|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3.del
18.3.2011 21:27:03   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

moram pa povedat, da je Lija danes že cel dan suha user posted image V vrtcu je že lep čas suha, doma pa danes cel popoldan že. Tudi včeraj je ponoči bil čist suha plenička tak da.... juhej user posted image

BRavo LIJICA!!!!  Pa pove, ko jo lulat?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 976
18.3.2011 21:28:10   
KOKICA32
Pa dober večer!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 977
18.3.2011 21:33:25   
Najaa
Čer čer. Kako smo? Danes si verjetno super volje? user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 978
18.3.2011 21:34:18   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Sem, sem!user posted image Čeprav bi sedaj morala nekje piti in čagati.user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 979
18.3.2011 21:38:36   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Sem, sem!user posted image Čeprav bi sedaj morala nekje piti in čagati.user posted image

Če ne druga, si pa doma odpri pivo pa bo. Jaz sem si ga že. Sam ne smem preveč, ker je Tija zakuhala in sem jo že preoblačila zdej v spanju, ko je bila cela mokra.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 980
18.3.2011 21:45:52   
KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Če ne druga, si pa doma odpri pivo pa bo. Jaz sem si ga že. Sam ne smem preveč, ker je Tija zakuhala in sem jo že preoblačila zdej v spanju, ko je bila cela mokra.

Ojoj, tako kuha?user posted image   user posted image user posted image user posted image Jaz še Valentina nikoli zaradi vročine nisem rabila preoblačiti. Že trkam...user posted image

Rdeče vino mi diši, da še nadaljujem od Lj. Smo jedli Pri Noni, poznaš? VRHUNSKO- hrana in ambient!!! Cene so kar zasoljene a sem rekla pa kaj, to je samo 1x v življenju.user posted image

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 18.3.2011 21:46:11 >

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 981
18.3.2011 21:49:56   
Najaa
Ne, ne vem kje je Nona. user posted image Pa če je tak drago, jaz itak ne hodim tja. user posted image Sam maš prav, to so pomembni trenutki v življenju in prav je, da si privoščiš.

Veš kaj, vročina ji je začela padat in takrat se ponavad potimo. In je zaspala čist pokrita s kovtrom in seveda je bila čisto mokra. pA GLEDAm in gledam in nobene pikice ne vidim. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 982
18.3.2011 21:56:44   
KOKICA32

Ne, ne vem kje je Nona. user posted image Pa če je tak drago, jaz itak ne hodim tja. user posted image Sam maš prav, to so pomembni trenutki v življenju in prav je, da si privoščiš.

Veš kaj, vročina ji je začela padat in takrat se ponavad potimo. In je zaspala čist pokrita s kovtrom in seveda je bila čisto mokra. pA GLEDAm in gledam in nobene pikice ne vidim. user posted image

Na AC zavijiš za VIč dol in takoj pod AC levo, Cesta v gorice. Reče pa je Pri Noni (in res je kot, da bi stopil k babici) Velja si zapomniti, če bo kdaj kaka prilika. user posted image Tak domač ambient je, na sredini gostilne odprto kurišče, okrog pa mize. Poleti pa imajo še zunaj ful prostora za piknike in tako...

Aja, zato je mokra. Razumem ja. Po moje bodo zjutraj pikice.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 983
18.3.2011 22:21:28   
Najaa
Aja, mogoče se mi pa svita, kje je to...

Ja, zdej sem jo spet preoblekla. Upam,da bo mirna noč, grem spat. Lahko noč! user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 984
19.3.2011 9:42:05   
Najaa
Dan.,, Kje ste vse?
Naša noč je bila dokaj mirna. Pa sej če me ni zbujala Tija, sem se pa sama zarad službe. Ja, še v sanjah me preganja. user posted image
Torej pikic ni, vročine ni več, ostaja boleče grlo in veliko sluzi iz nosa... Kaj je zdaj to? Mi hočemo norice, ne pa en mali prehlad! user posted image   user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 985
19.3.2011 10:35:16   
tasa_m
Torej pikic ni, vročine ni več, ostaja boleče grlo in veliko sluzi iz nosa... Kaj je zdaj to? Mi hočemo norice, ne pa en mali prehlad! user posted image   user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 986
19.3.2011 10:37:25   
tasa_m
Daaan.

