Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 10.9.2011 9:09:47
|
|
|
|
Najaa
|
Dan. Tulipan men šteka tako, da ne morem citirat. Tale odgovor mi pa odpre. Kar se tiče bruhanja, sta moji dve že parkrat bruhali za en dan. Sam bruhali, vse ostalo pa je štimalo. Za luno velja. Sem zadnje čase mal preveč grešila. trezika , atiju želim vse najboljše. tasa z govejo župo si me spomnila na moje žurerske čase, ko smo prišle domov in smo ob 4h,5h župo šle jest. Kokica Valentinu za odvajanje. Počasi se daleč pride. V avtu sem dala brisačo pod rit. Ni mi bilo, da bi ji za v avto dajala plenico. Se pa nikol ni polulala, smo se ustavli če jo je tiščalo. Hočem rečt, da je uspela zadržat, če jo je tiščalo.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 10.9.2011 9:16:40
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Bom vam nekaj zaupala. Danes sva se šla z Anžetom pokazat najini fizioterapevtki,ker sem jaz prišla do sklepa ,da ko hodi prenaša težo na notanjo stran stopal in nebi rada da bi imel ploske noge zato sem jo vprašala za mnenje.In da vem kakšne čevlje kupim za naprej.In je prišla do sklepa ,da s podplati ni nič narobe ,da medenica ni v pravi legi.Tako ,da je rekla ,da ,če želim ,da prideva na nekaj vaj približno dva meseca ,enkrat na teden ,damalo potrenira z njim,da ga postavi v pravi lego ,da bo pol stal ko vojak .Tako ,da čez dva tedna začneva malo v mb hodit na telovadbo ,tak mu moram obrazložit ,ker se vsakega bitja ,ki ni mama boji . No toliko o tem kako mami skrb za svojga bavca. Super za tako fizioterapevtko!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 10.9.2011 9:17:18
|
|
|
|
Najaa
|
Podloga za pod rjuho - mi imamo eno cca 100x80cm pa je čist ok. Sej zgoraj ima pa povšter. Ponoč se je 2x polulala, pa seveda je bila obrnjena ravno kontra tak da sem pol pač jogi slekla in tisto prevleko oprala. Lahko pa daš to, kar ti je tasa svetovala po dve pa pride čez celo posteljo. Hello Kitty, ne me izločit iz družbe, sam men se je pa kar prikupila. No, prebrala sem vas zdaj pa gremo malo ven, na otroški bazar, kjer imajo Lumpki glavno vlogo tak da bo pestro.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 10.9.2011 9:48:36
|
|
|
|
KOKICA32
|
Dan! Imam gužvo, knjižnica, pošta, trgovina, pucanje, pucanje, pranje, sem že rekla pucanje? Najaa- uživaj!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 10.9.2011 10:22:39
|
|
|
|
tasa_m
|
Jutro! Mi smo pa danes spali do 9h kaj si ti ja nor. Sloh se ne spomnim, če je že kdaj spala čez vikend tak dolgo Zdaj grema pa malo ven, pol pa tak grem na šiht. Danes sem od 14h že. Se pa full slabo počutim, slabo mi je ful Lep vikend
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 10.9.2011 15:55:35
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Se pa full slabo počutim, slabo mi je ful
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 10.9.2011 15:56:08
|
|
|
|
Najaa
|
Uničena fizično po parih urah hoda se bom zdaj s knjigo spokala na kavč-.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 10.9.2011 18:05:53
|
|
|
|
KOKICA32
|
Ojla, imam nečakinjo na obisku in bo prespala pri nas, trenutno se kopata in zganjata norčije v kopalnici. Jutri pa gre z nama h Galiču. Tasa Najaa- spočij si!
< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 10.9.2011 18:06:13 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 10.9.2011 20:17:56
|
|
|
|
KOKICA32
|
Čer! Je kje katera?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 10.9.2011 20:32:34
|
|
|
|
Najaa
|
Jaz sem tukaj. Spala sem od petih do zdej. Mi je manjkalo, ker sva včeraj z mojim bila malo vzunaj in sva pozno prišla domov, danes zjutraj pa zgodnje bujenje... uuuuu kako je pasalo.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 10.9.2011 20:37:40
|
|
|
|
KOKICA32
|
Fajn, da si tukaj. Eva gleda film na Pop-u, ki mi ni nekak, Valentin pa že spi. Danes je bil moj mali pikec cel dan brez plenice, le zjutraj, ko ga je ata peljal v trgovino je pozabil, da mu je ne "sme" dati. Pa ravno takrat se je pokakal. Ja, bo treba še vaditi.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 10.9.2011 20:39:46
|
|
|
|
KOKICA32
|
Torej sta uživala s tvojim? Lepo. Pogrešam to.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 10.9.2011 20:50:54
|
|
|
|
Najaa
|
Po 100 letih sva šla ven ja, na večerjo pa pol še neki spit pa srečaš kolege in se zavleče... Danes pa 4 ure hodit po bazarju, pa sem bila čisto fertik. Sem mal pogledala po tvju, ma nč pametnega ni. Pridem nazaj, sam Tijo šibnem pod tuš pa spat.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 10.9.2011 21:46:34
|
|
|
|
KOKICA32
|
Jaz sem se že tudi stuširala, sedaj pa me že vleče vodoravno. Je bil kar naporen ta dan.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 10.9.2011 22:00:52
|
|
|
|
Najaa
|
Hvala za slikice, Kokica. Valentin je že pravi mali veliki mož. Tako, dete spi, jaz sem pa polna energije, ko sem ful spala. Kokica kaj ste pa vi delali danes?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 11.9.2011 17:13:18
|
|
|
|
PERSIDA
|
Dečve hvala za pestro jutro. tulipan sem vesela,da vama je enkrat uspelo . trezika ima opravičilo čebela,pa ima rdeč karton Na srečanju nedonošenčkov je bilo super fajn škoda ,ker sta gospodiča postala zaspana beri najbolj buha Anže in škoda ,ker nisem imela mojga zraven,da bi lahko srečanje izkoristili v celoti.Za drugo leto vem kako se oborožit . Sem zdaj spala z njma eno uro in imam dovolj,gospodiča,pa še vlečeta svojo rundo.Beri ker v mb ni šans ,da bi spala.Tega,pa ju res ne morem navadit oz. ko sem jaz zraven ,da bi nekje zaspala.Na silo bi si oči narazen vlekla samo,da nebi slučajno zaspala .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 11.9.2011 17:31:51
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA trezika ima opravičilo hvala sem vam res včeraj mislila javit, pa mi rr sploh ni pustil, da bi kaj napisala... potem sem pa čist pozabla, da bi kak sms poslala... upam, da ste uživale pa upam, da bova naslednjič lahko zraven....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 11.9.2011 20:30:27
|
|
|
|
KOKICA32
|
Čer! Danes je bilo res super fajn. Naslednjič pa se dobimo same, brez otrok, na Salitosu. In to kmalu, dokler sem še jaz 2v1.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 11.9.2011 20:49:16
|
|
|
|
tasa_m
|
Čer, Sem mislila da bom noseča prej ratala preden mi je RR odprlo Ja, tudi nama z Lijo je bilo super. Za Salitosa pa lahko zarad mene že v soboto
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 11.9.2011 20:54:22
|
|
|
|
tasa_m
|
Sem zdaj malo na superge.si gledala pa sem našla ene škornje za Lijo. Pa ne vem če ji nebom eh naročila namesto Superfitk. So res škornji ampak vseeno, zeblo jo zagotovo ne bo, če so do -23 oz. -32°C pa še zdaj so v akciji. Jutri grem na lov za gumi škornjami, če v vrtcu pie da v primeru slabega vremena potrebujejo gumi škornje in palerino. Hvala boguji je dežni komplet ostal še od lani (za letos še bo), gumi škornje pa sem si v Hoferju nagledala. Upam,da jh še dobim kaj in da ji bodo prav ;)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 11.9.2011 20:55:43
|
|
|
|
Najaa
|
tasa sem vidla te škornje ja in so super. Tudi cena ni pretirana glede na to, da je kakovostna obutev.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 11.9.2011 21:05:02
|
|
|
|
Najaa
|
Pa seveda bodo šle na oblekico kako lepo zimsko. Brez skrbi, sploh pa če bodo kake lepe žabe ali pajkice zraven. Moji dve mata pa toliko za obut, da ne morem nič kupit. Hb, da je tako. Tija edino rabi ene par pajkic, ker punca ima vse strgano... je nerodna... po meni...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 11.9.2011 21:08:00
|
|
|
|
tasa_m
|
Lija pa potrebuje samo zimske škornje oz. nekaj za zimo. Najbojše itak škornje in gumi škornje. Bundico sma dobile, danes mi je kolegica sms poslala da ima še pajaca in bundo za Lijo tak da glede tega smo rešeni. No pa par zimskih štunfov pa bo Mami, ti je pol oproščeno, ker si priznala da si nerodna Aja, Persida v tušu imajo poooolnnnoooo HK za novorojenčke
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznično voščiloZbirajte trenutke, ne stvari!
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?