva ni, potem pa si je premislila in jih kar odslovila: adijo čao, lako gete, jaz gem goj v sobo user posted image user posted image user posted image user posted image saj nisem vedela a se naj smejim al kaj... 

Neposredna povezava do sporočila: 1058
22.3.2011 10:03:12   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Persida, takoj bi prišla h tebi na kavo... Ma res sem slabe volje... Kot da niso že v službi zadosti skoz eni pritiski, me še moj zafrkava... eh naj gre vse nekam. 

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
22.3.2011 10:17:53   
Tulipan12
Tak, midva zrihtana, dete sito, previto, sonček prihajammmmmmmmmmmmmm!!!!!!user posted image user posted image user posted image
Pa tiste, ki morte v službo bit, ne bit jezne na mene, saj si lahko čez 9 mesev omislite taki lajf!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
22.3.2011 10:28:10   
KOKICA32

Tak, midva zrihtana, dete sito, previto, sonček prihajammmmmmmmmmmmmm!!!!!!user posted image user posted image user posted image
Pa tiste, ki morte v službo bit, ne bit jezne na mene, saj si lahko čez 9 mesev omislite taki lajf!user posted image user posted image user posted image

Uživajta!!!! user posted image user posted image user posted image

Lušte....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1061
22.3.2011 11:20:28   
Najaa

Najaa, pride taki dan, saj vem, da ti je zdaj hudo, ampak boš videla, da mine vse! Res si vzami kako minutko, pa zvizni na kavo in čvek, da daš to ven iz sebe, ker je potem vse lažje.

Ne morem, ker mam OBE bejbe doma!! Sej sem mela zdej kolegico na kavi pa popoldan upam, da bomo pičile mal ven pa bo boljše. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1062
22.3.2011 15:02:50   
KOKICA32
Buuu! user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
22.3.2011 15:03:50   
KOKICA32
Najaa- si bolje?

Dobila sem odločbo za dopust- 35 dni!!!!user posted image user posted image user posted image Jupijej. Bom skoraj celo poletje doma.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
22.3.2011 19:18:16   
Tulipan12

Najaa- si bolje?

Dobila sem odločbo za dopust- 35 dni!!!!user posted image user posted image user posted image Jupijej. Bom skoraj celo poletje doma.

Ha? Kak? To je itak največ, ne? Jaz mam pa 24user posted image  No, bom drugo leto jamrala!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
22.3.2011 19:32:54   
Tulipan12
Da še kako napišem predem grem otroke rihtat za spanje. Vozičkala od 10.30 do 15.30 in od 16.30 do 18.30. Noge mi bodo odpadlee!!! Me pa še čaka 500 trebušnjakov, tak da ne bom jamrala. Bom potemuser posted image user posted image user posted image

Kupila sem si neki novi Bandidos, oranžni, Sun, pa se ne znam odločit kaki mi je, ker mi je bolj kot kaki šveps, ne pa kot pivo... če se bi temu sploh še lahko reklo pivo. Bo pa fajn za osvežitev poleti, upam, da mi ne bo potem presladek.

Lii sem šla menjat čeveljčke in smo zdaj zaključili, ima čevlje, balerinke, teniske in gumi škornje, vse nove številke in upam, da bo mir nekja časa. No, za poleti vem, da še rabi sandalčke in crocse. Jao, saj sploh ne vem al pretiravam, samo se mi zdi, da vse to rabi. Pa en šoping sem naredila s cunjami v Zari in HMu, pa softshell v Hervisu, se mi zdi, da ni ne konca ne kraja!!! Samo bodijev nisem dobila, to moram še nekje dobit, potem pa MIR!!!user posted image user posted image user posted image  Še dobro, da mam za Luko kar nekaj stvari, ko so mi kupovali večje številke in do poletja nimam stroškov z njegovimi oblačili.

Najaa kak te ti to hendlaš, ko maš 2?? Maš eno mičkeno prednost, da imaš 2 babiki in se lahko prenese kaj, a ne? Persida da se o tvojih bavcih sploh ne menimuser posted image user posted image user posted image

Še kaj? Popoldan smo bili v polni familiarni postavi na sprehodu in se je šefica (beri:Lia) hotla sprehajat samo po maminih in atijevih (ko mama ni več mogla) rokah! Ne vem v čem ji je bila fora, ker smo zdaj že parkrat lepo šetali, danes pa ni šans, domov pa tudi ne bi šla. Sem razmišljala, da bi si sposodila marelo-voziček za na dopust, da bomo imeli kaj od tega, pa ne vem, če se obnese.

Neposredna povezava do sporočila: 1066
22.3.2011 20:16:47   
KOKICA32

Najaa- si bolje?

Ha? Kak? To je itak največ, ne? Jaz mam pa 24user posted image  No, bom drugo leto jamrala!user posted image

Uf, ne...še več je možno....user posted image Jaz sem lani imela 27 dni.

Neposredna povezava do sporočila: 1067
22.3.2011 20:19:21   
KOKICA32
Dober večer!

Tulipan super za prijetno in res dolgooooo vozičkanje in uspešen šoping. user posted image user posted image user posted image

Midva sva nazaj iz Postojne, moj je šel delat, jaz pa bom danes lenarila, ker bom jutri delala kot zamorc. Valentina sem danes videla le zjutraj, sedaj ko sem prišla nazaj pa je že spal v babinih rokahuser posted image . Babi je rekla, da ga samo takrat, ko spi laho carta, drugače se ji ne pusti. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
22.3.2011 20:34:43   
trezika

Dober večer!

Tulipan super za prijetno in res dolgooooo vozičkanje in uspešen šoping. user posted image user posted image user posted image

Midva sva nazaj iz Postojne, moj je šel delat, jaz pa bom danes lenarila, ker bom jutri delala kot zamorc. Valentina sem danes videla le zjutraj, sedaj ko sem prišla nazaj pa je že spal v babinih rokahuser posted image . Babi je rekla, da ga samo takrat, ko spi laho carta, drugače se ji ne pusti. user posted image

user posted image user posted image user posted image brihtna babi

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
22.3.2011 20:47:00   
KOKICA32
Trezika, nekaj me zanima za nedeljo...kaj bomo v tistem velikem prostoru, kjer so vsa igrala ali v kakšni posebni sobi, ki jih imajo vzadaj?

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
22.3.2011 21:03:24   
Najaa
Čer.

Tulipan kaj si misla s tem, kako hendlam?
Če si misla obe punci, jah težko je sam se splača. Splača se recimo, kakor danes, ko sta najprej delali s plastelinom in je bilo toliko delčkov na tleh, da sem sesalec privlekla in ga je Tija vzela v svoje roke in sesala. Ej, sploh nisem vedla, kam naj se dam. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
22.3.2011 21:07:02   
KOKICA32
Res je fajn ja, ko že tako pomagajo. Tudi Valentin že gre po sesalec in sesa, pa še natančen je. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
22.3.2011 21:10:44   
KOKICA32
Najaa si bolje? user posted image

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 22.3.2011 21:12:13 >

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
22.3.2011 21:13:20   
KOKICA32
Eh, grem pred TV glumit glivo...user posted image

Aja, morje ta glavno je rezervirano!!!! user posted image user posted image user posted image Sedaj pa v akcijo za 1. maj...

LAHKO NOČ!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
22.3.2011 21:14:20   
Najaa

Najaa si bolje? user posted image

sem ja, zrak in sonček pomagata. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...
Super ideje za pustni kostum
Če za svojega malčka še nimate pustnega kostuma in ste boste letos primorani malo poigrati doma, preverite odlične ideje...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.