![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 18.3.2011 21:27:03
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m moram pa povedat, da je Lija danes že cel dan suha V vrtcu je že lep čas suha, doma pa danes cel popoldan že. Tudi včeraj je ponoči bil čist suha plenička tak da.... juhej BRavo LIJICA!!!! Pa pove, ko jo lulat?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 18.3.2011 21:28:10
|
|
|
|
KOKICA32
|
Pa dober večer!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 18.3.2011 21:33:25
|
|
|
|
Najaa
|
Čer čer. Kako smo? Danes si verjetno super volje?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 18.3.2011 21:34:18
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Čer čer. Kako smo? Danes si verjetno super volje? Sem, sem! Čeprav bi sedaj morala nekje piti in čagati.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 18.3.2011 21:38:36
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Čer čer. Kako smo? Danes si verjetno super volje? Sem, sem! Čeprav bi sedaj morala nekje piti in čagati. Če ne druga, si pa doma odpri pivo pa bo. Jaz sem si ga že. Sam ne smem preveč, ker je Tija zakuhala in sem jo že preoblačila zdej v spanju, ko je bila cela mokra.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 18.3.2011 21:45:52
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Čer čer. Kako smo? Danes si verjetno super volje? Sem, sem! Čeprav bi sedaj morala nekje piti in čagati. Če ne druga, si pa doma odpri pivo pa bo. Jaz sem si ga že. Sam ne smem preveč, ker je Tija zakuhala in sem jo že preoblačila zdej v spanju, ko je bila cela mokra. Ojoj, tako kuha? Jaz še Valentina nikoli zaradi vročine nisem rabila preoblačiti. Že trkam... Rdeče vino mi diši, da še nadaljujem od Lj. Smo jedli Pri Noni, poznaš? VRHUNSKO- hrana in ambient!!! Cene so kar zasoljene a sem rekla pa kaj, to je samo 1x v življenju.
< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 18.3.2011 21:46:11 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 18.3.2011 21:49:56
|
|
|
|
Najaa
|
Ne, ne vem kje je Nona. Pa če je tak drago, jaz itak ne hodim tja. Sam maš prav, to so pomembni trenutki v življenju in prav je, da si privoščiš. Veš kaj, vročina ji je začela padat in takrat se ponavad potimo. In je zaspala čist pokrita s kovtrom in seveda je bila čisto mokra. pA GLEDAm in gledam in nobene pikice ne vidim.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 18.3.2011 21:56:44
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ne, ne vem kje je Nona. Pa če je tak drago, jaz itak ne hodim tja. Sam maš prav, to so pomembni trenutki v življenju in prav je, da si privoščiš. Veš kaj, vročina ji je začela padat in takrat se ponavad potimo. In je zaspala čist pokrita s kovtrom in seveda je bila čisto mokra. pA GLEDAm in gledam in nobene pikice ne vidim. Na AC zavijiš za VIč dol in takoj pod AC levo, Cesta v gorice. Reče pa je Pri Noni (in res je kot, da bi stopil k babici) Velja si zapomniti, če bo kdaj kaka prilika. Tak domač ambient je, na sredini gostilne odprto kurišče, okrog pa mize. Poleti pa imajo še zunaj ful prostora za piknike in tako... Aja, zato je mokra. Razumem ja. Po moje bodo zjutraj pikice.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 18.3.2011 22:21:28
|
|
|
|
Najaa
|
Aja, mogoče se mi pa svita, kje je to... Ja, zdej sem jo spet preoblekla. Upam,da bo mirna noč, grem spat. Lahko noč!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 19.3.2011 9:42:05
|
|
|
|
Najaa
|
Dan.,, Kje ste vse? Naša noč je bila dokaj mirna. Pa sej če me ni zbujala Tija, sem se pa sama zarad službe. Ja, še v sanjah me preganja. Torej pikic ni, vročine ni več, ostaja boleče grlo in veliko sluzi iz nosa... Kaj je zdaj to? Mi hočemo norice, ne pa en mali prehlad!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 19.3.2011 10:35:16
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Torej pikic ni, vročine ni več, ostaja boleče grlo in veliko sluzi iz nosa... Kaj je zdaj to? Mi hočemo norice, ne pa en mali prehlad!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 19.3.2011 10:37:25
|
|
|
|
tasa_m
|
