PERSIDA
|
Čer. Evo mene na raport .Ne morem ,da nebi prišla malo naokoli.Kaj dogaja? -puno vsega .Kje naj začnem . Eh bom kar pri jutru ,sicer muka od muke ko treba it v vrtec,ampak pazi stanje se je maloooooo izboljšalo.Doma jočeta oba ko jesihara še vedno samo da prinesem cunje za oblečt ko ,pa še sebe oblečem ,pa da ne govorim.Tak,da po moje bosta solze počasi iztrošla .Ampak ko pridemo tja Anže brez joka gre v igralnico Tomaž ,pa stegne roke proti vzgojiteljici.Tak,da jeeeeeeeeeeeeeeee .V celoti gledano ,pa sta zaenkrat zelo pridna in pohvaljena vsak dan tak,da naj tako tudi ostane,že trkam . Pri nas slavimo male dosežke,ker veliki hodijo zelo dolgo .No tolko o našem navajanju. Druga najbolj pomembna stvar ,da Anže že tri dni pove kdaj gre na blato,pa tudi lulat mu uspe povedat.Tako ,da imamo kahljico kar sredi dnevne .Tudi čudeži se dogajajo kot vidim . tulipan - ne spimo boljše ponoči,no za rahel odtenek.Podnevi mrkneta samo zluftat ju je treba ,zvečer ,pa imata red ,da sta do osmih že oba v komi .To,pa je tudi nekaj ,da se mati lahko ob 20 dol poči a ne .Preseljevanje narodov imamo še vedno okol pol štirih zjutraj brez trte mrte,še risanke bi rad gledo ,ja,pa ja.Tak,da jaz potrpežljivo čakam ,da jima vrtec ne bo več nočna mora pol,pa vem ,da se bodo naša pohajanja ponoči končala.Ker ko sta zdrava spita res pridno.Skrbi me edino ,da se moja princeska nebo skupaj zarasla ,ker ne vem več kaj je to .Tak,da še dobro ,da nisem ratala mati samohranilka . No danes sem prosim začela z vrtnarskimi podvigi ,da me vse boli kot bi me kdo zlamo ne rabim pravit ne .Ampak kljub vsemu je pasalo ,da sem res nekaj naredila po dolgem času kar rada počnem in ,da bom hišo na račun vrteca spravla na nek nivo .Tak,da imam velike plane za ta teden ,kolko bom naredila bomo ,pa še videli . V glavnem saj ni taka muka bit sam doma .
|