|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3.del
21.3.2011 21:10:48   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Persida, jeeeee za vrtec! user posted image user posted image user posted image Pa kaj ostaneta tam že ves čas?

Super za urejanje okolice, mene to delo tudi zelo veseli. Komaj čakam, da bom velika in bom imela svojo hišo in veliko zemlje/gredic, rož, grmičkov, ...user posted image

1. Danes prvič tam spala in ostala do dveh.Je Anže videl babicin avto čez okno in začel vriskat in se veselit,pa ga vpraša vzgojiteljica kaj babi pride ,pa seveda on v svoji kitajščini ,da ja.Tak,da ji je otrok povedo ,da babi pride no in res babi na vratauser posted image .

2.Pa veliko denarjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,da boš lahko gredice rihtala.Verjemi oooooooooooogromno gre denarja ,če res hočeš imet tak kot želišuser posted image .Pri nas zaenkrat je rahlo siromaštvo ,ker se nimam časa posvečat rožicam ,ker mi dve lončnici vzameta več kot preveč časauser posted image .

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
21.3.2011 21:11:25   
PERSIDA
No na to se pa pije ,če prilezeš na novo stranuser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
21.3.2011 21:13:25   
PERSIDA
kokica jaz sem na mesto rož raje solato sejala ,tista ne rabi posebne nege samo v rit jo pol vržešuser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
21.3.2011 21:14:18   
PERSIDA
Da ti povem še to veš kako sem jaz cvetlično gredo zapolnila ? z zeliščiuser posted image .A nisem jaz brihtna glavca kaj user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
22.3.2011 7:06:34   
Tulipan12
Dobro jutro!user posted image

Tota moja deca so celi ata!user posted image  Saj, da sta mu tako zelo podobna, me ne moti, da pa vstajata ob 6h, pa sem kar malo ljubosumna, da nista v tej smeri vsaj malo po meni!!! Včasih sem Luko še malo prelisičila, zdaj pa taka akcija na polno zjutraj, da več ne gre.user posted image

Je pa pomlad KONČNOuser posted image  in sonček!!!user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
22.3.2011 7:58:45   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

Ja, Tulipan kar navadi se. Tudi Valentin je glede zbujanja tak kot ata.user posted image Danes je bil auf že ob 05.45h, drugače lahko spi do 06.20 ure. Pa dobro. Pel je, pa pil sok, pa po mojem boku hopsal in si sezuval "kočije" (zokni, ful mi je smešen, ker tako zoknom kot golobom pravi KOČI user posted image ).

Persida, res super za vrtec. No, vidiš kako sta se hitro navadila, kmalu še tistega jutranjega joka pri oblačenju ne bo več. Moj pa noče iz vrtca, ko prideta babi/dedi po njega. Včeraj se je baje jokal in metal po tleh, zato sem rekla naj ga pustijo dlje tam, ker po kosilu (naši spijo pred kosilom) ni več obveznih dejavnosti in se lahko samo igrajo, zato mu je očitno tako fajn tam. Naslednje leto, ko bo večji pa gam bom tam puščala še dlje. user posted image

Ja, res gre veliko denarja za rožice, predvsem trajnice, ker se mi res ne da, da bi vsako leto nekaj sadila tam. Mi je pa fajn, ko čakam, kje in kaj bo kje ven pokukalo. Sem nasadila tudi malino, ker jim ima Valentin tako rad in ne bo radbil hoditi k sosedom fehtati.

Danes je torek in lep sončen dan je. Jupijej! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
22.3.2011 8:42:53   
Tulipan12
Saj je že Lia tak zgodnja ptičica, samo sem mislila, da bo vsaj Luka malo po meni! Sem fauš vsem mamicam, ki se lahko pohvalijo: moj pa spi do 10.30user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
22.3.2011 8:44:11   
Najaa
Slabe volje za pop**** user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
22.3.2011 8:44:45   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

No prosim sem spravla noter za nazaj a ne ? user posted image
Pa sploh ne vem pisat na kratkouser posted image .No edino tulpek še mi lahko konkurirauser posted image .

Bi lahko romane pisali!user posted image  No, najine knjige bi bili bolj kriminalke al pa grozljivke!user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
22.3.2011 8:49:34   
Tulipan12
Persida saj ne vem, če sem ti to že napisala al si vedno samo mislim... vem, da ti je bilo na začetku 1x težje kot nam ostalim, glede na to, da si imela dva naenkrat, ampak po mojem je kasneje full lažje, ker skupaj odraščata in si nista v napoto in nista ljubosumna, ker sta navajena na bližino drugega. Se kaj ravsata? Ker jaz samo čakam, da se bo Luka postavil na svoje noge, Lia bo pa takrat v vrtcu in po mojem bo kr lepo fasal kake batine od nje, če bo hodila domov tak divja kot vidim, da prihajajo iz vrtca.