Daaan. Evo z Lijico sva sami, ata je šel kolegu pomagat steno rušit, ker se je preselil v stanovanje in mu ni všeč nekaj v dnevni. Midve pa bove šibnile na fuzbal, da ma Lijo malo mami, popoldan pa nazaj domov. Gledam Planico, tak da... joj kak bi tam bla. Najaa kaj pa narobe v službi?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 19.3.2011 10:42:06
|
|
|
|
tasa_m
|
se je Lija zdaj vdarla v ličnico, in ker čez dan nima dude, se ja zdaj na silo jokala, prišla do mene in rekla: mami dudo, Lijo gjava boli
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 19.3.2011 11:01:49
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m se je Lija zdaj vdarla v ličnico, in ker čez dan nima dude, se ja zdaj na silo jokala, prišla do mene in rekla: mami dudo, Lijo gjava boli Jih pa seka mala! Ja, zdej so prave čveke ratale.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 19.3.2011 12:53:53
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m se je Lija zdaj vdarla v ličnico, in ker čez dan nima dude, se ja zdaj na silo jokala, prišla do mene in rekla: mami dudo, Lijo gjava boli Jih pa seka mala! Ja, zdej so prave čveke ratale. No eni
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 19.3.2011 14:51:56
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m se je Lija zdaj vdarla v ličnico, in ker čez dan nima dude, se ja zdaj na silo jokala, prišla do mene in rekla: mami dudo, Lijo gjava boli Jih pa seka mala! Ja, zdej so prave čveke ratale. No eni Ja drugi pa še bodo. Nč bat, mami, vse bodo nadoknadli. Še prosila boš, naj bosta tiho.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 19.3.2011 18:41:44
|
|
|
|
Najaa
|
Jaz grem pa danes VEEEEEEN!!! Mogla sem, oprostite, pa sej ne bom dolg sam bo pa kvaliteten babji žur imam filing.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 19.3.2011 18:43:43
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m se je Lija zdaj vdarla v ličnico, in ker čez dan nima dude, se ja zdaj na silo jokala, prišla do mene in rekla: mami dudo, Lijo gjava boli madonca imajo že ideje da dol padeš
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 19.3.2011 18:44:08
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m se je Lija zdaj vdarla v ličnico, in ker čez dan nima dude, se ja zdaj na silo jokala, prišla do mene in rekla: mami dudo, Lijo gjava boli Jih pa seka mala! Ja, zdej so prave čveke ratale. No eni Ja drugi pa še bodo. Nč bat, mami, vse bodo nadoknadli. Še prosila boš, naj bosta tiho. točno tako
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 19.3.2011 18:44:34
|
|
|
|
trezika
|
se moram pohvalit.... torta mi je uspela v nulo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 19.3.2011 18:53:42
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Jaz grem pa danes VEEEEEEN!!! Mogla sem, oprostite, pa sej ne bom dolg sam bo pa kvaliteten babji žur imam filing. sem ti kuj malo fauš po eni strani, samo ko pa vem da ste bl zdaj no zaprti pa ti rečem samo: PRIVOŠČIIIII SIIIII
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 19.3.2011 18:54:11
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika se moram pohvalit.... torta mi je uspela v nulo slikico, slikico, slikico, slikico, slikico,....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 19.3.2011 18:59:10
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: trezika se moram pohvalit.... torta mi je uspela v nulo slikico, slikico, slikico, slikico, slikico,.... dobite malo kasneje ali pa jutri imam fotoaparat dol v kuhinji, to pa pomeni dva štuka niže
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 19.3.2011 19:18:43
|
|
|
|
trezika
|
Maruša je šla še 2x večerjat pa sn šla po fotoaparat evo, moje čudo glede na to, da sn se prvič lotila takšnega podviga, sem kar ponosna na rezultat samo preveč od blizu je pač ne smete gledat ker nisem ravno za neke finese glavno da bo dobra
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 19.3.2011 19:43:36
|
|
|
|
PERSIDA
|
trezika - mene prekašaš tak ,da vsaka čast
|
|
|
Kako bi reagirali ..
Admin
če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?