Tulipan12
|
Dan! Me je ta RR tak razjezil, da sem ga malo dala na ignor. Evo, včeraj popoldan sem bila katastrofalno brez energije, je T. pobral otroka in so šli ven, jaz se vležem, zvečer vročina 38,8. Sem celo noč kuhala na polno, zjutraj pa sem bila že brez vročine. Počutje še vedno grozno. Ne vem kaj me je popadlo. Lia je pri babici, ker ima še vedno drisko in mi je P rekla, naj jo imamo 2 dni doma, ker je bolje, da jo mi opazujemo kot pa tam, kjer se ne posvečajo enemu otroku dovolj. Je pa drugače čisto kul, full dobre volje, brez kakih znakov bolezni, edino ta driska se ne ustavi. Kaka dejansko samo 2x na dan kot običajno, ampak je to tekoče. Nimam pojma. Če do četrtka ne mine, greva k P. Včeraj sva začeli z Linexom. Slikice so zelo lepe, jih bom zvečer probala dat gor. Persida hvala! Ne nas tolko hvalit, da se kaj ne pokvari. Si dobila kaj v Massu? Imajo pa od danes dalje v Pami v Qulandiji vse do -50%, ne vem kaka je kvaliteta, ampak mislim, da če stanejo zimski škornji 40evrov (otorški), ne bi smelo bit tak slabo. Oni Hoferjevi škornji so mi lepi, upam, da še danes al pa ju3 dobimo kake, ker moram met Lio zraven, ker mi njena številka res ni najbolj jasna. Al ima 23 al 24. Tasa kaj tam pri EP sta bili? Tam zna kr dosti ostat. Ja, pa še kake štrample, joj, sem čisto ven padla iz tega šopinga, ko je bilo skoz nekaj, moram se malo k sebi spravit in nabavit stvari. Mogoče mi bodo kateri dan naklonili kaki 2 urci fraj, ker tudi z Luko težko nakupujem. Danes imamo v vrtcu govorilne, zgleda da bom morala it sama, taka cela boga, T. pa je službeno v A. Jutri pa gremo tudi mi na plesne pogledat! trezika, so zelo poceni vaše, ja. Pri nas je 50 evrov 8 obiskov. Pa super za lepe informacije! Tasa, saj bo! Včeraj me je klicala kolegica, s katero se nisva slišali celo poletje. Sem vedela, da bo neka novička. Njen sin bo čez 1 teden star 2 leti. Zdaj je noseča! Pričakuje DVOJČKA! Sta se odločala, če bi sploh imela drugega otroka, sta brez pomoči njegovi živijo v Velenju, njena mama je hudo bolana... Pa sta rekla, ok, če letos zanosi, bo to to, če ne, pa bosta ostala pri enem. In je takoj zanosila. Ko pa je zvedela, da nosi 2, pa jo je skoraj kap. Noben v nobeni družini nikoli ni imel dvojčkov... V glavnem, ne vem, zakaj sem ti zdaj to napisala, ampak morala sem.
|