Lia nikoli nikogar ne vdari, če njo kdo vdari ali potisne, sploh ne zna odreagirat, kar okameni, niti jokat si ne upa dokler jaz ne stopim zraven, pa mi je kr malo muka kak bo to, ko gre v vrtec. Imate že kako slabo izkušnjo?

Neposredna povezava do sporočila: 1035
22.3.2011 8:50:03   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Kaj te muči?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
22.3.2011 8:53:07   
PERSIDA
Lep sončen pozdrav iz kmečkega luftauser posted image .
Otroka  v varstvu ,mati napolnjen trebuh,zdaj bo ,pa treba v akcijo stopit.Noč vesela ,to je že itak stalnica,tako,da se ne obremenjujem več.Anže je spal vredu ,Mažek ,pa itak ma svoj šov ponoči.Ampak ok ga moram razumet kot vednouser posted image .
Ata na furi ,mačka se je razkomotla v kuhni ne vem ,če čaka koslilo al kaj user posted image .
Mimogrede danes si bom privoščila pizzo ala doma ,pa neko juhco bomo se spomnili.Včeraj sem naredila zelenjavno juho in sta se skor zadrgnila z njo tak sta se basala.No to,pa nimata po mamici ,da bi tak rada juho jedlauser posted image .Za vsak primer ju še nekaj čaka od kosila ,če slučajno v vrtcu ni povpraševanja.Glede na to ,da je bla babi šokirana kako sta bla pri miru in jedla bo treba vedno nekaj nastavituser posted image .Ko sta res lačna sedita kot bi ju kdo prilepo ,ko ,pa ni hujše lakote ,pa kar naprej okol skačeta in plezata in mi kuštrata laseuser posted image .
Evo,pa sem spet blizu romana.user posted image

tulpek ne vem zakaj bi ti z novorojenčkom spala več kot mi ko smo že velikiuser posted image .Pri nas budnica ob šestih hočeš nočeš.Zato poskrbi Anže vsako jutro.Midva s Tomažem bi se še kotala ampak drugi bavc noče .Najprej risanke-samo mojster miha user posted image pride v poštev ,pa še za kakega traktora toma ga lahko nahecam drugo odpade,potem ,pa kocke ,al domino v glavnem ,da si nebi mislila ,da lahko jaz na sedežni zaprem očiuser posted image .

kokič ko vam malin zmanjka pridta k nam zobat,pri nas jih mislim ,da avgusta zmanjka ,pa pol so spet oktobra ne vprašaj kako jima je težko dopovedat ,da malin niuser posted image .Al ,pa oktobra ko zadnje dol pobirata pol jih ,pa res več ni.Ravno do malin moram ,da vidita ,da jih res niuser posted image .

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
22.3.2011 8:55:40   
Tulipan12
Kokica Lia tudi obožuje vso jagodičevje, ji je dedi nasadil full grmov od malin, robid, ameriških borovnic, jagod... res jo je užitek gledat, ko to je, ker ima vedno neko zaporedje - najprej poje iz posodice eno barvo (npr. črno-robide), potem rdeče sadeže, pa rumene (neka vrsta malin, ki je ne poznam od prej), v glavnem full lušno.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1038
22.3.2011 8:58:38   
Tulipan12

Lep sončen pozdrav iz kmečkega luftauser posted image .
Otroka  v varstvu ,mati napolnjen trebuh,zdaj bo ,pa treba v akcijo stopit.Noč vesela ,to je že itak stalnica,tako,da se ne obremenjujem več.Anže je spal vredu ,Mažek ,pa itak ma svoj šov ponoči.Ampak ok ga moram razumet kot vednouser posted image .
Ata na furi ,mačka se je razkomotla v kuhni ne vem ,če čaka koslilo al kaj user posted image .
Mimogrede danes si bom privoščila pizzo ala doma ,pa neko juhco bomo se spomnili.Včeraj sem naredila zelenjavno juho in sta se skor zadrgnila z njo tak sta se basala.No to,pa nimata po mamici ,da bi tak rada juho jedlauser posted image .Za vsak primer ju še nekaj čaka od kosila ,če slučajno v vrtcu ni povpraševanja.Glede na to ,da je bla babi šokirana kako sta bla pri miru in jedla bo treba vedno nekaj nastavituser posted image .Ko sta res lačna sedita kot bi ju kdo prilepo ,ko ,pa ni hujše lakote ,pa kar naprej okol skačeta in plezata in mi kuštrata laseuser posted image .
Evo,pa sem spet blizu romana.user posted image

tulpek ne vem zakaj bi ti z novorojenčkom spala več kot mi ko smo že velikiuser posted image .Pri nas budnica ob šestih hočeš nočeš.Zato poskrbi Anže vsako jutro.Midva s Tomažem bi se še kotala ampak drugi bavc noče .Najprej risanke-samo mojster miha user posted image pride v poštev ,pa še za kakega traktora toma ga lahko nahecam drugo odpade,potem ,pa kocke ,al domino v glavnem ,da si nebi mislila ,da lahko jaz na sedežni zaprem očiuser posted image .

kokič ko vam malin zmanjka pridta k nam zobat,pri nas jih mislim ,da avgusta zmanjka ,pa pol so spet oktobra ne vprašaj kako jima je težko dopovedat ,da malin niuser posted image .Al ,pa oktobra ko zadnje dol pobirata pol jih ,pa res več ni.Ravno do malin moram ,da vidita ,da jih res niuser posted image .

pri nas je čisto isto, ko je lačna, je kot velika, ko je tak-tak, bi ji najraje vzela vse proč!

