|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3.del
16.3.2011 10:58:27   
tasa_m
Dan.
kako grdo vreme je zunaj. Bljek user posted image
Sem šla na mesto blagajno plačat vrtec, pol pa v Happy hišo s starim na kofe. Nič kaj hepi cen nimajo, glede na ostale pekarnice/slaščičarne v Mb. ne vem, če bo to dolgo laufalo. user posted image
Je že bila katera?

Kokica...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 851
16.3.2011 11:05:51   
KOKICA32
Kje je ta srečna hiška, Tasa?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 852
16.3.2011 11:07:36   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Dan.
kako grdo vreme je zunaj. Bljek user posted image
Sem šla na mesto blagajno plačat vrtec, pol pa v Happy hišo s starim na kofe. Nič kaj hepi cen nimajo, glede na ostale pekarnice/slaščičarne v Mb. ne vem, če bo to dolgo laufalo. user posted image
Je že bila katera?

Kokica...user posted image user posted image user posted image user posted image

Bila, v Lj. Ja, cene so zasoljene, sam pecivo je pa odlično. V Lj kar laufa, ker je tud na odlični lokaciji, center mesta.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 853
16.3.2011 11:38:53   
tasa_m
<
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

<stara Rotovška klet.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 854
16.3.2011 11:40:30   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Bila, v Lj. Ja, cene so zasoljene, sam pecivo je pa odlično. V Lj kar laufa, ker je tud na odlični lokaciji, center mesta.

Saj pr nam je tud v centru. Samo v Mb. malo kaj uspe zato sem rekla, da ne vem če bo.
Midva sva si vzela 2 happy tortici domov, bo pasala po kosilu user posted image Ena je skutina z karamelo, druga pa hepi čokoladna torta. Samo ne vem če bo tak hepi ko bo tortica v mojem želodčku pristala user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 855
16.3.2011 11:47:05   
KOKICA32

<

<stara Rotovška klet.

na Glavnem trgu? Tam zraven že ene slaščičarne na vogalu?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 856
16.3.2011 11:50:18   
tasa_m

<

<stara Rotovška klet.

Ja, zraven je pa Velika kavarna, katera ima tudi sladice.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 857
16.3.2011 12:11:29   
KOKICA32

<

<stara Rotovška klet.

Ja, zraven je pa Velika kavarna, katera ima tudi sladice.

Ja, te pa vem kje je. Madona, te pa grejo postaviti še eno slaščičarno poleg. Meni se ne zdi logično.user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 858
16.3.2011 12:15:11   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Saj pr nam je tud v centru. Samo v Mb. malo kaj uspe zato sem rekla, da ne vem če bo.
Midva sva si vzela 2 happy tortici domov, bo pasala po kosilu user posted image Ena je skutina z karamelo, druga pa hepi čokoladna torta. Samo ne vem če bo tak hepi ko bo tortica v mojem želodčku pristala user posted image user posted image

Želodček bo hepi! user posted image user posted image

KOKICA v Lj je tudi zraven še ena pekarna, od Pečjaka, na katero so ljudje ful navajeni in je dosti ceneje in vse... Pa čeprav je treba it čez en podhod, ni vidna z ulice, je še vedno ful obiskana. Ljudje se navadijo. Sam to je res strogi center, ki v Lj še ni tako zamru kakor v drugih mestih.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 859
16.3.2011 13:31:50   
trezika
Daaaaaaaaaaaaaan!

Mariborčanke, rezervirajte si 27.3. popoldan za fešto. Uradno vabilo pa še dobite user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 860
16.3.2011 13:41:43   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Daaaaaaaaaaaaaan!

Mariborčanke, rezervirajte si 27.3. popoldan za fešto. Uradno vabilo pa še dobite user posted image user posted image user posted image

REZERVIRANO!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 861
16.3.2011 19:53:39   
trezika

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Daaaaaaaaaaaaaan!

