Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Lep sončen pozdrav iz kmečkega lufta . Otroka v varstvu ,mati napolnjen trebuh,zdaj bo ,pa treba v akcijo stopit.Noč vesela ,to je že itak stalnica,tako,da se ne obremenjujem več.Anže je spal vredu ,Mažek ,pa itak ma svoj šov ponoči.Ampak ok ga moram razumet kot vedno . Ata na furi ,mačka se je razkomotla v kuhni ne vem ,če čaka koslilo al kaj . Mimogrede danes si bom privoščila pizzo ala doma ,pa neko juhco bomo se spomnili.Včeraj sem naredila zelenjavno juho in sta se skor zadrgnila z njo tak sta se basala.No to,pa nimata po mamici ,da bi tak rada juho jedla .Za vsak primer ju še nekaj čaka od kosila ,če slučajno v vrtcu ni povpraševanja.Glede na to ,da je bla babi šokirana kako sta bla pri miru in jedla bo treba vedno nekaj nastavit .Ko sta res lačna sedita kot bi ju kdo prilepo ,ko ,pa ni hujše lakote ,pa kar naprej okol skačeta in plezata in mi kuštrata lase . Evo,pa sem spet blizu romana. tulpek ne vem zakaj bi ti z novorojenčkom spala več kot mi ko smo že veliki .Pri nas budnica ob šestih hočeš nočeš.Zato poskrbi Anže vsako jutro.Midva s Tomažem bi se še kotala ampak drugi bavc noče .Najprej risanke-samo mojster miha pride v poštev ,pa še za kakega traktora toma ga lahko nahecam drugo odpade,potem ,pa kocke ,al domino v glavnem ,da si nebi mislila ,da lahko jaz na sedežni zaprem oči . kokič ko vam malin zmanjka pridta k nam zobat,pri nas jih mislim ,da avgusta zmanjka ,pa pol so spet oktobra ne vprašaj kako jima je težko dopovedat ,da malin ni .Al ,pa oktobra ko zadnje dol pobirata pol jih ,pa res več ni.Ravno do malin moram ,da vidita ,da jih res ni . pri nas je čisto isto, ko je lačna, je kot velika, ko je tak-tak, bi ji najraje vzela vse proč!
|