|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3.del
2.9.2011 8:19:01   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Ne znam drugače objavit, pa vem, da sem enkrat po Persidinih navodilih prav objavila... no, nekaj pa se te vidi, ne?
Lahko noč vsem skupaj!

Super, hvala za slikice. Sedaj si spet lahko predstavljam, kako zgledajo tvoji otroci.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
2.9.2011 8:19:24   
KOKICA32

user posted image

Iiiii, pa daj kak je luškan!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Šeeeeee!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4202
2.9.2011 8:19:30   
KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Ti se zezaš, nne?
Zgledam tak ?
Ne, res ful težko se vlkjučim v družbo, rabim nekoga da me mal not prtisne user posted image user posted image

Naja ja imam slikice, samo še jih nimam na računalniku. Ni blo časa danes jih dol dat Sem mela gužvo user posted image

Nikoli ne bi rekla to za tebe.

Jaz tudi ne! user posted image user posted image user posted image user posted image Ne verjamem ti!

Neposredna povezava do sporočila: 4203
2.9.2011 8:19:38   
KOKICA32

Naja, Lia je v skupini 14ih otrok, starih od 1,5!!! - 2,5 (najstarejši je januar 2009), samo Lia in še ena sta brez plenic, govorijo 3je, večina jih ima dude in flaške. Dva še ne hodita samostojno. Jaz mislim, da so v tem bistvene razlike med jaslimi in vrtcem. Dvomim, da se skupina, kjer 3je govorijo, uči pesmice? Ko sem jaz listala knjigo in so 4je otroci okoli mene stali, pa sem vprašala, kje je muca, mi je en traktor pokazal.user posted image Tak kot je Tasa rekla, je njena Lija v full dobri skupini. Saj pravim, mogoče sem pregrobo analizirala... upam. Nekak sem pričakovala, da bodo vsaj starostno malo bolj omejeni, glede na to, da ne poznajo otrok in njihovih karakteristik.

Tulipan, po moje je prezgodaj, da ocenjuješ kako bo. Te pa razumem in tudi jaz bi si želela, da bi moj otrok bil med mlajšimi v skupini, da bi hitreje napredoval in ne stagniral, kot sama praviš. A, tudi Valentin je v skupini skoraj najstarejši, le dva sta kakšna 2 meseca starejša, pa so samo on in še dva v plenicah, vsi ostali (tudi dosti mlajši) pa so že suhi. user posted image No, saj moj tudi sedaj poskuša a vseeno sedaj prinese tašča domov 2 ali 3 polulane sp. dele. Pusti času čas, kot pravimo in boš ocenila čez 3-4 mesece.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4204
2.9.2011 8:19:43   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Neja no saj to mislima... jasli so do 3 let in vrtec od 3 let.
Tulipan bi jo pač rada dala izven jaslične skupine, če bi šlo.

Aha, no meni je to vse isto. Verjetno pa ne gre tako, ker skupine so po letih. Pa dražje, itak. user posted image Ampak HB za zakon o drugem otroku! user posted image

Ja, kako dolgo še? Eno leto, potem pa le še 50%!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
2.9.2011 8:19:49   
KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

In ko že končno misliš, da gredo stvari na bolje, spet.... ata so včeraj operirali (na tisto nogo, kjer so samo prste rezali, dobi kožo), pa je prišlo do komplikacij, so ga morali oživljat, potem se iz narkoze ni zbudil, pa dihat je nehal,.... pa zdravnik je mami rekel, da se mu je srce povečalo user posted image user posted image user posted image ima katera kaj pojma, kaj bi naj to pomenilo?? ker se je mami po telefonu z njim menila in ji ni imel časa razlagat... no, saj bo jutri izvedela, ko gre k njemu... user posted image user posted image

Sam user posted image ti lahko pošljem, na vprašanje ne vem odg.user posted image  

Jaz tudi ne vem odgovora.

Trezika user posted image user posted image user posted image user posted image in atiju user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
2.9.2011 8:19:53   
KOKICA32

Hvala, prijaznice, da ste danes mislile na naju z Lio!user posted image

vrtec: danes sva bili dve urci, bili sva skupaj. Tak imajo sistem. Ne vem, kaj naj komentiram, ker je res vse skupaj prehitro za komentirat. V glavnem, v igralnici je bila super, potem smo šli na dvorišče in je vzela tricikl, se začela vozit v krogu in je vprašala vzgojiteljico, kdaj gremo na cesto.user posted image  Pa otroke je lovila pod tobogančkom, ko so se dol vozli, pa majhne, ki so padali, je pobirala.... bilo ji je tečno 100 na uro. Pa sva se poslovili od tam. Moje iskreno mnenje vam in prvi vtis: preodrasla je za to skupino. Ne vem, če je to zato, ker jo jaz toliko poznam, ampak me je res strah, da bi zaradi tega stagnirala. Ampak mogoče pa sem res samo napačen vtis dobila...
Jutri jo odpeljem in pustim tam samo za kakšno urco in se vrnem. Po njihovih napotkih. Tak da bom jutri vedela več povedat.user posted image
Začeli sva danes ob 9h, ker so nas novince razdelili v skupine. No, Lia je stala oblečena z nahrbtnikom na ramenih ob 7.30.user posted image user posted image user posted image

Kaj ve veste, če je možno, da bi jo dali v vrtec al mora bit nujno v koledarskem letu stara 3 leta?
Jaz pa to že vse vem user posted image user posted image user posted image

Čuj, meni je moja soseda ki dela v vrtcu rekla, da zdaj ko je Lija brez pleničke in že govori in vse kamot v vrtec sprejeta in ne več v jasli. Ampak smo vseeno v jaslih pristali. Tak da očitno  ne dajo v vrtec pred 3 letom...

