|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3.del
9.9.2011 23:21:29   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Aha, Tasa, tako te...sem pa že razmišljala, da bom dala neko brisačo v avto, ki jo bom v primeru nesreče položila na sedež, da ne bom na mokrem sedel. user posted image
Ja, tudi lahko ja. Al pa mogoče kar ono previjalno podlogo iz Mullerja. Mi imamo tisto kar na jogiju, samo imamo kontra obrnjeno!

Kake pa so mere? Bi pasalo tudi na jogi 90x200?

Ne, to so tiste čisto male ko jih lahko imaš na previjalni al pa v torbici ko greš na sprehod, če ga moreš kje previt. Imaš pa v Mullerju nepremočljive te prevleke, baje za neki fulll mali dnar. To sem enkrat pr Mariborčankah brala.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
9.9.2011 23:21:49   
KOKICA32
Tulipan, daj mi te po domače napiši pot! Plis!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
9.9.2011 23:22:07   
tasa_m

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
9.9.2011 23:22:37   
Tulipan12
Lia danes spi brez plenice, ker je bila tak boga, da je sploh nisem več gnjavila, ko sem se spomnila, da je brez. Pa sva dala za silo gor ono koco za piknik, ko je na eni strani plastificirana, ker če bo še slučajno kako drisko dobila, kaj drugega ne bi vzdržalo.user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
9.9.2011 23:23:00   
KOKICA32

Aha, Tasa, tako te...sem pa že razmišljala, da bom dala neko brisačo v avto, ki jo bom v primeru nesreče položila na sedež, da ne bom na mokrem sedel. user posted image
Ja, tudi lahko ja. Al pa mogoče kar ono previjalno podlogo iz Mullerja. Mi imamo tisto kar na jogiju, samo imamo kontra obrnjeno!

Kake pa so mere? Bi pasalo tudi na jogi 90x200?

Ne, to so tiste čisto male ko jih lahko imaš na previjalni al pa v torbici ko greš na sprehod, če ga moreš kje previt. Imaš pa v Mullerju nepremočljive te prevleke, baje za neki fulll mali dnar. To sem enkrat pr Mariborčankah brala.

Aja, tiste! Eh, te pa ne,....user posted image

Kaka te mora biti dimenzija teh podlog za veliki jogi?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
9.9.2011 23:23:36   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Lia danes spi brez plenice, ker je bila tak boga, da je sploh nisem več gnjavila, ko sem se spomnila, da je brez. Pa sva dala za silo gor ono koco za piknik, ko je na eni strani plastificirana, ker če bo še slučajno kako drisko dobila, kaj drugega ne bi vzdržalo.user posted image

Oooo, super. Pol pa le jutri javi rezultat.
saj sem ti zadnjič rekla, da je men Lija sama rekla, da nebo imela pleničke. In je res nismo več potrebovali, čeprav se je pol 2x polulala ponoči.

Neposredna povezava do sporočila: 4406
9.9.2011 23:24:44   
tasa_m

Uf, to pa nebi vedela. Enih 5cm je že fajn če so večje kot jogi. Verjetno?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
9.9.2011 23:24:51   
KOKICA32

saj sem ti zadnjič rekla, da je men Lija sama rekla, da nebo imela pleničke. In je res nismo več potrebovali, čeprav se je pol 2x polulala ponoči.

To meni sedaj Valentin govori odkar je čez dan brez nje. Pa zato moram nabaviti nekaj za pod rjuho.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
9.9.2011 23:25:29   
KOKICA32

Uf, to pa nebi vedela. Enih 5cm je že fajn če so večje kot jogi. Verjetno?

Po dolžini pa menda ne pride čez celo posteljo, ali?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
9.9.2011 23:27:18   
tasa_m

Eh, menda ja ne!

PA saj je trpežna mačka. Glej, kako dolgo nas že maltretira  s svojo prisotnostjo.

Maš samo srečo da letos H&M nima v novi kolekciji za dojenčke mačke. Sem se pozanimala pr kolegici katera dela tam, pa je rekla da niso dobili nič za user posted image od HK.
Ampak ni user posted image da nebom nikjer mačke dobla user posted image user posted image Bom o magari narisala gor user posted image user posted image

Škoda, da nimajo še telegrama HK user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
9.9.2011 23:28:16   
tasa_m

To meni sedaj Valentin govori odkar je čez dan brez nje. Pa zato moram nabaviti nekaj za pod rjuho.

http://www.aljaz.si/product.php?productid=16238

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
9.9.2011 23:28:39   
KOKICA32
Tasa!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4412
9.9.2011 23:29:25   
tasa_m
Vem pa da imajo v tisti trgovini pr bolnici tudi te nepremočljive podloge. Ker je enkrat Nada hodla za babico kupovat, ko sta bili Doroteja in Lija še čist mali.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
9.9.2011 23:30:05   
KOKICA32

http://www.aljaz.si/product.php?productid=16238

Hvala. Samo je kar draga!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4414
9.9.2011 23:33:04   
tasa_m

Tasa!user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa kaj je?
Boš videla kak je fajn ko imaš punčko in ti več al manj tak vsi na začetku HK prinesejo (vedo da s tem ne morejo zgrešit user posted image )... in ne dvomim, da boš imela dost obiskov user posted image .

