trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Trezika, sedaj pa bom malo bolj resna....Morala boš nehati s tem, da se ne moreš sprijazniti...MORAŠ se, ker sama se iz tega ne bo rešila. Če pa ti res ne gre, pa se kljub temu loti, pojdi k njej, ko je Maruša v vrtcu. POGOVOR, POGOVOR in še enkrat POGOVOR!!! Predlagaj ji, da gresta kam skupaj, pojdita v vgoszd, trgovino, ne v gostilno, pojdita tečti, kupi ji kakšno majčko, rutico, da se bo počutila malo bolje. Staršem skupaj skuhajta kosilo, povabi jo k sebi za par dni in jo imel pod kontrolo,... Kaj pa vem kaj še. V njej vre in uteho išče v alkoholu in kot praviš mogoče še kje. Če je res droga zraven, pa ti ne preostane drugega kot, da jo zakleneš v sobo. Stopi v akcijo, kot njena starejša sestra, da si ne boš kdaj v življenju česa očitala. Takoj je treba stopiti v akcijo!!!! Pa, oprosti za nekoliko bolj resen post. eh, nič se ne opravičuj, saj si samo resnico napisala pri vsem skupaj je velik problem tudi v tem, da smo tako daleč narazen doma... moji so namreč na Ravnah na Koroškem in v bistvu kontaktiramo preko telefona in interneta... no, zdaj ko ima Maruša rojstni dan verjetno pridejo...in če bodo prišli (ker ata nekaj komplicira, da ga preveč noge bolijo), potem sem M. že rekla, da ta dan na mizi ne bo alkohola...vsi bodo na soku pa mi je čist vseeno če me bo kdo po strani gledal... pa ji bom kar predlagala naj si malo več obleke in ostalega s sabo prinese, da bo nekaj dni tu ostala... Okej, dober plan. Čeprav mislim, da to ni rešitev, da sedaj cela žlahta ne bo pila alkohola, da ga ona ne bo videla. To ne vodi nikamor. Ji boš preverila torbico, da ne bo po tiho hodila na WC in srkala. Da reči ji, da bo malo pri tebi ostala. Kaj ne dela nikjer? Mogoče si napisala, pa nisem zasledila. Al še študira? Ker definitivno bi morala bit zaposlena 24/7, da odmisli svojo stisko in kot si rekla, menjat družbo takoj, ampak vem kak so Ravne male, tam je malo težje nekam prestopit in se ognit slabim vplivom, ko pa verjetno vsak dan v trgovini srečaš vse, ki živijo tam. Torej menjat okolje. dela občasno samo preko študenta, drugače pa hodi v zadnji letnik za poslovnega sekretarja v Slovenj Gradec... ja menjava okolja bi po moje res veliko pripomogla... bomo videli, kako se bo vse skupaj obneslo, ko pride k meni
|