|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3.del
17.3.2011 10:00:22   
trezika
zdaj pa res grem user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 901
17.3.2011 10:01:56   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Kaj boste kuhale? Jaz sem brez idej!user posted image

tašča dela vampe...bljak in fuj... jaz si bom pa kar eno rižoto omislila user posted image

jaz nič, ker je sadni dan.user posted image

user posted image  ne maram sadja!user posted image  zato te diete niso zame. Vidva pa sta zdaj oba doma na tej, ne? T. mi že par dni gnjavi kak je možno, da se mu trebuh dela, če pa ima šus v službi, pa potem doma, si je kr včeraj sobno kolo iz garaže privlekel nazaj gor... bomo videli, no. Meni to ne pomaga. Pa tut jaz sem mnenja, da stres, oz. prehiter način življenja REDI, ker enostavno nimaš časa jest, ješ nekontrolirano in navadno same svinjarije. Mislim burek ob 9h zjutraj (to si najraje privošči za malico), bi meni naredil rit kot Velebit!!! Pa si ne da rečt... moški, pač. Meni se sicer ne zdi, da bi kaj preveč dobil gor, ampak ga razumem, če se slabo počuti v svoji koži, ker vem, kak je meni, ko pride do tega. No, zdaj je pri meni tak, ampak se še vedno tolažim, da sem pred 2,5m rodila in mi kg vseeno gredo dol, je pa res, da čisto brez truda ne gre. Leta so tu.

Sicer pa Kokica, ko sem te videla, se mi zdiš full suha, bolj kot ko smo se nazadnje videle, pa že takrat si se mi zdela!

Oooo, hvala. Pa nisem, veš! user posted image Mogoče obleka naredi svoje. user posted image

Ja, oba sva sedaj na ločevalni, D. se je ful drži, jaz ne tako kot prvič. Bo pač dlje trajalo. On tudi ful miga zraven, hodi v Vintgar (kao planine, ne vem kako vam naj razložim, ob reki, pot ki se samo vzpenja, cca 45 minut hitre hoje in potem nazaj po hribu navdol tek) in laufa...Pa tudi on ni debel, ima prav lepo postavo a želi biti maja fit, ko bo treba mišice/radiatorje pokazati. user posted image

Rit kot Velebit...to pa še nisem slišala....ful dobro. Samo tebe je tudi že ful, ful manj. user posted image user posted image user posted image

Poznam enega iz Polskave ko tudi hodi tja.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 902
17.3.2011 10:53:54   
Tulipan12
Samo tebe je tudi že ful, ful manj.

Še 8kguser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 903
17.3.2011 10:54:19   
Tulipan12

zdaj pa res grem user posted image

pa-pauser posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 904
17.3.2011 11:04:31   
KOKICA32

Eh, mačji kašelj. Koliko pa si se sploh zredila med user posted image ?

Neposredna povezava do sporočila: 905
17.3.2011 11:57:23   
Tulipan12

19kg.
Pri Lii 21kg in sem bila pri 9m na svoji idealki. Tak da mam zdaj še čas.user posted image  Saj onih zadnjih 5 je najtežje skinit.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 906
17.3.2011 11:58:44   
Tulipan12
Najaa zdaj sem komaj videla, da je 19.3. v soboto in je takrat luna. To pa mi ne šmeka, ker je treba bit v nedeljo do 19.10 brez hrane.user posted image  Bom vidla.

Neposredna povezava do sporočila: 907
17.3.2011 12:37:53   
tasa_m

Daaaaaaaaaaaaaan!

