|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3.del
19.3.2011 19:50:46   
tasa_m
TREZIKA kapo dol, vsaka čast.user posted image  user posted image  user posted image
Bom mogla enkrat jaz to poiskusit, da vidim kaka bi moja torta bla user posted image  user posted image  

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
19.3.2011 19:51:04   
tasa_m
let's dance user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
19.3.2011 20:10:10   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

let's dance user posted image  user posted image  user posted image

ja, bova midva z M. plesala user posted image čist neplansko bova sama spala, brez Maruše... prej sta šla čisto na kratek obisk k njegovemu stricu in 3-letnemu bratrancu, pa je prišel sam domov...Maruša ni hotla it, je rekla da bo pri Vidu spala user posted image
Se tolažim s tem, da se morava obe tudi tega navadit ker namreč še ni kje prespala in bo to prvič...mogoče pa bova kje ob dveh ponoči po njo hodila...samo mi je taki bed...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
19.3.2011 20:10:44   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

trezika - mene prekašaš tak ,da vsaka čast user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
19.3.2011 20:48:47   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Jaz grem pa danes VEEEEEEN!!! user posted image user posted image user posted image Mogla sem, oprostite, pa sej ne bom dolg sam bo pa kvaliteten babji žur imam filing. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Upam, da sedaj že uživaš!!!!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
19.3.2011 20:50:54   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Maruša je šla še 2x večerjat user posted image user posted image pa sn šla po fotoaparat

evo, moje čudo

user posted image

glede na to, da sn se prvič lotila takšnega podviga, sem kar ponosna na rezultat user posted image samo preveč od blizu je pač ne smete gledat ker nisem ravno za neke finese user posted image glavno da bo dobra user posted image

Uuuuu, prava mojstrovina. Čestitke!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
19.3.2011 20:51:53   
KOKICA32
Trezika, naj bo ta  noč samo vajina. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Maruša tam tako uživa, da se nate ne bo niti spomnila. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
19.3.2011 20:53:04   
KOKICA32
Grem, lahko noč!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
20.3.2011 8:30:55   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Jaz grem pa danes VEEEEEEN!!! user posted image user posted image user posted image Mogla sem, oprostite, pa sej ne bom dolg sam bo pa kvaliteten babji žur imam filing. user posted image
sem ti kuj malo fauš po eni strani, samo ko pa vem da ste bl zdaj no zaprti pa ti rečem samo: PRIVOŠČIIIII SIIIII user posted image user posted image

Danes, ko sta me predragi hčerkici vrgli s pojstle ob 7h, nisem več tak navdušena. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sam vseen je pasal odklop. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
20.3.2011 10:37:54   
tasa_m
Najaa a jima nisi mogla urce mal nazaj prestavit da bi dlje spali?? user posted image  user posted image

Nači, pa dober dan.
Spali spet tak tak, znamo bolje. Tunaj tak lep sonček, a piha kot user posted image user posted image
Mi gremo zdaj malo račke pod Pohorje hranit, pol na kosilo k tašči te pa je tak že večer.
Jutri pa prvo na banko, te v Lenart k zdravniku, v sredo pa bom šla delat. Sicer še ni vse okej, sam če pa mi je taaaak tečno. Sem prvo mislila, da nebi šla da bi še ta teden potegnila ampak bom šla vseeno.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
20.3.2011 11:13:21   
Najaa
Briga njih ura. user posted image
Ne, sej sta pridni. Da sem pozabla, kok sem zaspana, sem se vrgla v delo in sta mi pomagali sesat, dajat prat v stroj, dajat v sušilca, zlagat cunje, prah brisat... ma super sta no, če bi le tak ostalo! user posted image
Popoldan imamo tudi mi v planu hranjenje živali, labode. Sam moj je danes invalid, ker se je spet poškodoval na fuzbalu user posted image ... drugače bi šli v ZOO tak pa bo treba nekam, kjer ni treba velik hodit. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
20.3.2011 22:35:11   
Tulipan12
Čer!
Zatišje, ne? Normalno, nedelja, pozna ura, polna luna je mimo, kdo bo bluzil po računalniku - razen mene??user posted image  Samo malo, da nas vržem na začetek, da ne bi bilo jutri iskanja na drugi strani.user posted image
trezika svaka čast za torto, zgleda full lepa in pa seveda VSE NAJLEPŠE IN NAJBOLJŠE NAGAJIVKI MARUŠI za 2. svečko na tortici!user posted image  Kak se je obneslo prespanje pri stricu?
tasa user posted image  za Lijo za suho ritko! Se da, ne? Samo nam se ne da!!!user posted image user posted image user posted image  Jaz sem res tak lena glede tega odvajanja, oz. iskreno povedano se ne spomnim, mi je tak trenutno bolj komot, ker vem, da bi zaradi našega hitrega tempa bila non-stop mokra, dokler ne bi skapirala, da mora prej povedat. Ker še ne pove. Če jo vprašam, gre na kahlico/školjko, ampak jo res samo kakih 2x na dan, ostalo pa mi ure pobegnejo.user posted image  Bomo poleti.user posted image
Najaa jaz sem v tiltu in neprespana brez da grem v noč, tak da izkoristi ko lahko!!!user posted image  Upam, da si uživala.user posted image

