|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3.del
12.9.2011 20:21:41   
trezika
Čer!

Midve pa sva bili danes na prvi plesni uri user posted image pikica je ful presenetila, proti pričakovanjem.... sicer se je prvih 10 minut držala kot da ne ve rečt BUU, potem pa je le prišla k sebi in uživala na polno.... tako da je zdaj vpisana v Plesno šolo Urška user posted image vaje imajo sicer 2x tedensko, ampak je meni dosti, če hodi le 1x, torej ob ponedeljkih, pa baje da vse pupe hodijo tako.... še bolje user posted image user posted image aja, cena pa je 35 evrov za 8 obiskov... meni so to ne zdi tako grozno pretirano, pa še daleč se ne rabiva vozit (Ormož).... sem vesela ful

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4476
12.9.2011 20:22:02   
trezika
vau, pa prva sem user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4477
12.9.2011 20:27:19   
trezika
No, pa še kakšno veselo novičko lahko posredujem......

Ati se je stanje poboljšalo.... pa upam, da bo šlo zdaj res samo še navzgor..... mami je bila včeraj cel popoldan pri sestri in je bila ful vesela in pozitivno presenečena nad njo.... ampak se zaveda, da je to klub vsemu šele sestrin začetek in da bo morala prehodit še presneto dolgo pot, da bo spet taprava sestra user posted image si je pa mama delala norca, da živijo kot da bi bile na reality šov Kmetija user posted image user posted image user posted image vse si morajo same pridelat, skuhat, popravit, pripravit..... user posted image user posted image user posted image aja, so pa trenutno 3 dekline, ena je baje stara 20 let in je bila od 12 leta na heroinu user posted image user posted image upam, da bodo res vse tri zmogle in premagale same sebe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aja, pa sestrična je danes rodila fantka Juliana... celih 2300 g in 48 cm user posted image user posted image ampak glede na to, da ima ona sama 50 kg in 170 cm, kaj drugega niti ni bilo za pričakovat user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4478
12.9.2011 20:28:53   
KOKICA32
Dan!user posted image

Sem mislila, da bom imela ful za prebrati, te pa danes sploh še ni bilo nobene na spregled.user posted image

Zjutraj sem bila v MB (v službi za 15 minut) in potem na dveh pijačkah s prijateljico in najboljšo sodelavko/šefico. user posted image Uuu, je pasalo.
Domov sem prišla ob 13.45h, presadila dve roži in šla po mojega pikeca v vrtec. Zagledala sem ga v istih oblačilih, kot sem ga zjutraj peljala in začudeno vprašala, če ni bilo nobene nesreče. Pa je rekla, da ne, da že lepo pove, ko ga tišči. Pred počitkom morajo vsi na kahlico, nato pa vsem med počitkom dajo gor pleničko. In tudi ta je bila suha. Kakal v vrtcu ni nič, komaj zvečer je doma. Hmmm, mogoče sedaj ne bo več toliko kakal (navajena sem namreč 3-4x/dan)?user posted image

In ve? Kako kaj?

Tulipan, Tasa, čakam slikice!user posted image

Danes sem se že naročila na 1. CTG, jutri pa se naročim na akunpunkturo!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4479
12.9.2011 20:33:18   
KOKICA32
Trezika, super za pozitivne novičke. user posted image user posted image user posted image Res sem vesela, da končno nekaj takega od tebe preberem.user posted image user posted image user posted image Naj bo od sedaj naprej še samo tako.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4480
12.9.2011 20:56:34   
Najaa
Komaj komaj sem odprla odgovor... user posted image

trezika user posted image za lepe novice.
Kar se tiče plesnih imate reeeeees poceni! Pri nas je za 8 vaj 70€.user posted image user posted image Čisto preveč tak da trenutno no go.

Kokica a veš da Nika je tudi začela zvečer kakat, odkar je brez plenice. user posted image Pa vedno pozabim v vrtcu vprašat, če tam kaj kaka.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4481
12.9.2011 21:01:44   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Kar se tiče plesnih imate reeeeees poceni! Pri nas je za 8 vaj 70€.user posted image user posted image Čisto preveč tak da trenutno no go.

Kokica a veš da Nika je tudi začela zvečer kakat, odkar je brez plenice. user posted image Pa vedno pozabim v vrtcu vprašat, če tam kaj kaka.

Aja? Zanimivo! Jaz sem se vrnila (ko sem bila že skoraj pri avtu), samo zato, da sem še to vprašala.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4482
12.9.2011 21:03:01   
KOKICA32
Čakam...čakam,....da še meni začne štekati RR, ker mi bo očitno z zamudo.user posted image Trenutno, ko vse jamrate, meni deluje brezhibno.

Aja, od kdaj dalje so v Hoferju dežni škornji?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4483
12.9.2011 21:05:52   
trezika

potem pa imamo res poceni ponudbo ja.... user posted image

Maruša pa odkar je prešla na kakanje 1x/dnevno, kaka vedno proti večeru, nekje med 17 in 19 je njena ura user posted image user posted image prej sva ravno iz plesnih prišli, pa sva se ustavili še pri Marušini prababici, ki ima ponavadi kašno pleničko za rezervo user posted image in je Marušo pritisnilo, pa je šla do prababice in ji rekla: babica, kje imaš peničke? mene kakat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4484
12.9.2011 21:07:47   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Aja? Zanimivo! Jaz sem se vrnila (ko sem bila že skoraj pri avtu), samo zato, da sem še to vprašala.

Jaz bom pa drug teden. Ampak zanimivo, da odkar se je odvadla od plenice, res zvečer al pa popoldan gre. Pa še to gre najprej ene 3-4x lulat, ker zgleda ne šteka, da mora kakat, pol šele spusti klobaso. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4485
12.9.2011 21:45:47   
PERSIDA

Čakam...čakam,....da še meni začne štekati RR, ker mi bo očitno z zamudo.user posted image Trenutno, ko vse jamrate, meni deluje brezhibno.