REZERVIRANO!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

superca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 862
16.3.2011 20:07:39   
trezika
Sn se pa zdaj z mamo po telefonu menla in imam kar en velik cmok v grlu... se mi je jokala v telefon in se mi je ful zasmilila user posted image user posted image user posted image če bi vedele, kaj vse je ona že dala skoz, bi me razumele... namreč situacija je taka, da z mojo sestro,  ki še živi doma pri mami in atu,  sploh ne najde več stika, nič skoraj ne govorita več...zakaj? ker sestra, odkar se je lani poleti razšla po 5-letni vezi, samo še tone navzdol in navzdol... ne mama ne jaz ji ne veva pomagat... stara je 22 let in je na presneto dobri poti, da postane alkoholik!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zapadla je v ful slabo družbo, ima sicer novega tipa, ampak mislim, da jo on v vseh teh norijah še podpira... vsak dan je pijana (mami pravi da glede na obnašanje včasih tudi zadetauser posted image ), steklenice ima skrite po sobi, pjačo si naliva v steklenico od soka, po torbici si nosi male flaške.... srhljivo, da to govorim o lastni sestri... sobo ima takšno kot da bi bomba notri vsekala...bognedaj da bi doma mami kaj pomagala pri pospravljanju, kuhanju...hodi sicer nekaj delat prek študenta, ampak to očitno ni dovolj in mora še mami in atu izmikat denar... sploh se ne ve več z njima normalno pogovarjat, samo se nekaj dere... skratka, jezna je na veeeeees svet...  mama je rekla, da bi jo najraje skoz okno vrgla s kufri vred...ampak gre vseeno za njenega otroka....in je čist zmedena, sploh ne ve, kako jo spravit ven iz tega... pa mama, ki se celo življenje že ubada z alkoholiki user posted image user posted image user posted image po drugi strani pa je tu ata, ki ga bolezen vse bolj zdeluje in bo moral počasi začet z dializo user posted image user posted image user posted image user posted image baje se ne premakne več iz dnevne sobe, včasih je ful rad kuhal, zdaj se štedilniku niti ne približa večuser posted image user posted image pa tudi z mamo se še ful malo pogovarja.... prav groza me je, kako se bo vse skupaj končalo... pa mama, ki bi si končno zaslužila malo miru... me je strah, da bo na koncu ona v kakšno depresijo zapadla... trenutno sem čisto out...in sem se morala malo izpihat...

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 863
16.3.2011 21:15:39   
KOKICA32
Čer!user posted image

Trezika, sem prebrala...user posted image user posted image user posted image Težka situacija a težavi je potrebno pristopiti TAKOJ! Glede na mamino stanje, njeno preteklost, razmerje z očetom, je ona brezmočna. Kaj pa ti? Stopi do nje in jo malo "stresi", ji povej v obraz, da JE alkoholičarka, ki samo tone. Glede na vse kar si zapisala, je po vseh znanstvenih študijah in medicinskih izvedenskih mnenjih, ONA ŽE ALKOHOLIK. user posted image Res žalostno, da tako tone. Pa tako mlada. Kaj pa njen bivši fant, bi mogoče lahko on kaj pomagal, bi ga poslušala ali pa kakšna njena prijateljica (pa ne iz te sedanje pijanske družbe)? Zdravljenje je možno le s pristankom, s čemer se jaz v določenih situacijah ne strinjam. Punca si bo uničila življenje. Kaj pa vem, kaj še, jo zapreti/zakleniti v sobo, da bo noter 3 dni (seveda pa prej skriti ves alkohol po sobi in hiši). ???? Res ne vem. Kaj pa CSD, krizni telefoni, centri za zdravljenje odvisnoti?user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 864
16.3.2011 21:37:39   
Tulipan12
Ojoj!trezika user posted image user posted image user posted image  kar kurjo kožo sem dobila. Res ti ni lahko. Premalo poznam vašo družinsko situacijo, da bi lahko karkoli komentirala, se pa popolnoma strinjam s Kokico.
Sem mislila pojamrat, pa zdaj vidim, da mi ni tako hudo.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 865
16.3.2011 21:39:13   
Tulipan12
Kokica čestitam za službo!user posted image  Grem spat, ker sem g.o.t.o.v.a.!!!

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 866
16.3.2011 21:44:47   
KOKICA32
Tulipan LAHKO in MIRNO NOČ, ti želim!user posted image

Kako sta otroka, je nahoda manj? Pa noči?

Pa, HVALA! user posted image

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 16.3.2011 21:45:35 >

Neposredna povezava do sporočila: 867
16.3.2011 21:48:28   
trezika

Čer!user posted image

Trezika, sem prebrala...user posted image user posted image user posted image Težka situacija a težavi je potrebno pristopiti TAKOJ! Glede na mamino stanje, njeno preteklost, razmerje z očetom, je ona brezmočna. Kaj pa ti? Stopi do nje in jo malo "stresi", ji povej v obraz, da JE alkoholičarka, ki samo tone. Glede na vse kar si zapisala, je po vseh znanstvenih študijah in medicinskih izvedenskih mnenjih, ONA ŽE ALKOHOLIK. user posted image Res žalostno, da tako tone. Pa tako mlada. Kaj pa njen bivši fant, bi mogoče lahko on kaj pomagal, bi ga poslušala ali pa kakšna njena prijateljica (pa ne iz te sedanje pijanske družbe)? Zdravljenje je možno le s pristankom, s čemer se jaz v določenih situacijah ne strinjam. Punca si bo uničila življenje. Kaj pa vem, kaj še, jo zapreti/zakleniti v sobo, da bo noter 3 dni (seveda pa prej skriti ves alkohol po sobi in hiši). ???? Res ne vem. Kaj pa CSD, krizni telefoni, centri za zdravljenje odvisnoti?user posted image