Jaz sem prej dobila sms od mojega atija, ki se je glasil tako: "Draga Lija, dedi ti je kupil Helo Kiti fotoaparat. Še se bomo slikala, juhej! Poljubčke. ". Te veš ne,... še pr 2,5 let se je nismo rešli. Sicer pa saj ni čudno, če moj ata do skoraj mojega lanskega roj.dneva sploh ni vedel da ta mačka obstaja. user posted image user posted image Pol ko mu jo je Lija pa pokazala pa ji je iz prve kupil pižamo. Je rekel, da je moral, ko je videl mačko. Tak, da moj ata je bolj zadaj pa bo verjetno še lep čas dobivala HK user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
9.9.2011 23:34:17   
tasa_m

Hvala. Samo je kar draga!

Ja, res je. Samo ta je verjenno malo bolj uh in ah. Itak so vse stvari od Aljaža drage kot žafran, kot da so zlate user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
9.9.2011 23:35:32   
tasa_m
Tulipaaaaaaaannnn!!

Si nahranla malega lepotca vmes al si šla gledat Lio?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
9.9.2011 23:35:40   
Tulipan12
Kokica do qulandije znaš prit, ne? Ti se pripelješ po oni cesti, ki gre proti vzpenjači. Na rondoju zaviješ desno proti qulandiji. Na naslednjem rondoju greš na 3. izhodu ven in se pelješ po cesti mimo RTV centra do točke, kjer lahko samo na enem mostičku zaviješ levo. To kar vidiš, je Pekerska gorca. Se pelješ kar naprej mimo tenis igrišč in ko prideš do razpotja levo in desno, se pelješ levo in na levi zagledaš Galiča!user posted image  Če ne veš, pa pokliči.user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
9.9.2011 23:35:53   
KOKICA32
Joj, bom nehala govoriti o teh mački drugim, ker mi bodo res samo to kupovali zanalašč.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
9.9.2011 23:36:51   
PERSIDA
Čeeeeer !!!!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
9.9.2011 23:38:10   
KOKICA32
do qulandije znaš prit, ne? Ti se pripelješ po oni cesti, ki gre proti vzpenjači. Na rondoju zaviješ desno proti qulandiji. Na naslednjem rondoju greš na 3. izhodu ven in se pelješ po cesti mimo RTV centra do točke, kjer lahko samo na enem mostičku zaviješ levo. To kar vidiš, je Pekerska gorca. Se pelješ kar naprej mimo tenis igrišč in ko prideš do razpotja levo in desno, se pelješ levo in na levi zagledaš Galiča!user posted image Če ne veš, pa pokliči.user posted image

Kokica do qulandije znaš prit, ne? Ti se pripelješ po oni cesti, ki gre proti vzpenjači. Na rondoju zaviješ desno proti qulandiji. Na naslednjem rondoju greš na 3. izhodu ven in se pelješ po cesti mimo RTV centra do točke, kjer lahko samo na enem mostičku zaviješ levo. To kar vidiš, je Pekerska gorca. Se pelješ kar naprej mimo tenis igrišč in ko prideš do razpotja levo in desno, se pelješ levo in na levi zagledaš Galiča!user posted image  Če ne veš, pa pokliči.user posted image

Okej, mi je že nekaj bolj jasno.

Neposredna povezava do sporočila: 4421
9.9.2011 23:38:26   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Čeeeeer !!!!

Čer!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
9.9.2011 23:38:28   
PERSIDA
Vidim ,da vam dogaja.
Bavca zaspala ob 22.30 ne vem kaj jima je bilo energije za izvoz.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
9.9.2011 23:38:43   
Tulipan12

Tulipaaaaaaaannnn!!

Si nahranla malega lepotca vmes al si šla gledat Lio?

Eh, T.-ju sem razlagala, da ne bo danes več nič iz user posted image , naj gre nazaj spat!user posted image
Pa Kokici sem pesnila pot. Hmmm, sploh ne vem, če sem ok napisala.user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
9.9.2011 23:40:29   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Vidim ,da vam dogaja.
Bavca zaspala ob 22.30 ne vem kaj jima je bilo energije za izvoz.

Če se pa o neki mački kregata!user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?