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
22.3.2011 9:01:35   
Tulipan12
Persida glede malin (ki jih ob določenem času ni) - kaj boš pa rekla na to, da dedi hodi z Lio v gozd in meče kostanje na tla, da jih ona kao nabira in to celo leto???user posted image user posted image user posted image  Ko gre pa z mano, pa ne najde nobenega, si verjetno misli, tota mama sploh ni kul, ker ne pozna kostanj placevuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1040
22.3.2011 9:02:36   
PERSIDA
Najaa prii na en kafe ,pa boma sprešimfale vse tebi bo ,pa lažje ,ok user posted image user posted image user posted image user posted image

tulipan - da ne boš mislila ,da ni lobusumja ,o ja Mažek bi rad imel vse pod kontrolo,lažje mu je ,ker je Anže tak popustljivček samo ko mu opi*di ne vprašaj ga kar potisne.Nekaj pretepata se ne razen ,če Tomaža zgrabi ,da ga s kako kocko hoče lopnit po glavi.Zaenkrat hb ne izvajata nasilja razen potiskata se še tu ,pa tam.V vrtcu tega ne počneta.Pa ,če kaki obisk dobita se tudi spravita na kako Lijo naprimer user posted image .
Je ,pa res ,da sta stvari vajena delit,čeprav Mažek včasi malo pozabiuser posted image .Anže ,pa nikoli ne pozabi na brateca to je ,pa res in bo vse delil z njim in drugimi.
Lep čas se že borim s tem da Tomažu vcepim v glavo ,da kar ma on ima Anže in tu ni trte mrte.Veliko se pogovarjam o tem z njim.Vem ,da razume samo obnašat se še mora temu primernouser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
22.3.2011 9:06:12   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Kaj te muči?

mah služba, mož... vse po spisku...

Neposredna povezava do sporočila: 1042
22.3.2011 9:08:22   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Persida glede malin (ki jih ob določenem času ni) - kaj boš pa rekla na to, da dedi hodi z Lio v gozd in meče kostanje na tla, da jih ona kao nabira in to celo leto???user posted image user posted image user posted image  Ko gre pa z mano, pa ne najde nobenega, si verjetno misli, tota mama sploh ni kul, ker ne pozna kostanj placevuser posted image

Zdej sem se pa nasmejala! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1043
22.3.2011 9:10:03   
Najaa
Persida, takoj bi prišla h tebi na kavo... Ma res sem slabe volje... Kot da niso že v službi zadosti skoz eni pritiski, me še moj zafrkava... eh naj gre vse nekam. 

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
22.3.2011 9:12:06   
PERSIDA

Persida, takoj bi prišla h tebi na kavo... Ma res sem slabe volje... Kot da niso že v službi zadosti skoz eni pritiski, me še moj zafrkava... eh naj gre vse nekam. 

Oče ti je naredil dva ušesa tak ,da lepo po vrsti pri eni not pri drugi venuser posted image .Saj vem kako je met takega težaka ,ker moj je podoben ko teži sem takoj v luftu.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
22.3.2011 9:15:49   
PERSIDA
Tulipan lepo to ,da se tako ukvarja z njo samo ne vem naj se uči ,da so kostanji samo enkrat letnouser posted image .Naj ve otrok ,da je jesen,pa listje odpada no in takrat so kostanjiuser posted image .Glede na to ,da je tvoja pupa zeloooo brihtna mislim ,da ji nebo težko pokapšat.
Deda naj raje gobe iščeuser posted image tote so celo leto skoraj.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
22.3.2011 9:17:33   
Najaa

Oče ti je naredil dva ušesa tak ,da lepo po vrsti pri eni not pri drugi venuser posted image .Saj vem kako je met takega težaka ,ker moj je podoben ko teži sem takoj v luftu.

Maš prav, ja. Sej mi drugače uspeva, sam te dni je bila kar močna luna user posted image pa me je malo vrglo iz tira.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
22.3.2011 9:19:01   
PERSIDA
Nič bejbe delo čaka user posted image ,pa,pa.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
22.3.2011 9:19:34   
PERSIDA
P.S. mogoče še stisnem kaj F5user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
22.3.2011 9:26:08   
Tulipan12

Najaa, pride taki dan, saj vem, da ti je zdaj hudo, ampak boš videla, da mine vse! Res si vzami kako minutko, pa zvizni na kavo in čvek, da daš to ven iz sebe, ker je potem vse lažje.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.