ja saj imaš prav...ampak se s tem še vedno nekako ne morem sprijaznit...gre vendar za mojo sestro user posted image jaz sem ji že neštetokrat rekla, da se naj skulira, da si bo na ta način samo življenje uničila...ona pa meni nazaj, da jaz sploh ne vem, kako se ona počuti, pa oh in sploh... pri 22. letih misli žalost in probleme v alkoholu utapljat... ko pa ji rečem, da mi naj pove, kako se počuti in kaj jo muči, pa kar temo spremeni in noče nič povedat...izsilit pa tudi ne morem nič iz nje....
Sem mami že predlagala, da naj jo v sobo zaklene za kakšen dan, pa neke resne pogoje naj ji postavi, ker to res ne vodi nikamor... ona bo potonila, pa mamo, ki je že bila enkrat skoraj na dnu,  bo s sabo potegnilauser posted image user posted image user posted image ata se pa v te zadeve sploh noče vtikovat ker njemu je že njegovo stanje več kot dovolj...
aja, njen bivši pa ji ne bi nič pomagal, ker sta se ful grdo razšla in se na cesti baje niti ne pozdravita user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 868
16.3.2011 21:49:06   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Ojoj!trezika user posted image user posted image user posted image  kar kurjo kožo sem dobila. Res ti ni lahko. Premalo poznam vašo družinsko situacijo, da bi lahko karkoli komentirala, se pa popolnoma strinjam s Kokico.
Sem mislila pojamrat, pa zdaj vidim, da mi ni tako hudo.

ti samo jamraj...saj zato smo tu user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 869
16.3.2011 22:01:38   
KOKICA32
Trezika, sedaj pa bom malo bolj resna....Morala boš nehati s tem, da se ne moreš sprijazniti...MORAŠ se, ker sama se iz tega ne bo rešila. Če pa ti res ne gre, pa se kljub temu loti, pojdi k njej, ko je Maruša v vrtcu. POGOVOR, POGOVOR in še enkrat POGOVOR!!! Predlagaj ji, da gresta kam skupaj, pojdita v vgoszd, trgovino, ne v gostilno, pojdita tečti, kupi ji kakšno majčko, rutico, da se bo počutila malo bolje. Staršem skupaj skuhajta kosilo, povabi jo k sebi za par dni in jo imel pod kontrolo,... Kaj pa vem kaj še. V njej vre in uteho išče v alkoholu in kot praviš mogoče še kje. Če je res droga zraven, pa ti ne preostane drugega kot, da jo zakleneš v sobo. Stopi v akcijo, kot njena starejša sestra, da si ne boš kdaj v življenju česa očitala. Takoj je treba stopiti v akcijo!!!!

Pa, oprosti za nekoliko bolj resen post. user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 870
16.3.2011 22:20:36   
KOKICA32
Lahko noč!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 871
16.3.2011 22:57:25   
Najaa
trezika user posted image Se strinjam s KOKICO. Če ne gre zlepa, mora it zgrda. In potem bo mogoče dojela, da resno mislite, ker jo imate radi in ji želite pomagat.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 872
17.3.2011 7:33:36   
Tulipan12
Dobro jutro!user posted image  Mali petek!user posted image
Pa kaj je s tem vremenom, saj še ni april!!!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 873
17.3.2011 7:36:07   
Tulipan12
Najaa v nedeljo ob 19.10 - lunica???Jaz bom menda šla na to, no po svojih pravilihuser posted image , ker mi je dobra ura in dober dan, ker vsako nedeljo itak preveč pojem pri mami in se vsak ponedeljek kesam!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 874
17.3.2011 7:45:25   
Tulipan12

Tulipan LAHKO in MIRNO NOČ, ti želim!user posted image

Kako sta otroka, je nahoda manj? Pa noči?

Pa, HVALA! user posted image

Se mi zdi, da se pri Lii ne konča, pa sploh si ne pusti nosa sčistit, v glavnem, eh eh eh, bom danes probala kamilice prevret in jima zraven postelj postavit, pravijo, da pomaga. Finta je v tem, da je šla v Kranjsko goro totalno nahodna, in se vrnila brez bilo česa, čisto čista, pa je trajalo en teden, pa spet isto. Mislim, da ji je tam kopališče pomagalo, smo le bili vsak dan v termah.
Včeraj je bila tečna kot 100 user posted image !
Luka je pa full dobrovoljček, samo ko smo doma, čez dan ne spi, oz. zaspi kakih 3x za 20min, ponoči pa sam sebe prebuja s tem nosom. Ampak njemu ne teče, se mu je nekje zadaj nabralo in ne gre ven.
Tak da komaj čakam, da se ta dež izlije, da lahko greva ven, ker v vozičku pa full lepo spi, tudi po 2-3 urce skupaj, pač odvisno od dneva.

Včeraj sem se pa s T. spičla, kar se midva zeloooooooooo redko, oz. se vedno samo zaradi otrok, če se. Ampak danes je novi dan in bom se spravila potem z Luko v Europark, ker doma še en celi dan brez lufta ne bom preživela doma in si grem nekaj lepega kupit! Tak!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?