Pri nas tudi ne, Valentin je letos v skupini od 2-3 let in jih bo večina spomladi stara 3 leta!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
2.9.2011 8:19:59   
KOKICA32

Kokica, ker se ju3 ne srečamo tu gor, uživaaaaaajtttttteeeeeeeeee na morju, pazi nase in pikico v trebuščku, drug teden pa se vidimo!

HVALA!!! Se vidimo!user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4208
2.9.2011 8:22:18   
KOKICA32
Pa dobro jutro!user posted image

PETEK JEEEEE!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj naj vam rečem, babe žabe, tiste ki ste v službi seveda....Jaz sem danes zadnji dan v službi! Še kakšno urco sem tukaj, potem pa grem gledati našo user posted image , kako se ima v bušiju. user posted image Potem pa še finalno pakiranje, kuhala bo gostilna danes, potem pa gooooooo! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
2.9.2011 9:04:26   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Aha, no meni je to vse isto. Verjetno pa ne gre tako, ker skupine so po letih. Pa dražje, itak. user posted image Ampak HB za zakon o drugem otroku! user posted image

Vem ja, meni pride prav še to leto, pol gre Tija tak v šolo. Za druge mi je pa žal, ker tole je po moje edina dobra stvar v tej naši državi oz. eden boljših zakonov. Sam vse kar je dobro je treba ukinit tak da ni kej. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
2.9.2011 9:05:45   
Najaa
Kokica moja draga, imej se skrajno lepo na dopustu, pa potem na porodniški in uživaj s svojimi malčki palčki. user posted image Ti tak privoščim user posted image . Pa oglasi se vseeno kaj, da ne boš zdaj pozabla na svoje navijačice! user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
2.9.2011 9:23:57   
KOKICA32

Kokica moja draga, imej se skrajno lepo na dopustu, pa potem na porodniški in uživaj s svojimi malčki palčki. user posted image Ti tak privoščim user posted image . Pa oglasi se vseeno kaj, da ne boš zdaj pozabla na svoje navijačice! user posted image

Hvala, Najči!user posted image Pa veš, da vas ne bom pozabila. Seveda se oglasim, takoj, ko pridem iz morja. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
2.9.2011 9:24:50   
KOKICA32

Vem ja, meni pride prav še to leto, pol gre Tija tak v šolo. Za druge mi je pa žal, ker tole je po moje edina dobra stvar v tej naši državi oz. eden boljših zakonov. Sam vse kar je dobro je treba ukinit tak da ni kej. user posted image

Ja, na žalost!user posted image Tebi pa se bo ravno prav izteklo. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
2.9.2011 9:33:56   
Najaa
Nam se bo ja, sam poznam pa vas en kup, ki vam prav prišlo pa bo ravno konec. user posted image

Joj meni se tak ne da več učit, da že komi gledam se te papirje. user posted image Mislim, da bom naredila pavzo čez vikend, čeprav sem rekla, da ker gresta tamali h babici, se bom učila ko zmešana, pa ne bo šlo skozi.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
2.9.2011 9:36:09   
KOKICA32
Ne, ne včasih paše pauza, si jo je treba enostavno vzeti in gre potem lažje. Kdaj točno imaš drug teden, da bom držala pesti?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
2.9.2011 12:29:29   
ada2
pozdravljene spet po dolgem času...
imam dopust, pa ravno sem si nanesla barvo na glavo in čakam, da si sperem dol...
in kaj je pri nas novega? ja, mihija smo dokončno osvobodili pleničk - čez dan je brez od začetka poletja, ponoči pa zdaj kaka 2 tedna in v tem času ni bilo mokre posteljeuser posted image  (ne bom preveč hvalila, da se ne pokvariuser posted image ), adam je včeraj pričel novo pot - postal je prvošolček in je zelo ponosen na to. nuša je v šoli že stara mačka, zdaj obiskuje že 7. razred.
danes smo šli skupaj v šolo, da je tudi ona videla razred od adama, saj bosta potem hodila skupaj in HB, da je takšna razlika v letih, da ga bo lahko ona dvignila v šoli, ko konča s poukom. miha se je tako vživel tam, da se je kar usedel v klop in mirno čakal user posted image  smo imeli kar težave, ker tudi on bi rad zdaj hodil v šolo in ne več v vrtecuser posted image  no, za to bo treba še malo počakat. ima pa letos novi vzgojiteljici innekaj novih sovrtečnjakov.