Sem se zamislila, ko je Naja napisala, da je bila zunaj, saj sploh ne vem, kam bi šla v MB venuser posted image user posted image user posted image  OK, na pijačo k prijateljem ali kontra, ali večerjo, pa potem tam malo zabluziš, sem pa že malo pozabila kak je, ko greš in se vsedeš za šank in spiješ s prijateljico/prijateljem/partnerjem rundo ali dve... bi si morala v kratkem osvežit spominuser posted image , ampak še ne vem kak naj to z otroci izvedem.
Eh, bluzim!
Persida nekje sem zasledila, da nekaj boljše spite, pa se ne spomnim al sem včeraj tu brala (se mi ne da zdaj za nazaj gledat) al na FB, v glavnem user posted image user posted image user posted image ! Punce, saj bo, čez 10 let bomo na konju, otroci pa v puberteti!user posted image user posted image user posted image
Lepo ajajte!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
21.3.2011 7:55:08   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
21.3.2011 8:00:30   
Najaa
Dobro jutro.

Tulipan verjemi, da si hitro osvežiš spomin! Smo šle na večerjo in pol v en pub, kjer je bilo veliko ljudi, dobra muzika in ples in hitro sem not padla. user posted image Sem si spet sveto obljubila, da bom šla vsaj 1-2x na mesec ven žurat. Bomo vidli... user posted image

Zdaj pa šibam delat. Danes je dolga.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
21.3.2011 9:58:00   
trezika
Dober dan!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
21.3.2011 10:05:46   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Kak se je obneslo prespanje pri stricu?

ne najbolj uspešno....je hodil ati ob polnoči po njo  user posted image se je zbudila in v taki jok, da je niso spravili k sebi...bogica user posted image ampak že to, da je na svojo željo pri njih ostala, pa zaspala tam brez dude, je zelo velik napredek user posted image user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
21.3.2011 10:16:42   
tasa_m
Dan... user posted image

V sredo šibam delat, tak da mam še zdaj 2 dni da ju izkoristim. V sredo delam kuj 10,5 ure v čet pa 5 ampak sem pol vikend (zaenkra) fraj.

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
21.3.2011 10:19:34   
trezika

Dan... user posted image

V sredo šibam delat, tak da mam še zdaj 2 dni da ju izkoristim. V sredo delam kuj 10,5 ure v čet pa 5 ampak sem pol vikend (zaenkra) fraj.

