KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Naja, Lia je v skupini 14ih otrok, starih od 1,5!!! - 2,5 (najstarejši je januar 2009), samo Lia in še ena sta brez plenic, govorijo 3je, večina jih ima dude in flaške. Dva še ne hodita samostojno. Jaz mislim, da so v tem bistvene razlike med jaslimi in vrtcem. Dvomim, da se skupina, kjer 3je govorijo, uči pesmice? Ko sem jaz listala knjigo in so 4je otroci okoli mene stali, pa sem vprašala, kje je muca, mi je en traktor pokazal. Tak kot je Tasa rekla, je njena Lija v full dobri skupini. Saj pravim, mogoče sem pregrobo analizirala... upam. Nekak sem pričakovala, da bodo vsaj starostno malo bolj omejeni, glede na to, da ne poznajo otrok in njihovih karakteristik. Tulipan, po moje je prezgodaj, da ocenjuješ kako bo. Te pa razumem in tudi jaz bi si želela, da bi moj otrok bil med mlajšimi v skupini, da bi hitreje napredoval in ne stagniral, kot sama praviš. A, tudi Valentin je v skupini skoraj najstarejši, le dva sta kakšna 2 meseca starejša, pa so samo on in še dva v plenicah, vsi ostali (tudi dosti mlajši) pa so že suhi. No, saj moj tudi sedaj poskuša a vseeno sedaj prinese tašča domov 2 ali 3 polulane sp. dele. Pusti času čas, kot pravimo in boš ocenila čez 3-4 mesece.
|