Danes.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4486
12.9.2011 21:51:51   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Danes.

Res? Eh, te pa tak več nič nimajo....user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4487
12.9.2011 21:52:45   
KOKICA32
Kak si Persida? Utrujena? Bavca spita?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4488
12.9.2011 21:54:15   
KOKICA32
Najaa, Trezika, kam sta pobegnili?

Bašem se z Milko s celimi lešniki, manjkajo le rozine. Mnjami. Sem si zaslužila, ker sem vse zlikala.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4489
12.9.2011 21:55:23   
PERSIDA
trezika- sem vesela za tebe ,da se stvari končno obračajo na boljeuser posted image
Pa dober večer.

Vam povem,da imajo srečo tisti ,ki živijo v mb ,da so še živi.user posted image Danes sem šla iskat obutev jesensko za mamoubijalca.In beri v cicibanovih trgovinah nimajo dveh enakih čevljev in enake barve user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Mislim,da ne rabim frizerja lep čas tak so se mi lasi pokonci postavli.Zakaj ciciban sem vam tak razložla glede A. In ,ker se že prepirata za dve isti stvari no go ,da kupim različne.Tak,da hb nimam nobene bombeuser posted image .Ampak hb za hofer ko tam srečaš tulpeka in ti reče idi v mass.Zato tulpek HVALA 10000000 krat preden bi mb eksplodiraluser posted image .In ja malega tulpeka sem uspela videtuser posted image .Da ima mama user posted image ne rabim razlagat ne.
Tulipanček v familiji imate preveč lepih genovuser posted image .

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4490
12.9.2011 22:08:12   
PERSIDA

Kak si Persida? Utrujena? Bavca spita?

Kaj bi jamrala user posted image .Gre nekako samo noči se nam naj popravijo ,pa bo spet za živetuser posted image .

Drugač,pa sedaj malo slikam skupaj čevlje ,ki so jima premali ,bom probala kaj prodat.Imata čist preveč vsega.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4491
12.9.2011 22:12:27   
PERSIDA

Danes.

Jaz sem jih še dobila danes popoldan sicer  malo čudne ampak za doma bojo.Modre z rumenimi obrobami in veeeelikimi belimi pikami.Ja pri nas je že fašankuser posted image .

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4492
13.9.2011 6:59:40   
Najaa

Spat sem šla. Je bila polna luna in sem imela hudo krizo zvečer pa sem se kar spat pobrala. user posted image Danes do 11.30 bom pa že zdržala, seveda s kakim kofetom vmes.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4493
13.9.2011 8:55:00   
KOKICA32

Danes.

Jaz sem jih še dobila danes popoldan sicer  malo čudne ampak za doma bojo.Modre z rumenimi obrobami in veeeelikimi belimi pikami.Ja pri nas je že fašankuser posted image .

Sem jih videla, ja. Meni pa so všeč. Samo pri nas več ni bilo številk...le 23 in od 32 dalje...Sem pa dobila čevljčke (akcija od prejšnjega tedna).user posted image Pa štramplčke.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4494
13.9.2011 8:55:54   
KOKICA32

Spat sem šla. Je bila polna luna in sem imela hudo krizo zvečer pa sem se kar spat pobrala. user posted image Danes do 11.30 bom pa že zdržala, seveda s kakim kofetom vmes.

Okej, opravičilo sprejeto.user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4495
13.9.2011 8:57:16   
KOKICA32
Pa dober dan.user posted image

Nakupila sem že kar sem imela plan...sedaj se najem in grem pospraviti teraso.

Kuhala ne bom nič, bo gostilna.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4496
13.9.2011 9:15:22   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Čer!

Midve pa sva bili danes na prvi plesni uri user posted image pikica je ful presenetila, proti pričakovanjem.... sicer se je prvih 10 minut držala kot da ne ve rečt BUU, potem pa je le prišla k sebi in uživala na polno.... tako da je zdaj vpisana v Plesno šolo Urška user posted image vaje imajo sicer 2x tedensko, ampak je meni dosti, če hodi le 1x, torej ob ponedeljkih, pa baje da vse pupe hodijo tako.... še bolje user posted image user posted image aja, cena pa je 35 evrov za 8 obiskov... meni so to ne zdi tako grozno pretirano, pa še daleč se ne rabiva vozit (Ormož).... sem vesela ful

user posted image user posted image user posted image user posted image BRAVO Maruša!

Cena pa je FUUULLLLL ugodna. V Mb. pod 50€ ni nič user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4497
13.9.2011 9:16:40   
tasa_m

Trezika, super za pozitivne novičke. user posted image user posted image user posted image Res sem vesela, da končno nekaj takega od tebe preberem.user posted image user posted image user posted image Naj bo od sedaj naprej še samo tako.user posted image

podpis!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4498
13.9.2011 9:19:24   
tasa_m

Danes.

Men pa so ble tote full lepe. user posted image

Mi imamo pa pisane, ker št.24 roza ji je v mečah bila ful tesna in smo cel Mb. prevozli da smo našli ene št.25 user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4499
13.9.2011 9:20:54   
tasa_m

Sem jih videla, ja. Meni pa so všeč. Samo pri nas več ni bilo številk...le 23 in od 32 dalje...Sem pa dobila čevljčke (akcija od prejšnjega tedna).user posted image Pa štramplčke.

user posted image user posted image user posted image

Mi smo ji tud štrample nakuli, da nebom spet v H&Mu za ene dala 8€. Je zdaj dobila za ta denar kar trojne!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznično voščilo
Zbirajte trenutke, ne stvari!
Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?