še za treziko user posted image ... povečano srce pa je verjetno zaradi povišanega krvnega tlaka oz. zaradi večjega napora. ko je srce bolj obremenjeno se pogosto poveča. to se dogaja recimo pri športnikih ali zaradi kakih bolezni, ko se srce bolj napenja in hitreje utripa in tako se poveča - nekako tako kot druge mišice pri kakih vadbah. povprašajte kardiologa za bolj natančno razlago.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
2.9.2011 13:33:24   
trezika
ADA hvala za izčrpen odgovor... sem pozabila, da bi se lahko kar na tebe obrnila user posted image  

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
2.9.2011 13:35:50   
tasa_m

Hvala, Najči!user posted image Pa veš, da vas ne bom pozabila. Seveda se oglasim, takoj, ko pridem iz morja. user posted image

To so besede!! user posted image user posted image
Uživajteeeee

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
2.9.2011 13:37:18   
tasa_m
Ada, dobrodošla. Uživaj v dopustu user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
2.9.2011 13:38:47   
tasa_m
Pa dober dan. Zdaj sem si komaj računalnik prižgala.
Sem namreč cel dopoldan pucala, in se kar lažje diha. user posted image
V vrtec je danes šla BREZ JOKA!!!! Kar sama je šla in potrkala in pol počakala, da jo je vzgojiteljica vzela! Obljuba za vlakec Jurček, dela čudeže user posted image user posted image

Zdaj grem pa cote obesit pol pa po šefico!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
2.9.2011 22:38:04   
Tulipan12

Nam se bo ja, sam poznam pa vas en kup, ki vam prav prišlo pa bo ravno konec. user posted image

Joj meni se tak ne da več učit, da že komi gledam se te papirje. user posted image Mislim, da bom naredila pavzo čez vikend, čeprav sem rekla, da ker gresta tamali h babici, se bom učila ko zmešana, pa ne bo šlo skozi.

Kdaj pa se to konča?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
2.9.2011 22:38:34   
PERSIDA
Čer.
Nekaj me zanima a ima katera kakšen nor predlog za 40 let (moški).Nekaj moram sosedu naštimat ,pa danes nimam neke ideje.Bom še malo počakala ,če se mi kaka pametna utrne :)

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
2.9.2011 22:39:32   
PERSIDA
tulipan -samo ,da ti povem ,da imaš otroke kot iz kake reklameuser posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
2.9.2011 22:56:55   
Tulipan12
Lia je ostala danes v vrtcu sama kako dobro uro. Že doma sem ji povedala, da grem danes v službo (ti grda grda mama, ki laže!!! ampak kaj naj ji rečem, da bom doma z Luko?noooot) in bo ona v vrtcu sama, potem pa pridem po njo. Na račun tega sva se peljali z avtom (2 ulici pročuser posted image , dejansko bi lahko imeli isti parklacuser posted image ). Prideva, gre k svoji omarci, se preobuje, tam še par otrok ogovori, gre proti učilnici in vstopi!user posted image  Sem šla za njo, posedela kakih 10min, se poslovila in šla. user posted image mama mamasta.user posted image  Pridem nazaj, sem se približala tak, da me ni takoj zagledala, ko pa me je pa vrisk sreče: mamiiii, priletela v naročje, objemčki, poljubčki!!!user posted image user posted image user posted image  Sem se skoraj stopila od sreče.user posted image  Vzgojiteljica je rekla, da je bila full pridna in da je full brihtna, da je tolažila druge otroke, jih hotla previjat, ko sem prišla, so bili zunaj in je spet tamale pedenala na igralih!user posted image  Sem jo vprašala, če greva, sva se poslovili in odšli, prideva ven, pa reče kak dobro, da sem dobila isti parkplac kot prej!user posted image  Eh, tota mi bo dala vetrA!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4224
3.9.2011 7:44:53   
ada2
mi smo se pa včeraj malo potepali... in zapravljali... je ati častil čevlje za otroke, pa miha je dobil še nove copate za vrtec. izbral si je take s slonom. slone ima posebno rad, enega ima že od čisto malega za spanje. adam pa si je izbral teniske, ki svetijo ko hodi - in je itak čisto ponosen, ker zdaj ga bodo pa vozniki videli že na daleč in v šoli bo to povedal še policaju, da on ima pa poleg odsevne rutice in kape še take čevljeuser posted image  nuša pa... eh, ona je pa zgodba zase... noga št 38, pol pa najdi kaj... ok, saj izbire ogromno, ampak vse čisto preveč odraslo... mislim petke takve in onakve.... no, končno smo potem našli ene, ki so ustrezaleuser posted image
probala bom dodati še sliko moje trojice... upam, da še znamuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

Slike iz albuma
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdo so Miklavž, Božiček in Dedek Mraz?
photo
Kdo so pravljični možje, ki se jih naši otroci tako veselijo? Razen tega, da vsi trije obdarujejo otroke in da prihajajo...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?