Tulipan12
|
Da še kako napišem predem grem otroke rihtat za spanje. Vozičkala od 10.30 do 15.30 in od 16.30 do 18.30. Noge mi bodo odpadlee!!! Me pa še čaka 500 trebušnjakov, tak da ne bom jamrala. Bom potem Kupila sem si neki novi Bandidos, oranžni, Sun, pa se ne znam odločit kaki mi je, ker mi je bolj kot kaki šveps, ne pa kot pivo... če se bi temu sploh še lahko reklo pivo. Bo pa fajn za osvežitev poleti, upam, da mi ne bo potem presladek. Lii sem šla menjat čeveljčke in smo zdaj zaključili, ima čevlje, balerinke, teniske in gumi škornje, vse nove številke in upam, da bo mir nekja časa. No, za poleti vem, da še rabi sandalčke in crocse. Jao, saj sploh ne vem al pretiravam, samo se mi zdi, da vse to rabi. Pa en šoping sem naredila s cunjami v Zari in HMu, pa softshell v Hervisu, se mi zdi, da ni ne konca ne kraja!!! Samo bodijev nisem dobila, to moram še nekje dobit, potem pa MIR!!! Še dobro, da mam za Luko kar nekaj stvari, ko so mi kupovali večje številke in do poletja nimam stroškov z njegovimi oblačili. Najaa kak te ti to hendlaš, ko maš 2?? Maš eno mičkeno prednost, da imaš 2 babiki in se lahko prenese kaj, a ne? Persida da se o tvojih bavcih sploh ne menim Še kaj? Popoldan smo bili v polni familiarni postavi na sprehodu in se je šefica (beri:Lia) hotla sprehajat samo po maminih in atijevih (ko mama ni več mogla) rokah! Ne vem v čem ji je bila fora, ker smo zdaj že parkrat lepo šetali, danes pa ni šans, domov pa tudi ne bi šla. Sem razmišljala, da bi si sposodila marelo-voziček za na dopust, da bomo imeli kaj od tega, pa ne vem, če se obnese.
|