Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Kaj boste kuhale? Jaz sem brez idej! tašča dela vampe...bljak in fuj... jaz si bom pa kar eno rižoto omislila jaz nič, ker je sadni dan. ne maram sadja! zato te diete niso zame. Vidva pa sta zdaj oba doma na tej, ne? T. mi že par dni gnjavi kak je možno, da se mu trebuh dela, če pa ima šus v službi, pa potem doma, si je kr včeraj sobno kolo iz garaže privlekel nazaj gor... bomo videli, no. Meni to ne pomaga. Pa tut jaz sem mnenja, da stres, oz. prehiter način življenja REDI, ker enostavno nimaš časa jest, ješ nekontrolirano in navadno same svinjarije. Mislim burek ob 9h zjutraj (to si najraje privošči za malico), bi meni naredil rit kot Velebit!!! Pa si ne da rečt... moški, pač. Meni se sicer ne zdi, da bi kaj preveč dobil gor, ampak ga razumem, če se slabo počuti v svoji koži, ker vem, kak je meni, ko pride do tega. No, zdaj je pri meni tak, ampak se še vedno tolažim, da sem pred 2,5m rodila in mi kg vseeno gredo dol, je pa res, da čisto brez truda ne gre. Leta so tu. Sicer pa Kokica, ko sem te videla, se mi zdiš full suha, bolj kot ko smo se nazadnje videle, pa že takrat si se mi zdela! Oooo, hvala. Pa nisem, veš! Mogoče obleka naredi svoje. Ja, oba sva sedaj na ločevalni, D. se je ful drži, jaz ne tako kot prvič. Bo pač dlje trajalo. On tudi ful miga zraven, hodi v Vintgar (kao planine, ne vem kako vam naj razložim, ob reki, pot ki se samo vzpenja, cca 45 minut hitre hoje in potem nazaj po hribu navdol tek) in laufa...Pa tudi on ni debel, ima prav lepo postavo a želi biti maja fit, ko bo treba mišice/radiatorje pokazati. Rit kot Velebit...to pa še nisem slišala....ful dobro. Samo tebe je tudi že ful, ful manj. Poznam enega iz Polskave ko tudi hodi tja.
|