Mariborčanke, rezervirajte si 27.3. popoldan za fešto. Uradno vabilo pa še dobite user posted image user posted image user posted image

Rezervirano user posted image
Ker jaz namreč v torek začnem delat, tak da mi sobota nebi glih pasala, 27. pa je idealka user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 908
17.3.2011 12:39:39   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa
Želodček bo hepi! user posted image user posted image

Čuj, bo rekla tak. Ni mi bila dobra, saj vem sem čudna samo nobenemu ni bla user posted image user posted image Sem pol raje pol . še pohamsala on je mel skutino z karamelo, katera je pa bila zeeeelo dobra. Moram drugič še z belo čokolado probat user posted image čokoladne pa bom kar njim pustila.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 909
17.3.2011 12:44:10   
tasa_m
Pa dober dan.

trezika sem prebrala. Saj nimam besed, sicer pa ti je Kokica zelo lepo napisala. Jaz pa ti pošiljam samo en velik user posted image user posted image in bodi močna.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 910
17.3.2011 13:12:04   
Najaa

Najaa v nedeljo ob 19.10 - lunica???Jaz bom menda šla na to, no po svojih pravilihuser posted image , ker mi je dobra ura in dober dan, ker vsako nedeljo itak preveč pojem pri mami in se vsak ponedeljek kesam!user posted image

A ni v soboto? Naj bi se začela okol 18h popoldan. user posted image
Če je res v nedeljo se bom držala, v soboto pa ne morem, ker grem na en RD.
Aha, sem vidla zdej, da si tud sama opazla, da je v soboto. Ja žal... no go.user posted image

< Sporočilo je popravil Najaa -- 17.3.2011 13:23:06 >

Neposredna povezava do sporočila: 911
17.3.2011 13:21:57   
Najaa
Tulipan, zakaj pa ne daš Luki mal operila za čez noč? Bo sigurno lažje spal.
Glede razlike med spoloma - no go. Pri nas je bila Tija tista, ki je prvi mesec dobesedno prespala, pol se je pa začelo. Kakšna kavica v miru! Kakšnih 5 minut mirnega igranja! Vse je bilo mission impossible! user posted image Zahtevala me je dobesedno skoz zraven sebe. Nika pa čisto nasprotje. Prva 2 meseca kot da je ni, ok to mogoče zato, ker se je 2 meseca prezgodaj rodila in je tisti čas pač prespala in se še razvijala. Pa tudi pol, tam do 1 leta je bila sama sebi čisto dovolj. Sem jo pa veliko več precartala kakor Tijo, priznam. Po dojenju sem jo imela še reci in piši po 4-5 ur na svojih prsih, da me je čutila in vmes se je sam priklopila pa spala dalje. Ful mi je pasalo in njej tudi. Pri Tiji pa sem bila kar malo živčna, ko je zaspala in se čez 15 minut zbudila pa spet na joško... in je to verjetno čutila. No, zdej sta pa obe živahni, da je kaj... Eh sej ne vem, kaj sem sploh hotla povedat,sem se pa mal razpisala. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 912
17.3.2011 13:23:18   
KOKICA32

19kg.
Pri Lii 21kg in sem bila pri 9m na svoji idealki. Tak da mam zdaj še čas.user posted image  Saj onih zadnjih 5 je najtežje skinit.

Ja, maš prav, jaz sem se 14kg, pa mi je vse šlo nazaj v cca 5 mesecih.

Neposredna povezava do sporočila: 913
17.3.2011 13:27:06   
KOKICA32

Tulipan, zakaj pa ne daš Luki mal operila za čez noč? Bo sigurno lažje spal.
Glede razlike med spoloma - no go. Pri nas je bila Tija tista, ki je prvi mesec dobesedno prespala, pol se je pa začelo. Kakšna kavica v miru! Kakšnih 5 minut mirnega igranja! Vse je bilo mission impossible! user posted image Zahtevala me je dobesedno skoz zraven sebe. Nika pa čisto nasprotje. Prva 2 meseca kot da je ni, ok to mogoče zato, ker se je 2 meseca prezgodaj rodila in je tisti čas pač prespala in se še razvijala. Pa tudi pol, tam do 1 leta je bila sama sebi čisto dovolj. Sem jo pa veliko več precartala kakor Tijo, priznam. Po dojenju sem jo imela še reci in piši po 4-5 ur na svojih prsih, da me je čutila in vmes se je sam priklopila pa spala dalje. Ful mi je pasalo in njej tudi. Pri Tiji pa sem bila kar malo živčna, ko je zaspala in se čez 15 minut zbudila pa spet na joško... in je to verjetno čutila. No, zdej sta pa obe živahni, da je kaj... Eh sej ne vem, kaj sem sploh hotla povedat,sem se pa mal razpisala. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Se moram nasmejati. Ampak vem, kaj si hotela povedati.