NIČ zaenkrat... SI fraj user posted image vsaj v nedeljo user posted image

no, ta dva dneva pa le izkoristi in se odpočij...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
21.3.2011 10:33:18   
tasa_m
Trezika v nedeljo sem itak fraj, ker mamo zaprto. Mislila sem petek in soboto user posted image
V nedeljo pa se tak vidimo, kak pa nači user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
21.3.2011 10:48:26   
KOKICA32

Trezika v nedeljo sem itak fraj, ker mamo zaprto. Mislila sem petek in soboto user posted image
V nedeljo pa se tak vidimo, kak pa nači user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
21.3.2011 20:09:49   
KOKICA32
Čer!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
21.3.2011 20:31:42   
Najaa
Čer. Kok ste velik napisale, komi sem se prebila čez vse. user posted image user posted image

Za mano zelo naporen dan, bolj psihično kot fizično tak da iskanje druge službe se s polno paro nadaljuje. user posted image
Zjutraj je imela Tija eno rdečo pikico pri ustih in preventivno je ostala doma. Ko sem prišla zvečer domov, pikive ni bilo več user posted image user posted image tak da gre jutri v vrtec. Niki pa odpadajo kraste in je vsak dan lepša, sam na vseh cunjah (na pižami, majcah, bodyjih) pušča te ogabne kraste. user posted image
Prvi pomladni dan je bila danes... user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
21.3.2011 20:39:53   
PERSIDA
Čer.
Evo mene na raportuser posted image .Ne morem ,da nebi prišla malo naokoli.Kaj dogaja? -puno vsega .Kje naj začnemuser posted image .
Eh bom kar pri jutru ,sicer muka od muke ko treba it v vrtec,ampak pazi stanje se je maloooooo izboljšalo.Doma jočeta oba ko jesihara še vedno samo da prinesem cunje za oblečt ko ,pa še sebe oblečem ,pa da ne govorim.Tak,da po moje bosta solze počasi iztrošlauser posted image .Ampak ko pridemo tja Anže brez joka gre v igralnico Tomaž ,pa stegne roke proti vzgojiteljici.Tak,da jeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image .V celoti gledano ,pa sta zaenkrat zelo pridna in pohvaljena vsak dan tak,da naj tako tudi ostane,že trkam . Pri nas slavimo male dosežke,ker veliki hodijo zelo dolgouser posted image .No tolko o našem navajanju.

Druga najbolj pomembna stvar ,da Anže že tri dni pove kdaj gre na blato,pa tudi lulat mu uspe povedat.Tako ,da imamo kahljico kar sredi dnevneuser posted image .Tudi čudeži se dogajajo kot vidimuser posted image .

tulipan - ne spimo boljše ponoči,no za rahel odtenek.Podnevi mrkneta samo zluftat ju je trebauser posted image ,zvečer ,pa imata red ,da sta do osmih že oba v komiuser posted image .To,pa je tudi nekaj ,da se mati lahko ob 20 dol poči a neuser posted image .Preseljevanje narodov imamo še vedno okol pol štirih zjutrajuser posted image user posted image user posted image brez trte mrte,še risanke bi rad gledo ,ja,pa ja.Tak,da jaz potrpežljivo čakam ,da jima vrtec ne bo več nočna mora pol,pa vem ,da se bodo naša pohajanja ponoči končala.Ker ko sta zdrava spita res pridno.Skrbi me edino ,da se moja princeska nebo skupaj zarasla ,ker ne vem več kaj je touser posted image user posted image .Tak,da še dobro ,da nisem ratala mati samohranilkauser posted image .

No danes sem prosim začela z vrtnarskimi podvigi ,da me vse boli kot bi me kdo zlamo ne rabim pravit neuser posted image .Ampak kljub vsemu je pasalo ,da sem res nekaj naredila po dolgem času kar rada počnem in ,da bom hišo na račun vrteca spravla na nek nivouser posted image .Tak,da imam velike plane za ta teden ,kolko bom naredila bomo ,pa še videliuser posted image .

V glavnem saj ni taka muka bit sam domauser posted image .

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
21.3.2011 20:43:02   
PERSIDA
No prosim sem spravla noter za nazaj a ne ? user posted image
Pa sploh ne vem pisat na kratkouser posted image .No edino tulpek še mi lahko konkurirauser posted image .

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
21.3.2011 20:48:56   
KOKICA32
Persida, jeeeee za vrtec! user posted image user posted image user posted image Pa kaj ostaneta tam že ves čas?

Super za urejanje okolice, mene to delo tudi zelo veseli. Komaj čakam, da bom velika in bom imela svojo hišo in veliko zemlje/gredic, rož, grmičkov, ...user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.