Evo z Lijico sva sami, ata je šel kolegu pomagat steno rušit, ker se je preselil v stanovanje in mu ni všeč nekaj v dnevni.
Midve pa bove šibnile na fuzbal, da ma Lijo malo mami, popoldan pa nazaj domov.

Gledam Planico, tak da... joj kak bi tam bla.

Najaa kaj pa narobe v službi? user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 987
19.3.2011 10:42:06   
tasa_m
user posted image  user posted image user posted image se je Lija zdaj vdarla v ličnico, in ker čez dan nima dude, se ja zdaj na silo jokala, prišla do mene in rekla: mami dudo, Lijo gjava boli user posted image  user posted image  user posted image user posted image  

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 988
19.3.2011 11:01:49   
Najaa

user posted image  user posted image user posted image se je Lija zdaj vdarla v ličnico, in ker čez dan nima dude, se ja zdaj na silo jokala, prišla do mene in rekla: mami dudo, Lijo gjava boli user posted image  user posted image  user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image Jih pa seka mala! Ja, zdej so prave čveke ratale.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 989
19.3.2011 12:53:53   
PERSIDA

user posted image user posted image user posted image Jih pa seka mala! Ja, zdej so prave čveke ratale.

No eni user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 990
19.3.2011 14:51:56   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

No eni user posted image

Ja drugi pa še bodo. Nč bat, mami, vse bodo nadoknadli. Še prosila boš, naj bosta tiho. user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 991
19.3.2011 18:41:44   
Najaa
Jaz grem pa danes VEEEEEEN!!! user posted image user posted image user posted image Mogla sem, oprostite, pa sej ne bom dolg sam bo pa kvaliteten babji žur imam filing. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 992
19.3.2011 18:43:43   
trezika

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

madonca imajo že ideje da dol padeš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 993
19.3.2011 18:44:08   
trezika

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

No eni user posted image

Ja drugi pa še bodo. Nč bat, mami, vse bodo nadoknadli. Še prosila boš, naj bosta tiho. user posted image

točno tako user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 994
19.3.2011 18:44:34   
trezika
se moram pohvalit.... torta mi je uspela v nulo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 995
19.3.2011 18:53:42   
tasa_m

Jaz grem pa danes VEEEEEEN!!! user posted image user posted image user posted image Mogla sem, oprostite, pa sej ne bom dolg sam bo pa kvaliteten babji žur imam filing. user posted image
sem ti kuj malo fauš po eni strani, samo ko pa vem da ste bl zdaj no zaprti pa ti rečem samo: PRIVOŠČIIIII SIIIII user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 996
19.3.2011 18:54:11   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

se moram pohvalit.... torta mi je uspela v nulo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
slikico, slikico, slikico, slikico, slikico,....

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 997
19.3.2011 18:59:10   
trezika

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
slikico, slikico, slikico, slikico, slikico,....

dobite malo kasneje ali pa jutri user posted image imam fotoaparat dol v kuhinji, to pa pomeni dva štuka niže user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 998
19.3.2011 19:18:43   
trezika
Maruša je šla še 2x večerjat user posted image user posted image pa sn šla po fotoaparat

evo, moje čudo

user posted image

glede na to, da sn se prvič lotila takšnega podviga, sem kar ponosna na rezultat user posted image samo preveč od blizu je pač ne smete gledat ker nisem ravno za neke finese user posted image glavno da bo dobra user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 999
19.3.2011 19:43:36   
PERSIDA
trezika - mene prekašaš tak ,da vsaka čast user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?