Sva si sedaj s sodelavko/prijateljico v Astoriji privoščili 0,37l Srebrne penine in tortico zraven, pa se mi sedaj še samo smeji. Sva malo nazdravili za...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 914
17.3.2011 13:28:04   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Daaaaaaaaaaaaaan!

Mariborčanke, rezervirajte si 27.3. popoldan za fešto. Uradno vabilo pa še dobite user posted image user posted image user posted image

Rezervirano user posted image
Ker jaz namreč v torek začnem delat, tak da mi sobota nebi glih pasala, 27. pa je idealka user posted image

user posted image user posted image user posted image Kaj križ je bolje?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 915
17.3.2011 13:42:12   
Najaa

Sva si sedaj s sodelavko/prijateljico v Astoriji privoščili 0,37l Srebrne penine in tortico zraven, pa se mi sedaj še samo smeji. Sva malo nazdravili za...

Za, za, za...? user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 916
17.3.2011 13:43:16   
Najaa
No, z Niko sva bili na kontroli in je rekla P, da ima tako hudo obliko noric, da naj bo še en teden doma. user posted image Revček moj, pa tak je pogumna. Če pomislim, je bila sam dva dneva bolj sitna in ni mogla spat, drugače je pa res dobro prenašala. 

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 917
17.3.2011 13:50:53   
KOKICA32

No, z Niko sva bili na kontroli in je rekla P, da ima tako hudo obliko noric, da naj bo še en teden doma. user posted image Revček moj, pa tak je pogumna. Če pomislim, je bila sam dva dneva bolj sitna in ni mogla spat, drugače je pa res dobro prenašala. 

Ojoj, tudi ta bolezen pozna več stopenj, al kako? Torej boš še 1 teden z njo doma?

Meni je ful hudo, ko V. zboli in potem manjka v vrtcu, ker se mi zdi, da ful pomembnega izpusti. Pa tako rad se igra v vrtcu in baje ful sodeluje. Pa saj tudi vidim po fotkah, ki jih dobim. user posted image

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 17.3.2011 13:52:44 >

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 918
17.3.2011 13:53:06   
KOKICA32

Ne vem, ne vem....user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 919
17.3.2011 13:53:44   
tasa_m

ni glih okej, ampak nea mi preostane druga kot da grem delat. Doma se mi bo nači zmešalo user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 920
17.3.2011 13:54:39   
tasa_m

user posted image jaz tudi ne vem. Povej hitro!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 921
17.3.2011 13:56:01   
KOKICA32

user posted image jaz tudi ne vem. Povej hitro!

Eh, nehajte no, saj pa veste zakaj.user posted image

user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 922
17.3.2011 13:56:11   
tasa_m
Joj, mi smo pa danes zaspali v vrtec Zbudili se ob 9h. Lija bi zdaj v vrtcu bla že auf, doma pa še niti zaspala ni user posted image Tomaža je zmanjkalo takoj, ona pa si še poje, pa malo z dudo igra pa z plenico in z vsem kar najde.
Zdaj grem pa preostanek kosila  do konca naret te pa greve ven, kaj te naj druga, če tak noče spat user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 923
17.3.2011 13:56:30   
KOKICA32

ni glih okej, ampak nea mi preostane druga kot da grem delat. Doma se mi bo nači zmešalo user posted image

Ja, ja to pa razumem. Kaj T. so že javili kaj?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 924
17.3.2011 13:57:13   
tasa_m

Ja, ja to pa razumem. Kaj T. so že javili kaj?

nič user posted image sicer pa saj je komaj dober teden.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?